Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

"Άδικες" ανθρωποθυσίες στην άσφαλτο...


Μαύρος” ήταν το Σαββατοκύριακο ο απολογισμός της ασφάλτου στον Έβρο. Δύο θανατηφόρα τροχαία, με δύο νεκρούς και τέσσερις τραυματίες, ένας από αυτούς νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο στρατιωτικό νοσοκομείο Διδυμοτείχου.
Το πρώτο τροχαίο συνέβη το βράδυ του Σαββάτου, κοντά στο LIDL του Διδυμοτείχου, σε σύγκρουση δύο επιβατικών αυτοκινήτων. Στο ένα από τα δύο οχήματα επέβαιναν τέσσερις στρατιώτες, από τους οποίους ο ένας σκοτώθηκε επιτόπου, ένας τραυματίστηκε βαριά και νοσηλεύεται, δύο ακόμη “βγήκαν” ελαφρά τραυματίες.
Στο δεύτερο δυστύχημα, που σημειώθηκε εχθές το μεσημέρι στον κόμβο του Αρδανίου, σκοτώθηκε ένας 25χρονος που επέβαινε σε επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 20χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά. Και οι δύο, σύμφωνα με πληροφορίες, κατάγονται από την περιοχή Ορεστιάδας.
Πολύνεκρο τροχαίο, με 9 νεκρούς, το πρωί, στη Ροδόπη
Εν τω μεταξύ, σήμερα το πρωί, λίγο πριν τις 7, στον κόμβο της ανατολικής εισόδου Κομοτηνής, σημειώθηκε πολύνεκρο τροχαίο, με 9 νεκρούς, μεταξύ των οποίων 3 παιδιά, και 4 τραυματίες, όλοι τους μετανάστες, που επέβαιναν σε αυτοκίνητο τύπου βαν. Το όχημα, για άγνωστους λόγους, ξέφυγε από την πορεία του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον τραγικό αυτό απολογισμό. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το δυστύχημα δεν προκλήθηκε από καταδίωξη.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons