Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

God save the drivers


Τα μάτια τους 14 και το...Θεό βοηθό θα πρέπει να έχουν όσοι κινούνται στο εθνικό οδικό δίκτυο Νέας Ορεστιάδας- Αλεξανδρούπολης καθώς το οδόστρωμα, κυρίως στα τμήματα από Θυμαριά έως Λυκόφη, από το Σουφλί μέχρι Ψαθάδες και στην παράκαμψη Νέας Ορεστιάδας, στο ύψος του Χειμωνίου, έχει καταστραφεί σε αρκετά σημεία και θυμίζει...βομβαρδισμένο τοπίο, με τρύπες...κρατήρες. Αρκετοί ήταν οι ανυποψίαστοι οδηγοί που “έπεσαν” θύματα των “παγίδων” του δρόμου, το πρωί της Δευτέρας... Οι τυχεροί τη γλίτωσαν με ένα γερό ταρακούνημα, που τους έκανε περισσότερο προσεκτικούς στη συνέχεια, άλλοι πήραν τα...λάστιχα και τις ζάντες του αυτοκινήτου τους στο... χέρι και μερικοί έχασαν τον έλεγχο και βγήκαν έξω από το “δρόμο”, ευτυχώς έχοντας υποστεί, μόνο, υλικές ζημιές κι ένα γερό σοκ...
Η ρίψη αλατιού τις ημέρες των χιονοπτώσεων και του παγετού σε συνδυασμό με τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών “επιδείνωσαν” ακόμα περισσότερο την κατάσταση του οδοστρώματος, το οποίο ούτως ή άλλως βρισκόταν σε “κακά χάλια” και φυσικά δεν έχει καμία σχέση με... κάθετο άξονα (θυμίζει ανέκδοτο με δύο λέξεις) ή “εθνικό οδικό δίκτυο”...
Το κακό είναι ότι λόγω των καιρικών συνθηκών δεν μπορούν και να... μπαλωθούν οι λακκούβες, κάτι που σημαίνει ότι οι κίνδυνοι θα “περιμένουν” τους ανυποψίαστους οδηγούς που θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί για να αποφύγουν τα ατυχήματα και τα μπλεξίματα με μηνύσεις και αγωγές κατά παντός υπευθύνου (και που να τον βρεις κιόλας)...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O MOYZAS KAI Ο ΟΥΡΟΥΜΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ? ΜΗ ΓΙΝΕΣΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ!
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΜΑΖΙ
ΧΙΧΙΧΙ ΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Κρύωσα, φίλε μου. Φοβερό αστείο!
Τέλος πάντων! Στους μπαξέδες έχει λογής λογής λουλούδια! Καλοδεχούμενα ΌΛΑ λοιπόν και πάμε παρακάτω.

Μήπως όμως φίλε μου δεν φταίνε και αυτοί; Μήπως δεν κατεβαίνουν προς Αλεξανδρούπολη μεριά;
Μήπως δεν κατεβαίνουν οι άλλοι δήμαρχοι της περιοχής μας ;
Μήπως δεν κατεβαίνουν οι βουλευτές μας ;
Μήπως δεν κατεβαίνει ο Νομάρχης μας και οι συν αυτώ Έπαρχοι και Σύμβουλοι;
Μήπως δεν ζουν εδώ;
ΜΉΠΩς ΔΕΝ ΒΛΈΠΟΥΝ ;
ΜΉΠΩς ΔΕΝ ΒΛΈΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΎΡΑ ΧΆΛΙΑ ΤΩΝ ΔΡΌΜΩΝ ΜΑΣ;
Δεν ξέρω τι να πω!
Μας δουλεύει η ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ , μας δουλεύουν οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ του τόπου μας, αλλά και εμείς τους ανεχόμαστε όλους αυτούς και τους ψηφίζουμε και τους επανεκλέγουμε. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.
Έξι χρόνια κατασκευάζεται ο δρόμος ΜΑΝΔΡΑ _ ΛΑΒΑΡΑ και δεν λέει να τελειώσει. Ακούσατε καμιά σοβαρή διαμαρτυρία και παρέμβαση από συμπολίτευση και αντιπολίτευση νυν και τέως.
Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ βάφτισε τον υφιστάμενο δρόμο ως ΚΑΘΕΤΟ ΑΞΟΝΑ. Ακούσατε καμιά σοβαρή διαμαρτυρία και παρέμβαση από συμπολίτευση και αντιπολίτευση νυν και τέως.
Αυτοί είμαστε αυτοί και αυτά μας αξίζουν. ¨όταν «ξυπνήσουμε» θα δούμε άσπρη μέρα. Αλλιώς θα περιμένουμε να χιονίζει!

ΠΟΛΙΤΗΣ 9-2-2010

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΛΙΤΗ, ΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΝΟΩ, ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΑΕΙ Η ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ!!!!
ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΗΤΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΜΙΟΡΟΦΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΚΑΛΟΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ, ΜΟΣΧΑΝΑΘΡΕΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΑ ΒΟΥΡΣΤ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΠΤΥΧΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΟΛΟΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΠΟΥ!
Ε, ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ Ο ΚΑΛΟΣ?

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons