Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

Η ΠΑΣΚ «πήρε» τις εκλογές στο σύλλογο δασκάλων Ορεστιάδας με 55,45%...


Με ποσοστό 55,45% η ΠΑΣΚ ήταν η νικήτρια των εκλογών στο σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νέας Ορεστιάδας, που διεξήχθησαν την Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου.
Η παράταξη που πρόσκειται στο ΠΑ. ΣΟ. Κ συγκέντρωσε 117 ψήφους, σε σύνολο 211 ψηφισάντων «αφήνοντας» δεύτερη την ΔΑΚΕ που με 65 ψήφους «απέσπασε» το 30,8%. Την «Ενότητα», που πρόσκειται στο Κ. Κ. Ε, επέλεξαν 20 εκπαιδευτικοί, ποσοστό 9,47% ενώ βρέθηκαν και 9 λευκά ψηφοδέλτια.
Το ενδιαφέρον συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ιδιαίτερα υψηλό αφού από τους 235, περίπου, εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που αποτελούν μέλη του συλλόγου, στις κάλπες προσήλθαν οι 211.
Όσο αφορά τους εκλεγέντες, κατά σειρά εκλογής, είναι οι εξής:
ΠΑΣΚ: Σαράντης Σαραντίδης, Χρήστος Κατσακούρας, Αθανάσιος Μαλκώτσης, Στράτος Αντωνιάδης. ΔΑΚΕ: Αθανάσιος Σκαρλατίδης, Καραφύλλης Γκροζούδης. «Ενότητα»: Καλαϊτζίδου Μαρία.
Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να συγκληθεί σε σώμα το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο…

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ "ΤΑΜΠΕΛΕΣ" ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΝΕΣΘΑΙ "ΤΣΙΡΑΚΙΑ" ΚΑΙ "ΔΕΣΜΙΟΙ" ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΑΣ!!ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΑ!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons