Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Πονάνε βρε τα παλληκάρια;



Το ότι οι εκδηλώσεις και οι “παρελάσεις” (ασχέτως αν είναι ανθυγιεινές) για την “επέτειο της εθνικής παλιγεννεσίας” (και της σύγχρονης υποδούλωσης) θα αποτελούσαν θέμα “κυβερνητικής σύσκεψης” και μάλιστα υπό τον “διορισμένο πρωθυπουργό- τραπεζοϋπάλληλο”, ούτε στην εποχή του “Μνημονίου 2” θα μπορούσε κανείς να το διανοηθεί!
Κι όμως! Η “σοβαρή” κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, εθνικής ομοψυχίας, εθνικής ενότητας ή εθνικής άμυνας, αφού “καθάρισε” με το νέο μνημόνιο και το PSI, καταστώντας για δεκαετίες σιδεροδέσμια τη χώρα, ασχολήθηκε με το αν θα πραγματοποιηθούν “κανονικά” οι παρελάσεις για την 25η Μαρτίου και αν θα “εμφανισθούν”, στις παρελάσεις, τα μέλη της κυβέρνησης, τα οποία κρύβονται ή τα κάνουν απάνω τους στις δημόσιες εμφανίσεις από τις αντιδράσεις των πολιτών. “Τους κυνηγάει ο λαός για τα καλά που κάνουν”, ως αναφέρει και το ρεμπέτικο άσμα του Βαμβακάρη...
Αποφάσισαν λοιπόν, ο διορισμένος και οι άλλοι διορισμένοι, πως θα εμφανισθούν στις παρελάσεις, υπό την προϋπόθεση της “διακριτικής” και ενισχυμένης περιφρούρησης των μπατσαίων, οι οποίοι θα φροντίσουν για την αποτροπή εκτρόπων και προπολακισμών πολιτικών και ιδιαιτέρως των “κυβερνητικών”. Φέρεται, μάλιστα, να συμφώνησαν και στο... μήνυμα που πρέπει να στείλουν, το οποίο περικλείεται στο μότο “το κράτος δε φοβάται”! Κι επειδή το “κράτος δε φοβάται” αλλά ούτε και οι “κυβερνητικοί”, θα εμφανισθούν με συνοδεία διμοιριών ΜΑΤάδων, οι οποίοι θα προστατεύουν το “άφοβο κράτος” και τους εκπροσώπους του από το λαό τον οποίο, τελείως θεωρητικά, “υπηρετούν”!
Τόνισαν μάλιστα, στη σύσκεψη, πως “τα φαινόμενα” κραξίματος” και “πεσίματος” στους πολιτικούς “υποβαθμίζουν” τη Δημοκρατία! Μάλιστα! Οι “διορισμένοι”, οι μη έχοντες καμία απολύτως λαϊκή εντολή και ετυμηγορία, οι εντολοδόχοι των τραπεζών- heads funds- ξένων συμφερόντων και των Μερκοζί, “ανακάλυψαν” τη Δημοκρατία!
Είναι προφανές ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως αντίληψη πως με όλα αυτά προκαλούν ακόμα περισσότερο την “τύχη” τους. Πολύ δε περισσότερο όταν κάτι...τσεκουράτοι “ακτιβιστές της ακροδεξιάς”, τύπου Βορίδη, που “λάδωσαν το αντεράκι τους” και “έβαλαν το χέρι τους στο μέλι” με τη συμμετοχή τους στη “διορισμένη” κυβέρνηση, παίρνοντας μεταγραφή και στο φυσικό τους χώρο (τη Ν. Δ), ζητούν την “αποτελεσματική αστυνόμευση” της 25ης Μαρτίου!
Αυτό θα πει “ενωτικού χαρακτήρα” εθνικές επετειακές εκδηλώσεις, όπως τονίστηκε στη σύσκεψη! Από τη μια οι πολιτικοί και από την άλλη οι πολίτες!
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons