Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2008

Sport : Ποδόσφαιρο και βόλεϊ κυριαρχούν το Σαββατοκύριακο…



ΒΟΛΕΪ
- Α1: Στη Θεσσαλονίκη, με τον ΠΑΟΚ αγωνίζεται ο Εθνικός...
Το ντέρμπι ανάμεσα στον Ηρακλή και την Πάτρα, που έληξε με νικητή τον «γηραιό» με 3-1 (35-33, 25-22, 21-25, 25-22)σετ «άνοιξε» εχθές την αυλαία της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος βόλεϊ της Α1 των ανδρών. Με τη νίκη του αυτή, ο Ηρακλής(foto), εδραιώθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας ενώ οι Πατρινοί γνώρισαν την πρώτη τους ήττα, πληρώνοντας κυρίως τα λάθη σε κρίσιμα σημεία του αγώνα. Το «κυρίως πιάτο» της αγωνιστικής διεξάγεται σήμερα, όπου έχουν προγραμματιστεί 4 αναμετρήσεις που θα ξεκινήσουν στις 7 το απόγευμα. Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αγωνίζεται στη Θεσσαλονίκη, με τον ΠΑΟΚ, στοχεύοντας στην κατάκτηση βαθμού ή βαθμών ενώ την ίδια ώρα, στις 7 το απόγευμα, θα παίξουν Παναθηναϊκός- Μίλων, Λαμία- Άρης και Ολυμπιακός- Απόλλων Καλαμαριάς. Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα με το παιχνίδι του Φοίνικα Σύρου με την Κηφισιά.
- Α2: Απουσίες και Μεταμόρφωση αντίπαλοι της Ορεστιάδας…
Για την Α2 εθνική κατηγορία του βόλεϊ, η Ορεστιάδα που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών βασικών παικτών της, υποδέχεται στις 7 αύριο το απόγευμα, στο νέο κλειστό γυμναστήριο, τη νεοφώτιστη Μεταμόρφωση, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, η οποία περιλαμβάνει επίσης τις αναμετρήσεις: Μεσσηνία- Κόροιβος, Επίκουρος- Κόρινθος, Μουδανιά- Νίκη Αιγινίου, Παναχαϊκή- Απόλλων Αθηνών, Α. Ε. Κ- Πανελλήνιος.
- Εγχειρίστηκε ο άτυχος, Τάσος Νταντής, θα μείνει εκτός γηπέδων για 8 μήνες…
Όσο αφορά το μεγάλο άτυχο, Τάσο Νταντή, που τραυματίστηκε στον αγώνα της πρεμιέρας στην Αμαλιάδα, υποβλήθηκε σε εγχείρηση συρραφής του αχίλλειου τένοντα, στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου και σήμερα αναμένεται να πάρει εξιτήριο. Τους επόμενους δύο μήνες θα έχει νάρθηκα στο πόδι ενώ υπολογίζεται πως θα μπορέσει να επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά από 7 με 8 μήνες.
- Γ΄ εθνική: Πρεμιέρα για Ν. Βύσσα, Γ. Ε. Αλεξανδρούπολης…
Πρεμιέρα έχει αύριο η Β΄ εθνική κατηγορία βόλεϊ των ανδρών, όπου ο Έβρος εκπροσωπείται με 2 ομάδες. Η Νέα Βύσσα αγωνίζεται στην Καρδίτσα με την τοπική ομάδα ενώ η νεοφώτιστη Γ. Ε. Αλεξανδρούπολης φιλοξενεί τον Αριστοτέλη Σκύδρας, στις 7 το απόγευμα.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
- Με τον Εθνικό Φιλιππιάδας αγωνίζεται η Ένωση Θράκης...
Στη νίκη που θα της επιτρέψει να βελτιώσει τη θέση της στο βαθμολογικό πίνακα στοχεύει η Ένωση Θράκης, που υποδέχεται την Κυριακή, στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς» της Αλεξανδρούπολης, τον Εθνικό Φιλιππιάδας, για την 9η αγωνιστική της Γ΄ εθνικής κατηγορίας, στο ποδόσφαιρο. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης δηλώνει «αγωνιστικά έτοιμη», επιστρέφει και ο Χιτζίδης, και στοχεύει στο 3ποντο που θα της δώσει άλλο «αέρα» στη συνέχεια. Η παρουσία του κόσμου και η βοήθεια που μπορεί να προσφέρει κρίνονται ως σημαντικοί παράγοντες για την επιτυχία.
Το πρόγραμμα της αγωνιστικής περιλαμβάνει επίσης τις συναντήσεις: Γιαννιτσά- Αναγέννηση Σερρών, Αναγέννηση Άρτας- Φωκικός, Μακεδονικός- Πρέβεζα, Εορδαϊκός- Εθνικός Κατερίνης, Πυρσός Γρεβενών- Θερμαϊκός, Νέοι Επιβάτες- Λαμία, Παναιτωλικός- Δόξα Δράμας και Ζάκυνθος- Νίκη Βόλου.
- Χωρίς περιθώρια για απώλειες ο Ορέστης φιλοξενεί τις Κρηνίδες…
Χωρίς την… «πολυτέλεια» να «χαρίσει» βαθμούς, ο Ορέστης φιλοξενεί στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής, στο δημοτικό στάδιο, τον Κεραυνό Κρηνίδων. Μοναδικός στόχος για την ομάδα της Νέας Ορεστιάδας είναι η νίκη που θα της επιτρέψει να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Οι υπόλοιποι αγώνες είναι: Ορφέας- Ξάνθης- Ηράκλεια, Ελπίδα Σαπών- Πετρούσα, Βιστωνίδα- Πιερικός Μελισσοκομείου, Δραβίσκος- Βισαλτιακός Νιγρίτας, Άγιος Αθανάσιος- Ελευθερούπολη, Χρυσό- Γαζώρος, Εχίνος Σπορ- Πανδραμαϊκός.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons