Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2008

Προληπτικά νοσηλεύεται ο Γιώργος Σουφλιάς στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης…



Για προληπτικούς, και μόνο, λόγους συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ο υπουργός ΠΕ. ΧΩ. Δ. Ε, Γιώργος Σουφλιάς, ο οποίος εισήχθη στο νοσηλευτικό ίδρυμα παραπεμφθείς, από το Κέντρο Υγείας Σουφλίου, με διάγνωση για «πιθανό ισχαιμικό επεισόδιο», μετά από λιποθυμικές τάσεις που παρουσίασε στη διάρκεια περιπάτου στο δάσος της Δαδιάς.
Ο κ. Σουφλιάς εισήχθη στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης στις 6 παρά 10 και αμέσως υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων, μεταξύ των οποίων και σε εγκεφαλογράφημα, οι οποίες δεν έδειξαν τίποτα παθολογικό. Εντούτοις, κρίθηκε σκόπιμο να παραμείνει για «προληπτική νοσηλεία». Η διάθεση του υπουργού είναι πολύ καλή ενώ φέρεται μάλιστα να αστειεύτηκε με τον γενικό γραμματέα της περιφέρειας, Δημήτρη Σταμάτη, που τον επισκέφθηκε όπως και με τον δκτή της 4ης ΔΥΠΕ, Βασίλη Δελή. Σύμφωνα με τον βουλευτή Έβρου, Άκη Γεροντόπουλο, που συνομίλησε μαζί του, «ο κ. Σουφλιάς είναι σε καλή κατάσταση και είναι ευδιάθετος…»
Ο υπουργός, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, πραγματοποιούσε ιδιωτική επίσκεψη στο δάσος της Δαδιάς, και γύρω στις 2 το μεσημέρι, σε διάρκεια περιπάτου που πραγματοποιούσε στο δάσος της Δαδιάς, αισθάνθηκε αδιαθεσία και τάσεις λιποθυμίας. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σουφλίου, όπου μετά τις πρώτες εξετάσεις αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για να υποβληθεί σε σειρά απαραίτητων εξετάσεων.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons