Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

7 για 6 θέσεις στο ψηφοδέλτιο Έβρου του ΠΑ. ΣΟ. Κ…


Από ώρα σε ώρα αναμένεται να ανακοινωθούν επισήμως, μετά τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, τα ονόματα των υποψηφίων να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του Κινήματος στον Έβρο. Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν «κλειδώσει» 4 υποψηφιότητες ενώ για τις άλλες δύο θέσεις η «μάχη» είναι μεταξύ τριών υποψηφίων. Οι… «σίγουροι» είναι ο, νυν βουλευτής, Γιώργος Ντόλιος, ο Παναγιώτης Ζαπάρτας, η Όλγα Ρενταρή- Τέντε και η Ελένη Τσιαούση. Μεταξύ των κυρίων Σταύρου Βαβία, Δημήτρη Λαζόπουλου και Θανάση Σταματόπουλου, θα γίνει η επιλογή για τις άλλες δύο θέσεις του ψηφοδελτίου. Από το ψηφοδέλτιο «κόπηκε» ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής, Απόστολος Φωτιάδης, ο οποίος επίσης είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον να είναι υποψήφιος…Υπενθυμίζεται ότι συνολικά είχαν κατατεθεί 14 αιτήσεις υποψηφιότητας για το ψηφοδέλτιο του Έβρου…

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΙΤΣΑΣ,ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΙ;
ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ,ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ,ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ
ΝΤΟΛΙΟΣ, ΖΑΠΑΡΤΑΣ, ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΑΓΛΟΥΖΟΥΔΗΣ, ΡΕΝΤΑΡΗ, ΤΣΑΟΥΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΕΜΠΤΟΣ ΟΡΟΦΟΣ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ..ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΔΥΟ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ..
ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΡΑΓΚΟΖΟΥΔΗΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ;

Ανώνυμος είπε...

Τα παθήματα πρέπει να γίνονται παθήματα.
Άρα σύντροφοι της Αλεξανδρούπολης,των Φερών,της Τραϊανούπολης, του Ορφέα, του ΣουΦλίου, του Διδ/χου, της Ορεστιάδας, της Βύσσας, του Τριγώνου και του Κυπρίνου που αισθάνεσθε προδομένοι από την τοπική μας ηγεσία (δεν αναφέρομαι σε λεπτομέρειες με το φόβο για το νόμο περί τύπου)για τις αλοξοκοκαλιές και τις πορτοκαλιές στα βουλευτικά , νομαρχιακά και βουλευτικά, δώστε τους να καταλάβουν!

ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ (τρομάρα τους)
Όσο πιο μακριά από τους μεγάλους τόσο περισσότερους ψήφους να πάρουν.

ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ 15-9-2009

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons