Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

“Μαζεύουν” νεκρούς μετανάστες στις παρέβριες περιοχές...



Νεκρούς μετανάστες- πρόσφυγες “μαζεύουν” τα τελευταία 24ωρα οι αστυνομικές αρχές από τις παραποτάμιες περιοχές του Έβρου. Διωκόμενοι ή στην αναζήτηση καλύτερης τύχης, τέσσερις ακόμη άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών που έπληξαν την περιοχή. Να φανταστεί κανείς ότι ο... χειμώνας ακόμα δεν ήρθε...Δύο μετανάστες βρέθηκαν νεκροί στην περιοχή των Λαβάρων κι ένας τρίτος, επίσης νεκρός, φέρεται να παρασύρθηκε από τα νερά του ποταμού Έβρου. Ένας ακόμη εντοπίστηκε νεκρός στην περιοχή της παλαιάς Σαγήνης Ορεστιάδας.

Κοντά στους 4 νεκρούς του Έβρου, προστέθηκαν άλλοι δύο νεκροί μετανάστες- πρόσφυγες στην Καβάλα, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τα μπλόκα που έστησε η αστυνομία ξέφυγε από την πορεία του και ανετράπη, στον κόμβο του Αγίου Σίλα (μεγάλη η χάρη του) με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να βρει ακαριαίο θάνατο κι ένας ακόμη, βαριά τραυματισμένος, να ξεψυχήσει κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο της Καβάλας, μετά τον απεγκλωβισμό του από δασάκι στο οποίο επιχείρησε να κρυφτεί. Στο ίδιο τροχαίο τραυματίστηκαν ελαφρά άλλοι 8 μετανάστες...
Οι μετανάστες- πρόσφυγες εισέρχονται πλέον κατά...κύματα από την περιοχή του Έβρου, με τα στοιχεία να κάνουν λόγο για 300 με 350 εισόδους την ημέρα από τον ποταμό Έβρο και μόνο από τα βόρεια του νομού...Μόνο ο Προ-Ποτζής υπουργός έμεινε να πιστεύει ότι ο “φράχτης” και η καταστολή θα ανακόψει τα μεταναστευτικά ρεύματα.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons