Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Η υγειονομική βόμβα του φασισμού...


Του Αλέξη Μπένου
Αυτές τις μέρες ζήσαμε μια πραγματικά άνευ προηγουμένου επίθεση φασιστικής προπαγάνδας ενορχηστρωμένη από τα Υπουργεία τα οποία ονομάζονται κατ’ευφημισμόν «Υγειας» & «Προστασίας του Πολίτη» και με άρτιο συντονισμό των γνωστών συνεργατών τους δημοσιογράφων και μέσων ενημέρωσης. Σε μια απέλπιδα προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης απέδωσαν όλα τα δεινά της κοινωνίας στους μετανάστες που «δεν είναι μόνον ξένοι, μας κλέβουν και μας σκοτώνουν αλλά και μας μολύνουν με τις αρρώστιες που κουβαλανε».
Σε αγαστή λοιπόν συνεργασία οι διόσκουροι της ακροδεξιάς εκτροπής βρήκαν τη λύση: στρατόπεδα συγκέντρωσης παντού ώστε «να σώσουμε το λαό μας από τη βλαβερή επαφή με αυτά τα μολυσμένα πλάσματα». Και πιστοί στους ιδεολογικούς προγόνους τους σκέφτονται ότι αμα περάσει αυτό αργότερα «θα πεταξουμε εκει και τους συριζοπεριθωριακούς και γενικώς τους αρνουμενους να υποταχθούν στις διαταγές μας».
Η συνταγή που επιμένουν να χρησιμοποιούν από πέρυσι - στην απεργία πείνας των μεταναστών – είναι η, γνωστή από το μεσαίωνα, χρησιμοποίηση ενός εκρηκτικού μίγματος ημιμάθειας και τρομοκρατίας με σκοπό την αναμόχλευση των πλέον πρωτόγονων αντανακλαστικών ρατσισμού και κανιβαλισμού ενάντια στις πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες όπως είναι σήμερα οι μετανάστες και ίσως αύριο οι αναρχικοί, οι κομμουνιστές, οι αριστεροί και γενικώς οι διαφωνούντες με την πολιτική της κυβέρνησης, της ΕΕ και του ΔΝΤ.

Στην προσπάθεια τους αυτή έχουν μάλιστα το θράσος να αποδίδουν τις επιπτώσεις της πολιτικής τους στους αδύνατους!!!
Γιατί πράγματι ακόμη και η παρουσία ελονοσίας μπορεί να ορισθεί ως υγειονομική βόμβα. Αλλά αυτή σχετίζεται με το ότι οι υγειονομικές υπηρεσίες που θα έπρεπε να καταγράψουν έγκαιρα, να αναλύσουν και να αντιμετωπίσουν με προληπτικά μέτρα τον πολλαπλασιασμό κουνουπιών – που ειναι οι φορείς της νόσου- στις αντίστοιχες περιοχές είτε αδυνατούν λόγω ελλιπούς χρηματοδότησης είτε έχουν αποδιοργανωθεί από την πολιτική που εφαρμόζει ο κατ’ευφημισμόν Υπουργός Υγείας.
Γιατί όντως είναι υγειονομική βόμβα η αύξηση των κρουσμάτων HIV/AIDS ανάμεσα στους εξαρτημένους αρρώστους, άμεση συνέπεια της κατάργησης των προγραμμάτων «Βοήθεια στο δρόμο» από τον ίδιο υπουργό.
Γιατί είναι όντως υγειονομική βόμβα η αύξηση με γεωμετρική πρόοδο των άνεργων και ανασφάλιστων που έχουν καταδικαστεί σε  άρνηση υπηρεσιών υγείας, άμεση συνέπεια της πολιτικής αποδιάρθρωσης των δημόσιων υπηρεσιών και ιδιωτικοποίησης τους που με συνέπεια εφαρμόζει ο ίδιος υπουργός υγείας.
Γιατί όντως είναι υγειονομική βόμβα η αύξηση της νοσηρότητας και της θνησιμότητας των χαμηλότερων κοινωνικών στρωμάτων που η τρέχουσα πολιτική των μνημονίων έχει καταδικάσει σε μαζική εξαφάνιση.
Είναι η υγεία αυτών των ανθρώπων που ξοδεύεται και απειλείται καθημερινά.
Και αντί να αναπτύσσουν υπηρεσίες για να φροντίσουν τα θύματα αυτά της πολιτικής τους, τα δαιμονοποιούν οι «υπεύθυνοι» υπουργοί ως επικίνδυνους θύτες της κοινωνιας.
Η σημερινή  αυτοκτονία στο Σύνταγμα ήρθε με τραγικό τρόπο να επιβεβαιώσει ότι πράγματι η ήδη καταγεγραμμένη σημαντική αύξηση των αυτοκτονιών, άμεσο αποτέλεσμα της καταστροφικής κυβερνητικής πολιτικής,  αποτελεί όντως άλλη μια υγειονομική βόμβα που θέλουν να αγνοούν οι υπουργοί των στρατοπέδων συγκέντρωσης. 
Τελικά η πιό επικίνδυνη υγειονομική βόμβα, η οποία καθορίζει και την εμφάνιση όλων των υπολοίπων βομβών, είναι η βόμβα του φασισμού ο οποίος φαίνεται ότι βγήκε για τα καλά από το αυγό του και απειλεί ανοιχτά πλέον την κοινωνία.
Η ανατροπή της πολιτικής που τον τρέφει είναι πλέον άμεση και επιτακτική ανάγκη... και για την προστασία της υγεία μας...
Πηγή: alterthess.gr
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons