Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Πρωτοβουλία ενάντια στα "χαράτσια" στη Νέα Ορεστιάδα, συνάντηση την Τετάρτη...


Η κατάσταση στην Ελλάδα διαγράφεται άσχημη. Τα τελευταία 3 χρόνια οι μόνοι ‘τομείς’ που παρουσιάζουν αύξηση είναι το χρέος, οι φόροι και η ανεργία. Μετά από δεκάδες φοροεισπρακτικά τερτίπια, μετά από δεκάδες μειώσεις σε μισθούς και σε συντάξεις, τώρα αντιμετωπίζουμε ένα από τα εκβιαστικότερα χαράτσια (το κερασάκι στην τούρτα..), το  «τέλος ακινήτων» μέσω της ΔΕΗ.
Πανελλαδικά οι αντιδράσεις είναι έντονες με χιλιάδες συμπολίτες μας, συλλογικότητες, φορείς να αρνούνται να πληρώσουν, πολλές φορές ακόμα και με την στήριξη των εκάστοτε δήμων (όπως για παράδειγμα στην Αλεξανδρούπολη).
Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων εδώ, στην Ορεστιάδα, που, και εμείς, δεν μπορούμε και προπάντων δεν θέλουμε να πληρώσουμε ούτε αυτό, ούτε τα μελλοντικά χαράτσια που μας ετοιμάζουν. Καλούμε όλους σας να ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ! Μετά από τόσα ναι, ήρθε ο καιρός για ένα ΟΧΙ!
Ενωθήκαμε, παρά τις όποιες διαφορές μας, διότι μόνο όντας ενωμένοι θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις απειλές και να εμποδίσουμε το κόψιμο του ρεύματος σε περίπτωση αδυναμίας πληρωμής σε οποιοδήποτε σπίτι.
Είμαστε λίγοι. Ώρα να γίνουμε πολλοί. Γιατί μόνο τότε θα μας δώσουν σημασία. Γιατί μόνο μαζικά θα καταφέρουμε να εκβιάσουμε το δημοτικό συμβούλιο, να πάψει επιτέλους να έχει ουδέτερη στάση και να ακούσει επιτέλους αυτά που απασχολούν τους κατοίκους της Ορεστιάδας!
Καλούμε  όποιον τον επηρεάζει ή τον ευαισθητοποιεί αυτό το ζήτημα, όποιον δεν μπορεί ή όποιον δεν θέλει να το πληρώσει, και γενικότερα όποιον θέλει να δράσει κάπως αλλά δεν ξέρει πώς, να παρευρεθεί στο εργατικό κέντρο αυτή την Τετάρτη στις 19:30  για να μοιραστούμε τους προβληματισμούς μας και να συζητήσουμε για πιθανές δράσεις.
                                               ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!
                                               ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ!!


                                                                                                 ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
                                                                                          ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons