Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

Διήμερη περιοδεία Τσίπρα στον Έβρο, πρώτος σταθμός το Διδυμότειχο…


Η «πόλη των κάστρων» θα αποτελέσει τον πρώτο σταθμό της διήμερης περιοδείας που θα πραγματοποιήσει στον Έβρο, την Τετάρτη και Πέμπτη 28 και 29 Ιανουαρίου, ο πρόεδρος του Συνασπισμού, Αλέξης Τσίπρας. Ο κ. Τσίπρας θα αφιχθεί στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» λίγο πριν τις 11 π. μ και στη συνέχεια θα κατευθυνθεί στο Διδυμότειχο όπου θα συμμετέχει σε σύσκεψη με τη συμμετοχή φορέων του β. Έβρου, προκειμένου τόσο να ενημερωθεί για τα θέματα και τα προβλήματα που αφορούν την περιοχή και παράλληλα να παρουσιάσει τις προτάσεις και πολιτικές του ΣΥΝ, για την αντιμετώπισή τους.
Στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης, θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση που διοργανώνεται στο δημοτικό θέατρο Αλεξανδρούπολης και στις 9.30 το βράδυ θα παρακαθίσει σε συνεστίαση, στο Ναυτικό Όμιλο Αλεξανδρούπολης.
Το πρωί της Πέμπτης, στις 9, θα επισκεφθεί το εργοστάσιο «πρώην ΟΤΤΟ» και θα συναντηθεί με τους εργαζόμενους της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας ενώ μία ώρα αργότερα, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης, θα συμμετέχει σε σύσκεψη στην οποία έχουν κληθεί να συμμετέχουν αρχές και φορείς της περιοχής. Στις 12.30 το μεσημέρι, ο πρόεδρος του ΣΥΝ θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου, στην οποία και αναμένεται να αναφερθεί συνολικότερα και ειδικότερα σε θέματα της περιοχής. Τελευταίος σταθμός της περιοδείας του, στις 2.30 το μεσημέρι, θα είναι το παιδαγωγικό τμήμα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.
Με τη διήμερη επίσκεψη στον Έβρο ο κ. Τσίπρας ολοκληρώνει τον κύκλο περιοδειών στην περιοχή της Θράκης, καθώς έχουν προηγηθεί αντίστοιχες επισκέψεις σε Ροδόπη και Ξάνθη.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons