Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Την... κάνει σιγά- σιγά η ΔΕΗ από τον β. Έβρο...


Την... κάνει, σιγά- σιγά, η ΔΕΗ από το Διδυμότειχο. Στην αρχή κλείνει το εμπορικό της τμήμα και τώρα, φέρεται να προγραμματίζει το κλείσιμο και του τεχνικού τμήματος, με τη συγχώνευση του αντίστοιχο που λειτουργεί στη Νέα Ορεστιάδα.
Έτσι, μετά το κλείσιμο του πρακτορείου στο Σουφλί, από τον περασμένο Οκτώβριο, ακολουθεί το Διδυμότειχο και τα ερωτηματικά για το «που το πάει» η ΔΕΗ στο β. Έβρο είναι αρκετά μεγάλα. Οι φορείς και οι πολίτες του Διδυμοτείχου πάντως δεν είναι διατεθειμένοι να «χάσουν» το παράρτημα χωρίς να ρίξουν ούτε μια... μπαταριά και ήδη έχουν προγραμματίσει συμβολική κατάληψη της ΔΕΗ Διδυμοτείχου, στις 12.30 το μεσημέρι της Τετάρτης, 18 Μαρτίου, θέλοντας να εκφράσουν με τον τρόπο αυτό την πλήρη αντίθεσή τους στους σχεδιασμούς της διοίκησης του οργανισμού, ζητώντας παράλληλα την ενίσχυση, με στελεχιακό δυναμικό, του παραρτήματος που λειτουργεί στην πόλη.
Την πρωτοβουλία έχουν αναλάβει οι σύλλογοι εμπόρων επαγγελματιών και βιοτεχνών Διδυμοτείχου, ο σύλλογος ελευθεροεπαγγελματιών ιατρών β. Έβρου, ο σύλλογος αλληλεγγύης πολιτών β. Έβρου, το σωματείο ιδιοκτητών ταξί Διδυμοτείχου και ο σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Διδυμοτείχου και περιφέρειας, οι οποίοι, σε ανακοίνωση- διαμαρτυρία, υποστηρίζουν πως «τον τελευταίο καιρό ο βόρειος Έβρος γνωρίζει το πιο στυγνό και αντί- κοινωφελές πρόσωπο της ΔΕΗ».
Για το θέμα, κατέθεσε ερώτηση στον υπουργό Ανάπτυξης, στις 14 Μαρτίου, ο βουλευτής Έβρου, Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, ζητώντας να πληροφορηθεί τις προθέσεις του υπουργείου, αναφορικά με την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του πρακτορείου της ΔΕΗ στο Διδυμότειχο.

1 σχόλια:

firmeza on 16 Μαρτίου 2009 στις 8:34 μ.μ. είπε...

Αυτή είναι η "ιδιωτικοοικονομική" λειτουργία της ΔΕΗ..
Η πολυδιαφημισμένη "δημοσιονομική εξυγίανση".........

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons