Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Εγχειριδιο εκδιδει ο Μουζας


“Τρόποι αντιμετώπισης μιας κρίσης-η περίπτωση των χιονοπτώσεων στο δήμο Ορεστιάδας”, είναι το πόνημα-εγχειρίδιο που “ετοιμάζει” προς έκδοση ο δήμαρχος Ορεστιάδας, Δημήτρης Μουζάς και το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα καθώς τις ημέρες αυτές γίνεται το τελικό ρετουσάρισμα, πριν “οδηγηθεί” στο τυπογραφείο. Στο συγκεκριμένο εγχειρίδιο, που περιλαμβάνει πολλές... προσωπικές στιγμές του δημάρχου “απέναντι” σε μια κρίση και παρουσιάζει σαφή βιωματικά χαρακτηριστικά, περιγράφεται με απόλυτη ακρίβεια, το σύνολο των δράσεων και των ορθών τρόπων- μεθόδων αντιμετώπισης μιας χιονόπτωσης, της άμεσης αποκατάστασης της βατότητας του εσωτερικού οδικού δικτύου της πόλης και των οικισμών, καθαρισμού σχολικών αυλών, πεζοδρομίων και άλλων δημόσιων και κοινόχρηστων χώρων...
Στις σελίδες του εγχειριδίου μεταφέρεται με ιδιαίτερα γλαφυρό και απόλυτα κατανοητό τρόπο, ακόμη και για το πιο χαμηλό IQ- σοκοφρέτα, το πως μπορεί μια δημοτική αρχή να προετοιμαστεί για την εφαρμογή του τοπικού σχεδίου “Ξενοκράτης- Χιονοπτώσεις”, έτσι ώστε να βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα όταν τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα πλησιάσουν απειλητικά και “πλήξουν” το δήμο. Παράλληλα, περιγράφει με φοβερή στόχευση και ακρίβεια το πως με ταχύτατες- άμεσες- έγκαιρες επεμβάσεις μηχανημάτων και προσωπικού του δήμου μπορούν να αντιμετωπιστούν οι χιονοπτώσεις και τα προβλήματα που μπορεί να προκληθούν, προκειμένου να επιτευχθεί το απλό πλην αυτονόητο και οι δρόμοι- πεζοδρόμια να μη μετατραπούν σε παγοδρόμια, με τα γνωστά αποτελέσματα για τη σωματική ακεραιότητα πεζών και πρόκλησης υλικών ζημιών οχημάτων, έτσι ώστε να μην πανηγυρίζουν ορθοπεδικοί και φαναρτζήδες...Επίσης, ο κάθε άσχετος δήμαρχος, που δεν έχει ιδέα από χιόνια και ολική αντιμετώπιση, μπορεί να βρει μερικές απλές αλλά πολύ πρακτικές συμβουλές για το τι θα πρέπει να κάνει, σε περιπτώσεις χιονοπτώσεων, αλλά κυρίως για το τι ΔΕΝ θα κάνει, κάτι που αποτελεί και το “μυστικό κλειδί επιτυχίας” του δημάρχου Ορεστιάδας στην αντιμετώπιση κρίσεων που μπορεί να προέλθουν από χιονοπτώσεις...
Αξιοσημείωτο είναι ότι αυτό αποτελεί το πρώτο μέρος του πονήματος- εγχειριδίου, για περιπτώσεις χιονοπτώσεων ύψους από 0,10 μέχρι 0,49 εκατοστά. Θα ακολουθήσει και δεύτερο μέρος, για χιονοπτώσεις ύψους 0,50 έως και 1 εκατοστού... Έτσι κι αλλιώς δε μετράει το... μέγεθος αλλά η τεχνική...
Στη συνέχεια δημοσιεύουμε, αποκλειστικά, απόσπασμα από το υπό έκδοση εγχειρίδιο του δημάρχου:
Χοιρινό κότσι μαριναρισμένο σε μπύρα με βραστές πατάτες, λαχανικά και πλιγούρι...
1. Μαρινάρουμε τα κότσια. Ρίχνουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια μέσα σε μια λεκάνη. Ψιλοκόβουμε τα σκόρδα και τα ρίχνουμε μέσα στα κρεμμύδια, τοποθετούμε μέσα τα 2 κότσια και τα περιχύνουμε με τη μαύρη μπύρα. Τοποθετούμε τη λεκάνη στο κάτω μέρος του ψυγείου και τα αφήνουμε να μαριναριστούν τουλάχιστον για 12 ώρες. 2. Στη συνέχεια τα βγάζουμε, τα σκουπίζουμε, τα αλατίζουμε και τα πιπερώνουμε και τα βάζουμε σε ένα ταψί. Αδειάζουμε τη μισή μαρινάδα μέσα στο ταψί χωρίς να ξεπλύνουμε το κρέας, τα ψήνουμε σε μέτρια φωτιά περίπου στους 170ο για 1 ½ ώρα και μέχρι να μελώσουν καλά να ξεροψηθούν και να ξεκολλάνε από το κόκαλο . 3. Βράζουμε τις πατάτες σε άφθονο νερό μέχρι να γίνουν τρυφερές. Τις βγάζουμε , τις κόβουμε σε χοντρά κομμάτια, αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε το φρέσκο βούτυρο και ανακατεύουμε . Φυλάμε τις πατάτες σε ένα μπολ διατηρώντας τις ζεστές. 4. Ετοιμάζουμε τα λαχανικά με το πλιγούρι. Καθαρίζουμε το καρότο και το κόβουμε σε σπιρτόξυλα, κάνουμε το ίδιο και με το κολοκυθάκι. Πλένουμε και ψιλοκόβουμε το σέλινο. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το ζεσταίνουμε και ρίχνουμε μέσα το πλιγούρι. Το σοτάρουμε για 2-3 λεπτά και ρίχνουμε όλα τα ψιλοκομμένα λαχανικά. Προσθέτουμε 1 ½ νεροπότηρο νερό, το πελτέ , τη κανέλα, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να απορροφηθεί όλο το νερό της κατσαρόλας και να γίνει το μίγμα πηκτό σαν πιλάφι. 5. Σερβίρουμε τα κότσια ζεστά σε πιατέλες γαρνίροντάς τα με τις βραστές πατάτες και το πιλάφι πλιγουριού.
Το blog εύχεται καλή αντιμετώπιση της κρίσης...πείνας...

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μετα την προσεκτικη εκτελεση της συνταγης 'κοτσι μαριναρισμενο σε μαυρη μπυρα ' και αφου 'αδειασεις ολο το πιατο σου' βρισκεις τον προεδρο του ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ και αφου το ανοιξει πηγαινεις στο τμημα με τα μαγειρικα σκευη (αυτο πρεπει να γινει απαραιτητα για να πετυχει η συνταγη ).
οταν κανεις ολα τα παραπανω, σου ερχεται η επιθυμια να κοιμηθεις, εκει,
να δεις τις συνταγες απο το ΚΑΡΑΓΑΤΣ, να δεις τον ταβερνιαρη να σου κουβαλαει πατσια, ψιλοκομμενο, αναμεικτο με το μπασ παρμακι μεσα στον πιατο, του ζητας σκορδοξυδο και μπουκοβο με μια φραντζολα ζυμωτο, απο φουρνο με ξυλα, και εσυ συνεχιζεις να κοιμασαι, αυτος κουβαλαει συνεχεια μεζεκλικια, εσυ εξακολουθεις να κοιμασαι ,αυτος κουβαλαει, καποια στιγμη ξυπνας τον βλεπεις που συνεχιζει να κουβαλαει και κανεις οτι κοιμασαι, τον αφηνεις να συνεχιζει στον ιδιο ρυθμο, και εσυ στον δικο σου ρυθμο, κοιμασαι, κοιμασαι.
δεν θελεις να ξυπνησεις, συνεχιζεις, να βλεπεις τις νυμφες να ετοιμαζουν και αλλα μεζεκλικια, τα τουμπερλεκια να παιζουν ξεφρενα, και εσυ να μην ξυπνας, οι ναργιλεδες να καπνιζουν ετοιμοι και αυτοι, να σε πανε πισω στα παλια, περιμενουν να ξυπνησεις, εσυ ομως κοιμασαι, οι μυρουδιες και τα μπαχαρια περνουν και δινουν εσυ κοιμασαι και δεν θελεις να ξυπνησεις.
Καθε μουσειο εχει και τους δικους του 'κοιμηστικους' συνειρμους.
που μας πηγες, τι ονειρα εχουμε να κανουμε, τι χορους θα δουμε, τουμπερλεκια, ζουρναδες, μπαχαρια, ολα να τρεχουν, να μας καλουν, να μας τραγουδουν να παμε και εμεις εκει μαζι τους να τραγουδησουμε να χορεψουμε να φαμε και να πιουμε.
προτεινω σε ολους να το επισκεφτειτε, αλλα να μην κοιμηθειτε αξιζει τον κοπο να αφησετε το μυαλο σας να τρεξει, να τρεξει στο χθες και και να χαθειτε στα μονοπατια της ιστοριας που θα ειναι για παντα ζωντανη.

Ανώνυμος είπε...

“Προς κ.Δήμαρχο Ν.Ορεστιάδας


21.1.2010
Κύριε Δήμαρχε
Με την επιστολή που σας απέστειλα στις 24,11,2009 ,και για την οποία δεν έλαβα απάντηση ποτέ , σας εξέφρασα όλες τις πτυχές ενός ζητήματος που εδώ και ενάμιση χρόνο γνωρίζετε και δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να διευθετήσετε. Πρόκειται για την απαράδεκτα μεροληπτική αντιμετώπιση του γραφείου πολεοδομίας του Δήμου Ορεστιάδας (του οποίου την ευθύνη λειτουργίας έχετε ) απέναντι μου και απέναντι στις επιχειρήσεις μου , που αφορούν :
• οριστική ρευματοδότηση πολυκατοικίας
• χορήγηση έγκρισης εργασιών μικρής κλίμακας για εγκατάσταση φωτοβολταικού συστήματος
• ,έγκριση αναθεώρησης οικοδομικής άδειας για οριοθέτηση χώρων στάθμευσης σε πυλωτή
και πλείστα άλλα ζητήματα για τα οποία αναγκάστηκα να προβώ σε καταγγελία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ορεστιάδας (επισυνάπτω την επιστολή ) . Αντί να επιδείξει η προϊσταμένη του τμήματος τη δέουσα συμμόρφωση στην τήρηση του νόμου όπως οφείλουμε όλοι οι πολίτες που θεωρητικά είμαστε ίσοι απέναντί του ,την αγνόησε επιδεικτικά με πλείστη αλαζονεία και περιορίστηκε από όλα τα παραπάνω θέματα να μου αποστείλει μια πλαστή έκθεση αυτοψίας με ημερομηνία που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ (14.1.2010 για να αποφύγει τις συνέπειες καθυστέρησης ) καθότι οι πιο πρόσφατες τρείς επισκέψεις της στο οίκημα με την μορφή των αυτοψιών πραγματοποιήθηκαν πριν πέντε με έξι περίπου μήνες προσπαθώντας μανιωδώς να εντοπίσει κάποιο πρόβλημα . Ενώ όλο αυτό το διάστημα που επανειλημμένα ρωτούσα για την πορεία των υποθέσεων μου , ελάμβανα ( προφορικά πάντα ) κάθε φορά και διαφορετική απάντηση για υποτιθέμενες αυθαιρεσίες ,στην έκθεση αυτοψίας που αναγκάστηκε εσπευσμένα να εκδώσει υπό το βάρος της καταγγελίας ,’’εφεύρε’’ αυθαιρεσία στο ύψος της νόμιμης δίκλινης στέγης ,που με αμφίβολους υπολογισμούς την υπολόγισε περίπου κατά 20 εκατοστά υψηλότερη στο κέντρο της . Εάν ακόμη και έτσι να είναι (που δεν είναι καθότι οι υπολογισμοί και τα στοιχεία της είναι αυθαίρετα και λανθασμένα και για τη ρύμη του λόγου είμαι στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφερομένου να το διαπιστώσει ιδίοις όμασι ) , θέλω να σας ρωτήσω εάν συμμερίζεστε αυτήν την στάση και απόφαση και πιστεύετε ότι επιτελείτε έργο ανασυγκρότησης και αποκατάστασης της τάξης στα πλαίσια ενδεχομένως του οράματος της εν τάξει κοινωνίας που ευαγγελίζεστε ,δεν θα είχα αντίρρηση να σας βοηθήσω , διαβιβάζοντας τις λίστες με το σύνολο των σκεπών της πόλης της Ορεστιάδας και των δημοτικών διαμερισμάτων που θα έχουν την τιμή να ενταχθούν στον έλεγχο και να γίνουν κοινωνοί του οράματός σας (και ας με συγχωρήσουν οι συνδημότες μου .Θα καταλάβουν ).
Με τιμή
Τσομπανίδης Χρήστος
Οικονομολόγος-Επιχειρηματίας
Ορεστιάδα

Ανώνυμος είπε...

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2010
Αλαζονεία –μικροπρέπεια – κατάχρηση εξουσίας -
Είναι λίγες από τις λέξεις που μπορεί να χαρακτηρίσουν την απαράδεκτη συμπεριφορά και λειτουργιά της προϊσταμένης αρχής του τμήματος πολεοδομίας του Δήμου Ορεστιάδας , η οποία σημειωτέον ανήκει στην εποπτεία του Δημάρχου και λογικά θα έπρεπε να έχει γνώση και έλεγχο για τα έργα και τις ημέρες της , και να μην αφήσει να διασύρεται ο Δήμος με τα καμώματα της που διέπονται τελικά μόνο από προσωπικές εμπάθειες αναβλητικότητα και οριακή ικανοποίηση μόνο προσωπικών επιρροών. Η συμπεριφορά της έχει καταντήσει επικίνδυνη κατά κοινή παραδοχή της πλειοψηφίας των συναλλασσόμενων μηχανικών και αρχιτεκτόνων της πόλης μας , που διερωτώνται ποιο στο φινάλε να είναι το νόημα ύπαρξης αυτού του τμήματος όταν υπάρχει κανονική υπηρεσία της Νομαρχίας στελεχωμένη άρτια με ικανότατο επιστημονικό προσωπικό , ειδικά τώρα που το εκρηκτικό ντουέτο Δημάρχου –Προϊστάμενης άρχισε να επιδίδεται στο σπορ της στοχοποίησης όσων θεωρούν αντιπάλους και μη κολλητούς και ημέτερους . Με επιστολή μου στην Εισαγγελία πρωτοδικών Ορεστιάδας έχω αναφέρει την μεροληπτική και μικροπρεπή αντιμετώπιση των θεμάτων μου ως δημότη που εκκρεμούν προς διεκπεραίωση εδώ και επτά έως ένδεκα μήνες , άλλα πρωτοκολλημένα που τα έχει γράψει στα παλιότερα των υποδημάτων της και αυτό αποτελεί πειθαρχικό παράπτωμα , άλλα που ‘’δεν βρίσκει το φάκελο της αίτησης’’ , και για κάποιο άλλο που εκδίδει εικονική έκθεση αυτοψίας . Να θυμίσω ότι έχει κάνει μετά το Πάσχα του 2009 , 3-4 επισκέψεις –αυτοψίας σε οίκημά και δεν εξέδιδε πόρισμα μη μπορώντας να αποφασίσει τι κουσούρι πρέπει να βρει κωλυσιεργώντας με αόριστες προφορικές αντικρουόμενες και ανυπόστατες αιτιολογίες . Υπό το βάρος της αναφοράς προς την Εισαγγελία Ορεστιάδας εξέδωσε εσπευσμένα χρονικά πλαστή έκθεση αυτοψίας που έγινε δήθεν στις 14-1-2010 για να αποφύγει τις συνέπειες της καθυστέρησης . Στην έκθεση αναφέρει ότι διαπιστώθηκε ‘’ υπέρβαση του επιτρεπόμενου ύψους ‘’ της νόμιμης δίκλινης κεραμοσκεπής και με ένα αμφίβολο όσο και περίεργο τρόπο ‘’αποφασίζει ‘’ ότι το ύψος της νόμιμης δίκλινης στέγης υπερβαίνει του κανονικού κατά το ‘’ασύλληπτο’’ μέγεθος των 20 περίπου εκατοστών στο κέντρο της.
Όλη αυτή όμως η εμμονή και η παράνοια δεν μπορεί να αφήνει απέξω το Δήμαρχο που εξακολουθεί να είναι υπεύθυνος για αυτή την κατάντια .Και εφόσον δεν αντιδρά σημαίνει ότι ή δεν μπορεί να την αντιμετωπίσει ή την επιδοκιμάζει και την στηρίζει .Εαν συμβαίνει το δεύτερο (που απεύχομαι ) θα πρέπει να ετοιμασθεί να αντιμετωπίσει το φαινόμενο στην καθολική του μορφή .

Ανώνυμος είπε...

εγω παντως θυμαμαι πριν λίγα χρονια, επι δημαρχίας Παπαιωαννου και αντιδημαρχιας Σταματοπουλου, οταν ειχε "ριξει" ενα μετρο χιονι, τους δρομους τους ειχαν καθαρισει στο "πι" και "φι" ολο το βραδυ. Θυμομαστε ολοι που τοποθετουσαν το χιονι στην πλατεια (βουνα τα χιονια) και απο εκει τα απομακρυναν με φορτηγα εξω απο την πολη.
Απο τοτε δεν ξαναειδαμε τετοιο συντονισμο τετοια δουλεια απο αλλο δημαρχο.
Καλα ο σημερινος δεν παιζεται.
Οι δρομοι εδω και 10 μερες δεν καθαριστηκαν ακομα.
ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΥΡΟΥΜΙΔΗ.

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε πρεσσ-α εκανα επικολληση στα σχολια του μπλογκ σου θελοντας να αναδειξω ενα θεμα που ταλαιπωρει συνδημοτη μας και τον τροπο με τον οποιο αντιμετωπιζεται απο τους ΕΝ ΤΑΞΕΙ και την τεχνικη υπηρεσια.

θελω να δηλωσω οτι δεν εχω καμμια σχεση με τον ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ μας αλλα πιστευω οτι ειναι ντροπη αυτου του ειδους η αντιμετωπιση απο την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

σε καθε πειρπτωση ειτε εχει δικιο, ειτε αδικο, ο συνδημοτης, θα επρεπε να δοθει λυση με οποιο κοστος απο τον ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟ κ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ.

αλλα και αν αυτος δεν θελει να δωσει λυση, οπως κανει παντα αποποιουμενος καθε αναληψη ευθυνης, οφειλε η τεχνικη υπηρεσια να δωσει λυσεις στο προβλημα.

αλλα ειναι πλεον γνωστος ο τροπος με τον οποιο προσεγκιζει τα διαφορα θεματα που αφορουν τον ΔΗΜΟ στην λειτουργια του και τους ΔΗΜΟΤΕΣ στην επιλυση των προβληματων τους.

απλα καθημερινα προβληματα μενουν αλυτα και ταλαιπωρουν τους δημοτες.

κατα τα αλλα ο ειδικος συνεργατης του αμοιβεται με τα 2000 € καθε 1η του μηνα, ενα θεμα που κανενας δημοσιογραφος δεν ασχοληθηκε και δεν ανεδειξε.
ειναι μεγαλη προσβολη για ολους τους δημοτες, αλλα και ΝΤΡΟΠΗ για ολους τους ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ που ψηφησαν τον ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ του 2010 και μονο με την υπαρξη της 'χρηματοδοτησης' του ειδικου συνεργατη.

καλα εκανε ο αλλος και κοιμηθηκε στο μουσειο, και καλα εκανες και εσυ που το σχολιασες. αυτο το φοβαστε και δεν το αγγιζετε?
αυτος ειναι πρωτιστα ο ρολος σας.

ποιες υπηρεσιες παρεχει αυτος ο ανθρωπος στον ΔΗΜΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, και εισπρατει αυτα τα ευρω καθε μηνα?

ο ΔΗΜΟΤΗΣ πρεπει να γνωριζει.

ρωτηστε αυτον τον κυριο οπως
κανετε σε ολους, με ρεπορταζ, τι προσφερει στον ΟΡΕΣΤΙΑΔΙΤΗ και πληρωνεται με 2.000 € τον μηνα?

δειξατε μεχρι τωρα οτι δεν 'κολωνετε' πουθενα, ειναι ενα θεμα μειζονος σημασιας και μας αφορα ολους.

για τον εργοδοτη ολοι καταλαβαμε περι τινος προκειται, μην αφεινετε να χαθουν και αλλα ευροπουλα.

Ανώνυμος είπε...

ΙΣΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΥΖΑΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟΦΟΦΟ ΞΕΝΟΚΡΑΤΗ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΞΕΝΟΚΡΑΤΗΣ"!!!!!!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΥΡΟΥΜΙΔΗ, ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΑΤΕ ΣΤΑ ΣΥΓΚΑΛΑ ΣΑΣ!!!

Ο ΕΝΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ....

ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΜΕΣΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ....

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ ΠΡΗΝΗΔΟΝ ΤΟΝ ΥΨΙΣΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΓΟΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΤΑΡΑΣΕΤΑΙ Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΥΠΝΟΣ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ.(ΑΚΟΥΣΕ ΚΕΙ ΝΑ ΧΙΟΝΙΖΕΙ)

ΒΛΕΠΕΤΕ Ο ΥΨΙΣΤΟΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
ΜΕ ΤΗ ΒΡΟΧΗ ΦΕΥΓΕΙ Η ΒΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΞΕΡΑ ΦΥΛΛΑ.
ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΛΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΟΣ.
ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΨΙΣΤΟ.
ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ.
ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΚΟΨΕ ΤΙΣ Μ@%@%€Σ ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ

Ανώνυμος είπε...

Καλός ο Τσομπανίδης, πρώτα έκανε τις παράνομες σοφίτες του και τις νοικιάσε, και όταν τον πιάσανε τα βάλε με το Μουζά και την Πολεοδομία.
Τώρα σέρνει και τον καημό του από blog σε blog.
Σιγά ρε μάγκα που σε βάλανε και στόχο! Ποιός είσαι;
Ούτε την αξιοπρέπεια να παραδεχτείς ότι έκανες παρανομίες δεν έχεις, ούτε βέβαια τα κότσια να δεχτείς τις συνέπειές τους!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ ΟΡΕΣΤΙΑΔΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ;
ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΑ, ΠΩΣ ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ Η ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΤΙΣ ΔΩΔΕΚΑΠΟΝΤΕΣ ΓΟΒΕΣ, ΚΑΙ ΑΜΑ ΞΕΓΕΙΡΕΙ ΚΑΤΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΝΤΣΦΡΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΜΙΛΙΕΤΑΙ ΜΕΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΣΩΦΕΡ, ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΑΦΕΛΕΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

Μη ασχολείστε με τα οικογενειακά πρόσωπα των πολιτικών .Δεν πρέπει, κουβαλάν ένα μεγάλο σταυρό.
Στον δήμαρχο ,όσα και να του προσάψουμε είναι λίγα .Με τα χιόνια τα σκάτωσε, με τα νερά, την ΔΕΥΑΟ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ φθηνότερο τιμολόγιο, ακόμη να έρθει.
Για να δούμε την επόμενη βδομάδα που μάλλον θα δούμε το πρώτο συμβούλιο της νέας χρονιάς τι άλλο μας επιφυλάσσει.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ(ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ).
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΩΝ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕΜΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΕΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΝΕΕΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΕΣ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΓΟΣ "ΨΩΦΑΕΙ" ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΙΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ press-a τον αποσυντονισες τον ανθρωπο .τι κακο να θελει καποιος να κοιμηθει σε μουσειο?

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΨΑΜΕ ΕΜΕΙΣ,
ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΟ? ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ?
ΔΩΣΤΕ REPORT

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΑΜΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΥΑΤΙΔΑ

Ανώνυμος είπε...

Παρατήστε τις καρυάτιδες, και τα όνειρα ,και επικεντρωθείτε στο δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης, που έρχονται – όπως μαθαίνω- από τον δήμο νέες φορολογίες.
Μη ανησυχείτε όμως, αυτούς τους φόρους που αφορούν εμάς , θα τους πληρώνουν τα.... παιδιά μας.
Μοιάζει με quiz αλλά είναι αληθινό.

Ανώνυμος είπε...

Ενα αστείο εκανε ο ανθρωπος και το γυρνατε παλι στην κακια. Τοσο πολυ σας μπαινει στο ρουθουνι?

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΚΥΡΙΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΤΟ ΝΕΕΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΙΝΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!
Η ΓΙΑΤΡΙΝΑ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΚΙΜΠΑΡΙΣΑ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΑΌΛΑ ΤΗΣ.
ΕΤΟΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΕΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΧΟΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΡΟΥΘΟΥΝΙ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΚΑΡΥΑΤΙΔΑ? ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ? 'Η ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΝΤΑ ΝΤΑ .....

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons