Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

“Εκρηξη” για “φωτο-προσληψη”...


Εκεί που φαινόταν ότι το δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας, της Τρίτης 12 Μαΐου, κυλούσε..., υπερβολικά ομαλά και ήσυχα (για τα συνήθη δεδομένα του) και κυρίως στα προ ημερησία διάταξης, τα οποία “είθισται” να προκαλούν τις περισσότερες “εκρήξεις”, έπεσε η “μπόμπα” σε ένα θέμα που... φαινόταν περισσότερο τυπικό (αναμόρφωση προϋπολογισμού) αλλά “έκρυβε”... λαυράκι!
Εκεί λοιπόν που εξελισσόταν η συζήτηση για τους λόγους αναμόρφωσης του προϋπολογισμού, με εισηγήτρια την κα Ροροπούλου, ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας, Άγγελος Παπαϊωάννου, “πέταξε τη βόμβα” και αναφέρθηκε σε προκήρυξη της Κ. Δ. Ε. Π. Α. Ο για την πρόσληψη διοικητικού υπαλλήλου και βιβλιοθοικονόμου, που “τρέχει” ακόμη, την οποία χαρακτήρισε “φωτογραφική”, κατηγορώντας την πρόεδρο της Κ. Δ. Ε. Π. Α. Ο και αντιδήμαρχο οικονομικών, Άννυ Ροροπούλου. Όπως υποστήριξε, στην προκήρυξη θα έπρεπε να δίνεται απόλυτη προτεραιότητα για την κάλυψη της θέσης μόνο σε δημότες Ορεστιάδας και στη συνέχεια των υπολοίπων δήμου του Έβρου και της Ελλάδας, καταγγέλλοντας πως αντί αυτής της σειράς, η προκήρυξη πριμοδοτεί και εξισώνει υποψηφίους από το δήμο Ορεστιάδας και το δήμο της Βύσσας. Κατήγγειλε επίσης ότι στην υπόθεση υπάρχει και «καραμπινάτη πλαστογράφηση απόφασης του διοικητικού συμβουλίου της Κ. Δ. Ε. Π. Α. Ο.”, καθώς, όπως είπε, ο δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Λύτρας, που είναι και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Επιχείρησης, «βεβαιώνει πως δεν ελήφθη τέτοια απόφαση» για τη συγκεκριμένη προκήρυξη. “Επιβεβαιώνομαι που ζήτησα οικονομικό, διαχειριστικό και διοικητικό έλεγχο στη Κ. Δ. Ε. Π. Α. Ο”, υπογράμμισε ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας...
“Αφού θέλεις να ξυθείς στη γκλίτσα του τσομπάνη θα ξυθείς”, ανταπάντησε η πρόεδρος της Κ. Δ. Ε. Π. Α. Ο, η οποία φαίνεται πως ήταν...προετοιμασμένη για την πιθανότητα να τεθεί το θέμα αφού είχε μαζί της και παρουσίασε έγγραφο που είχε στείλει ο πρώην δήμαρχος, Γρηγόρης Τζότζολας, για τη νομιμότητα προσλήψεων, επί των ημερών του κ. Παπαϊωάννου, οι οποίες τελικώς αποδείχθησαν “νόμιμες”. Υποστήριξε επίσης πως το δ.σ της Κ. Δ. Ε. Π. Α. Ο είχε ενημερωθεί για τις συγκεκριμένες θέσεις από τον περασμένο Ιανουάριο (σ.σ γενικώς βέβαια για την πρόθεση να “ζητηθούν” από την περιφέρεια οι δύο θέσεις αλλά επί της προκήρυξης και των όσων περιελάμβανε ουδεμία γνώση είχε, καθώς φάνηκε)... Είπε επίσης πως η προκύρυξη δημοσιεύτηκε σε δύο εφημερίδες, μια εβδομαδιαία και ημερήσια (όχι και πολύ... ευρείας κυκλοφορίας είναι η αλήθεια), αναρτήθηκε στο δημαρχιακό κατάστημα αλλά και στο διαδίκτυο, στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, του δήμου και άλλους ιστότοπους. Εξηγώντας τους λόγους που στην προκήρυξη προβλέπεται ίση πριμοδότηση δημοτών της Βύσσας με αυτούς της Ορεστιάδας, υποστήριξε πως αυτό έγινε γιατί διαπιστώθηκε έλλειψη βιβλιοθηκονόμων στο δήμο Ορεστιάδας καθώς δεν υπήρχε ενδιαφέρον για κατάθεση φακέλλων υποψηφιότητας και γι' αυτό συμπεριλήφθηκε και ο δήμος Βύσσας όπου υπάρχει υποψήφιος με τη συγκεκριμένη ειδικότητα. Τώρα πως γίνεται να διαπιστώνεται “έλλειψη ενδιαφέροντος” πριν “βγει” η προκήρυξη και για το λόγο αυτό να εντάσσονται με ίση πριμοδότηση και υποψήφιοι του δήμου Βύσσας, είναι απορίας άξιο...Αφήστε που και η παραδοχή πως, στο δήμο Βύσσας υπήρχε υποψήφιος για την κάλυψη της θέσης του βιβλιοθοικονόμου, επιβεβαιώνει, εμμέσως, πως η προκήρυξη τον- την “φωτογράφιζε”...
Κι επειδή καμιά φορά θέλουν να κρυφτούν αλλά η χαρά δεν τους αφήνει, καλό θα ήταν να έλεγαν στην “υποψήφια” να μην εμφανιζόταν στο δήμοτικό συμβούλιο κατά τη συζήτηση του θέματος που την “ενδιέφερε”...Έτσι, για ξεκάρφωμα βρε παιδί μου...

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

A ρε ΠΑΠ ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΤΟ ΑΗΔΟΝΙ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΡΑΚΑΞΑ .ΕΚΑΝΕ ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑ.
ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
ΜΗ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΑΓΚΑΒΟΥΖΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΥΤΙΛΙΣΕΙ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ.
ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ, Γ ...ΕΙ χωρίς σάλιο.(Φιλική συμβουλή απο δημότη)

Ανώνυμος είπε...

Οχι έτσι βρε Αννυ,μη εκτιθεσε τοσο,ολοκληρη Ορεστιαδα δεν εχει ΤΕΙ διοικητικού ,πλάκα μας κάνεις ,εδώ ο κοσμος ειναι γεματος απο τετοια πτυχία και εσύ ουρλιαζεις χωρις να πείθεις.
Πως λέει ο λαος. Η μιξα με το μανικι.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΙΝΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ; ΑΥΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.
ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΣ ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΟΙ ΦΛΕΒΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΑΥΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΤΟΣΟ ΟΥΡΛΙΑΧΤΟ. ΣΚΑΣΕ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΣΟΥ.
Ο "ΕΝ ΤΑΞΕΙ" ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ. ΜΟΥΚΟΥ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΠΟΥ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ???

Ανώνυμος είπε...

χα χα 2μισθους

2χ200= 400Ευρω. αλλα ΝΟΜΙΜΟΥΣ.
παμπλουτη εγινε.
μπορει αυτο να συγκριθει με την πλαστογραφια; Ε! κ. εισαγγελεα;

Ανώνυμος είπε...

14 Μαΐου 2010 2:23 μ.μ.

ΜΟΥΚΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩΩΩΩ.
ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΙΡΙΔΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΟΠΡΑΝΑ ΜΑΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΤΟΤΕ.ΑΠ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΟ,ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ...ΗΘΙΚΟΝ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Ο ΤΖΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΙΔΑΚΙΑ.
ΑΝΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΑ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ANGELO.

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΛΦΙΑ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΓΡΑΨΕ.
ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (ΒΥΣΣΑ-ΤΡΙΓΩΝΟ-ΚΥΠΡΙΝΟΣ).
ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ.
ΑΣΦΑΛΩΣ Ο ΣΥΝΗΘΗΣ ΥΠΟΠΤΟΣ .Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΑΤΑ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ , ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΙΡΕΣΑΙ?

Ανώνυμος είπε...

ο καθενας τα παρουσιαζει οπως τον βολευει, η μεν ΡΟΡΟ εκμεταλευεται την τσιριχτη φωνη της, αλλα απο περιεχομενο ΜΠΟΥΡΔΕΣ, ο δε ΠΑΠ λογω της ανεπαρκειας της κυριας κανει πανυγηρια και ακουγεται μονο η δικη του αποψη.
απο οτι καταλαβα και εμαθα η ιστορια εχει ως εξης

1. ενας μισθος ως ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ του ΠΑΠ

2. ενας μισθος ως ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ του ΚΕΠ

3. ενας μισθος ως ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ στο ΚΕΚ

αν πηρε και τι πηρε δεν ξερω, ο λαλιστος ΠΑΠ μπορει να μας πει, επι της θητειας του ποια ηταν τα νουμερα για τα ΜΗΝΙΑΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΑΙΡΝΕ.

ειναι σαν τα αλλα του ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ,
ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ πηρε για τον κοπο του, για την ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ τακτοποιηση αυτα τα € καπου πηγαν, που πηγαν ειναι το ερωτημα, γιατι ο ιδιος , λεει, οτι δεν πηρε ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ για τις ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ του.

τελικα απο οτι φαινεται μονο ο ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ μπορει να καθαρισει την ΠΙΑΤΣΑ.

ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ενταξει ΦΥΛΑΞΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ, ΑΧΝΑ , αλλα μηπως ξερει τι γινεται.

και μηπως ανελαβε καμμια ευθυνη για κατι, ουτε καν την στοιχειωδη ευθυνη του ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

δεν μας ειπαν βεβαια οτι ο προηγουμενος προεδρος καθιερωσε να παιρνει ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ, και βεβαια να τον πληρωνουν και το κινητο τηλεφωνο, βρηκαν ΠΑΡΑ να φαει και η ΚΥΡΑ.
καλο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ και ψαξτε για κανενα καλο παιντι, το ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ.
ΒΡΕΘΗΚΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΓΑΝΤΙ
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

14 Μαΐου 2010 6:29 μ.μ.
ΑΣΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ!
Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΚΑΙΛΑΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!
ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ??!!
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΥΟ ΜΙΣΘΟΥΣ? ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.
ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΩΣ ΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΜΙΣΘΟΣ ΕΙΝΑΙ 200 ΕΥΡΩ? ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ?...

Ανώνυμος είπε...

μάθε σήμερα πόσους μισθούς παίρνουν κάτι παιδιά στον δήμο .ΟΓΑ -ελγα-αλλοδαπών ΚΑΙ ΜΙΛΆΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΙΣΘΟ. ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΥΣΙΚΑ.ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΊΤΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1500 ΕΥΡΩ.

Ανώνυμος είπε...

Θα προσπαθήσω να είμαι αντικειμενικός.
Άλλο μισθός άλλο αποζημίωση. Τα 200 Ευρω φυσικά δεν ειναι μισθός. Όλοι γνωρίζουμε ότι η διπλοθεσία απαγορεύεται. Για να μην είναι παράνομο, όπως γράφει η press-a και να το επιτρέπει ο επίτροπος, αλλά και το υπουργείο μετα την καταγγελία, σημαίνει δεν καλυπτε πάνω από μία θέσεις.
Και μια απορία. Γιατί δεν διόρισε τότε την κόρη του σε μια απο αυτές τις θέσεις, αν ήταν 2-3 όπως κάνουν όλοι οι πρώην δήμαρχοι για τα παιδιά τους και τα ανήψια τους. Από ότι ξέρω έχει περισσότερα τυπικά προσόντα από τη συνεργάτιδά του.
Μήπως τελικά πριν εκθέτουμε ανθρώπους να το σκεφτόμαστε λίγο.
Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που ασχολείστε με το τι έγινε πριν 12 χρόνια νόμιμα και οχι τι γίνεται τώρα, που φωνάζει παρανομία
Καραγατσιανός

Ανώνυμος είπε...

...και φυσικά μην ξεχνάτε, όταν ήταν δήμαρχος ο Παπ, κάποια περίοδο και σαν προεδρος ΔΕΥΑΟ, είχε κάνει χαρτί στην Περιφέρεια να του δίνουν και τους δύο μισθούς - του δημάρχου και του προέδρου. Μην τα ξεχνάτε αυτά.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΡΟΡΟ 1:24 μ.μ.
ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ, Η ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ;
ΑΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΑ ΣΟΥ, ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ. ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ. ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ

Ανώνυμος είπε...

Giati akomi asxoliste me tous teliomenous? Poios pairnei sovara pleon olous autous?. Pernete sta sovara ton Varsami, ton gougouskidi, ton papaioanou, ton tzotzola klp? Aytoi oloi teliosan. Kai oti kai na kanoun gia na meinoun sthn epikairothta, de tha meinoyn kai stous psifous. o kosmos tous varethike. Opote ola auta t akouo verese.

Ανώνυμος είπε...

Ναι ναι και μην ξεχνάς αγαπητέ ότι τότε επί θητείας ΠΑΠ ψόφησαν 47 κουόύπια και 52 αλογόμυγες.
Βρε ουστ καημένε! παράτα μας! Κάνε κάτι άλλο και άσε μας καημένε που σου φταίει ο ΠΑΠ και όλα τα άλλα τα καταπίνεις λες και είσαι το κουρδιστό πορτοκάλι! Άει πάγαινε λοιπόν!

Ανώνυμος είπε...

Όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου ,συνήθως πέφτει ο -η ίδιος-ά μέσα. Η λαμογιά ήταν μεγάλη . Οι δικαιολογίες αστείες ,
Αννυ ψάχνε δικηγόρο ειδικό για ποινικά ,θα σου χρειαστεί, αλλά και συ τόσο άγαρμπα ρε παιδί μου, τη την ήθελες την Βυσσιώτισα ,τόσες Καραγατσιανές δεν σου κάνανε.
Άντε καλά ξεμπερδέματα.

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να ξέρω ποιοί είναι αυτοί οι φανατικοί που ασχολούνται με 2-3 άτομα εδώ μέσα, σε όλα τα άρθρα, σε όλα τα σχόλια...
Άλλα προβλήματα δεν έχει ο τόπος?
Οι εκλογές είναι κοντά και θα φανεί ποιούς θέλει ο κόσμος και ποιούς όχι. Τα blogs δεν τα διαβάζουν παρά ελάχιστοι. Τι κάνετε τον κόπο και γράφετε ξανά και ξανά για τα ίδια θέματα και τα ίδια πρόσωπα? Ο πολύς κόσμος δεν επηρρεάζεται από αυτά που γράφονται εδώ μέσα. Χαλαρώστε λοιπόν...

Ανώνυμος είπε...

Η προκύρηξη για τη συγκεκριμένη θέση δημοσιοποιήθηκε
σε 2 εφημερίδες,
στην ιστοσελίδα του Δήμου,
στην ιστοσελίδα του πανεπιστημίου,
στην ιστοσελίδα του ασεπ,
είναι αναρτημένη στην είσοδο της Δημαρχείας,
είναι εγκεκριμένη απο το ασεπ,
έγινε αναφορά δημοσίως στο δημοτικό συμβούλιο το οποίο μεταδιδόταν από την τηλεόραση (με την ακροαματικότητα που όλοι ξέρουμε ότι έχει) πριν λήξει η ημερομηνία της προκύρηξης
και φυσικά πέρασε απο το διοικητικό της επιχείρησης.
Και με τα μέχρι στιγμής μόρια, φαίνεται να παίρνει την θέση κάτοικος Ορεστιάδας, με 3 παιδιά, άνεργη επί μήνες.
Ολα τα υπόλοιπα, λέγονται εκ του πονηρού και για να προκληθούν εντυπώσεις.

Ανώνυμος είπε...

17 Μαΐου 2010 8:10 μ.μ. ωραια τα λες αλλα ολα αυτες οι "δημοσιευσεις" εγιναν την ημερα που ηταν να μεταδοθει το δημοτικο συμβουλιο.Απο το διοικητικο της επιχειρησης περασε οπως ειπε ο Λυτρας αλλα οτι ΘΑ κανουν προσληψεις..ΟΧΙ τι κ πότε κ πως ..το διοικητικο δεν ειχε ιδεα για την φωτογραφικη προκηρυξη..ααα κ μια κ ξερεις για τα μεχρι στιγμης μορια.. για πες μας κ οι αλλοι ποσα εχουν κ ποιοι ειναι.. ( αλλωστε φαινετε οτι εισαι μες στα πραγματα..μην καρφωνεσαι τοσο)

Ανώνυμος είπε...

Προς 17 Μαΐου 2010 10:58 μ.μ.
Φίλε μου δεν τα ξέρεις καλά μου φαίνεται. Οι δημοσιευσεις έγιναν από 3 Μαιου εως 13 Μαιου και το Δημοτικό Συμβούλιο έγινε στις 11 Μαιου. Υπήρχε άπλετος χρόνος λοιπόν.

Ανώνυμος είπε...

ANNY TI AKOYΓONTAI ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΕΚΑΝΕΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΕΡΓΩ ΑΞΙΑΣ 75000 ΕΥΡΩ.
ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΣΦΥΡΙΞΕ ΟΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΟΘΗΚΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ .
ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ.
ΩΧ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Τα "πουλάκια" να πάνε στον εισαγγελέα με στοιχεία. Ολο πουλάκια γεμίσαμε...

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons