Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

Φωτορεπορτάζ από το δ. σ Ορεστιάδας για την εκλογή προεδρείου...


Ο Αϊ... Μπίλης ο θαυματουργός συλλαμβάνεται από τον φωτογραφικό φακό τη στιγμή που "κατεβαίνει" από το γραφείο του δημάρχου Ορεστιάδας, όπου του "άφησε" ως δώρο, έστω και με καθυστέρηση, το νέο... πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου... Αλήθεια, και ευκαιρίας δοθείσης, η πόλη πότε θα... ξεστολιστεί; Τα Θεοφάνεια πέρασαν, του Αϊ Γιαννιού επίσης, ο Γενάρης θα "βγει" σιγά- σιγά αλλά ο χριστουγεννιάτικος στολισμός παραμένει! Μήπως φταίει η... μειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου που δεν επιτρέπει στο δήμο να λειτουργήσει; Μήπως φταίνε τα... "συμφέροντα", οι "εργολάβοι" και ο Καντζιάρης; Να τους χαίρονται οι δημότες...

"μπορεί να άργησε ο πρόεδρος, ως τέκνο, αλλά είναι… άρρεν", ήταν η πρώτη δήλωση του νέου προέδρου του δ. σ. Ορεστιάδας, Κυριάκου Στεφανάτου, χαρακτηρίζοντας παράλληλα την εκλογή του ως "πολύπλοκο τοκετό"... Άμα μπλεχτούν πολλές...μαμές οι "κίνδυνοι" και η πολυπλοκότητα αυξάνονται...

Το νέο προεδρείο που προέκυψε στις επαναληπτικές διαδικασίες εκλογής προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας. Στέλλα Κεραμιτσή, Κυριάκος Στεφανάτος και Μανόλης Παπαντωνίου...
Ο κ. Χαμαλίδης διαφοροποιήθηκε από τη δημοτική ομάδα στην οποία ανήκει(-ε;), υπεραμύνθηκε των προσωπικών του επιλογών, ενημέρωσε πως αισθάνεται υπόλογος μόνο στους δημότες, κατέστησε σαφές πως πειθάρχησε μόνο στη συνείδησή του και στον κώδικα της προσωπικής του ηθικής και... δέχτηκε να είναι μέλος στη δημαρχιακή επιτροπή, όταν ρωτήθηκε από τον δήμαρχο. Δεν αρνήθηκε, αλλά κατέλαβε μια θέση εκ των δύο που προβλέπεται για τη μείζονα μειοψηφία, δηλαδή την παράταξη του κ. Τζότζολα ή για την παράταξη του κ. Παπαϊωάννου, αν δε δεχτεί η μείζονα μειοψηφία. Από την οποία παράταξη στην οποία ανήκει (-ε;) διαχώρισε τη θέση του και έκανε τις προσωπικές του επιλογές αλλά που κατά περίπτωση και συνείδηση μπορεί να "χρησιμοποιεί" , προφανώς, για να γίνεται μέλος στη δημαρχιακή καθώς εάν είχε ανεξαρτητοποιηθει δε θα μπορούσε να καταλάβει τη θέση γιατί στους ανεξάρτητοποιημένους ή διαγραφέντες δε δίνει ο Κώδικας τέτοια δυνατότητα...Στη φωτογραφία ο κ. Χαμαλίδης διακρίνεται με... φόντο το "τοπικό ΠΑ. ΣΟ. Κ" που αυθόρμητα "έσπευσε" να "στηρίξει" τη μοναξιά του Λευτέρη...Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν... Ποιος νους άραγε να συνέλαβε αυτό το "κάδρο";

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΙΜΟ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ;
ΘΥΜΑΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ Π.Τ. ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΠΕΡΙ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ;
ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΞΙΩΜΑ(ΜΕΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ ΜΕΛΟΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ;.(Η ΕΙΝΑΙ;;; ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ;;ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ;;)

Ο ΧΑΜΑΛΙΔΗΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ΤΩΡΑ!! ΕΝΤΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΠΕΡΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ ΤΟΥ ΧΑΜΑΛΙΔΗ.
ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Η τελευταία φωτό πραγματικά είναι για γέλια. Δυστυχώς 'εχεις δίκαιο. Στο ΠΑΣΟΚ τα ιδια μένουν. Τώρα που πήρε και τα πάνω του, ξαναβγήκαν τα φαντάσματα.
Κανταρίδη - Καραγιάννη - Κλαψινάκη
Χαμογελάστε, "το πουλάκι "
Άξιοι!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΚΑΤΌ ΛΟΥΚΟΥΜΙ ΓΙΝΕΤΑΙ???ΕΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!ΚΑΙ ΣΤΙΝ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟς ΒΟΘΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗΣ,ΜΑΡΙΟΝΕΤΟΠΑΙΧΤΗΣ,ΙΝΤΡΙΓΓΑΔΟΡΟΣ,ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ,Ο ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΩ ,Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑ...ΚΗΣ ΚΛΠ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ν ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΟΣΗ.....ΑΓΑΠΗ.ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ.ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ.
αγανακτισμενος

Ανώνυμος είπε...

Ο Φωτοβολίδας...ο Ηλιαχτίδας...και το γνήσιο τέκνο τους που είναι...αρρεν...το ΦΩΣ!

Ανώνυμος είπε...

i orestiada einai mia panemorfi poli... to ti diamanti kai kako mporeis na vreis s autin einai pragmatika aksio thaumasmou...i simerini mou erotisi einai: kapoios pou einai apo to didimotoixo onomazetai didimotuxaios; euxaristo gia tin filoksenia kai tin anoxi...

Ανώνυμος είπε...

Είστε τόσο θολωμένοι όλοι που χαλάσαν σχέδια και συμφωνίες φαίνεται που μόνο χολή Βγαίνει.
Δεν πειράζει όμως ας ξεβρομίσουμε λίγο, δεν είναι κακό.

Ανώνυμος είπε...

Nai einai megalo axioma na elegxeis tis malakies pou pane na perasoyn apo ti dimarxiaki. mas peisate tora. thareis o lefteris to eixe anagi.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ο Παπαϊωάννου δεν διέγραψε τον Χαμαλίδη για το μεγάλο του ατόπημα? Ρώτησε ο Άγγελος αν το ΠΑΣΟΚ συμφωνεί με τη δική του στάση? Η δειλία δεν είναι πολιτική στάση σε μια διαδικασία που όποιος θα είναι πρόεδρος για το ΠΑΣΟΚ είναι αδιάφορο? Μήπως υπήρχε καμιά συναλλαγή και δεν το ξέρουμε?
Είναι πολλά τα λεφτά Άρη!
Έίναι πολλοί εργολάβοι μαζεμένοι στο κόλπο. Η εξουσία είναι γλυκιά!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΕΠΙΚΡΟΤΩ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ.
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ.
ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΡΟΔΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ.
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ.
Ο κ. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΙΑ ΟΤΙ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ.
ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΤΩΡΑ
ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ.
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ.
ΚΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Ο κ. ΧΑΜΑΛΙΔΗΣ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.
ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ.
ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ.

Ένας νέος από την Ορεστιάδα

Ανώνυμος είπε...

......MEΓΑ ΘΑΜΑ ....ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

να τελειωνουμε να παμε γιααααάλα.
Λευτερη ,δεκανικι δεν σε ειπε κανεις ,,συ ειπας!!
περι την λειτουργια των θεσμων,δικαιολογια να τα πεις αλλου.πες μας μονο και συ την αποψη σου,,,αν δεν πηγαινες τι θα γινοτανε!!!δεν θα εβγαινε προεδρειο,δεν θα εβγαινε δημαρχιακη!!ισα-ισα που η παρουσια σου δημιουργησε αλλο προβλημα,αυτο της μη εκλογης αναπληρωματικων της δημαρχιακης.
και εν πασει περιπτωσει με την απουσια σου ,η δημαρχιακη θα ηταν πιο ενισχυμενη με παπαϊωαννου και κουμπη ,παρα τωρα εσυ σαν την καλαμια με τους αλλους εξι,που κατηγορησες για ανικανοτητα και αποτυχια στο εργο τους!!αρα σε ενοχλουσε μηπως οτι ο καντζιαρης θα γινοτανε προεδρος!!μα δυο χρονια δε συνεργαζοσουνα μαζι του στην δευαο !! και εν κατακλειδι λευτερη δεν ξερω αν εκτος απο αυτους που σε επεισαν να πας (ξερεις εσυ,αυτοι και συνειδηση σου)επεισες και κανεναν αλλον!!!κανεναν!

Ανώνυμος είπε...

Η τελευταία φωτό πραγματικά είναι για γέλια. Δυστυχώς 'εχεις δίκαιο. Στο ΠΑΣΟΚ τα ιδια μένουν. Τώρα που πήρε και τα πάνω του, ξαναβγήκαν τα φαντάσματα.
Κανταρίδη - Καραγιάννη - Κλαψινάκη
Χαμογελάστε, "το πουλάκι "
Άξιοι!!!!!!!

ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΩ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΈΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ.
ΘΑΡΡΑΛΕΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΑΝΩΝΥΜΕ, ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ, ΟΤΑΝ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ (ΑΝ ΕΧΕΙΣ) ΤΟΤΕ ΘΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΧΤΗΚΑ ΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ, ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ. ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΑ, ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΚΑΙ ΕΔΩ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ.
ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΖΑΡΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΙΔΕΩΔΗ.

Ε Π Ω Ν Υ Μ Α: ΧΑΡΗΣ ΚΑΝΤΑΡΙΔΗΣ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons