Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008

Στο «σφυρί» η Mercedes ή θα του «μείνει»;


Μέχρι το μεσημέρι αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου της Νέας Ορεστιάδας στη δεύτερη αίτηση ανακοπής που κατέθεσε ο δήμος Ορεστιάδας, ζητώντας την αναστολή του πλειστηριασμού του αυτοκινήτου, Mercedes, που χρησιμοποιεί ο δήμαρχος για τις υπηρεσιακές ανάγκες. Η πρώτη αίτηση ανακοπής, που είχε κατατεθεί την περασμένη Πέμπτη και συζητήθηκε την επόμενη ημέρα δεν έγινε δεκτή, για τυπικούς λόγους και συγκεκριμένα γιατί δεν είχε «κοινοποιηθεί σωστά στους επισπεύδοντες». Σε περίπτωση που η αίτηση απορριφθεί, τότε ο πλειστηριασμός θα διεξαχθεί στις 5 το απόγευμα, στο ειρηνοδικείο.Υπενθυμίζεται ότι η «υπόθεση» αφορά 4 πρώην εργαζόμενους που διεκδίκησαν δικαστικά και κέρδισαν την καταβολή επιδομάτων που δεν τους αποδίδονταν. Ο δήμος Ορεστιάδας έχει πληρώσεις τις συμφωνηθείσες δόσεις αλλά προέκυψαν... διαφορές. Οι δύο πρώτες δόσεις, που αφορούσαν το «κεφάλαιο» πληρώθηκαν κανονικά και η «διαφορά» προέκυψε στην 3η δόση, στον υπολογισμό των τόκων. Το ύψος τους υπολογίστηκε με 6%, ποσοστό που υπολείπεται κατά 6% του υπολογισμού της οφειλής που είχαν κάνει οι ενάγοντες, δηλαδή με 12%. Από την πλευρά του, ο δήμος Ορεστιάδας, υποστηρίζει ότι δε μπορεί να καταβάλλει μεγαλύτερο τόκο από το 6%, γιατί αυτός είναι ο υψηλότερος που υπολογίζεται από τους φορείς του δημοσίου κι όχι το τρέχον επιτόκιο και εκτιμά πως έχει καταβάλλει όλα όσα, νομίμως, προβλέπονται, ελπίζοντας η δικαστική απόφαση στην αίτηση ανακοπής να είναι θετική, να του… μείνει η Mercedes και να μην πληγωθεί και το... πρεστίζ του...

8 σχόλια:

Χρήστος Χαρακοπίδης on 20 Νοεμβρίου 2008 στις 1:57 π.μ. είπε...

γαπητέ φίλε Βασίλη μπορείς να επισκεφτείς το :
http://2glor.blogspot.com/
όπου καταγράφονται οι απόψεις μου για επίκαιρα ζητήματα (με το όποιο ενδιαφέρον έχουν)
ή το
http://e-pasok.forumotion.com/
'οπου θα βρεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις μελών ή μη του ΠΑΣΟΚ (είμαι μέλος του blog με το όνομα xristos)

Ανώνυμος είπε...

Κύριε καθηγητή
Τέτοια κομματική εμπάθεια και μάλιστα απο ένα εκπαιδευτικό δεν θα περίμενα.Εσένα τι σε πείραξε,καθηγητή,ότι εγκαινιάστηκε ένα έργο απο Υπουργό της Κυβέρνησης
της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ή επειδή ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ κράτησε τον θεσμικό του ρόλο,σε μια επίσκεψη Υπουργού.Και συ χρόνια λιβανίζεις ανθρώπους μέσα στο ΠΑΣΟΚ,αλλά ΖΑΜΠΟΥΝΙΔΗΣ δεν αξιώθηκες να γίνεις,γι'αυτο η ειρωνεία σου,η πίκρα και η χολή που βγάζεις.

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφε !!!! καθηγητή.
Διαβάζω στην σελίδα σου και γράφεις για τα έργα του ΠΑΟΚ και πας πολύ πίσω(πχ ΕΣΥ)..
Οι "στρατιές" προσλήψεων απο το 1981-1990 και ο όρος "πρασινοφρουρός" Ειναι έργο ΠΑΣΟΚ.Το σκάνδαλο του ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ με τον Αθανασόπουλο που ξεφτίλισε όλη την Χώρα στην Έυρώπη ειναι "εργο ΠΑΣΟΚ",,"η λεηλασία του δημοσίου χρήματος" επί ΚΟΣΚΩΤΑ ,είναι έργο ΠΑΣΟΚ.Το "εγκλημα στο ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ" είναι έργο ΠΑΣΟΚ.Ο Τσέγκος-Πάχτας(και άλλοι εννιά)-Σμπώκος-και τόσοι άλλοι είναι "παιδιά ΠΑΣΟΚ".
....και γι' αυτό....
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,,ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΛΗΘΗ...

Ανώνυμος είπε...

agaphte anonyme jexases to 1.000.000 marka toy TSOYKATOY.

Ανώνυμος είπε...

Προς
20 Νοέμβριος 2008 8:30 πμ
Ανώνυμο
20 Νοέμβριος 2008 8:53 πμ
Ανώνυμο
Αγαπητοί φίλοι-ες
1)Δεν μ' ενοχλούν καθόλου τα έργα , οποιασδήποτε κυβέρνησης και μακάρι να γίνονται είτε είναι μικρά , είτε μεγάλα. Μ' ενοχλεί όμως , όταν αυτά εμφανίζονται απο αξιωματούχους οποιασδήποτε εξουσίας ως δωρεές προς το λαό με περίσσευμα αλαζονίας και προκλητική επίδειξη , που δεν αρμόζει στο μέγεθός τους, όταν μάλιστα η υλοποίησή τους είναι αυτονόητη υποχρέωσή τους. Είμαι της γνώμης ότιαναμνηστικές πλακέτες δικαιούται να αφήνει κανείς με το όνομά του μόνο, όταν τα κάνει δωρεά απο τη τσέπη του.
2) Δεν έκρυψα και ούτε κρύβω τις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ μου πεποιθήσεις και δικαιούμαι φαντάζομαι να διατυπώνω τις απόψεις μου , όπως σέβομαι και τις δικές σας, καθώς και να διατυπώνω και να ασκώ την κριτική μου δίκαιη ή άδικη. Δεν θα χαρακτήριζα τις απόψεις σας εμπαθείς , αν αυτές ήταν κάθετα αντίθετες με τις δικές μου. Θα προσπαθούσα να τις αντικρούσω και δε θα με εμπόδιζε να είστε οι καλύτεροι φίλοι μου στις διαπροσωπικές μας σχέσεις.Με τις ιδέες ναί παθιάζομαι με τα πρόσωπα που τις διατυπώνουν ποτέ.
3)Τον κ. Νομάρχη και τον εκτιμώ και τον ψηφίζω, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι στο απυρόβλητο ούτε για τις πράξεις του , ούτε για τους λόγους του, ως πολιτικό πρόσωπο.
4)Ουδέποτε εξεδήλωσα πρόθεση να γίνω , ούτε Νομάρχης, ούτε Δήμαρχος , ούτε άλλου είδους αξιωματούχος και , προς το παρόν τουλάχιστον, δεν παρατηρώ συμπτώματα τέτοιων φιλοδοξιών (δεν έχω τις δυνατότητες άλλωστε), γαυτό η διάγνωσή σου για πικρίες κ.λ.π. μάλλον είναι ατυχής.
5)Ουδέποτε υποστήριξα , ότι οι άγγελοι και οι διάβολοι της πολιτικής είναι μαζεμένοι όλοι στον ίδιο πολιτικό χώρο. Θεωρώ όμως υποχρέωση όλων μας, σε όλους τους πολιτικούς χώρους, να προσπαθούμε να αποβάλουμε τους διαβόλους μας και να αναδεικνύουμε τους αγγέλους μας.Στην πολιτική , όταν αυτό δε γίνεται απο τα στελέχη των πολιτικών δυνάμεων τη δουλειά την αναλαμβάνει ο ίδιος ο λαός με την ψήφο του. Αυτό το έκανε ήδη για το ΠΑΣΟΚ που αναφέρεστε και θα το κάνει φαντάζομαι και για τη Ν.Δ.
Επώνυμα
Χρήστος Χαρακοπίδης

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφε καθηγητή
Το σχόλιο μου δεν είχε να κάνει για το ποιός πληρωνει τα έργα που γίνονται,ούτε και αυτό ήταν το θέμα σου.βάλε δίπλα-δίπλα αυτα που γράφεις εσυ,,και αυτά που σχολιάζω εγώ...καμμία σχέση..

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ,,,ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ....

γι'αυτό έχεις σχόλιο

Ανώνυμος είπε...

Αντιπολίτευση μέσω blog με το γάντι. Η αντικειμενικότητα του Χαρακοπίδη σπάει κόκαλα..

Ανώνυμος είπε...

21 Νοέμβριος 2008 11:33 πμ
"Αντιπολίτευση μέσω blog με το γάντι. Η αντικειμενικότητα του Χαρακοπίδη σπάει κόκαλα.."

Οι απόψεις οιουδήποτε είναι εξ ορισμού υποκειμενικές αγαπητέ μου. Αντικειμενικά είναι μόνο τα πορίσματα των επιστημών κι αυτά μέχρι να ανατραπούν!! Γιαυτό άλλωστε κάνουμε αυτή την κουβέντα , για δούμε τα πράγματα απο πολλές οπτικές γωνίες.Εσύ πώς βλέπεις αυτά που σχολιάζω εγώ ; Η αποψή σου θα μου ήταν πολύ χρήσιμη κι ας ήταν υποκειμενική, δικιά σου....
Χρήστος Χαρακοπίδης

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons