Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

Συμπαράταξη: «Χειροβομβίδα “κρότου-λάμψης” η πρόταση για τις Φυλακές…»


«Χειροβομβίδα “κρότου-λάμψης”, για να σηκώσει “ντόρο” και τίποτα παραπάνω, είναι η πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Ορεστιάδας-Διδυμοτείχου για ίδρυση φυλακών στην Ορεστιάδα, που με στομφώδη τρόπο παρουσιάστηκε, με καθυστέρηση 8 μηνών, στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ορεστιάδας».
Αυτή είναι η θέση που διατυπώνει με ανακοίνωσή της για το θέμα των Φυλακών η Δημοτική Αγωνιστική Συμπαράταξη για το δήμο Ορεστιάδας, που τα «ρίχνει» ευθέως στο δήμαρχο, Δημήτρη Μουζά, που…τόλμησε να «εξομοιώσει τον αναπτυξιακό ρόλο των φυλακών με αυτόν που έπαιξε στην τοπική οικονομία το Εργοστάσιο Ζάχαρης που λειτουργεί στην πόλη».
Τα… «ρίχνει» όμως και σε όσους επιχείρησαν «να ντύσουν με περιτύλιγμα ελκυστικό» την πρόταση, κάνοντας λόγο για «ανάπτυξη, θέσεις εργασίας, και αύξηση του τζίρου στην αγορά».
Η «Συμπαράταξη» υποστηρίζει πως «κανένα σωφρονιστικό ίδρυμα δεν πρόκειται να φέρει την ανάπτυξη» και επισημαίνει ότι «σήμερα είναι επιτακτική η ανάγκη, οι εργαζόμενοι, οι μικρομεσαίοι αγρότες, οι αυτοαπασχολούμενοι, τα λαϊκά στρώματα, να συγκροτήσουν μια μεγάλη ΣΥΜΜΑΧΙΑ και να διεκδικήσουν ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, όπου το κράτος θα έχει τη δυνατότητα να σχεδιάζει, να παίρνει πρωτοβουλίες, να ενισχύει δράσεις, να προστατεύει την παραγωγή, να αξιοποιεί όλες τις δυνατότητες που έχει κάθε περιοχή, και πάντα προς όφελος του λαού μας».

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

se synergasia me tin Paliokostas Airlines

firmeza on 17 Μαρτίου 2009 στις 1:19 μ.μ. είπε...

Ή σε συνεργασία με το πρόεδρο Ομπάμα να φέρουν το Γκουντάναμο τώρα που θα φύγει από την Κούβα στην Ορεστιάδα..
Μαζί με το "κέντρο υποδοχής μεταναστών" θα πηγαίνει ... γάντι!
Ζήτω ο 21ος αιώνας!!!

Ανώνυμος είπε...

Kαλα εσύ ξύπνησες νωρίς...
Ολα στο ΚΡΑΤΟΣ ,να σχεδιαζει να...να...να....να....να και εμείς μονο να υπακούμε και να πραττουμε οτι μας επιβάλλουν οι ΕΚΛΕΚΤΟΙ ..

Ανώνυμος είπε...

Ρε αδέλφια αναπτυξη περιμένετε απο Μουζά και ΖΑΧΑΡΊΑ;Αντε και απο Αρρεν και ....θήλυ αντιδήμαρχο;Ημαρτον μέγα θεέ.

Ανώνυμος είπε...

Κάτω τα χέρια ρε άρχοντες της πλάκας από το τσίρκο .Μάστε πρώτα τα αδέσποτα από την πόλη ,που κάνουν επιθέσεις στους πολίτες ,που κατασπαράζουν πρόβατα ,που δεν μπορείς να περπατήσεις το βράδι μετά τον περιφερειακό ,και μετά στερήστε από τα παιδιά την ψυχαγωγία ,την μόρφωση ,που για πολλές δεκαετίες σε όλον τον κόσμο, τα τσίρκο προσφέρουν .Κάντε πρώτα ένα μικρό πάρκο ζώων ,πτηνών ,να βλέπουν τα παιδιά, και μετά επιδοθείτε στα μεγαλόπνοα σχέδια σας για πάρκο ΕΡΠΕΤΩΝ. Μ ή το παίζετε ευαίσθητοι με τα ζώα, γιατί δεν είστε .Τώρα αν στο τσίρκο παρατηρείται βασανισμός ζώου και εγώ συνυπογράφω την μήνυση. Αν δεν πμορείτε να τα κάνετε ,σηκωθείτε και φύγετε .Ο τόπος δεν αντέχει σωτήρες Ζαχαριο-καλαμο-καβαλάρηδες.

Ανώνυμος είπε...

H ....ηλιαχτίδα συνεχίζει να στηρίζει Μουζά.Μάλλον θα είμαι οι δυό μαζι ο ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΚΡΙΚΟΣ των εκλογών του 2010.

Ανώνυμος είπε...

Πως συνεχίζει να τον στηριζει?

Ανώνυμος είπε...

Αφού είναι αντίθετος με τις φυλακές.. Μήπως κι εσύ που τα γράφεις θα είσαι υποψήφιος?
Λέμε για να λέμε μου φαίνεται..

Ανώνυμος είπε...

Το Ζαχαροκάλαμο (Βλέπε αντιδήμαρχος που έχει καβαλήσει καλάμι) τώρα ασχολείται με την μπάλα, σιγά μην ασχοληθεί με τον Δήμο, εκεί έχει χαθεί προ πολλού η μπάλα....


Κοκο-Blog-o

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 5΄,18 ασχολούμε με σοβαρότερα πραγματα,αυτά είναι για άλλους, που αισθάνονται ..σωτήρες.

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον κύριο Γκατζίδη στο ότι το θέμα των δικαστικών φυλακών ήταν ένα πυροτέχνημα που μοναδικό σκοπό είχε τον αποπροσανατολισμό του κόσμου της Ορεστιάδας από τα σημαντικά προβλήματα που ταλανίζουν την περιοχή μας.
Με όλα αυτά που διαδραματίζονται στην πόλη μας το τελευταίο διάστημα, μου έχουνε δημιουργηθεί κάποια ερωτήματα, τα οποία θα ήθελα να εκφράσω και αν κάποιος γνωρίζει κάτι και μπορεί να δώσει απαντήσεις θα με βοηθούσε πάρα πολύ.

1.Εχει την δυνατότητα ο δήμαρχος όλες τις υποθέσεις τις δικαστικές να τις αναθέτει και να τις χειρίζεται το δικηγορικό γραφείο που είναι συνεταίρος η γυναίκα του?(είναι παράβαση καθήκοντος –πρέπει να παρέμβει ο εισαγγελέας?)
2.Μπορεί ο δήμαρχος και πρόεδρος της δημοτικής τηλεόρασης να λέει στο δημοτικό συμβούλιο ότι ο προϋπολογισμός της είναι εικονικός ?
3.Εχει το δικαίωμα ο δήμαρχος και πρόεδρος της δημαρχιακής επιτροπής να ασφαλίζει οχήματα του δήμου σε ασφαλιστική εταιρία γυναίκας συμβούλου του και αντιδημάρχου του? (Πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας?)
4.Εχει το δικαίωμα ο δήμαρχος να επιτρέπει σε εργαζόμενη του δήμου ελαστικό ωράριο εργασίας επί σειρά μηνών –δύο μέρες να εργάζεται και τις υπόλοιπες να είναι σπίτι της? Και μπορεί να υπάρχει εργαζόμενος στον δήμο ο οποίος προσφέρει αφιλοκερδώς τις εργασίες του ή να εργάζεται χωρίς καμία σύμβαση?
5.Μπορεί να εξηγήσει ο δήμαρχος την πρόσληψη ειδικού συνεργάτη ο οποίος είναι δημοσιογράφος –ούτε καν στην πόλη μας- και τι υπηρεσίες προσφέρει στον δήμο αμειβόμενος από τους έρμους δημότες?
6.Μπορεί να μας πει ο δήμαρχος το ωράριο των αντιδημάρχων?
Πως γίνεται να είναι αντιδήμαρχος κάποιος που υπηρετεί στο σώμα της αστυνομίας?(πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας?)
7.Εχει την δυνατότητα ο δήμαρχος να μην τηρεί τον νόμο στις περιπτώσεις των μηνύσεων στα καταστήματα από την αστυνομία?(πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας?)
Θα μπορούσα να εκφράσω και αρκετά άλλα ερωτήματα με τόσα παράξενα που συμβαίνουν στην πόλη μας ,σταματάω εδώ περιμένοντας αν κάποιος έχει απάντηση σε οποιοδήποτε από τα ερωτήματα μου να με διαφωτίσει πριν με διαφωτίσουν τα αρμόδια όργανα . ΑΝΑΜΕΝΩ…….


Απογοητευμένος Δημότης

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ δημότη έχεις δίκιο .Που να το βρεις όμως; Καθόλου ντροπή ,καθόλου τσίπα. .Έχουν κάνει βιομηχανία παραγωγική για τον εαυτό τους βέβαια τις ανυπόστατες ΔΙΚΕΣ .Έχεις δίκιο για τις ασφάλειες του αντιδημάρχου, πρέπει να φάει όλη η οικογένεια .Κάποια κυρία που περιφέρεται ως εργαζόμενη χωρίς πρόσληψη είναι παντός καιρού, με αρκετό όγκο γίνεται ευδιάκριτη εύκολα ,αλλά κανείς από τους συμβούλους δεν έκανε ποτέ θέμα ΣΤΟ δημοτικό συμβούλιο. Μεγάλο ΒΙΣΜΑ φαίνεται ότι διαθέτει .Παράβαση καθήκοντος ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ αφού δεν κάνει τα νόμιμα με τους κολιτους στα καφέ .Αστα να πάνε φίλε. Κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα θα επέμβει ο εισαγγελέας .Βοά η πόλης με τα καμώματα του εν τάξει.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΚΤΕΙΘΕΣΤΕ
ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟς ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΧΑΖΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΕΞΥΠΝΟΙ.
ΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ως ΕΠ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ
ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΤΟΜΟ ΧΩΡΙς ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ
ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ "ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ".
ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ πως ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΣΕ ΡΕ,ΞΥΠΝΙΕ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ;
ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ,εχει ΜΠΟΛΙΚΟΥΣ Η ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ,δεν σου ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ πως και ΓΙΑΤΙ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΔΙΔ/ΧΟ ΜΕΡΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

Εσυ ποιον ειχες δικηγόρο στις μέρες σου?

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛ ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΙΔ/ΧΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΟΝΙΜΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
ΣΩΣΤΟ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΕ 1300 ΕΥΡΩ?
ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣ ΕΧΑΝΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΝΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ???? ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΛΟΥΣΕ.ΕΝΑ ΑΞΟΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΔ/ΧΟΥ ΔΕ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ.ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ???? ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΜΑΤΕ ΤΑ ΟΥΣΙΩΔΗ???

HARIBO

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 5: 44
ΦΙΛΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ τι σου ΓΙΝΕΤΑΙ....ba

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΚΑΤΖΙΔΗΣ ΥΠΗΡΞΕ ΛΑΜΠΡΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ,ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ..... ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ.... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΜΑΣ ΜΥΑΛΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ, ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ... ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ (με τους συνεργάτες του) ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΣΤΟ ΓΕΛΟΙΟ...
ΔΑΣΚΑΛΕ ΣΤΑΜΑΤΗ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕΣ...
S.S.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΚΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ;
ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ;
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ. ΟΤΙ ΠΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ!!!!!!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons