Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

αρθρο Παπαϊωαννου...


O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΚΑΙ Η ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ

Του Άγγελου Παπαϊωάννου πρ. δημάρχου

Στην αθλητική ορολογία και ιδιαίτερα στο μπάσκετ ,ενός λαοφιλούς αθλήματος με πολύ μεγάλες συγκινήσεις για τα εκατομμύρια των θαυμαστών του , το πέταμα της λευκής πετσέτας από τον προπονητή-κόουτς μιας ομάδας, κατά την διάρκεια του αγώνα και πριν αυτός λήξει, δ η λ ώ ν ε ι την πλήρη υποταγή του στον αντίπαλο. Δηλώνει την αναγνώριση της ανωτερότητας του αντιπάλου…Έριξε ο τάδε προπονητής κατά την διάρκεια του αγώνα λευκή πετσέτα είναι η σύνηθες φράση των αθλητικογράφων .
Χρησιμοποίησα ή καλύτερα δανείστηκα αυτήν την αθλητική φράση ,γιατί στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο της Ορεστιάδας ,έκπληκτος τόσο εγώ όσο και οι είκοσι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι ,είδαμε τον δήμαρχο μας κύριο Μουζά να εγκαταλείπει την αίθουσα της συνεδρίασης.
Προφανώς μη μπορώντας να αντέξει την κριτική και ιδιαίτερα την απόρριψη των θεμάτων από τους δημοτικούς συμβούλους αφού δεν έδιναν θετικές ψήφους ,με αποτέλεσμα να μη περνούν οι προτάσεις του , προτίμησε να αποχωρήσει, πριν δεχθεί το τελειωτικό χτύπημα της απόρριψης του τεχνικού προγράμματος για το 2010 που ακολούθησε.
Αλλά ας τα πάρουμε τα διαδραματιζόμενα κατά την διάρκεια της τελευταίας συνεδρίας του δημοτικού συμβουλίου από την αρχή. Έγιναν αρκετές επισημάνσεις για τις ολιγωρίες ή ακόμη για τις απουσίες του δήμου από τα πολύ σοβαρά ζητήματα που αφορούν τους δημότες μας .Λόγο παραδείγματος, η απεργία των εργαζομένων στην ytong, η πρόθεση της Βουλγαρίας να κάνει εξόρυξη χρυσού δίπλα στον ποταμό Αρδα, από τα νερά του οποίου υδροδοτείται όλη η περιοχή, η μη λειτουργία ΑΚΟΜΗ του κολυμβητηρίου, η άμεση απειλή με κλείσιμο της δημοτικής ραδιοτηλεόρασης, η αδικαιολόγητη εμμονή του δημάρχου να προβεί στην αγορά αγροτικής γης 16 στρεμμάτων και μιας υφιστάμενης αποθήκης στο Νεοχώρι έναντι 260.000 Ε, οι υπερβολικές καθυστερήσεις εκτέλεσης των έργων του τεχνικού προγράμματος και οι τροποποιήσεις του τον μήνα Νοέμβριο, που παραπέμπουν την εκτέλεση τους το ερχόμενο καλοκαίρι ,ο αποκλεισμός συγκεκριμένου σχολικού συγκροτήματος( 2ο Γυμνάσιο ) λόγο εμπάθειας , από την συντήρηση σχολικών κτηρίων του δήμου μας και τέλος η καταγγελία δημοτικού συμβούλου ,ότι προσλαμβάνεται άλλος και στην θέση του εργάζεται άλλος. Δηλαδή ούτε λίγο ούτε πολύ, έγινε πρόσληψη από τον δήμο κάποιου εργαζόμενου και στην θέση του καταγγέλθηκε ότι εργάζεται η γυναίκα του.
Με όλα αυτά τα παραπάνω ,ένας δήμαρχος που έχει χάσει την συνοχή της δημοτικής του ομάδας ,έχασε και την αριθμητική υπεροχή που του δίνει ο νόμος, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα ρίξει λευκή πετσέτα ,θα αναγνωρίσει την αδυναμία του να κυβερνά με αξιοπρέπεια .Και η στιγμή αυτή ήλθε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, με την αποχώρηση του. Και όμως δεν έκλεισε καλά καλά ο τρίτος χρόνος και έχουμε μπροστά μας έναν ολόκληρο δημαρχιακό χρόνο. Και ο θεός βοηθός.

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν λες ότι ο δήμαρχος το έβαλε στα πόδια.Λευκή πετσέτα ρίχνει αυτός που παίζει ,όχι αυτός που δεν μπαίνει καν στον αγώνα.Τρία χρόνια δεν είδα να δίνει ο Δημήτρης και η ομάδα του κανένα αγώνα.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΤΟΥ κ ΤΖΟΤΖΟΛΑ. ΓΙΑΤΙ; ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο κ.ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΥΧΝΑ.
ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ

Ανώνυμος είπε...

press-a ΑΠ' ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ blog...

Ανώνυμος είπε...

de mas ta les kala aggele sto BOX rixnoyn petseta kai epi toy uematos
to xorafi gia ta nea koimitiria poso stoixise to strema
sto spiti toy kremasenoy..

press-a on 29 Νοεμβρίου 2009 στις 10:24 μ.μ. είπε...

Προς "άγνωστο" 9.24 μ. μ.
Αποκαλύφθηκα! Φαίνεται πως έχω καλύτερες "τιμές" και "προσφορές" και σε 60 δόσεις, οι τελευταίες 12 δώρο...

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατάλαβα το υπονοούμενο, αλλά σου γνωρίζω ότι τα 70 στρέμματα τα αγοράσαμε με 35.000.οοο δραχμές, δηλαδή 500.οοο το στρέμμα.
Άγγελος Παπαϊωάννου.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΤΡΕΜΜΑ ΕΚΑΝΕ 40.000 ΔΡΧ ΣΤΑ ΞΕΡΟΧΩΡΑΦΑ ΕΚΕΙ
ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΤΑ ΠΟΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΤΕ 200.000 ΔΡΧ.
Α ΡΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΩ ΧΩΡΑΦΙΑ ΕΚΕΙ
ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΜΟΥΖΑΣ ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΤΕ Ο ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΩΝ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΩΝ
ΞΕΧΡΕΩΣΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο Μουζας οταν αποχωρει πεταει λευκη πετσετα. Ο Παπ και οι 10 του που δεν ηρθαν στον προηγούμενο ΔΣ τι πεταξαν?

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΣΚΟΥΦΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥΛΑΩ ΚΟΤΕΤΣΙ ΣΤΗ ΛΕΠΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΜΑΖΙ ΠΡΟΣ 59.000 ΕΥΡΩ (ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ) Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΧΩΡΙΑ 13.000 ΕΥΡΩ.
ΠΟΥΛΑΩ ΚΟΤΣΙΝΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΜΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ 28.000 ΕΥΡΩ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ Δ.Σ. ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΣΟΒΑΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

TO KALYTERO ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΕΖΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΚΥΡΙΑ ΠΕΧΩΔΕ" ΜΠΡΑΒΟ ΑNGEL ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΤΑΚΑΔΟΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Emena mou aresei to "mister 8% " . Tou tairiazei kalytera.

Ανώνυμος είπε...

to xorfi kala to agoraes gia ton dimo 35.000.000 dxr o politis posa
phre?

Ανώνυμος είπε...

εσένα που σαρέσει το ΄΄μιστερ 8%΄΄,αν εχεις α....α και εισαι μαγκας,πηγαινε να καταθεσεις υπερ της κυρίας ΠΕΧΩΔΕ;
αντε ρεε....εσύ που μας κανεις γνωστο οτι γνωριζεις και την λατινική γραφή...
αντε ρε ...κ....ε. και τζάμπα μάγκα;

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΩ ΤΟ ΤΗΛ. ΣΟΥ 2.22 30/11 ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ. ΙΝΤΖΕΚΙΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΓΚΑΖ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥ ΚΑΡΑΓΑΤΣ ΤΙΜΗ ΛΟΓΙΚΗ!
ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΙΖΩ ΣΤΟΥ ΜΗΤΣΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε Αγγελάκο; Παρεξηγηθήκαμε;. Μας πειράζει που μας προσφωνούν mister 8% ;

Ανώνυμος είπε...

Γνωστε-αγνωστε,εισαι ο μονος με το ΄΄ετερον΄΄ ,που συνεχίζεις το βιολί σου και το πιθανότερο να σου γινει βιωμα και να κατεβείς στο π....λι σου.Γιαυτό λοιπόν βουρ......

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΑΝΩΝΥΜΑΚΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ.
Ο κ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΛΟΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ, ΟΥΤΕ ΧΕΣΤΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΑΣΚΑΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ.ΕΧΕΙΣ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΦΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΡΕΞΙΜΟ

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΙ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΓΡΑΦΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΙ ΕΛΙΝΙΚΙ ΓΡΑΦΙ ΚΕ ΘΕΛΙ Ν ΑΠΟΦΙΓΙ ΤΙΝ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ

ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ!

ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ "Ι" ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΚΕΙΜΑΝΟ

Ανώνυμος είπε...

2.05: Για ξαναδιαβασε λιγο τα Λατινικα:
Emena mou aresei to "mister 8% " . Tou tairiazei kalytera.

Σου φαινεται οτι δε γνωριζει ελληνικα?

Ανώνυμος είπε...

τλεικα θα μαοθυμε πσοα πρηε ο αροσγατης για το χαροφι

Ανώνυμος είπε...

Στείρα αντιπολίτευση από πολίτικούς που δεν θελουν το καλό του τόπου τους αλλά ψάχνουν το προσωπικό όφελος απο την ανικανότητα των άλλων!!! άν κυριοι βλεπετε ότι δεν μπορεί ο χ ψ δήμαρχος να βελτιώσει την κατάσταση του δήμου του και ώντας δημοτικοί σύμβουλοι δεν κάνετε κάτι για να βελτιώσεται εσείς την καταστασή είδικά τώρα που καλως η κακώς η αντιπολίτευση είναι πλειοψηφία και αυτή αποφασίζει και όχι ο δήμαρχος δείχνετε με τον ποιο ανόητο τρόπο για το τί αποσκοπείτε...μην διατυμπανίζεται ότι νοιάζεσται για το καλο του τόπου πειτε το στα ίσα θελω να βγώ κερδισμένος απ την ανικανότητα του άλλου... Δεν έχει δικαίωμα ένας πρώην δήμαρχος να κατηγορεί τον νυν για την ανικανότητα του ίδιου να ανοιξει το καλυμβητήριο...Αφού εισαι τόσο καλός πολιτικός τι έγινε επί της 4ετίας σου και δεν άνοιξε.Είσαι καθηγητής φυσικής αγωγής που υποτίθετε θα σε συγκινούσε περισσότερο ο αθλητισμος...αλλα τι λέω όταν χρησιμοποιει την έκφραση "πέταξε την πετσέτα" για το μπάσκετ που είναι εκφραση της πυγμαχίας δείχνει την σχετική ασχετοσύνη του περι αθλητισμού ,αθλητικού πνεύματος και πολιτισμού

συνεχίστε την προσωπική επίθεση όσο πιστεύεται ακομά ότι ο κόσμος κοιμάται...Πάνε οι εποχές του πεντοχήλιαρου στο βιβλιάριο ο κόσμος ενημερώνεται και όσο εκτίθεστε κακό στον εαυτό σας κάνετε...Όταν γίνουν εκλογές μπορεί να μην ξαναεκλεγεί ο Μουζας.Άλλα δεν θα ξαναεκλεγεί σίγουρα (1000%+8%) ούτε ο Παπαϊωάννου ούτε ο Τζώτζολας

Διατηρώ την ανωνυμία μου επειδη είμαι 20 και κάτι χρονών και δεν θέλω να μπω στο παιχνίδι των υβρεών σας κύριοι πολιτικοί

Ανώνυμος είπε...

αστείο

Ανώνυμος είπε...

5 Δεκέμβριος 2009 2:16 μμ
ΛΟΙΠΟΝ 20αρι ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ.
ΚΥΒΕΡΝΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΟΧΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΑΝΙΚΑΝΟΣ, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΕΡΙ ΠΕΤΣΕΤΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ Η ΣΤΗΝ ΠΑΛΗ. ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ κ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ(ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ) ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ.
ΑΥΤΑ ΜΕΤΡΑΝΕ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons