Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Παλι καλα να λεμε


Καταλυτική, κυριολεκτικά, ήταν η παρουσία του δημάρχου Ορεστιάδας, Δημήτρη Μουζά, στις διαδικασίες ανάδειξης του νέου μητροπολίτη Διδυμοτείχου- Ορεστιάδας-Σουφλίου, όπως αποκαλύπτει σήμερα η press-α, μια μέρα μετά την εκλογή του κ. Δαμασκηνού! Ο κ. Μουζάς, ο οποίος ξύπνησε από το άγριο χάραμα για να αναχωρήσει από την Κύπρο, όπου βρισκόταν με αποστολή του δήμου, για την Αθήνα (για όσους τον γνωρίζουν αντλαμβάνονται το “μέγεθος” της θυσίας), φρόντισε να παραστεί στη Μονή Πετράκη, όπου διεξάγονταν οι εργασίες της συνόδου, και να “διασφαλίσει” τα συμφέροντα του δήμου και της ευρύτερης περιοχής. Μπορεί βέβαια να μην κατάφερε, παρά τη “δυναμική” επιστολή που απέστειλε , τη φυσική του παρουσία και το ευμεγέθες κύρος του, να επηρεάσει τους ιεράρχες και να εκλέξουν ως μητροπολίτη κάποιον που να “κατάγεται από την περιοχή”, ή έστω “από την ευρύτερη περιοχή της Θράκης” ή “από τη βόρειο Ελλάδα”, τουλάχιστον βρε παιδί μου, κατάφερε όμως να εκλεγεί... Έλληνας και να παραμείνει η μητρόπολη στο... Διδυμότειχο. Αφού μετά τις “αποφασιστικές παρεμβάσεις” του δε “χάθηκε” κι αυτή, πάλι κέρδος είναι. Δεν είδατε τι έγινε με το “ειδικό σχολείο” που... ανακατεύτηκε;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μετα την πατατα του να προτεινει αλλο για Μητροπολιτη ετρεξε γρηγορα να αρχισει το γλυψιμο, μην τον προλαβει κανενας αλλος, γιατι απο αυτο εχουμε αρκετο.
εχετε παρατηρησει τον'ποιητη' οταν ειναι σε σταση προσοχης?
ποιος ριχνει πιο πολύ γλυψιμο στο
Δημοτικο Συμβουλιο?
δυο ερωτησεις με δωρο για την καλλιτερη - σωστοτερη απαντηση.

Ανώνυμος είπε...

OR-TV ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ....ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ???ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

διαβασε την απο κατω αναρτηση ρε στραβαδι

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons