Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2008

Volley A1: Τον πρωταθλητή Ηρακλή φιλοξενεί ο Εθνικός για την 3η αγωνιστική της Α1…


Με στόχο μια καλή εμφάνιση και ότι μπορέσει να κερδίσει σε βαθμούς, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης φιλοξενεί στις 7 σήμερα το απόγευμα τον πρωταθλητή Ηρακλή, για την 3η αγωνιστική της Α1 εθνικής κατηγορίας του βόλεϊ. Η αποστολή της ομάδας του Έβρου είναι σίγουρα δύσκολη, αλλά με δεδομένη την καλή ψυχολογία, μετά τη νίκη στην Κηφισιά την περασμένη αγωνιστική, τη βοήθεια του κόσμου αλλά και τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν οι Θεσσαλονικείς, θα προσπαθήσει για το καλύτερο.
«Ο Ηρακλής μπορεί να έχει προβλήματα τραυματισμών αλλά έχει πολλές εναλλακτικές λύσεις. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας. Εμείς θα το παλέψουμε και ότι βγει. Θέλουμε να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και να τα δώσουμε όλα» δήλωσε για το σημερινό αντίπαλο της ομάδας της Αλεξανδρούπολης ο τεχνικός της, Γιάννης Ανδρεάδης.
Τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής που θα διεξαχθούν σήμερα είναι: Καλαμαριά- Λαμία, Πάτρα- Κηφισιά και Ολυμπιακός- Φοίνικας Σύρου. Την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι ο Άρης θα αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό και η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα με τον αγώνα του Μίλωνα με τον ΠΑΟΚ.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons