Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Ν. Ε. ΠΑ. ΣΟ. Κ: Παπαϊωάννου, Γουτκίδης τα «είπαν» σε μη ευήκοα ώτα ...


Τη μέθοδο του «στρουθοκαμηλισμού» επέλεξε η Νομαρχιακή Επιτροπή Έβρου του ΠΑ. ΣΟ. Κ, στη χθεσινή της συνεδρίαση στα Λάβαρα, για να αντιμετωπίσει το θέμα που δημιουργήθηκε και αφορούσε τους δήμους Ορεστιάδας και Τριγώνου και την απόφαση αποχής των δημοτικών παρατάξεων που «στηρίχτηκαν» από το ΠΑ. ΣΟ. Κ στις εκλογές του 2006, από τις συνεδριάσεις των δ. σ για την ανάδειξη προεδρείων αλλά και τις «πιέσεις» που φέρεται να ασκήθηκαν προκειμένου να συμμετέχουν, τελικά, στις διαδικασίες. «Πιέσεις» στις οποίες ενέδωσε, τελικά, μόνο ο κ. Χαμαλίδης συμμετέχοντας στο δ. σ. Ορεστιάδας, «δίνοντας» ουσιαστικά την απαραίτητη απαρτία για την εκλογή προεδρείου και δημαρχιακής αλλά και... "ανάσα" στο δήμαρχο Ορεστιάδας...
Στη συνεδρίαση είχαν κληθεί οι γραμματείς των δημοτικών οργανώσεων ΠΑ. ΣΟ. Κ Ορεστιάδας και Τριγώνου αλλά όχι οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, Παπαϊωάννου, Γουτκίδης, προκειμένου να καταθέσουν τις απόψεις τους για τα όσα διαδραματίστηκαν.
Τελικά, αν και «απρόσκλητοι», οι δύο επικεφαλής και πρώην δήμαρχοι, εμφανίστηκαν στη συνεδρίαση και είπαν αυτά που ήθελαν να πουν, ενώ ο κ. Γουτκίδης φέρεται να ζήτησε και την παραίτηση του γραμματέα της νομαρχιακής, Θανάση Ράσιου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπαϊωάννου, ανέφερε στα μέλη του νομαρχιακού οργάνου πως ένα πρόβλημα που αφορούσε τη Νέα Δημοκρατία και το δήμαρχο, Δημήτρη Μουζά, τελικά μετατράπηκε σε πρόβλημα του ΠΑ. ΣΟ. Κ. Απέδωσε μάλιστα ευθύνες στο «κομμάτι του ΠΑ. ΣΟ. Κ» που επέβαλλε ως δήμαρχο τον κ. Μουζά, τον οποίο αποδεικνύεται πως συνεχίζει να στηρίζει. Κατηγόρησε το κ. Ράσιο για αυτό που φέρεται να διέδωσε πως «θέση του ΠΑ. ΣΟ. Κ είναι πως οι “μάχες” δίνονται στα όργανα», αποδίδοντάς του «πρόθεση», καθώς, όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, η θέση του υπεύθυνου αυτοδιοίκησης του Κινήματος, κ. Καστανίδη, ήταν πως «εφόσον υπάρχουν αποφάσεις δημοτικών παρατάξεων εμείς δεν ανακατευόμαστε»...
Στη συνέχεια της διαδικασίας, κι αφού τα... είπαν και ξαλάφρωσαν οι Παπαϊωάννου, Γουτκίδης, τέθηκε σε ψηφοφορία αν η συνεδρίαση θα συνεχίσει να είναι «ανοιχτή», για τους «απρόσκλητους» ή «κλειστή». Με ψήφους 8-5 αποφασίστηκε να «κλείσουν οι πόρτες» για τους «ανεπιθύμητους», προκαλώντας την έντονη αντίδραση μελών της νομαρχιακής που αποχώρησαν, όπως η κα Ρενταρή.
Η συνεδρίαση λοιπόν συνεχίστηκε με τα «άλλα» θέματα, χωρίς να συζητηθεί εκ νέου το σημαντικό ζήτημα που έθεσαν και περιέγραψαν, σύμφωνα με το δικό τους σκεπτικό και προβληματισμό, οι δύο επικεφαλής των παρατάξεων σε Ορεστιάδα και Τρίγωνο, που στήριξε το ΠΑ. ΣΟ. Κ στις προηγούμενες εκλογές...
Απ’ ότι φαίνεται, οι... «πολεμικές επιχειρήσεις» με τον «πανταχού παρόντα και πάντα... βλέποντα» του «5ου ορόφου» της Αλεξανδρούπολης, όπως τον χαρακτηρίζουν οι "άσπονδοι φίλοι του", έχουν ξεκινήσει, με την εξέλιξή και τα αποτελέσματά τους να είναι, προς το παρόν, απρόβλεπτα... Που να μην έρχονταν και εκλογές δηλαδή...

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

περαστικά τους!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ;

Ανώνυμος είπε...

η μποχα απο τον 5 οροφο της αλεξ/πολης εφτασε μεχρι το τρίγωνο

Ανώνυμος είπε...

Η νέα γενιά ΠΑΣΟΚΩΝ διδάσκει πολιτική πεζοδρομίου, κυριαρχούν τα λαμόγια και οι αριβίστες που δεν έχουν κανένα ηθικό φραγμό. Ο κάθε [κεφάλας] νομίζει ότι οι κομματικοί χώροι είναι παιδική χαρά και μπορεί να παίζει με θεσμούς και δημορατικές ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΧΡΌΝΩΝ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΤΟΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!
ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ, "ΚΑΠΙΣΤΡΟΦΟΡΟΥΣΕΣ" ΠΡΟΣΚΗΝΗΣΤΕ ΡΕ.
ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΡΕ , ΠΡΟΣΟΧΗ ΡΕ

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφοι μου της Νομαρχιακής,το κίνημα μας που το δημιούργησε ο αείμνηστος Ανδρέας,ήταν πάντα ανοιχτό,έτσι έμεινε και στα χρόνια του Σημίτη,τώρα ειδικά με τον Γιώργο που κατα την άποψη μου είναι ο δημοκρατικότερος όλων,είναι και το σλόγκαν του.ΑΝΟΙΧΤΟ κόμμα.Εσείς εκεί που η εκλογή σας έγινε με 100-250 ψήφους και αναγκάσατε να αποχωρίσουν οι εκλεγμένοι με τριπλάσιο απο εσάς ψήφους,...συμτωματικό μόνο δέν είναι,μήπως δέν πρέπει να λειτουργείτε έτσι.Στο κάτω -κάτω της γραφής που λένε, αυτούς που θέλατε να φύγουν συμμετέχουν ούτως ή άλλως στο διευριμένο νομαρχιακό όργανο του ΠΑΣΟΚ.Ασφαλώς δεν καταλαβαίνετε ότι μόνο κακό στην παράταξη κάνετε.Κόψτε τον ομφάλιο λώρο της επιροής του μέγάλου τυχοδιώκτη της πολιτικής που ανεδειξέ δυστυχώς ο νομός,πάμε σε εκλογές και όλα αυτά τα τερτίπια θα μας ζημιώσουν.Αυτό το δικαίωμα δεν το έχετε σύντροφοι της νομαρχιακής.

Ανώνυμος είπε...

Πρωτάκουστα και πρωτόγνωρα πράγματα συμβαίνουν στο χώρο του ΠΑΣΟΚ Έβρου.
Τι ήταν πάλι αυτό, να ασχολείται ολόκληρη Νομαρχιακή Επιτροπή με ένα θέμα που ουσιαστικά δεν της "πέφτει" λόγος .
Που δεν μας έχει συνηθίσει ως τώρα να ασχολείται με ζητήματα ήσσονος σημασίας κατά την ταπεινή μου άποψη.
Που δείχνει μεγάλη σπουδή να καθοδηγήσει , να λύσει, να διεκπεραιώσει ένα θέμα 2ης και 3ης σημασίας.
Που δεν καλεί Αρχηγούς Παρατάξεων στους οποίους έδωσε χρίσμα. Που αγνοεί Δημοτικές Ομάδες με ιστορία και προσφορά.
Έχουν άδικο άραγε όσοι βλέποντας αυτά τα περίεργα γεγονότα γράφουν όσα γράφουν στα blogs
Έχει άδικο άραγε ο αγνός κόσμος που ενοχλείται από τέτοιες μεθόδους και τέτοιες συμπεριφορές; Που ενοχλείται από τις διασπαστικές κινήσεις, που ενοχλείτε από τις παρεμβάσεις ,τις υπόγειες μεθοδεύσεις και τις ανίερες και ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ;
Η κομματική ηγεσία ΣΤΟ Νομό Έβρου φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν πήρε το μήνυμα ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ στις εσωκομματικές εκλογές (για την εκλογή ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ) στο Νομό Έβρου.
ΘΥΜΙΖΩ ότι παρά τον αγώνα ολόκληρου σχεδόν του κομματικού μηχανισμού ΥΠΕΡ ΤΟΥ Παπανδρέου οι ψήφοι ήταν 47% Παπανδρέου και 53% ΒΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ.(ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ)
Είχε τίποτα ο κόσμος με τον Παπανδρέου; Πιστεύω πως ΟΧΙ.
Είχε όμως και εξακολουθεί να έχει ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα με την κομματική ηγεσία του ΠΑΣΟΚ αλλά και με διάφορα άλλα στελέχη, που τα τελευταία χρόνια βρίσκονται μπροστά και έχουν ρόλους.
Μπορεί εύκολα να φανταστεί κανείς αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση που θα οδηγηθούν τα πράγματα. Οι εξελίξεις δυστυχώς θα είναι δυσάρεστες, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΚΠΛΗΞΗ.
Ο κόσμος ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ. Ο λαός δεν κάνει λάθος. Μερικές φορές αργεί ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.
Ας περιμένουν λοιπόν κάποιοι από τώρα την ετυμηγορία του λαού. ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ , ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Τ Α Π Α Ν Τ Α ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΕΝΟΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗ. ΚΑΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟΜ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ "ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ" ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ. ΜΟΝΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

Ανώνυμος είπε...

γραμματεα της Νομαρχιακης αν νιωθεις αβολα με τους κανονες του ΠΑΣΟΚ (ανοιχτο κομμα) υπαρχει και το ΛΑΟΣ.
να χορτασεις κλειστες πορτες

Ανώνυμος είπε...

ποσο μ'αρεσει η φαγωμαρα
ναταν ακομα ενας λευτερς
τι ομορφα θαταν τα πασοκακια
που ειναι γεματα αδερφες

Ανώνυμος είπε...

ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΣ Κ ΝΤΟΛΙΟ

ΕΜΕΙΝΕΣ ΜΟΝΟΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 1-3 , 0-4, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΟ. ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΠΡΙΑ ΑΠ ΤΟΝ 5 ΟΡΟΦΟ, ΝΑ ΕΥΝΟΥΧΙΣΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΝΟΧΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Γ....ΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΕΡΕ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!!!!!!ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ "ΓΙΩΓΡΟ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΟΛΑ"

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΑΔΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο 5-ΟΣ ΟΡΟΦΟΣ???? ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΗΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ??? ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΝΕΟΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΜΕ??? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΗΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ??? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΕ ΕΙΣΤΕ !!! ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΟΥΤΚΙΔΗΣ ΠΑΣΟΚ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣΠΑΡΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΦΟΥ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΗΓΑΙΝΕΙ!!! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ.ΘΑ ΔΕΙΤΑΙ ΠΟΥ ΟΜΑΝΩΛΗΣΘΑΤΟ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΛΛΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ..... ????

Ανώνυμος είπε...

ερωτημα για αμορφωτους πασοκους οταν η επιμορφωτρια που σας μαθαινει την κομματικη δεοντολογια του ανοιχτου κομματος βγαινει στα ραδιοφωνα και κανει δηλωσεις τοτε εισεις μαθητουδια τι θα κανετε??? ταπεινα αυτο δεν ειναι η δημοκρατια που δηθεν προστατευτε αλλα ειναι η πολιτικη μειωπια του ατομικου συμφεροντος σας. προσοχη στο "μπιραετι" μη το χασετε δημοτικοι αρχοντες με τους "νομιμους" καιμη φιλους σας!!!

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφε εκείνο το γραφείο του ΠΑΣΟΚ στην πλατεία ήταν σημείο αναφοράς σε μία σκληρή δεξιοκρατούμενη πόλη που ζούμε.και πληρωνόταν από τις συνδρομές μόνο των μελών μας και όχι απο εργολάβους. Αυτά τα γραφεία ξέρεις πως έγιναν,ποιός τα έφτιαξε κατ΄εντολή ποιού κυρίου του 5 ου ορόφου χωρίς βέβαια να βάλει το χέρι στην δική του τσέπη.Τα παιδιά είναι πολύ καλά αν τα αφίσουν να δουλέψουν για το κόμμα. Τον πήραν όλοι χαμπάρι,σε λιγότερο απο δύο χρόνια θα αποφασίσει ο λαός και γιάυτόν.Όσο για τον Γουτκίδη μακάρι να είχες στοιχιωδώς την ευγένεια του την επαγγελματική και κοινωνική του θέση.Απλά ο άνθρωπος είναι αξιοπρεπής δεν είναι σαν και σένα κόλαξ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ειναι ΕΔΩ -ΕΝΩΜΕΝΟ,"κολλητό".

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ
ΔΗΜΟ ΤΡΙΓΩΝΟΥ
ΔΗΜΟ ΚΥΠΡΙΝΟΥ
ΔΗΜΟ ΒΥΣΣΑΣ
ΔΗΜΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
ΤΟΥΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΧΟΔΙΟΧΤΗ. ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΕΛΥΣΕ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΜΗΔΕ ΤΩΝ ΚΟΛΑΚΩΝ ΕΞΕΡΟΥΜΕΝΩΝ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΑΠΛΑ ΜΑΞΕΨΕ ΠΟΛΛΑ ΑΣΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ "ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ" ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ.ΚΟΛΑΚΕΣ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΡΦΑΝΑ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ. ΙΣΩΣ ΜΕ ΤΗ ΝΔ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΣΟΚΟΣ
ΑΠΛΑ ΠΑΣΟΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

κ του 5 οροφου οπως σας αποκαλουν

σας ευχαριστουμε. εισαστε ο καλυτερος σπονσορας μας σε ψηφους. Θα σας ανακηριξουμε επιτιμο μελος μας.

Νεοδημοκρατης

Ανώνυμος είπε...

To άλλο το μάθατε.Έχει πάρει χαμπάρι ότι εκλογές δεν μπορεί να πάρει πλέον και το έχει ρίξει στις μπίζνες. Θέλει δίνοντας και τα ρέστα του ( χαρτοπαικτική ορολογία)να μπεί στον όμιλο εφοπληστών που θα κατασκευάσει τον αγωγό περτελαίου . Η Ν.Δ τον έκανε πρόεδρο της επιτροπής για τα καλά λόγια που λέει για τους υπουργούς της και τον προθυπουργό.Για 'οσους δεν πιστεύουν στον παράδεισο ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Τελικά πουλάει πολύ ο Χαμαλίδης.. Παίξτε το παιχνιδάκι του όσο αυτός γελάει... Υπήρξε συνάντηση Καντζιάρη - Χαμαλίδη πριν την "ΚΙΝΗΣΗ".. Με τις ευλογίες του πήγε..Ξυπνήστε ρεεεε..

Ανώνυμος είπε...

δεν ξερω αν γελάει,αλλα οτι ειναι "χεσμένος" φαινεται χιλιόμετρα μακρυα

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ. ΔΕΝ ΠΗΓΕ Ο ΚΑΝΤΖΙΑΡΗΣ ΑΛΛΑ ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΧΑΜΑΛΙΔΗ.!!!!!!
ΤΙ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.
ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ. ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΛΛΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.
ΜΗΠΩΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ( ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΑΣΤΕΙ;)

Ανώνυμος είπε...

με τις ευλογιες του καντζιαρη
πηγε;!!!!!!!!
και μετα ξυπνησες.

εγω εχω κατι καλυτερο.
με τις ευλογιες του παπαιωαννου
πηγε.

οτι κατεβασει του καθενος η κουτρα το "κοπαναει"

Ανώνυμος είπε...

και τι ΚΟΥΤΡΕΣ ---Τενεκεδενιες

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons