Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

Σε κοντέϊνερ και το 6ο νηπιαγωγείο Ορεστιάδας, εν έτη 2008!



Στη «συνήθη» λύση των κοντέϊνερ κατέληξε ο Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων για να «αντιμετωπίσει» το στεγαστικό πρόβλημα του 6ου νηπιαγωγείου της Νέας Ορεστιάδας! Κοντέϊνερ και προκάτ κατασκευές, εν έτη 2008, για την προσχολική αγωγή στη Νέα Ορεστιάδα αφού εκτός της τοποθέτησης κοντέϊνερ για το 6ο νηπιαγωγείο, κοντέϊνερ προβλέπεται για τη στέγαση και του 7ου νηπιαγωγείου, του 8ου αλλά και του 1ου, το οποίο μάλιστα θέλουν να το τοποθετήσουν στην αυλή του 1ου δημοτικού σχολείου.
Οι γονείς πάντως των μαθητών δεν φαίνεται να είναι αποφασισμένοι να δεχτούν τα παιδιά τους, σε αυτή την ευαίσθητη ηλικία, να φιλοξενούνται σε κοντέϊνερ. Για το λόγο αυτό είχαν το πρωί της Τρίτης, 14 Οκτωβρίου, συνάντηση με τον δήμαρχο Ορεστιάδας όπου του εξέθεσαν το πρόβλημα και παράλληλα διαμήνυσαν πως τα παιδιά τους τα… κρατάνε στο σπίτι αλλά σε κοντέϊνερ δεν τα στέλνουν. Για επιλογή της συγκεκριμένης λύσης, σε συνεργασία με τον Ο. Σ. Κ, προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα οι ανάγκες που προέκυψαν και στη συνέχεια... βλέπουμε, φέρεται να έκανε λόγο ο δήμαρχος αλλά μάλλον δεν έπεισε τους γονείς που εξέφρασαν την πλήρη και κάθετη αντίθεσή τους στη μεταφορά του νηπιαγωγείου στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις...
Τα κοντέϊνερ τα έχει «στείλει», ήδη, ο Ο. Σ. Κ και τα τοποθέτησε σε οικόπεδο 450 τ. μ, κοντά στο ΚΕΓΕ, όπου θα μεταφερθεί το νηπιαγωγείο που τώρα φιλοξενείται στο 6ο δημοτικό σχολείο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΝ ΟΣΚ ,(ΟΠΩΣ ΚΑΙΣ ΤΟΝ ΟΣΕ) ΛΙΑΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΙ!!!ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ.ΜΟΥΖΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΟΣΚ..(ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΕΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ (ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ).. ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ...ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΟΣ ..ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ κ.ΔΗΜΑΡΧΕ....ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΠΑΣΕΙΣ "ΑΥΓΑ" ΟΜΕΛΕΤΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ..
ΤΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ,,ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!!!ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΙ,ΣΕΙΣΜΟΠΛΚΚΤΟΙ ή Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ Η ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ "ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ" ΕΙΝΑΙ (Ι5) ΠΕΜΠΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΤΙ
"ΚΑΤΕΦΘΑΣΑΝ" ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΑ ΚΟΝΤΕΪΝΕΡ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ!!
ΚΑΙ ΡΩΤΩ ,ΠΟΙΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΚΡΙΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ????ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΝ ΟΣΚ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΝΗΠΙΑ (ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΗΠΙΑ)ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ!!!ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ "ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΟΣΚ"!!!ΚΑΤΙ ΠΑΠΑΡΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!!ΚΑΗΚΕ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΟΣΕ!!ΝΑΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΟΣΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΕΠΑΓΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΝΗΠΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ,,ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΟΣΚ!!!
ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΥΤΕ Ο ΟΣΕ ,ΟΥΤΕ Ο ΟΣΚ ΦΤΑΙΕΙ,ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ!!!ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΚΟΥΝΑΤΕ" ΚΕΦΑΛΙ!!ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ,,,ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ "ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ".ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,,,ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ!!!"ΚΟΥΜΑΝΤΟ "ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ!!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons