Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Εντός έδρας ήττα για τον Ορέστη από την Προσοτσάνη…


Μπορεί να έδειξε ότι «ψάχνει» αλλά τελικά δεν βρήκε ο Ορέστης τον δρόμο για τη νίκη, που… περνούσε από την Προσοτσάνη, και τελικά έχασε κιόλας με 0-1, από την σαφώς πιο έμπειρη ομάδα των Σερρών, για την 6η αγωνιστική του περιφερειακού πρωταθλήματος.
Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να βρουν τρόπο για να μπουν στην περιοχή των φιλοξενούμενων και όσες φορές έγιναν απειλητικοί το κατάφεραν με κάποια σουτ, έξω από αυτή. Η μπάλα δεν περνούσε εύκολα μπροστά και ο Κώστογλου, ήταν φορές που πάλευε μόνος απέναντι στην άμυνα της Προσοτσάνης. Οι, τελικοί, νικητές έστω και χωρίς να δείξουν κάτι το ιδιαίτερο κατάφεραν κι έφυγαν με τους τρεις βαθμούς αφού είχαν τον… τρόπο τους για να φτάσουν στο γκολ αλλά και να το κρατήσουν στη συνέχεια, έστω και με μαζική άμυνα…
Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι δεν είχε να προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο, από πλευράς θεάματος, και οι καλές στιγμές ήταν μετρημένες…Το 0-1 σημειώθηκε στο 13΄ όταν μετά από ασυνεννοησία των κεντρικών αμυντικών του Ορέστη, πήρε τη μπάλα ο Σαββίδης, προχώρησε και με πλασέ από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 33΄ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι όταν μετά από εκτέλεση φάουλ στην περιοχή της Προσοτσάνης ο Ιωαννίδης βρέθηκε στο έδαφος από «αγκάλιασμα» αμυντικού…
Στο 60΄, ένα σουτ του Λόλακα, που είχε περάσει 5 λεπτά νωρίτερα στη θέση του Ιωαννίδη, πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στην αντεπίθεση των φιλοξενουμένων ο Χατζησαββίδης, πλάσαρε από πλάγια θέση «σημαδεύοντας» το κάθετο δοκάρι της εστίας του Ντασκογιάννη. Πέντε λεπτά αργότερα ο Γιώργος Μαλασίδης σούταρε δυνατά στέλνοντας τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια ενώ στο 84΄, και πάλι με σουτ έξω από την περιοχή του Λόλακα, μπλόκαρε στη γωνία του τη μπάλα ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων. Στο 88΄ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Αραμπατζής…
Με παράπονα άφησε τους γηπεδούχους ο διαιτητής κ. Αρβανίτης, από το σύνδεσμο Χαλκιδικής, ενώ καλοί ήταν οι βοηθοί του, Κουρίδης, Σερέτης, του ίδιου συνδέσμου.
Σκερλετίδης, Μαλασίδης, Μυλωνάς Π. φάνηκαν περισσότερο από τον Ορέστη και οι Σαββίδης, Νικολαϊδης, Γκαϊδατζής, από την Προσοτσάνη.
Ορέστης: Ντασκογιάννης, Τζουμακίδης (80΄ Κατήρης), Μυλωνάς Γ,. Λουφόπουλος (66΄ Αραμπατζής), Μυλωνάς Π,. Δρανίτσαρης, Πετρόπουλος, Μαλασίδης, Κώστογλου, Σκερλετίδης, Ιωαννίδης (55΄ Λόλακας)
Προσοτσάνη: Πίτσακτσης, Μουσμουλίδης (55΄ Κυριακίδης), Οικονομίδης, Αραμπατζής, Νικολαϊδης, Φερφέρης, Σαμαράς (55΄ Χατζησαββίδης), Μουράτης, Γκαϊδατζής, Σαββίδης (82΄ Κονδυλίδης), Καλαϊτζίδης.


Συνολικά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής ήταν:

Ορέστης Ορεστιάδας-Προσοτσάνη 0-1
Ορφέας Ελευθερούπολης-Βιστωνίδα 0-0
Πανδραμαϊκός-Μ. Αλέξανδρος Αγ. Αθανασίου 2-1
Βισαλτιακός Νιγρίτας-Ελπίς Σαππών 5-2
Κεραυνός Κρηνιδών-Εχινος Σπορ 0-0
Πιερικός Μελισσοκομείου-Μ. Αλέξανδρος Ηράκλειας 2-2
Εθνικός Γαζώρου-Ασπίς Δραβήσκου 4-0
Δόξα Πετρούσας-Ορφέας PUMA Ξάνθης 0-0

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

den pame katholou kala.
Krima!!!!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons