Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Newsletter


Στο όριο επιφυλακής τα νερά του Έβρου...

Καλή αρχή…στο τέλος της χρονιάς. Το μεσημέρι διακινήθηκε το “εξαιρετικά επείγον” “τηλεγράφημα” της νομαρχίας, που έλεγε ότι βρίσκεται στο όριο επιφυλακής η στάθμη των υδάτων του ποταμού Έβρου στην περιοχή του Πετάλου του δήμου Φερών. Αυτό σημαίνει: άνθρωποι, ζώα, γεωργικά εργαλεία, μακριά από τις επικίνδυνες παραποτάμιες ζώνες. Οι υπηρεσίες παρακολουθούν την κατάσταση και εάν το πράγμα επιδεινωθεί, τότε θα λάβουμε θέσεις να παρακολουθήσουμε…την πρεμιέρα του έργου «πλημμύρες 2011, στο ξημέρωμα του νέου έτους»…

Ορίστηκε ο... “επιστάτης” του Κράτους σε Θράκη- Μακεδονία...

Αυταπάτη για όποιον πίστεψε πως το Κράτος θα άφηνε εντελώς ανεξέλεγκτους τους αιρετούς του «καλλικρατικού» μοντέλου! Το όνομα του “επιστάτη” που ορίστηκε να εκτελεί χρέη γενικού γραμματέα της αποκεντρωμένης κεντρικής διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, είναι Θύμιος Σώκος. Ήταν μέχρι και σήμερα νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας, είναι 55 χρονών, νομικός στο επάγγελμα και πολιτικός της αυτοδιοίκησης από το 1988. Τι ακριβώς θα κάνει ο κ. Σώκος; Θα ελέγχει όσα δεν έχουν μεταφερθεί στην αυτοδιοίκηση και θα δίνει το τελικό «Ok» στις αποφάσεις που παίρνουν δήμοι και περιφέρειες της Μακεδονίας και της Θράκης….

Εκλέγουν προεδρεία δημοτικών συμβουλίων...

Την Κυριακή το πρώτο επίσημο test για τους «Καλλικρατικούς» δήμους! Θα χρειαστεί να εκλέξουν προεδρεία δημοτικών συμβουλίων και τα μέλη των επιτροπών Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής. Για το δήμο Ορεστιάδας το ραντεβού είναι κλεισμένο για τις 11 το πρωί. Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα έχουν την “επίσημη πρώτη” τους οι δημοτικές κοινότητες Βύσσας και Ορεστιάδας. Στις 5.30 θα εκλεγούν πρόεδρος και αντιπρόεδρος της πρώτης και στις 6 πρόεδρος και αντιπρόεδρος της δεύτερης. ΑΓΩΝΙΑΑΑΑ….

Έκπτωση 20% σε όσους ταξιδεύουν για Σαμοθράκη...

Από αύριο και μέχρι τις 15 Μαρτίου, ταξιδέψτε φθηνότερα για Σαμοθράκη. Η SAOS Ferries αποφάσισε να κάνει έκπτωση 20% στα δρομολόγια από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη, όχι όμως και γι' αυτά της Παρασκευής και της Κυριακής. Ανοίχτηκε ο Μανούσης!

Του...χρόνου θα ξαναοίξουν τα καταστήματα...

Ψωνίστε ό,τι είναι να ψωνίσετε σήμερα, μέχρι τις 3 το μεσημέρι. Στις 4 Ιανουαρίου θα ξαναδείτε ανοιχτό μαγαζί!!!


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons