Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

"νεο" καρε αντιδημαρχων


Η πρόσφατη «έλλειψη απαρτίας» που σημειώθηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας, που είχε ως θέμα την αποδοχή της παραίτησης του αντιπροέδρου του δημοτικού συμβουλίου, Μανώλη Παπαντωνίου, και την εκλογή νέου, σε συνδυασμό με την «ανάκληση» της πρόθεσης παραίτησης που εξέφρασε ο κ. Παπαντωνίου μετά την «απόπειρα συνεδρίασης», άλλαξε το «καρέ» των αντιδημάρχων που επρόκειτο να ανακοινώσει ο δήμαρχος, Δημήτρης Μουζάς, στο οποίο περιλαμβάνονταν και ο εκ Νεοχωρίου ορμώμενος δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφούσας παράταξης.
Έτσι, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο δήμαρχος έχει καταλήξει στο εξής σχήμα: αντιδήμαρχος Οικονομικών η κα Άννυ Ροροπούλου (αντί του κ. Παπαντωνίου που αρχικώς φερόταν να έχει προκριθεί στη θέση του Γιώργου Μπουργκούδη), τεχνικών υπηρεσιών ο κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος ( αντί της κας Ροροπούλου), καθαριότητας- περιβάλλοντος ο κ. Αντώνης Ουρουμίδης (παραμένει) και διοικητικών υπηρεσιών το κ. Ευάγγελος Γουδετσίδης, ο οποίος εισέρχεται στο «σχήμα» στη θέση του κ. Ζαχαρία...

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

petaei h omada

Ανώνυμος είπε...

petaei kai o gaidaros?

Ανώνυμος είπε...

Προς τα που πετάει ο Ζαχαρίας;

Ανώνυμος είπε...

Προς σ όποιον του "κατσει".

Ανώνυμος είπε...

παρολα οσα λετε και γραφετε ο κ.Ζαχαριας ειναι πολυ αξιοπρεπης εχει πολιτικο λογο και αισθητηριο, και ειναι ο μονος ισως μακραν ολων των αλλων που τα εβαλε με την μειοψηφεια.δεν χαριστικε σε κανενα ουτε στα €.
εξαλλου υπερασπιστηκε με επιμελεια και ιδιαιτερο ζηλο τον επικεφαλης του ,αυτος ομως αποδεικνυεται και αγνωμων, με το να παρει το κεφαλι τουενψυχρω. παρολα αυτα οτι και να κανει οι δυνατοτητες επιλογων ειναι μηδενικες και ανευ περιεχομενου.
τοσο ο ιδιος οσο και οι αντιδημαρχοι του ειναι μονο για την πρωτη εκαστου μηνος, λαμβανοντας τις αποδοχες του προηγουμενου.
απο οτι διαβασα
ρορο στα φωνητικα και στα τραλαλα επιπλεει μη υπαρχοντος αλλου.στην τεχνικη ειχε ενα χρονο την αμεριστη συμβοηθεια του ειδημονα νυν τεχνικων υπηρεσιων.
για το καλο ολων αλλα και το δικο της επρεπε να περιοριστει στην ΔΕΠΑΟ και πολυ της ηταν με αυτον τον ογκο δραστηριοτητων που απεκτησε ως κοινωφελης επιχειρηση.
παπα ανευ σχολ(ε)ιων με τις ανυπαρκτες στοιχειωδεις περι των τεχνικων γνωσεις του.ισως εμαθε ως βοηθος της ρορο, περσυ.
γουδε πολυ λιγος για να διαχεριστει, στις ωρες εργασιας του, τις δioiκητικες υπηρεσιες του δημου που στην ουσια εξω απο κανα δυο υπογραφες δεν υπαρχει αντικειμενο, αντιθετως υπαρχει ενας παχυλος μισθος, που ειναι λιγος για τις πολυποικιλες υπηρεσιες του στο δημοσιο, οταν θα εχει χρονο και θα πηγαινει στον δημο.υψιστο καθηκον του να μην φτανουν τα σοβαρα προβληματα των δημοτων στον πληρους και αποκλειστικης απασχολησης δημαρχο μας.
τελος ο ΟΥΡΟΥ αυτος ειναι αξιος συγχαρητηριων γιατι ερχεται ως πετυχημενος αντιδημαρχος της προηγουμενης χρονιας να συνεχισει το σημαντικο του εργο.
με συμμαχο τους αερηδες τις βροχες και τα εν γενει φυσικα φαινομενα θα μπορεσει και φετος να ικανοποιησει τις αναγκες της πολης.απορω μαυτο το παιδι πως τα βγαζει περα και ποιες ωρες διαθετει και ποτε κανοντας το ωραριο στην υπηρεσια του και παραλληλα στον δημο . αξιος.
η υποβαθμιση της ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ φαινεται οτι ηταν και ειναι στα σχεδια καποιων που την θελουν εκει που θελουν αυτοι.
εκαναν τα παντα ολοι για να εχουμε ολους αυτους, βαβαια και εμεις την ριξαμε 'και να ακουστει'
το κακο ειναι οτι το κακο συνεχιζεται και θα συνεχισθει ο καθενας κρυμμενος πισω απο τα προσωπικα ανιδιοτελη αλλα ορατα συμφεροντα του βαζει καθημερινα και ενα ληθαρακι οπισθοδρομισης.
ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.
η προεκλογικη χρονια αρχησε απο τωρα να αδεικνυει πολλα ταλεντα πολλων ταλαντουχων.

Ανώνυμος είπε...

Καλά μη τρελαθούμε, μιλάμε μάλλον γι άλλο Ζαχαρία !

Ανώνυμος είπε...

Ποιος παιρνει δυο μισθους οεο? kouiz!!!!

Ανώνυμος είπε...

το ποιοι περνουν απο δυο μισθους για τις πολυτιμες και εξειδικευμενες γνωσεις τους, με την αντιστοιχη παντοτε ανταποδοτικοτητα στους δημοτες επρεπε να αποτελεσει αντικειμενο ερευνας καικαταγγελιας απο τους δημοσιογραφους που παρακολουθουν τα δημοτικα πραγματα και οχι να καταγγελονται στο δημοτικο συμβουλιο και να μενει εκει χωρις να ασχολειται απο εκει και υστερα κανενας .
ειναι ορατο οτι το αισθημα περι ατομικης ευθυνης ισχυει και αγγιζει ολους, και κατα αναλογια ο καθενας μας απο την θεση που 'υπηρετει' το κανει πραξη.
να γραφουμε 'ποιος παιρνει δυο μισθους οεο?' ως συνθημα κερκιδας δεν λεει τιποτα, αλλα αναδεικνυοντας το ως υψιστο θεμα πολιτικης αναλγησιας τοτε πραγματι παρεχουμε υπηρεσιες στους συνδημοτες μας, να ξερουν ποιους ψηφησαν, ποιος και πως ,εκτος των αλλων ,αποψηλωνει το ταμειο του δημου.
γιατι κανενας δεν μιλαει για το ποσα ΄τσεπωνει' ο συμποσια ποιων συνεργατης του δημαρχου και ποιες οι υπηρεσιες που παρεχει στον κολλητο του και ποιες μεσω αυτου στον πραγματικο εργοδοτη του που ειναι ο δημοτης.
αγαπητε πρεσσα εχεις πολυ δουλεια ανεδειξε τα, ειναι θεματα ουσιας που αφορουν τον καθε δημοτη, που ειναι ουσιαστικα ανημερωτος, και οχι κουτσομπολια.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΙ Η κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ;

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει ασυμβίβαστο στο να παίρνει αιρετός δυο μισθούς επειδή είναι σε δυο πόστα. Για τον Ζαχαρία ό λόγος, ό οποίος τα τσέπωνε και σαν πρόεδρος Αναπτυξιακής και σαν Αντιδήμαρχος. Αλλα εμείς που τα λέμε, δεν μπορούμε να το αποδείξουμε. Συμφωνώ με την πρόταση του εισαγγελέα. Κάπως πρέπει να ενημερωθεί.

Ανώνυμος είπε...

ο εισαγγελεας δεν ειναι παιδι για ολες τις δουλειες.
η συνειδηση και το ηθικο υποβαθρο του καθενα απο εμας προσδιοριζει τις πραξεις μας.
δεν ειναι θεμα καταχρησης αλλα συνειδησης και ηθικης που ή το εχουμε μεσα μας ή απουσιαζει τελειως.
εξ' αλλου και η κοινωνια στην καθημερινοτητα λειτουργει ως εισαγγελεας.
στο καθαρα πολιτικο κομματι η δημοσιογραφικη ερευνα αναδεικνυει και στηλιτευει τα καλως ή κακως κειμενα σε κσθε περιπτωση.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons