Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Μποϊκοτάζ στα προϊόντα της ΦΑΓΕ…


Σε μποϊκοτάζ κατά των προϊόντων της εταιρεία ΦΑΓΕ καλούν από σήμερα τους καταναλωτές το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών και η Ομοσπονδία Ενώσεων Καταναλωτών Ελλάδας, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Ανάπτυξης, έχει προχωρήσει σε αυξήσεις προϊόντων, οι οποίες δε δικαιολογούνται από τους κοστολογικούς ελέγχους.
Σε ανακοίνωση του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών, σημειώνεται πως «το μποϋκοτάζ, κατά της εταιρείας, θα συνεχιστεί, μέχρι η εταιρεία, να κατεβάσει τις τιμές της. Το ΚΕ.Π.ΚΑ. έχει καταγράψει τις τιμές των προϊόντων της εταιρείας, στα ράφια των σούπερ μάρκετ και τονίζει ότι θα παρακολουθεί την εξέλιξή τους και θα ενημερώνει τους καταναλωτές, για τη συνέχιση ή μη του μποϋκοτάζ.
Παράλληλα, καλεί το Υπουργείο Ανάπτυξης «να συνεχίσει και να εντείνει τους κοστολογικούς ελέγχους, δίνοντας στη δημοσιότητα, τα ονόματα των εταιριών, που δε σέβονται τον καταναλωτή». Όσο αφορά τους καταναλωτές, υπογραμμίζει πως είναι η ώρα να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, απαιτώντας διαφάνεια στην κοστολόγηση, τιμές που να ανταποκρίνονται στο πραγματικό κόστος των προϊόντων κι ένα καλύτερο αύριο.
«Φτάνει, πια, με την ακρίβεια και τις αυξήσεις των τιμών», καταλήγει το ΚΕΠΚΑ…

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι καιρός να κάνουμε μποικοτάζ κατά της τοπικής μας αυτοδιοίκησης που μας πάει απο το κακό στο χειρότερο. Το τιμολόγιο του νερού ΔΕΥΑΟ πάλι πήρε 3%.Δεν έφτανε το περισινό 15-20%και στα ΔΔ 100%.Ήμαρτον κύριε.

Ανώνυμος είπε...

Μαζί σου!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons