Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Σε ταβερνες "βγαινουν" υποψηφιοι


Ιδιαιτέρως σοβαρά θα πρέπει να εκλαμβάνεται η πιθανότητα υποψηφιότητας του φυσιοθεραπευτή, Βασίλη Μαυρίδη (υιού Ουρανίτσας), για το δήμο Ορεστιάδας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, καθώς όλες οι “κινήσεις” δείχνουν πως αποτελεί μια “πρόταση” που προωθείται και έχει βρει...συνοδοιπόρους στο δύσκολο και ακανθωτό μονοπάτι προς το δημαρχιακό θώκο, κυρίως από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας.
Από την, προ μηνών, φημολογία και παραφιλολογία περί ενδιαφέροντος και υποψηφιότητας, φαίνεται πως έχουμε φθάσει σε στοχευμένες κινήσεις και επαφές που επιδιώκουν, σαφέστατα, στη δημιουργία ενός συγκεκριμένου και δυναμικού “πόλου” γύρω από τον κ. Μαυρίδη, που (για να λέμε την αλήθεια) η μέχρι και σήμερα σχέση του με την αυτοδιοίκηση ήταν ότι... ψήφιζε κάθε 4 χρόνια...Αυτό ακριβώς αποτελεί και τον κεντρικό άξονα των ενστάσεων που κατατίθενται, ακόμη και από συνομιλητές του για την υποψηφιότητά, αλλά από την άλλη “προκόψαμε” και από τους...γνωρίζοντες...
Στο πλαίσιο των “επαφών”, συναντήσεων και προώθησης της υποψηφιότητας θα πρέπει να συμπεριληφθεί και το “δείπνο” με το δήμαρχο Κυπρίνου, Μιχάλη Στράντζελη, τον πανεπιστημιακό Φώτη Μάρη (στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφιος με τον Μουζά αλλά έφαγε “φόλα”) και τον επιχειρηματία Τοψίδη Τάκη, σε γνωστή ταβέρνα της Νέας Ορεστιάδας. Τι ήπιαν, τι έφαγαν και τι πλήρωσαν δε γνωρίζουμε, αλλά μάλλον ο Μαυρίδης έφυγε “χορτασμένος”, ή από το φαΐ ή από τη συζήτηση...
Με δεδομένο ότι σε “ταβερνείο” προέκυψε και ενισχύθηκε από τον Ζαμπουνίδη η πιθανότητα υποψηφιότητας του Θόδωρου Γκουγκουσκίδη, είναι πλέον εμφανές ότι μπορεί η “νύχτα να βγάζει επίσκοπο κι η αυγή αρχιμανδρίτη” αλλά κάθε υποψήφιος δήμαρχος Ορεστιάδας από ταβέρνα και καπηλειό προκύπτει...
* Την ερχόμενη Τρίτη, 11 Μαΐου 2010, στη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας, μην εκπλαγείται αν εκδηλωθεί “επίσημη” υποψηφιότητα για το δήμο Ορεστιάδας... Λέμε εμείς τώρα αλλά ένα blog-άκι τι μπορεί να ξέρει το καημένο;

33 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εσυ πολλά ξέρεις και λίγα μας λες..

Ανώνυμος είπε...

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε...??
Την περίοδο που η Ελλάδα αρχίζει να καταλαβαίνει σιγά σιγά τα λάθη και τα εγκλήματα που έκανε η οικογενειοκρατία στον τόπο, η Ορεστιάδα αρχίζει να ανακαλύπτει απογόνους και γόνους που -χάριν της ιστορίας της οικογένειάς τους- έχουν βλέψεις για προσφορά!
Προσωπικά δεν έχω τίποτα με τον Βασιλάκη, καλό παιδί είναι, αλλά ..ΌΧΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!!
Ας ξεκινήσει από δημοτικός σύμβουλος πρώτα, αν ενδιαφέρεται για την πόλη, και σιγά σιγά βλέπουμε...και βλέπει κι αυτός.

Ανώνυμος είπε...

ΩΧ ΩΧ ΩΧ!!!
ΟΠΩΣ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΧΑΛΙΑ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ.
ΚΛΑΨΕ ΜΕ ΜΑΝΑ, ΚΛΑΨΕ ΜΕ.
ΕΙΠΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

kala kapoioi den exoum milisei pote gia tin poli kai theloun kateftheian na kanoun koumanto.
As synexisoun ta gousta tous etsi opos emathan kai meta na dosoun exetaseis gia tin poli.

Ανώνυμος είπε...

ο κουμπαρος μετα την Αθηνα θελει να ελεγχει και την Ορεστιαδα.
Δε νομιζω οτι θα περασει αυτο.
Ο πανεπιστημιακος ειναι το αλλοθι για να τα πανε καλα στη διοικηση??? Σιγα τα μεγαλα του επιτευματα. Ειδαμε και το προεκλογικο προγραμμα που εκανε στον δημαρχο. Εκτος τοπου και χρονου.
Ο αλλος, ο δημαρχος παλι τι να πει κανεις γιαυτον. Προκοψε με το εργοστασιο και το δημο και μετα θελει να αναλαβει καθηκοντα στο νεο δημο.
Μαυριδη με τετοιους συνεργατες, για κλαματα εισαι. Η μανα σου θα τα καταφερνε 10 φορες καλυτερα απο σενα.....

Αντε γεια.....

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τον 07 Μαΐου 2010 10:13 π.μ.
Το να βάζει για Δήμαρχος κάποιος ο οποίος δεν εχει ασχοληθεί ποτέ του με την τοπικη αυτοδιοίκηση, θα ειναι καταστροφικό για τον Δήμο. Οσο καλούς συνεργάτες κι'αν έχει. Απλώς κάποιοι ψάχνουν "νέα" πρόσωπα να σπρώξουν για τη θέση, χωρίς όμως να σκέφτονται σοβαρά τις επιπτώσεις.

Ανώνυμος είπε...

Γι αυτό σε παραδέχομαι βρε press-a αλλά όχι με το σταγονόμετρο. Όταν πρόκειται για επίσημη ανακοίνωση , εδώ σε θέλω να το προλάβεις ,διαφορετικά όπως όλοι το ανακοινώνεις.
Τουλάχιστον εσύ δεν μας συνήθισες μονό για ανακοινώσεις ,αλλά προλαμβάνοντας τα γεγονότα ,έβγαινες μπροστά από αυτά.
ΛΕΓΕ-έστω και μεταξύ μας τί θα ανακοινωθεί.
Όσο για τον Μαυρίδη ,έχει δίκιο ο προηγούμενος.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ Η ΟΧΙ ΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΣΚΙΣΕΙ...Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ...
ΟΛΟΙ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ,ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ.ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΕΔΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ Δ..Ι Η ΤΑ ΑΡ...Ο ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ.
ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΤΡΟΠΗ .ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ
ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ.Π.Χ.
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΣΟΥ ?ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ .ΕΥΓΕ??
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΑΟΣ ΣΕ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ.ΕΥΓΕ.
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΒΑΡΣΑΜΑΚΙΔΗ ΠΟΥ ΓΙΑ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΩΤΟ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΑ ΚΑΛΑ Η ΚΑΚΑ ΕΚΑΝΕΣ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΣΕ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΕ .ΕΥΓΕ??
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ..ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΠΕ ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΔΩ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΛΠ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΥΜΩΝΕΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

07 Μαΐου 2010 2:54 μ.μ.
ΑΝΩΝΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΤΖΟΤΖΟΛΑ.
ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ;
ΜΑΛΟΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ. ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ Ο "ΗΛΘΕ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΑΠΗΛΘΕ"
ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΕΣ. ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 2:54μμ
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ!!!!!
ΟΛΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΚΟΨΕ ΚΑΤΙ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ. ΚΑΙ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

ΤΟΝ ΤΖΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ Ε ΓΙΑΤΙ; ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΙΝΑΜΕ ΕΚΘΑΜΒΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ....ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ; Η ΜΗΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ;

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΖΟ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ? ΤΟΤΕ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΕΣ Β.ΜΑΥΡΙΔΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΝ 8,33 ,10,22 ,2,54
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Πολύ εύκολα ρίχνουμε τα βάρη στους πολιτικούς και βγάζουμε τους εαυτους μας εξω;
Η ευκολη αποδοση ευθυνης.
Για ολα φταίνε οι πολιτικοι λες και αυτοι ξεφυτρωσαν απο παρθενογεννηση,λες και εμείς δεν τους εκλέξαμε,λες και εμείς δεν χτυπησαμε την πόρτα τους να μας βολεψουν,λες και μας ενδιεφερε το συνολο και οχι ο κώλος μας ...κλπ
Ειμαστε αχρηστοι ρε κυριολεκτικα,αφου απο την ιδρυση του νεοσυστατου αυτου κρατους ζουμε με δανεικα και αλλοι μας εκαναν κουμαντο αφου μας διοριζαν βασιλείς κλπ.
Μια φορα μας αφησαν απο το 1974 για να διαχειριστουμε τα του οικου μας και τα διαλύσαμε ολα...
Το κεφαλι μας φταίει και οχι οι πολιτικοί.
Αντε λοιπον να ξυπνησουμε να συνελθουμε και να αναλάβει ο καθενας τις ευθυνες του και απο τα παθηματά μας ελπιζω να μαθουμε '

07 Μαΐου 2010 7:26 μ.μ.

ΤΟ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣΑ

ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΕΤΕ,
ΜΕ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ
ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΧΟΛΗ , ΚΑΚΙΑ,ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΑΘΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΚΑΝΕΙ,
ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ,
ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ,
ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΒΟΛΕΨΗ ΤΟΥΣ,
ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ.

ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΜΑΣ,
Η ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΜΑΣ, ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ,
ΠΑΛΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ,
ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΟΣΗ, ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟ,
ΑΥΤΟΝ,
ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ.

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ , ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΗ ανωνυμια ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΡΑΥΓΕΣ.

Ο ΠΡΕΣΣΑΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΣΚΕΦΘΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΘΟΥΜΕ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΚΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ, ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.

ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΟΡΣΤΙΑΔΑΣ,
ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΚΡΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ,ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ,ΤΗΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΠΛΟΚ, ΕΝΩ ΜΑΣ ΔΙΝΟΤΑΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ 28.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΟΛΕΥΤΗΣ-ΥΠΟΥΡΓΟΣ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ 96.000 ΕΥΡΩ (ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ)ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΜΟΥΖΑ ΠΕΤΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΤΑ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ?

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που θα πιάσουν οι ζέστες, θα αφήσουν τις ταβέρνες και θα αρχίσουν να μαζευονται στα beach bars δηλαδή?? χαχα!

Ανώνυμος είπε...

Εσένα που προτείνεις να υπογράφουμε αυτά που γράφουμε με το όνομά μας...δεν σε είδα να υπογράφεις με το όνομά σου στο τέλος του κειμένου σου...ή δεν κοίταξα καλά...? Όπως και όλες τις ευθύνες που θεωρείς ότι έχουμε και τις αλλαγές που προτείνεις να κάνουμε μάλλον για...τους άλλους τα προτείνεις μου φαίνεται...

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ- ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ/ΥΙΟΣ ΟΥΡΑΝΙΤΣΑΣ...
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΟΣ...
ΑΛΛΙΩΣ ΠΩΣ ΠΗΡΑΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΙ...
ΕΔΩ ΚΛΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ

Η ΠΑΤΑΤΑ
ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ
ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ
Ω!ΠΑΤΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ -Κάϊλασ, ΩΣ ΑΛΛΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΩΤΗΡΕΣ...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΝΘΥΜΕΙΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΣΑΣ,
ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΤΗ ΜΗΤΗΡ ΤΟΥ,
ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΚΥΝΗΓΗΣΕ (ΔΙΚΑΙΑ) ΗΘΟΠΟΙΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ ΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ(ΠΟΥ Η ΟΡ/ΔΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ) ΠΟΥ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΤΗ ΤΗΝ ΕΚΡΑΖΕ ΣΕ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ???

ΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ?

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑΓΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΙΠΠΟΤΕΣ?

ΕΡΡΩΤΟΜΑΙ?

Ανώνυμος είπε...

Α ΠΑ ΠΑΑΑΑΑ
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΩ ΜΙΑ ΣΟΠΡΑΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΦΑΛΤΣΑ. ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΥ ΔΕΝ ΤΗ ΛΥΠΑΣΑΙ. ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ. ΤΙ ΤΣΙΡΙΔΕΣ ΘΕΕ ΜΟΥ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ. ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΛΙΜΑΚΤΗΡΙΟ ΠΕΡΝΑΕΙ;
ΓΛΥΚΕ ΜΟΥ ΤΥΡΑΝΝΕ

Ανώνυμος είπε...

θα την πεθανεις τη γυναίκα. Ένα τικ είχε έγιναν 15. Λαιμός , ώμος ,σαγόνι,στόμα, στέρνο, βυζί και ξανά από την άλλη μεριά

Ανώνυμος είπε...

H KLIMAKTHRIOS ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟΛΙΓΟΥΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,
ΠΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΣΟΥΡΓΕΛΙΔΟΥ?

ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Ανώνυμος είπε...

Ρε ,τι ήταν αυτά με τις Βεβαιώσεις αποδοχών απο το ΚΕΚ;
Μυρίζει το θέμα και αποτι φαινεται δεν είναι λογιστικό και αυτό γιατί,αν δεν υπάρχουν τα λεφτα πως και γιατι εκδίδεται τετοια βεβαίωση (επιβαρυνοντας μάλιστα με φορους τους συγκεκριμενους) αφου δηλώνουν ολοι οτι κανενας τους δεν πληρωνεται.Αν παλι υπαρχουν σημαινει οτι καποιος το καρπωνεται.
Δηλαδή ομολογησαν όλοι οτι ,αλλος παιρνει τα χρήματα (Ποιός;) και αλλος φαινεται οτι τα παιρνει,αν ισχυουν αυτα που δηλώσε ο Προεδρος του ΚΕΚ...Και σε τελική αναλυση γιατι αν εμφανιζεται οτι πληρωνεται ,ενω δεν ειναι ΕΤΣΙ;Τι σόι λογιστικα είναι αυτά;
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΟΣΕΙ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως δεν ήξερα ότι ο πρώην Δήμαρχος πληρώνεται κανονικά ως καθηγητής. Κάθε μέρα εξω τον βλέπω, γειτονιά Δωδώνη μεριά (και όχι μόνο), στο μπουρου-μπουρου και στο κουτσομπολιό. Και πληρώνεται κανονικά για καθηγητής??!!?!!
Και μετά έκανε και σχόλια για τους εργαζομένους του Δήμου?? ΕΛΕΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

συνταξιουχος ειναι ο ανθρωπος ΡΕ κι ας φαινεται οτι εχει τα μισα σου χρονια

Ανώνυμος είπε...

προς 12 Μαΐου 8.45
Μάθε φίλε μου ότι οι καθηγητές έχουν ημερήσιο πρόγραμμα που έχουν μάθημα από 2 έως 6 ώρες. Μη παραξενεύεσαι αν δεις καθηγητές -τριες έξω στις 11 ή 12 το πρωί. Είναι γιατί τέλειωσαν το μάθημα τους.
Όπως μπορείς να δεις εκ/κους 9 το πρωί έξω ,επειδή αρχίζει το μάθημα τους στις 11.
Αυτά θέλει η Διαμαντόπουλου να τα αλλάξει για να είναι οι εκ/κοι στο σχολείο από τις 8 έως τις 2,30,και υπάρχουν αντιδράσεις από τους εκ/κους.

Ανώνυμος είπε...

12 Μαΐου 2010 8:45 μ.μ.

ΜΗ ΤΣΙΜΠΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ. ΤΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΚΑΡΕΙ ΤΗ ΡΟΡΟ. ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Στη γραμματεία γυναικείων υποθέσεων Αν. Μακεδονίας- Χαλκιδικής της Ν. Δ τοποθετήθηκε η Μπαχαρίδου… (13/05/2010)

Καθήκοντα περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Χαλκιδικής της γραμματείας γυναικείων υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας, ανέλαβε η πολιτευτής Έβρου του κόμματος, Φανή Μπαχαρίδου. Στόχος της γραμματείας, όπως είπε η ίδια, είναι η καταγραφή όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στην καθημερινότητά τους και η στήριξή τους μέσα από προγράμματα που τις αφορούν και που θα μπορούν να υλοποιηθούν στους νέους διευρυμένους δήμους. «Ο ρόλος αυτός μου δίνει τη δυνατότητα να μιλήσω με τις γυναίκες αλλά και να δικτυωθούμε με γυναικείους φορείς και από άλλες χώρες», δήλωσε στην Ε. ΡΑ η κα. Μπαχαρίδου, εκφράζοντας την ικανοποίησή της για την επιλογή του κόμματος να της αναθέσει τη συγκεκριμένη θέση.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΒΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ!!!!??????
ΘΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΕΙ!
ΘΑ!
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ!
ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Είναι τελικά συνταξιούχος και μάλιστα με 34+2=36 χρόνια υπηρεσίας.Που λένε πλήρης ετών,και ας μη του φάίνεται.
Υπεύθυνη ενημέρωση απο έναν συνάδελφος του.
Μή χαζολογάτε ανοήτως.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΜΑΖΙ. ΤΟ 1976. ΕΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΗΚΑ ΤΟ 2009 ΜΕ 33+2 ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΤΟ 2010 ΜΕ 34+2. ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ..ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΝΕΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ Η ΓΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠ; ΦΤΑΝΕΙ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΗΣΥΧΟ ΠΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ....

ΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΝΑ΄ΣΑΙ ΚΑΛΑ Μ΄ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ
ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ¨"ΧΤΥΠΑΕΙ" ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΟΥΦΤΑΛΑ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΕ ΥΠΕΡΗΛΙΚΑ!!!! ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΑ...ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ 60ΑΡΕΣ. ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΧΑΜΟΜΙΛΑΚΙ. ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΗ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΙΣ 50ΑΡΕΣ

Ανώνυμος είπε...

17 Μαΐου 2010 2:42 μ.μ.

ΑΣΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ, ΟΧΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΔΕ ΧΤΥΠΑΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons