Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Newsletter



Ο υφυπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Κουσελάς, στον Έβρο
Ο υφυπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Κουσελάς βρίσκεται σήμερα στην Αλεξανδρούπολη, όπου, μετά τις 12.30 το μεσημέρι, έχει συναντήσεις με τους προϊσταμένους των Δ.Ο.Υ., των τελωνείων και του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Οι συναντήσεις γίνονται στο Επιμελητήριο Έβρου και βασικό θέμα τους είναι ο προγραμματισμός και η εντατικοποίηση των ελέγχων για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου.

Κίνδυνοι απένταξης έργων αν δεν “ξεκολλήσουν”...
Καμπανάκι κινδύνου για το ενδεχόμενο απεντάξεων έργων, εάν αυτά δεν «ξεκολλήσουν» άμεσα, χτύπησε σήμερα από την Αλεξανδρούπολη, ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Άρης Γιαννακίδης, ο οποίος είχε συναντήσεις με την αντιπεριφερειάρχη Έβρου, Γεωργία Νικολάου και δημάρχους του νομού, με θέμα την αποτίμηση και αξιολόγηση της πορείας υλοποίησης έργων στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ καθώς και τον προγραμματισμό νέων έργων σε μελλοντικές προσκλήσεις. «Συντεταγμένα με την πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση, έχουμε την υποχρέωση να προχωρήσουμε στην υλοποίηση των χρηματοδοτήσεων, αλλιώς θα πρέπει να πάμε σε απεντάξεις έργων, κάτι που απευχόμαστε», ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Γιαννακίδης, τονίζοντας ότι οι υπηρεσίες της περιφέρειας θα βοηθήσουν με κάθε τρόπο τις δημοτικές αρχές, «ώστε να “τρέξουν” τα σταματημένα έργα». 

4ήμερη “απόσυρση” ΣΑΟΣ, χωρίς συγκοινωνία η Σαμοθράκη...
Τελικά, από αύριο μέχρι τη Δευτέρα 11 Απριλίου θα αποσύρει η πλοιοκτήτρια εταιρεία το πλοίο ΣΑΟΣ ΙΙ από τη γραμμή Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη, προκειμένου να γίνει η προγραμματισμένη επιθεώρησή του. Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, τα δρομολόγια θα συνεχιστούν κανονικά μόλις επιστρέψει το πλοίο, δηλαδή, εκτός απροόπτου, από την ερχόμενη Δευτέρα.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons