Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Και επισημως 4+1 δημοι


Νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, 28 Απριλίου, “πέθαναν” και οι τελευταίες ελπίδες όσων προσδοκούσαν πως η “επίσημη” παρουσίαση του προγράμματος “Καλλικράτης”, από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση στο υπουργικό συμβούλιο θα περιελάμβανε, όσο αφορά το χωροταξικό μέρος του, περισσότερους των 4 χερσαίων δήμων στον Έβρο, όπως “έλεγαν” οι πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει τις προηγούμενες ημέρες για τον "αριθμό" των δήμων στο νομό. Πληροφορίες που ελήφθησαν σοβαρά και ήταν αρκετές για να προκαλέσουν έντονες διαμαρτυρίες των δημοτικών συμβουλίων Φερών, Τυχερού, Διδυμοτείχου, Τριγώνου, φορέων και δημοτών των προαναφερόμενων δήμων, που εξέφρασαν τη διαφωνία τους και την αντίθεσή τους στο "προτεινόμενο χωροταξικό".
Ο "κύβος ερρίφθη" και το νέο “τοπίο” των δήμων, σύμφωνα με το προσχέδιο νόμου και το “κεφάλαιο” που αφορά τη “σύσταση – συγκρότηση δήμων, περιφερειών και αποκεντρωμένων διοικήσεων” και κατατέθηκε προς διαβούλευση, προβλέπει τους εξής δήμους στον Έβρο: 1. Δήμος Αλεξανδρούπολης, με έδρα την Αλεξανδρούπολη, αποτελούμενος από τους δήμους Αλεξανδρούπολης, Τραϊανούπολης και Φερών, που καταργούνται. 2. Δήμος Σουφλίου, με έδρα το Σουφλί, αποτελούμενος από τους δήμους Σουφλίου, Τυχερού, Ορφέα, οι οποίοι καταργούνται. 3. Δήμος Διδυμοτείχου, με έδρα το Διδυμότειχο, αποτελούμενος από τους δήμους Διδυμοτείχου, Μεταξάδων, οι οποίοι καταργούνται. 4. Δήμος Ορεστιάδας, με έδρα τη Νέα Ορεστιάδα, αποτελούμενος από τους δήμους Ορεστιάδας, Βύσσας, Κυπρίνου και Τριγώνου, που καταργούνται. Στο δήμο Σαμοθράκης δεν επέρχεται καμία μεταβολή”, αναφέρεται στο προσχέδιο.
Όσο αφορά τα χαρακτηριστικά των νέων δήμων, ο δήμος Αλεξανδρούπολης θα έχει πληθυσμό 66.125, έκταση 1 εκ. 214 χιλιάδες στρέμματα, 17 τοπικά διαμερίσματα και πυκνότητα 54,44. Ο δήμος Ορεστιάδας, θα έχει πληθυσμό 39.375, έκταση 949 χιλιάδες στρ., 29 τοπικά διαμερίσματα και πυκνότητα 41,47. Ο δήμος Διδυμοτείχου, θα έχει πληθυσμό 23.380, έκταση 563 χιλιάδες στρ., 23 τοπικά διαμερίσματα και πυκνότητα 41,51. Ο δήμος Σουφλίου, θα έχει πληθυσμό 17.691, έκταση 1 εκ. 323 χιλιάδες στρ., 17 τοπικά διαμερίσματα και πυκνότητα 13,36. Τέλος, ο δήμος Σαμοθράκης, παραμένει ως ήταν με πληθυσμό 2.712, έκταση 177 χιλιάδες στρ.,1 τοπικό διαμέρισμα και 15,2 πυκνότητα.
Από μια απλή ανάγνωση των “αριθμών” προκύπτει ότι μεγαλύτερος, πληθυσμιακά, δήμος είναι ο δήμος Αλεξανδρούπολης και ακολουθεί ο δήμος Ορεστιάδας, που σχεδόν 2πλασιάστηκε. Ο δήμος με τη μεγαλύτερη έκταση, αλλά το λιγότερο πληθυσμό εκ των 4 χερσαίων δήμων, είναι ο δήμος Σουφλίου που “απλώνεται” σε περισσότερα από 1,3 εκ.στρ, ενώ ο δήμος με τα περισσότερα τοπικά διαμερίσματα, 29, είναι ο δήμος Ορεστιάδας.
Ο πλέον “προικοδοτημένος” νέος δήμος είναι αυτός της Ορεστιάδας που αποκτά πρόσθετα και άκρως ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Δύο πύλες εισόδου- εξόδου (Ορμένιο- Καστανιές), αρχαιολογικούς χώρους, σημεία οικοτουριστικού ενδιαφέροντος αλλά και τον ποταμό Άρδα, που αποτελεί ιδιαίτερα σημαντική “πλουτοπαραγωγική” πηγή...Βέβαια, σημαντικό δεν είναι μόνο να “έχεις” αλλά να ξέρεις και πως να τα αξιοποιήσεις...
Στο 1/3 οι δήμοι της χώρας...
Στο πλαίσιο του “Καλλικράτη”, οι δήμοι σε όλη τη χώρα, μειώνονται σε 333 με 343 από τους 1034 (910 δήμοι και 124 κοινότητες), με την... “απόκλιση” ανάμεσα στα δύο νούμερα να οφείλεται, όπως ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών, στο γεγονός ότι υπάρχουν 14 περιπτώσεις δήμων που η εφαρμογή των κριτηρίων της μεταρρύθμισης οδηγούν σε δύο λύσεις-με βάση οκτώ ενιαία κριτήρια που βασίζονται στην απόφαση του συνεδρίου της Κυλλήνης της ΚΕΔΚΕ. Επίσης, ο κ. Ραγκούσης, τόνισε ότι δε μπορούν να διασπαστούν τα όρια νομών (δηλαδή, δεν μεταφέρεται κανένας υπάρχον δήμος σε άλλο νομό), αφήνοντας όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει μεταφορά δημοτικών διαμερισμάτων σε άλλους δήμους, στο μέλλον. Προκειμένου να δείξει την σημασία των συνενώσεων όσον αφορά την ανάπτυξη της χώρας, ο κ. Ραγκούσης επισήμανε ότι σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία το 88% του συνόλου των σημερινών δήμων που έχουν πληθυσμό μικρότερο από 10.000 κατοίκους κατάφεραν να εντάξουν στο Γ΄ΚΠΣ κατά μέσο όρο 9 έργα στο Γ΄ΚΠΣ, ενώ οι άνω των 100.000, που είναι μια μικρή μειοψηφία,ενέταξαν κατά μέσο όρο 94 έργα.

49 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βαρσαμη ΖΕΙΣ εσυ μας ΟΔΗΓΕΙΣ

προχωρα σε θελει ολη η χωρα

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ , ΝΕΑ ΗΘΗ , ΝΕΑ ΟΡΑΜΑΤΑ,

ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, ΦΡΕΣΚΕΣ ΙΔΕΕΣ,

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ.

ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΖΩΗ ΧΑΡΙΣΑΜΕΝΗ

ΑΜΗΝ

Ανώνυμος είπε...

ΑΑ..ΜΗΗΗΗΝΝΝ!

Ανώνυμος είπε...

Ελα να βλέπω και υποψηφιοτητα Παπαιωάννου!! Τωρα που θα παρει και τα 300 απο την Ροροπουλου, θα εχει μπολικο χρημα για τον προεκλογικο αγωνα! Αλλα τι λεω??? Στο δημοτικο συμβουλιο ειπε οτι θα τα δωσει στους φτωχους.... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΟΤΙ ΓΚΡΕΜΙΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟ ΤΟΙΧΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ 85ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ.
ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΩ. Ο ΦΡΑΧΤΗΣ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ Ο ΦΡΑΧΤΗΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΠΙΤΙΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΡΑΣΠΕΔΟ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ, ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΗΤΑΝ ΧΤΙΣΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΕΡΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ. ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ.
ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ Ο ΣΥΜΠΑΘΗΣ Κ. ΓΙΩΡΓΗΣ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ Δ.Σ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΣΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ ΑΔΥΝΑΜΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.
ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΑΦΟΥ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ. ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΙΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ...ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΑΣ

κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Μ ΑΚΟΥΣ;

Ανώνυμος είπε...

Προς τον Βασιλακη Καϊλα του
29 Απριλίου 2010 5:11 μ.μ.

Ομορφα τα όσα λες, αλλά ένας Δήμαρχος και μόνο για το λόγο ότι ήταν κάποτε Δήμαρχος, θα έπρεπε να προσέχει σε όλα, να δίνει το καλό παράδειγμα με την κάθε πράξη του και με το κάθε τι που λέει και πως το λέει και όχι να συνερίζεται τους συμπολίτες του "απέναντι" και "παραπέρα" και δεν ξέρω και γω τι. Ενας Δήμαρχος πρέπει να είναι παρδάδειγμα για τους συμπολίτες του!
Δημαρχος ηταν, ήξερε τι ειναι παράνομο και τι όχι. Επρεπε να πει στον πατέρα του "πατέρα ειναι παράνομο αυτο το πράγμα και δεν πρέπει να δίνουμε τέτοιο παράδειγμα στους δίπλα και στους παραπέρα και σε όλη την πόλη"...
Αλλά τα έκανε ακριβώς επειδή είχε την "ασυλία" του Δημάρχου. Και τα έκανε εκείνος και όχι ο 85χρονος πατέρας του όπως λες, μη γελιόμαστε.

Αλλωστε, αν ο Παπαιωάννου έβρισκε τέτοιες παρανομίες στην Ροροπούλου (ή στον άντρα της που είναι μηχανικός και έχει κάνει τόσες οικοδομές - δεν μπορεί, κάτι θα έβρισκε) νομίζεις ότι δεν θα την είχε ξετινάξει στα δικαστήρια?????

Ο "απέναντι" και ο "παραπέρα", με τον φράχτη και με τον τοίχο, δεν ήταν δήμαρχοι και μπορεί και να μην ξέρουν οτι παρανομούν κιολας.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕΣΣΑ. ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ.
Ο Κ. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ... ΜΕΓΑΛΙΩΤΑΤΗ

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΒΡΕ 29 Απριλίου 2010 5:11 μ.μ. ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΠΟΛΗ!!!!

ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΠΟΤΕ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΑ? ΟΠΟΙΟ ΠΙΑΣΕΙ.

ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΑΣΕ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

Μετά τον πατερα σειρά έχει ο αδελφός του Παπ.Και αυτόν τον καρφωσε στην πολεοδομία ο δικομανής . Μονο που έκανε το μεγάλο λάθος.Ο αφανής και απρόκλητος Θανάσης είναι καθόλα νόμιμος.Παρουσίασε τις αδειές του σπιτιού του και της αποθήκης του στην υπηρεσία ,και ετοιμάζει την αγωγή και την μήνυση του κατα των δικομανών.Δεν έμαθα το υψος του χρηματικού ποσου που θα αξιώσει για προσωπική βλάβη και συκοφάντιση.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΝΥΣΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΟΔΙΚΙ ΜΑΛΛΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ.

ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΗΝ..ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ(ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΜΗΝΥΣΗ) ΓΙΑ ΤΟ ...ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 50 ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΣΥΛΙΑ ΜΙΛΑΣ. ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ
ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΚΤΙΣΤΗΚΕ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80( ΟΥΤΕ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ)
ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΗ Η ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΣ ΟΧΙ ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Καλά, νομίζω θα τρελαθώ σε αυτή την πόλη και σε αυτή τη χώρα!!
Ζούμε και σε τέτοιες δύσκολες εποχές και μου είναι ακόμη δυσκολότερο να το πιστέψω!
Ολος ο κόσμος μιλάει για κάθαρση και τιμωρία στις παρανομίες των "Μεγάλων" και των "πολιτικών" και τώρα που έγινε ΜΙΑ τέτοια κίνηση πέφτετε πάνω της να την φάτε? Αντι να χειροκροτάτε?
Δηλαδή, αν κάποιο δικαστήριο το κρίνει αυτό ως παράνομη πράξη εναντίον πρώην δημάρχου, πότε ξανά θα βρεθεί κάποιος να έχει το θάρρος να κάνει κάτι ανάλογο σε αυτή την πόλη???
Να κρίνουμε δεν λέω, αλλά να κρίνουμε χωρίς εμπάθεια και με αντικειμενικότητα. Είμαι και εγώ από αυτούς που της λένε ΜΠΡΑΒΟ, γιατί έκανε κάτι που δεν έκανε κανένας άλλος τόσα χρόνια, τόσα χρόνια που ο κόσμος ακριβώς αυτό επιζητά...
Ειδικά οι Δήμαρχοι και οι Βουλευτές δεν πρέπει να έχουν καμία ασυλία!! Αυτή είναι η άποψή μου και των περισσοτέρων πιστευω. Θα πρέπει να διώκονται και μόνο στην υποψία παρανομίας, όχι εδώ που είναι και ολοφάνερο!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ Τ ΑΔΕΛΦΙΑ Ε!!!!! ΜΕΓΑΛΙΩΤΑΤΗ

Ανώνυμος είπε...

νομίζω θα τρελαθώ....
30 Απριλίου 2010 12:05 μ.μ.

ΑΠΛΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ; ΔΕΝ;

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΣΕΙΣ Ο ΜΟΥΖΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ; ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ; ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΒΑΡΣΑΜΗΣ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ.
ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ 75ΧΡΟΝΟ ... ΤΕΚΝΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ.!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΗ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!
ΤΕΤΟΙΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΥΡΕΜΑ!!!
ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ;
ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΧΑΡΕΣ;
ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΑΛΛΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ,ΟΤΑΝ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 30 Απριλίου 2010 7:46 π.μ.

ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ??
ΕΛΑ ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΙΣΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΤΣΙ? ΕΛΑ ΠΕΣ....

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΑΓΓΕΛΕ, ΠΕΣ ΕΔΩ ΟΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!!!
ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ, ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕ Η ΚΥΡΙΑ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ, ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατι ρε παιδιά μπαινετε στο τριπακι του ενος που θεοποιεί τον Παπ? Και όλοι οι υπόλοιποι απαντατε στο κόλλημα που τρώει? Δηλαδη δε καταλαβαινουμε τι γινεται? Η νομιζει ότι μ αυτο τον τρόπο θα μεινει στην επικαιροτητα? Εδω ο κόσμος καιγεται και το μου.ι ξυρίζεται. Ε μαααααααα!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

1) ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
29 Απριλίου 2010 1:22 μ.μ.

2)ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!
30 Απριλίου 2010 2:05 μ.μ.

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΧΑΧΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΙΚΟΜΑΝΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ, Ο ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ "ΚΟΚΚΙΝΟΣ", ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ ΓΡΙΟΥΛΑ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΝΗΜΠΟΡΗ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ, ΑΦΟΥ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΕΙ Η ΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ.
ΤΗΝ "ΤΡΕΧΕΙ" ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Ο ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ.
ΤΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ Ο...ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ.
ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΛΥΝΕΙ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ!!!!!!
ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΤΕ ΤΟΝ

Ανώνυμος είπε...

Θα γελάσει καλά όποιος θα γελάσει τελευταίος και αυτός βλέπω, σίγουρα δεν θα είναι γένους θηλυκού.

ΚΑΛΗ ΠΤΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Οδοιπόρος

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον 30 Απριλίου 2010 3:21 μ.μ.!!!!
Εδώ ο κόσμος καίγεται και όλα τα σχόλια είναι για την έχθρα του πρώην Δημάρχου με την νυν Αντιδήμαρχο. Δηλαδή έλεος!!
Και όλα αυτά τα σχόλια είναι στο άρθρο του Πρεμίδη για τον Καλλικράτη!!! Δηλαδή ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει να πεί κάτι για τον Καλλικράτη? Δεν τον καίει καθόλου?
Είναι προφανές ότι κάποιοι θέλουν να μείνουν στην επικαιρότητα με όλα τα παραπάνω σχόλια και σίγουρα δεν είναι πάνω από 2-3 άτομα όσοι σχολιάζουν παραπάνω, κόβω το χέρι μου!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 30 Απριλίου 2010 7:36 μ.μ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!
ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ!!!

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΧΑΧΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 30 Απριλίου 2010 7:36 μ.μ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!
ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ!!!

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΧΑΧΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ακουσα καλά?? Βαρσάμης για Δήμαρχος??!! ουαουουου!!!
Και Κυπρίνος-Δίκαια σφάζονται για να μην ενωθούν με την Ορεστιάδα. Αν και ο Στράντζαλης (του Κυπρίνου ντε) ακούγεται και εκείνος ότι θέλει να βάλει υποψηφιότητα για την Ορεστιάδα...
...και το ΠΑΣΟΚ Ορεστιάδας δεν έχει υποψήφιο να "κατεβάσει" για διάφορους λόγους...
Πω πω γλέντια, προβλέπεται χαμός και πανικός τις επόμενες μέρες!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ (ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ) ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ! ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΞΥΛΟ ΓΕΝΙΚΑ! ΟΠΟΙΟΣ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΑΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΘΑ ΕΧΕΙ. ΕΧΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ! ΑΤΙΜΩΡΙΣΙΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ! ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ, ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

Ο Καλλικράτης ψηφίζεται, νέες υποψηφιότητες δεν ακούω όμως...
Τα τελευταία δύο χρόνια άκουγα αρκετά ονόματα νέων επαγγελματιών και επιχειρηματιών του τόπου διαφημίζονται ως μελλοντικοί δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, νέων και παλαιών συνδιασμών. Τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές, άκρα του τάφου σιωπή... Τι έγινε ρε παιδιά? Απ'έξω καλά τα λέμε. Δεν μπαίνουμε στο χορό να δούμε πως χορευουμε?

Ανώνυμος είπε...

Φέτος στις εκλογές, οι υποψήφιοι που τυχαίνει να είναι και γιατροί, θα βρίσκονται στην πόλη ή θα είναι ταξιδάκι στις Σευχέλες πάλι?? (δωράκι κάποιας φαρμακευτικης...)

Σε βλέπω στον Τριανταφυλλόπουλο σύντομα, τώρα που άνοιξε στην εκπομπή του θέμα με τις προμήθειες στα νοσοκομεία και τις μίζες των γιατρων.

Υ.Γ. Ο Ζαχαρίας με ποιόν συνδιασμό θα είναι στις εκλογές, ιδού το ερώτημα....

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΕ "Υ" ΟΛΟΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΤΕ. ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ

danos on 5 Μαΐου 2010 στις 6:35 μ.μ. είπε...

ΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΒΑΡΣΑΜΗΣ 800 ΕΤΩΝ. ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ. ΑΣ ΒΑΛΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ , ΦΤΑΝΕΙ.. ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΑΣΟΚΤΣΙΔΕΣ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΒΑΛΕ ΜΕ ΝΔ. ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑΚΙ ΤΟΥΣ...

danos on 5 Μαΐου 2010 στις 6:46 μ.μ. είπε...

Κ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΠΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΔΕΝ ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΑ!!!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ (ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ)!!!

ΑΣ ΒΑΛΕΙ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ. ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΠΕΡΠΑΤΗΜΕΝΟ , ΕΞΥΠΝΟ ΜΕ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝ ΑΠ ΟΛΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ - ΣΥΖΗΤΑΕΙ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ).

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
(ΟΧΙ ΡΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΙΑ)
ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

danos, εσυ γιατι δεν βαζεις??

Ανώνυμος είπε...

DANOS, ΠΡΩΤ'ΑΠ'ΟΛΑ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ "ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ" ΚΤΛ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΝΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ "DANOS" ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΙ.
ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ "ΦΡΟΥΤΟ" ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ, ΧΟΝΤΡΟΣ, ΛΙΓΝΟΣ.

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ "ΑΣ ΒΑΛΕΙ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ" ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ??
ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ... ΣΩΘΗΚΑΜΕ!

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ?????
ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!!

ΕΣΥ, ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ???

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΔΑΝΕ, ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ. ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ!

danos on 5 Μαΐου 2010 στις 10:52 μ.μ. είπε...

ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΓΙΑ 2 ΛΟΓΟΥΣ. 1.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΝΔ ΟΥΤΕ ΠΑΣΟΚ/ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΑΡΑ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΓΩ. ΚΑΙ 2 ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΖΩ Σ ΑΥΤΟ. ΑΝ ΒΑΛΩ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΜΟΥ.
ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΕΣΥ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗ ΦΑΤΕ ΕΧΕΙ ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ... ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΗΜΕΝΟ ΝΑΙ!!!
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ!!!
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!
ΑΦΗΣΤΕΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ...
ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΝΕΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΙΒΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ...
ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ....
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟ!

ΗΜΑΡΤΟΝ!

ΤΙ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΥΤΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΤΩΡΑ ΠΙΑΣΑΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ. ΔΕΝ ΕΚΦΕΡΟΥΜΕ ΓΝΩΜΗ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ.
ΑΝ ΤΟ "ΒΟΛΕΜΕΝΑ" ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ, ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ. ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΟΠΟΤΕ ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ.
ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ. ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕΙ

danos on 6 Μαΐου 2010 στις 12:07 μ.μ. είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΠΩ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΝΗ. ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΣΙΜΠΙΣΑΝ.
1)ΤΟ ΔΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΖΗΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ. ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΨΙΛΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΑΧΡΙΝΟΣ . ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΡΩΣ ΔΡΟΣΕΡΟ!
2)ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΣΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ.ΑΥΤΟ ΑΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟ Η ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΟΛΥΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΙ.
3)ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΣ ΝΤΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??? ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΕΙΠΑ. ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ, 1-2 ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ. ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.ΑΝ ΕΧΕΙ Η ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ( ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ)... ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ (ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΛΑΜΠΑΚΙΑ...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ).ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
ΤΕΛΟΣ, ΓΙΑ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ ΒΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ, ΠΟΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΚΙΤΟ ΣΤΙΒΟ (ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ)???

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΣΑΜΗ ΤΟΝ ΓΙΟ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ???ΓΙΑΤΙ ΘΟΡΥΒΗΘΗΚΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ???

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΚΥΡΙΕ DANOS ΟΥΤΕ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΩ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕ ΦΡΑΣΕΙΣ "ΧΟΝΤΡΟΥΣ" ΚΤΛ.

ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ, ΟΠΟΤΕ ΒΑΛΕ ΕΣΥ!

ΑΛΛΙΩΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΣΟΥ, ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ.

ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ "ΜΑΝΙΚΙ" ΤΡΑΒΑΝΕ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ.
ΑΠ'ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

05 Μαΐου 2010 9:31 μ.μ.

Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ. ΜΗ ΠΡΟΔΙΔΕΣΑΙ

danos on 6 Μαΐου 2010 στις 1:28 μ.μ. είπε...

ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΧΩ , ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΞΕΡΩ.ΣΤΡΑΒΑ ΚΟΥΤΣΑ ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ : ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΡΙΝΕΙ (ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ).
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ. ΑΠΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑΡΑ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.ΣΤΗΝ ΠΟΤΕΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΝΟΥΝ.ΤΟ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΘΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΝΟΥΣ....

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΡΟΙ, ΖΟΜΠΙ, ΧΟΝΤΡΟΙ, ΝΕΟΙ ΚΑΙ "ΝΕΟΙ", ΕΝΩΘΕΙΤΕ!!
ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ!
ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

06/05 ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΠΑΠ, ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥ....ΠΟΥΛΟ.
ΤΟ ΠΑΡΑ...ΜΗΣΑΤΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ....
ΣΑΣ ΒΟΛΕΨΕ, ΣΑΣ Π..ΔΗΞΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΕΚΑΝΕ ΑΙΣΧΗ , ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΣΕ Η ΠΟΛΗ, ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΖΕΨΑΝ, ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ..

ΗΜΑΡΤΟΝ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ .ΜΗΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ.
ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ.ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ .ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΕ Π...ΞΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

09 Μαΐου 2010 11:51 μ.μ.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΝΤΟΥΖ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΒΟΘΡΟ. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ. ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΑΠ ΑΝ ΔΕ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΕ Η ΜΠΟΓΙΑ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΨΥΧΑΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 11;51
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΣΕ Π...ΞΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ;
ΧΑ ΧΑ ΓΛΥΚΕ ΜΟΥ ΤΥΡΑΝΕ

Ανώνυμος είπε...

ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!! 11:51

ΑΝΩΝΥΜΕ. Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΟ..ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ!!!!ΕΝΩ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ.

κ. Π. ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ. ΑΠ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ "ΣΤΟΜΑ" ΤΟΥ, ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΡΟΚΟΛΟΚΥΘΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΕΣΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΓΚΑΓΚΑΒΟΥΖΑΚΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΓΛΕΝΤΗΣΕ ΤΡΕΛΑ Ο Π.ΔΗΜΑΡΧΟΣ...ΚΑΙ ΣΕ ΒΟΛΕΨΕ...

ΑΣΕ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΑΣ, ΟΥΤΕ ΚΟΜΟΔΙΝΙ ΜΑΛΛΙ ΒΑΦΩ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΖΩ ΤΩΡΑ ΠΙΑ, ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ...

ΨΑΞΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΝΑ ΠΑΣ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ... ΟΣΟ ΔΕ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΑΣΙΕΣ, ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΖΕΣΤΕ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΟΣΟΙ ΣΥΝΑΝΤΙΟΣΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ , ΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙ...

ΑΠΕΧΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΙΑΤΙΛΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΧΩΝΩ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΑΤΕ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΑΣ ΜΗ ΜΙΛΑΝΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΕΙΧΑΝ ΥΠΑΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ

ΑΜΗΝ

danos on 13 Μαΐου 2010 στις 1:33 μ.μ. είπε...

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΧΟΝΤΡΟ. ΕΔΩ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΟΡΓΙΑ.ΤΟΝ ΠΟΥ...ΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΠΕΡΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ. ΑΝ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΔΩΣΕΙΣ. ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΜΜΕΝΑ (ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ ΚΟΚΚΙΝΑ) ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ.ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΒΑΦΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΕΓΩ Ο ΧΩΡΙΑΝΟΣ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΩ ΠΟΥΣ....ΡΑ!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΧΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΕ!!!!!
ΑΣΕ ΡΕ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΝΑ ΣΕ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ, ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΟΥ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΟΠΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ. ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ Σ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΝΑ ΞΕΜΠΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ.ΕΛΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΕΠΟΧΗ. ΓΑΙΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΚΡΑΚΤΣΙΜΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ??? ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ? ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΩ ΜΕ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ!!!!!

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΝΩ... ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟΧΩΡΙ ΞΕΡΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ΠΡΩΗΝ ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ...

ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons