Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

4,5 χιλιαρικα τραπεζωμα- δωρο


Στο... ντούκου και “ομόφωνα” πέρασε το δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας, στη συνεδρίαση της 30ης Νοεμβρίου 2009, το “θέμα 37”... Τι αφορούσε το “37”; Την έγκριση δαπάνης για την παράθεση γεύματος στο νέο μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και Σουφλίου, κ. Δαμασκηνό, κατά τη διάρκεια της πρώτης του επίσκεψης στη Νέα Ορεστιάδα, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου...Και που είναι το...κακό και πονηρό, θα αναρωτηθείτε, βεβαίως. Επί της “καλής φιλοξενίας” και παραθέσεως γεύματος, ουδεμία παρατήρηση- αντίρρηση. Τουναντίον, χαρά και υποχρέωση. Οι, τυχόν ενστάσεις, κατατίθενται επί του...κόστους του γεύματος και είναι αρκετές! Στο ύψος των 2.700 ευρώ ανήλθε το τραπέζωμα, για 15- 17 άτομα που παρέστησαν σε αυτό! Μόλις 180 ευρώ το άτομο...Δεν γνωρίζουμε τους....υδατάνθρακες ή τα πρωτεϊνούχα πιάτα που μπορεί να παρέλασαν ούτε τη σοβαρότητα του...πλήγματος που μπορεί να υπέστησαν τα ενδημικά είδη πανίδας και χλωρίδας...Αλλά με τέτοιο λογαριασμό θα πρέπει να ήταν σοβαρό....Πάντως, με μια απλή αναγωγή μπορεί κανείς να παρατηρήσει ότι τα “έξοδα γεύματος” προσεγγίζουν αυτά βάπτισης, αρραβώνος ή και γάμου με καμιά 150αριά καλεσμένους...
Από την άλλη βέβαια, οι δύσπιστοι γενικώς, θέτουν εν αμφιβόλω κατά πόσο τα 2.700 ήταν το πραγματικό κόστος του “τραπεζώματος” ή επειδή δόθηκε η κατάλληλη ευκαιρία, στο όποιο- πραγματικό- κόστος προστέθηκαν και τίποτα άλλα ορφανά “έξοδα” που δεν είχαν δικαιολογηθεί... Εξάλλου, ποιος...αθεόφοβος δημοτικός σύμβουλος θα αρνούνταν ένα “κέρασμα” για το “καλωσόρισες” στο νέο μητροπολίτη και θα το καταψήφιζε;
Στο “ακριβό μου τραπέζωμα” των 2.700 θα πρέπει να προστεθούν και 1.800 ευρώ (4.500 το σύνολο) που κόστισε και το δώρο στον κ. Δαμασκηνό, ένα χρυσοποίκιλτο ή αργυροποίκιλτο άμφιο, μπας και σχωρέσει ο σεβασμιώτατος τον δήμαρχο για την “αποκοτιά” του, με τη... “γνωστή” επιστολή που απέστειλε προς τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο ζητώντας την εκλογή- επιλογή μητροπολίτη από την περιοχή...Λες και η η Σύνοδος έστειλε ποτέ επιστολή στον Μουζά να ανακατευτεί στα του δήμου ή να του “υποδείξει” ποιον θα τοποθετήσει πρόεδρο στη Δ. Ε. Υ. Α. Ο...Οπότε λογικά τον “έγραψαν” και, ευτυχώς όπως φαίνεται, εξέλεξαν τον κ. Δαμασκηνό...
Οποιοσδήποτε κακεντρεχής θα μπορούσε, λοιπόν, να ισχυριστεί πως τη στιγμή που ο δήμαρχος ξοδεύει, με μια κάποια... πρόκληση, χιλιάρικα ευρώ (δικά του είναι μήπως;) για ακριβά τραπεζώματα – δωράκια και προώθηση των προσωπικών του δημοσίων σχέσεων και δη σε περίοδο οικονομικής κρίσης και στενότητας, δεν δικαιολογούνται οι προφάσεις όταν αρνείται να συναινέσει στη μείωση των τιμολογίων του νερού, για παράδειγμα, το οποίο “καίει” τους δημότες, κυρίως των δημοτικών διαμερισμάτων- οικισμών, παρά το γεγονός ότι έχει τον “έλεγχο” του δσ της ΔΕΥΑΟ...
Παράλληλα, “εκθέτει” και το νέο μητροπολίτη, ο οποίος βέβαια ουδεμία ευθύνη έχει για τις τυχόν ανασφάλειες, τύψεις και ατυχείς επιλογές του κ. Μουζά. Απλά “έτυχε σε λάθος τόπο, λάθος στιγμή και με λάθος δήμαρχο”...

67 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε...Πως να το κάνουμε ρε παιδια,το καλο γλυψιμο εχει και καποιο κόστος;
Γιατι ρε δεν ρωτα κανενας και τους Δημοτες αΝ συμφωνουν,στα καθε ειδους τραπεζωματα; Ειμαστε φαινεται τοσοι φτηνοί σαν λαός,που με ενα φαγοπότι φερνουμε τούμπα τον οποιονδήποτε.
ΘΕΛΕΤΕ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑ; ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ,ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑ,ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΞΥΝΕΣΤΕ ΟΛΗΜΕΡΙΣ;

Ανώνυμος είπε...

πολυ σημαντικο ειναι εαν θελει ο χουβαρδας να μας ελεγε και ποιους ειχε καλεσμενους στο τραπεζι.

απο οτι ξερω δεν καλεσε κανενα συμβουλο απο την μειοψηφια.

αυτους τους χρειαζεται μονο για να ψηφιζουν το αναπτυξιακο και δημιουργικο του εργο.

τωρα πρεπει για να πληρωθει το γευμα να γραψει και μια κατασταση που να εχει τα ονοματα αυτων που εφαγαν, θα εχει ενδιαφερον να μαθουμε ποια ονοματα θα γραψουν για να εγκρινει ο επιτροπος την δαπανη αυτη .

το κρατος της διαφανειας του κυριου δημαρχου.

καταλαβαινουμε ολοι οτι γινονται δημοσιες σχεσεις με τα χρηματα των δημοτων, και χωρις διαθεση λαικισμου αμφιβαλλω εαν, μερες που ξημερωνουν, θυμηθει κανενας τους και αυτους που δεν εχουν,και ειναι αναγλη να στηριχθουν απο τον δημο,εστω και συμβολικα.

εξαλλου για δευτερη φορα στο ιδιο μαγαζι, και παλι με μητροπολιτη ,
και παλι δημαρχος ορεστιαδας δημιουργει προβλημα εκθετοντας και τον φιλοξενουμενο αλλα και τον εαυτο του.

παντως και εγω ειμαι περιεργος για τον αριθμο των συνδαιτημονων, αλλα και το μενου.

τετραετης μπορα ειναι θα περασει, αφηνοντας πισω συμμαζεμα, αναληψη ευθυνων,διαφανεια και καμπατικα λογια.

περαστικα μας

Ανώνυμος είπε...

Oρεστιαδίτες Ορεστιαδίτισες αυτά που γίνονται στον Δήμο μας είναι πρωτάκουστα
Τραπέζωμα στον νέο Μητροπολίτη αξίας 2700 ευρώ ή 180 ευρώ ανά άτομο. Μα πόσο φάγατε ρε δήμαρχε? Πώς κατάφερες και σηκώθηκες από το τραπέζι μετά από τόσο φαγητό?
Μα καλά δεν ντράπηκες καθόλου?
Δεν σεβάστηκες ότι απέναντί σου είχες ένα άνθρωπο της εκκλησίας που από ότι γνωρίζω τον διακρίνει σεμνότητα?
Δεν σεβάστηκες τα χρήματα των δημοτών?
Δεν σεβάστηκες τις δύσκολες οικονομικές στιγμές που περνά η
Χώρα μας?
Δεν σεβάστηκες ούτε τον ίδιο σου τον εαυτό σου?- Θα σκάσεις ρε !!!
Μία λέξη μόνο σου ταιριάζει ΝΤΡΟΠΗ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ press-@ οφείλω να ενημερώσω εσένα τους αναγνώστες σου και κατ επέκταση και τους δημότες , ότι στο συγκεκριμένο θέμα ψήφισα το τραπέζι προς τον νέο μας
Μητροπολίτη αλλά όχι το ποσό που αναφέρθηκε .Για του λόγου το αληθές είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά της συνεδρίασης.


Σε ευχαριστώ που με φιλοξένησες

Αθ.Καντζιάρης

Λευτέρης Χαμαλίδης on 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:54 π.μ. είπε...

Θα πρέπει να ενημερώσω ότι, όπως είναι καταγεγραμμένο και στα πρακτικά του Δ.Σ., ψήφισα στο συγκεκριμένο θέμα την έγκριση φιλοξενίας (τραπέζι και δώρο) όχι όμως το ύψος του ποσού που αναφέρθηκε, το οποίο είναι ιδιαίτερα υψηλό.
Όσον αφορά τους καλεσμένους δεν ενημερώθηκα από κανέναν ούτε γραπτώς αλλά ούτε προφορικώς για να παρευρεθώ. Δηλώνω ότι δε θα πήγαινα, όμως για τους τύπους έπρεπε να είναι καλεσμένοι όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι.

Ανώνυμος είπε...

Ενας σας ,ρε δεν εχει τα κότσια να πεί,΄΄Τερμα ποια ρε τα Τραπέζια,με χρήματα των δημοτών΄΄,δεν σας φτάνει ενας καφες (και πολύ ειναι) και ερχεστε σαν μιξοπαρθενες και απολογείστε ΄΄εγω ψηφισα το ενα και οχι το άλλο΄΄ κλπ.
ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ γνωριζετε τι ΨΗΦΙΖΕΤΕ;

Χρήστος Χαρακοπίδης on 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 5:18 μ.μ. είπε...

Αγαπητή press-@, στο http://2glor.blogspot.com/2009/12/blog-post.html δίνονται οι απαραίτητες εξηγήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Αφιερωμένο στο Δήμαρχο

http://www.youtube.com/watch?v=nPrLhiit0lo&feature=player_embedded#


Το καλό παιδί!

Ανώνυμος είπε...

Κουίζ .Ποιανού-ης ο φαρδύς κώλος πιάστηκε στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο και έπαθε λουμπάγκο σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση του-της.
Τον –την έψαχναν εναγωνίως ,εκεί στην δικαιοσύνη ήλιε νοητέ, που λέει και το τραγούδι, , αλλά δεν μπόρεσε να πάει , από την βαριά ισχιαλγία .

Ανώνυμος είπε...

.Άλλο μαγαζί κ. δήμαρχε δεν έχει η ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ. Όλο ΑΙ Γιώργης. Ωραιότατα μαγαζιά έχει η πόλη μας(Σαφράν – γλυκοσούρουπο -πετεινός-Βακης κ,α).
Ο Κοντός ο υπουργός με λογαριασμό 4500 Ε, η Κουλιανού με τους Κομμωτές ,αλλά πληρωμένο από τον δήμο 4000Ε ,τώρα ο μητροπολίτης 2700, κάτι τρέχει, δεν εξηγείται αλλιώς.Nα είναι άραγε, μόνο συμπάθεια.

Ανώνυμος είπε...

Αυτο δεν ειναι Κουίζ,αλλα αποκάλυψη-ειδηση.
Απάντηση:Οποιος-α ηταν προγραμματισμένος-η για την σέντρα.

Ανώνυμος είπε...

η υποδοχη απο ενα δημο ενος οιουδηποτε προσκεκλημενου το ελαχιστο απαιτει, ενα δωρο, κατα το 'μεγεθος' του τιμωμενου προσωπου και ενα κερασμα, εν προκειμενω ,γευμα.

αυτο συνηθιζεται σε ολες τις πολιτισμενες και απολιτιστες χωρες.

και βεβαια πρεπει ο δημος να ανταποκριθει στην φιλοξενια καποιου που με θεσμικο ρολο επισκεπτεται τον δημο.

στην προκειμενη περιπτωση μιλαμε για την υποδοχη του μητροπολιτη μας,ενος ανθρωπου που ερχεται για πρωτη φορα στην πολη μας και ερχεται, εκτος των θρησκευτικων του υποχρεωσεων, να συμπορευτει μαζι μας,οπως γινεται απανταχου της γης ,απο προσωπα που κατεχουν θεσμικο ρολο σε καθε κοινωνια, για την προοδο αυτου του τοπου.

αρα θεωρω ακρατο λαικισμο να μιλαμε για το εαν επρεπε η δεν επρεπε να γινει τραπεζι, να εναι 'οικονομικο', ή να το πληρωσει ο δημαρχος απο την τσεπη του.

κατα την γνωμη μου καλως επραξε ο δημος και 'καλο' δωρο εκανε και 'καλο' γευμα παρεθεσε.

μπορουσε να ειναι και καλυτερα, οπως και η υποδοχη που μου θυμισε οτι η ορεστιαδα υποδεχθηκε τον μητροπολιτη της λιγο κρυφα λιγο φανερα λιγο να μην το μαθουν πολλοι,γιατι δεν τιμηθηκε οπως του επρεπε.
δεν το συνεχιζω παραπανω γιατι πιστευω οτι ο μητροπολιτης δεν θα ηθελε .

ως προς το γευμα, το ερωτημα ειναι ποιοι παρεστησαν?

ποιοι ηταν οι προσκληθεντες απο τον δημο και με ποια αποφαση, γιατι οπως καταλαβαμε μονο με αποφαση δημοτικου συμβουλιου πληρωνονται αυτες οι εκδηλωσεις.

μια πρωτη προσεγγιση για το ποιοι μπορει να παραβρεθηκαν.
ενα 'λογικο καλο' γευμα με 30€ ανα ατομο σημαινει 2700/30=90 προσκεκλημενοι.
κατι πολυ καλλιτερο 2700/50€=54 ατομα.

10 φιλοξενουμενοι του μητροπολιτη
20 ιερεις του δημου
7 δημοτικοι συμβουλοι
20 θεσμικοι φορεις
57 αντε ας πουμε 70.

απο οτι ακουσα δεν εκληθεισαν οι δημοτικοι συμβουλοι πλειοψηφειας -μειοψηφιας.

κλεινοντας, για μενα το θεμα ειναι ηθικης ταξης, απο το εν (α)ταξει(α)
για τον τροπο με τον οποιο λειτουργει,αποφασιζοντας και διαταζοντας εκει που τον βολευει, και ριχνοντας το μπαλακι στους δημοτικους συμβουλους ,οταν δεν τον βολευει.

Ανώνυμος είπε...

Δηλ .τοσο λιβανιστήρι δεν έφτασε!
Θα έπρεπε να το καπακώσουμε με την μάσα;
Δεν θα μας φυγει ρε,εδω θα τον εχουμε ,θα συμβαλλει και αυτος στην πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας,οπως τοσοι και τοσοι,γιατι λοιπον να μη πέσει και το τραπέζι,μη μας πουνε και απολίτιστους..Τον εχουμε αναγκη για ψηφους!!!!!
Τουλάχιστον τα ευχαριστήθηκαν;

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ Ο ΚΑΤΖΙΑΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΜΑΛΙΔΗΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΕΤΑΝΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΑΓΚΙΤΣΑ! ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΤΣΙ"ΣΚΙΣΑΝΕ" ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!
ΕΥΓΕ! ΜΑΣ ΠΕΙΣΑΝΕ ΟΛΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΝΤΖΙΑΡΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ Ο ΧΑΜΑΛΙΔΗΣ ΣΙΓΟΥΡΑ. ΑΦΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΚΑΘΟΤΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΥΓΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Με τον καλό τον λόγο βρε! Πως φαίνεται η εμπάθεια μερικών. Τώρα σας φταινε ο Καντζιαρης και ο Χαμαλίδης. Αντί να τα ρίξετε στο Δήμαρχο! Αλλά έτσι είναι!

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΓΚΡΙΝΩ ΤΑ ΛΟΥΚΟΥΛΕΙΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠ ΣΤΟΝ ΚΟΤΣΩΝΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΔΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ "ΤΑΜΙΑΣ¨" ΤΟΥ ΠΑΠ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε ,θέλω να σου γνωρίσω .ότι ο κύριος Κοτσώνης τότε υφυπουργός πρόνοιας κατ' εξαίρεση, χρηματοδότησε με 500.000.000 δρχ .το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ, ΚΑΙ ΜΕ 20.000.000 δρχ τον μητροπολίτη αείμνηστο Νικηφόρο για το γηροκομείο στο Διδυμότειχο, και δεν έχει να κάνει με την φιλοξενία του περιφερειάρχη που μας έδωσε πακτωλό χρημάτων να αλλάξουμε το δίκτυο ύδρευσης στο αστικό μέρος του δήμου και την κατασκευή του 2 ου λυκείου. Με την ευκαιρία να σου πω, ότι το τραπέζι για την φιλοξενία του μακαριστού μητροπολίτη μας Θρακιώτη Νικηφόρου το πλήρωσα από τον μισθό μου ως δήμαρχος ,δεν επιβάρυνα τον δήμο μας, ;όπως έγινε πρόσφατα..
Ότι άλλες απορίες έχεις ,είμαι στην διάθεση σου, έστω και ανώνυμα.
Άγγελος Παπαϊωάννου πρ. δήμαρχος Ορεστιάδας.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΝΤΖ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΛΟΓΚΑΡΕΙ ΟΛΗΜΕΡΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ...
ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΑίμουνι Ο ΣΥΝΑΙΤΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

κ.ΠΑΠΑΊΩΑΝΝΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ .ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ.
ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΜΟΜΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΥΨΟΥΣ 13Χ11.8ΟΟ.ΟΟΟ ΔΡΧ..ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ
!Η ΑΠΟ ΤΟ "ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ ,ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ" ΤΕΛΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

ma toso trasos apo ton aggelo eleos

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ-ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ..
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1986 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ,ΕΙΡΩΝΙΕΣ,ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ,,,ΣΤΑ ΙΣΙΑ ,,,ΕΧΕΤΕ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ .
ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ,,ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ..ΤΟ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ..

Makiaveli on 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 3:56 μ.μ. είπε...

Οπα! Μας πιάσανε!
Ανώνυμε, ανώνυμε, τώρα που με ξετρύπωσες δεν μπορώ παρά να αναλάβω ακέραιη την ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση των ανώνυμων σχολίων που κυκλοφορούν αβέρτα, προς πάσα κατεύθυνση.

Βέβαια, έτσι όπως το έγραψες, με αφήνεις με την απορία αν το "μαιμούνι" αναφέρεται στο γνωστό και συμπαθές πιθηκοειδές ή στο δεύτερο συνθετικό του ΜΑΙ-μουνι. Οχι τίποτα, αλλά για να ξέρω αν το πρόβλημα μου είναι ζωικής ή γεννετικής φύσης...

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΓΕΛΕ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ. ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΜΟΝΟ Ο ΜΙΤΟΥΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΙΔΗΣ ΑΝΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΠΑΤΑΚΗΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ
ΟΣΟ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΗΤΝ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΕ ΠΑΡΑΣΥΡΑΝΕ ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΘΕΝ ΚΑΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ
ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΤΣΩΝΗ. ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜ ΣΟΥ ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΜΙΑ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 13*11.800.000 ΔΡΧ.
ΑΛΛΑ 13.500.000 ΔΡΧ ΜΕ ΤΟ ΦΠΑ
ΤΟΝ ΜΗΝΑ.
ΤΩΡΑ ΟΙ ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕΣ.
ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΤΣΑΛΑΚΩΣΕ.
ΟΤΑΝ ΤΣΑΛΑΚΩΝΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΘΟΡΜΗΤΩΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΜΕ ΜΟΥΡΙ.
ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΕΣΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ.
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΄ΠΑΙΖΕΙΣ' ΈΤΣΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ.
ΒΑΛΕ ΠΡΩΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ , ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙΣ, ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΧΟΜΠΥ Ή ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΣΕ ΛΟΥΖΕΙ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ.
ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ, ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.
ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ ΕΧΕΙΣ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΓΙΣΤΟΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΝ ΜΑΚ-ΜΑΝ Η ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΞ-ΜΠΟΓ?
ΝΑΙ ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΖΩΕΣ! ΤΗ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΜΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΣΙΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ, ΔΕ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ,ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΙΟΝΥΣΟ.
ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΟΜΟΙΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ? ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΕΣ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΕΣ 'Η ΜΕ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ? ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΕΦΤΩ ΜΕΣΑ! ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ!!!! ΑΦΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ ΖΗΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΘΕΣΑ ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ!!!!!!

ΑΠΟ ΜΠΟΥΝΤΑΛΟΣΥΝΗ ΒΕΒΑΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ! ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Μ...Ι ' ΜΑϊΜΟΥΝΙ!
ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΣ ! ΧΑΛΑΡΩΣΕ!!!!!!!!!!



ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Τα τραπεζώματα του Αβραμόπουλου και των άλλων επιτήμων δημοτων φαντάζομαι και αυτα απ το μισθο του δημάρχου πληρονωταν ε;
Έμενε τίποτα για το σπιτι η λοιμοκτονούσατε οικογενειακώς για το καλό της Ορεστιάδας?
Το κρυφτούλι δεν είναι στους ανώνυμους αλλά στους επώνυμους που κρύβουν τα αίσχη τους πίσω απο δήθεν δικαιολογίες...
Είμαι σίγουρος ότι αν πιάσουμε απ τον βαρσάμη μέχρι τον μουζα όλοι θα ισχυριστούν ότι όλα όσα έκαναν τα έκαναν με κονδύλια του τύπου "Μισθός μου ως Δήμαρχος" όλοι καλό κάνατε γιαυτο καθε φορα που αλλάζει δήμαρχος το μόνο που αλλάζει είναι το αθροισμά των χρεών γιατι ο Τζοτζολας παρέλαβε την δημαρχία με Χ έλειμα
ο Μουζάς με Χ+1
και ο αυριανός δήμαρχος του διευευρυμένου Δήμου θα το παραλάβει με Χ+Ψ+Ζ+1


όπου Χ,Ψ,Ζ είναι οι δήμου που θα προσαρτηθουν στο δήμο ορεστιάδας

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 5 ΔΕΚ 9.27 ΣΥΜΦΩΝΩ ΤΑ ΜΑΛΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! ΕΓΩ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΣΥΝΑΙΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΕ Ο ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ. ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ Ο ΜΑΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ PC
ΟΛΗΜΕΡΑ,ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ.

ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΧΤΙΖΕΙ-ΠΟΥΛΑΕΙ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ , ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΜΗΧΑΝΟΡΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗΝΕΙ ΚΑΙ ΚΡΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ. ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ!

ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΒΕΝΤΙΚΑ ΕΚΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΕΙ ΣΤΑ ΙΣΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΕΙ!!

ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΝΑ ΑΣΚΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕΣΩ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ? Ο ΔΑΣΚΑΛΑΚΟΣ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΛΕΒΕΝΤΙΑ! ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΝΕ ΣΑΛΑΤΑ!
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΛΑΤΙΑΖΩ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΖΩ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΩΝ BLOG'S ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ.........

ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΖΟΥΝ, ΑΣ ΟΡΘΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ(ΟΣΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ-ΠΗΓΗ ΚΟΜΠΛΕΞ) ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΚΑΠΟΥ...........

ΟΨΟΜΕΘΑ ΕΙΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ.........

Makiaveli on 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:29 π.μ. είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε (9.37),

Πίστεψέ με δεν ενοχλούμαι καθόλου από οποιοδήποτε σχόλιο, όπως το δικό σου, που αφορά κριτική για ότι λέω ή γράφω. Η κριτική –και όχι οι χαρακτηρισμοί - είναι μέσα στο πρόγραμμα, είτε καλόπιστη, είτε κακόπιστη, ειδικά τη στιγμή που εγώ ο ίδιος δίνω αυτό το δικαίωμα μέσα από γελοιογραφίες που φιλοξενώ (αποτυχημένες ή πετυχημένες αυτό είναι άλλο καπέλο).
Οσον αφορά για τις γελοιογραφίες αυτές, είναι σαφές ότι δεν υπάρχει στόχευση σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Αντίθετα, οι «εικόνες» δημιουργούνται μόνο όταν δίνεται ερέθισμα (κυρίως από συνεδριάσεις Δ.Σ.), διατηρώντας ίσες αποστάσεις όσο αυτό είναι εφικτό και πάντα με χιουμοριστική καθαρά διάθεση.

Η απόδειξη για τα παραπάνω απλή:
1) Σε περίπτωση που ηθελημένα υπήρχε στόχευση ή κακή προαίρεση θα φρόντιζα να διαφυλάξω την ανωνυμία μου, κάτι που ποτέ δεν έκανα από τον πρώτη μέρα του ιστολογίου. Το μόνο εύκολο είναι να στηθεί blog τύπου troktiko όπου κανείς δεν ξέρει ποιος το έχει. Από εκεί κάνεις ότι «παιχνίδι» θέλεις, αν αυτός είναι ο σκοπός σου.
2) Από την αρχή έχω γράψει ότι αν κάποιος δεν επιθυμεί να γίνεται αναφορά στο πρόσωπο του σε γελοιογραφίες, δεν έχει παρά να μου το πεί ή να στειλει ένα μηνυμα στο makiavelim@gmail.com ή απλά να το αναφέρει σε κάποιο σχόλιο. Τόσο απλά.
Σκοπός δεν είναι ούτε να στεναχωρώ κανέναν, πόσο μάλλον να τον εκθέτω.

Τώρα, όσον αφορά για τον «σεβασμό», αυτός – κατά τη γνώμη μου - σταματάει να υφίσταται όταν υπάρχει διασπορά ψευδών ειδήσεων, κατηγορίες, συκοφαντίες ή χυδαίοι χαρακτηρισμοί. Αν έχεις παρατηρήσει οτιδήποτε από αυτά στο ιστολόγιο μου, θα σε παρακαλούσα να μου το υποδείξεις για να ζητήσω συγνώμη από τον ενδιαφερόμενο.

Τέλος, φίλε pressa, ζητώ συγνώμη τόσο για το μέγεθος του σχολίου, όσο και για το ότι ήταν εκτός του θέματος της ανάρτησης, κάτι που καταλαβαίνω πόσο αποκρουστικό είναι για τον συγγραφέα της...

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΤΟΣΗ ΜΑΓΚΙΑ ;
ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΓΑΤΕ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ;
ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ (αν τα κανανε),ΣΙΩΠΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ (αν γινοταν)ΠΡΩΤΟΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ---ΜΑΖΟΧΕΣ----.
ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΔΕ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ Η ΜΑΓΚΙΑ ΕΧΕΙ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ..
ΒΓΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΠΕΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΩΣ,ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ Χ...ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΠ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΚΑΝΕ ΣΤΗ ΜΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΣ. ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Ο ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΑΝ!!!!

ΚΑΙΡΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ ΜΑΚ , ΚΑΙΡΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΥΛΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς άλλο σχόλιο επισκεφθείτε το http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=83&artid=155087&dt=09/11/2003.
Αυτός είναι ο Νικολό Μακιαβέλι, από εκει και μετά όλα τα υπολοιπα είναι μάλλον περιττά.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ, ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΜΑΚΑΚΙΕΣ.
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΑΘΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΠΟΛΗ.
ΤΩΡΑ, ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ
ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ.....

Ανώνυμος είπε...

παπ ντροπη σου να μας αποκαλεις αργοσχολους εκπαιδευτικους. λογω του επαγγέλματος σου που εισαι και συναδελφος μας θα επρεπε να ξερεις τα ζορια που τραβαμε. αλλα τι να περιμενεις απο ανθρωπο που πουλησε και βριζει πατοκορφα αυτον που τον εκανε ανθρωπο πριν χρονια βαζοντας τον επαρχο και δημαρχο.
κρυψου καλα στην ανωνυμια σου και θαβε οποιον βρισκεις μπροστα σου μηπως και σου φυγουν οι τυψεις και η στεναχωρια για το τελος που πλησιαζει

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ Ο ΠΑΠΑΙΩΑΝΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΤΑΣΕΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ.

ΟΨΟΜΕΘΑ ΕΙΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ.........

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ BLOG'S ΚΑΙ ΝΑ ΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!
ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΝΟΜΟΥΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ, ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ.ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΤΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ.
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Την πόλη θα σώσει κάποιος νεος με οραμα χωρις φθορά που αρνηθηκε να κατεβει βουλευτης ενω πιεστηκε και ειναι πανσιγνωστος απο την κατω άκρη του Εβρου μεχρι την πανω. Υπομονη και ερχεται.

δύσπιστος γενικώς on 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 5:47 μ.μ. είπε...

Τι στο καλό όλοι οι κατά φαντασία "αδικοκριμένοι" δημοτικοί σύμβουλοι βγήκανε στο κράξιμο και βαράν τους bloggers; Δεν ξέρουν ότι η άγρα ψήφων πάει παρέα και με την άγρα χλεύης; Δεν ξέρουν ότι όποιος επιζητά τα δημόσια πρέπει να μάθει να δέχεται και τη σάτιρα; Καβάλησαν το καλάμι και δέχονται κριτική μόνο από τους εκλεγμένους; Αϊ σιχτίρ !

Ανώνυμος είπε...

Κι εγω αμα κραταγα το 8% απο καθε προμηθεια θα εβαζα το τραπεζι απ την τσεπη μου. Χουβαρντα εε χουβαρντα

Α.Π.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΡΕ. ΜΑΘΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ BLOGERS ΤΩΡΑ. ΚΟΠΑΝΑΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΦΤΕΙΛΙΖΕΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΚ ΚΑΙ Ο ΠΡΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΔΟΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΟΚΟΠ. ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΝΤΑΖ ΜΕ ΠΛΑΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΣΑΤΙΡΑ.
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΔΑΡΜΟ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

τι να σε κανω ρε παπαγιαννο που ο μ@λ@κ@ς ομαλασιδης δεν σε αποκαλυψε αλλα τα πηρε ολα επανω του.Τωρα θα ενημερονωσουνα μεσα απο το κελι που θα επρεπε να ησουν

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΡΕ ΔΥΣΠΙΣΤΕ ΓΕΝΙΚΩΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΜΕ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ...
ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΣΑΤΥΡΑ...
ΓΕΜΙΣΕ Η ΧΩΡΑ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΔΕΣ...
ΞΕΚΑΒΑΛΑ ΑΝΤΕ

Ανώνυμος είπε...

΄΄αυτόν που τον έκανε επαρχο και δήμαρχο΄΄΄,τον γνωρίζεις καλά ρεεεε αργόσχολε (αυτοχαρακτηριστηκες);Μονο για το τομάρι του ενδιαφέρεται και για κανεναν άλλο,δες λιγο την πορεία του και αν εχεις λιγο μυαλό θα καταλαβεις..
Εσύ παλι με το 8%,εισαι πολυ μεγαλος χουβαρντας,μονο που θα θελαμε να σε γνωρισουμε,γιατι απο το χρημα σου η πολη δεν το εχει δεί,ουτε σεντ..
ο δε νεος,αφθαρτος και φερελπις
ερχεται εν εν μεσω λαμογιων του κερατα και τσανακογλυφτων,αλλα δεν θα σας κατσει με τιποτα..

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΑΠ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΡΕ 2.02? ΡΕ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ? ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΙ ΤΖΟ. ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑ. ΑΙΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΜΕ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΩΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΔΙΑΣΕΔΑΣΤΙΚΗ.
ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ .
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΚΛΟΠΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΜΙΑ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΝΕΙ Η ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ Ο ΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΛΗΣ ΚΑΙ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ Η ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΕΤΟΧΟΣ .ΤΕΛΟΣ
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ,ΔΗΜΑΡΧΟΣ -ΓΛΑΣΤΡΑ.ΔΗΜΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ. ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ -ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ -ΧΕΣΜΕΝΗ .ΔΗΜΟΣΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ-ΣΤΙΒΟΣ ΜΑΧΗΣ. ΔΗΜΟΤΕΣ -ΘΕΑΤΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ
ΧΑΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι ,δεν θα ισχυριστώ ότι είμαι δεινός χειριστής της νέας τεχνολογίας ,ωστόσο είναι μια πρόκληση να επικοινωνώ με αυτόν τον τρόπο, μετά τα μεσάνυχτα με απόλυτη ησυχία ,με ανώνυμους προβληματισμένους πολίτες ,που για δικούς τους λόγους κρύβουν την επωνυμία τους, έστω θέλοντας να κάνουν πλάκα ,ή θέλοντας να πουν ανώνυμα αυτό που δεν μπορούν να το πουν επώνυμα .Όλα τα κατανοώ, επειδή πιστεύω ότι οι ασχολούμενοι με τα δημόσια, πρέπει να μάθουν να δέχονται την κριτική ,αρκεί να τεκμηριώνονται… τα μπινελίκια, για να έχει και ενδιαφέρον ,μια και στις ιστοσελίδες σερφάρουν και εισαγγελείς.. Δεν δέχομαι να γίνονται φραστικές επιθέσεις σε ανθρώπους που μας δίνουν βήμα να ρίχνουμε τις μπιχτές μας, τις μ…κιες μας ακόμη ,και ειδικά στον Μέγιστο που τον αποκαλείς ανώνυμε έτσι απαξιωτικά , θέλω να μάθεις ότι είναι μια πολύ ώριμη και αξιοπρεπής πολιτική παρουσία στην πόλη μας ,μακάρι κάποτε να ασχοληθεί με τα κοινά γιατί είναι ψαγμένο παιδί ,μου θυμίζει αρκετά τον κύριο Παλαβούζη τον Γιάννη , κοσμογυρισμένο και παθιασμένο κάτοικο της πόλης μας για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, αλλά δεν ευτύχησε να γίνει δήμαρχος και να εφαρμόσει το πρόγραμμά του γιατί …ήταν ξένος ( Σουφλιώτης).
Διακρίνω πολύ μίσος σε ορισμένους ,κατά την άποψη μου αδικαιολόγητα, σε άλλους δικαιολογημένα λόγο κομματικής εμπάθειας, όμως η συκοφαντία που επιχειρείται εν γνώσει τους στις περισσότερες φορές, τους εκθέτει και στην περίπτωση μου παρατηρώ ότι ανώνυμοι πολίτες με υπερασπίζονται και τους ευχαριστώ θερμά.
Συμφωνώ με τον ανώνυμο ,που γράφει ,όποιος θέλει εδώ και τώρα ,όλα στην φόρα ,όμως επώνυμα. Εγώ συμπληρώνω και σε ημερίδα ακόμα με πρωτοβουλία των μπλόκερς για να κρατηθούν και πρακτικά για να μαθαίνουν οι νεότεροι την ιστορία της Ορεστιάδας και να θυμηθούν και οι παλαιότεροι ποιοι φταίνε για το χάλι της νεότερης πόλης της πατρίδας μας
Αγγελος Παπαιωάννου επώνυμος φιλοξεμούμενος της press-as.

Ανώνυμος είπε...

ΑΧ Ο ΜΑΛΑΣΙΔΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο ΗΡΩΑΣ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ.

ΠΑΠ ΠΑΠ ΠΑΠ
ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΡΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΑΠ.
ΟΛΑ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ

ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ
ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ 3 ΓΥΜΝΑΣΙΑ - ΛΥΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ
ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ
ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 2 ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ
ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ 7,7,7 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ 4 ΠΑΡΚΑ
ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ
ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ 800.000 ΕΚ ΠΟΥ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΚΛΠ

ΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ, ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΧΑΖΟΒΙΟΛΙΔΕΣ
ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ

ΠΑΠ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΠΟΛΗ

ΕΝΑΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΗΣ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΧΕΣΤΗ ΓΡΑΦΕΙΣ
"ενημερονωσουνα μεσα απο το κελι που θα επρεπε να ησουν"

MIA ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΚΕΛΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ Α.Π

ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ
ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΡΝΕ ΤΟ 8%, ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Π.Π. Εσύ και ο Παπ. Κουλάρετε λίγο. Τόσο καιρό γελάμε με τα σκίτσα. Γιατί ξαφνικά μας πείραξαν;

Ανώνυμος είπε...

ρε αφηστε τις μακακιες.

ρε ο ΜΟΥΖΑΣ ειναι το θέμα
ουτε ο ΠΑΠ ουτε ο ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ

Ο Μ Ο Υ Ζ Α Σ αυτος ειναι ο αχ..στος

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΓΚΙΕΣ. ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΖΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο GOLDEN BOY ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΗΣΤΕΙΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΕΖΕΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Μ...ΚΑΣ

Ανώνυμος είπε...

TO GOLDEN BOY ΤΗΣ ΔΕΥΑΟ ΠΑΝΤΑ ΚΟΛΩΝΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. μΜΟΝΟ ΛΑΣΠΗ ΚΡΥΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΙΣΕ ΤΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΚΟΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΛΕΤΕ ΡΕ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ GOLDEN BOY ΤΗΣ ΔΕΥΑΟ ΡΙΧΝΕΙ ΛΑΣΠΗ.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ
ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΜΕ ΑΡΧΕΣ
ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ









ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ Β..Η ΘΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ





ΟΥΣΤ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

ΤΖΑΜΠΑΜΑΓΚΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Αποκαλυφθηκε και την κοπάνησε ο ανωνυμος τζαμπαμαγκας. Πήγε να ΠΕΤΑΛώσει τον καινουργιο αρχηγο του κομματος του και ησυχάσαμε. Αι γεια'ς λασπολογε λαμογιο της δεξιας

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΡΕ 3.54
ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

αν δεν σασ αρεσει ρε μαγκεσ το τι κανω και πιοσ ειμαι μαγκια μου.
και τα ψηφακια παιρνω πο τους συναδελφους μου και θα λεω οτι θελω. αυτα που δεν μπορειτε να κανετε ολοι σας τα κανω ανα πασα στιγμη.
δεν με λιγυσανε ουτε δημαρχοι ουτε δημαρχακια ουτε δασκαλακοι ουτε προεδρακια σας εχω γραμενους γιατι ειμαι παντα πιο μπροστα απο εσας

GOLDEN BOY B.Π

Ανώνυμος είπε...

διαβασατε ολοι το λογιδριο του GOLDEN BOY B.Π παραπάνω

ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΟΝ ΚΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥ.
Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ, ΛΟΓΩ ΚΟΜΠΛΕΞ ΦΥΣΙΚΑ ΔΗΜΑΡΧΑΚΙΑ ,ΔΕΣΚΑΛΑΚΙΑ ΠΡΟΕΔΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΛΑΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ. ΚΑΛΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ!!!
ΠΟΙΟΣ; Ο Β Α Κ Η Σ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΣΥΓΧΩΡΕΜΜΕΝΟΣ, ΑΠΑΛΛΑΣΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Σα δε ντρέπεσαι. Αλλοι δεν εχουν να φανε. Βγαζεις και γλωσσα με 2.500 ευρω. Για να καθεσαι και να βρίζεις. Λίγη τσίπα. Αυτά τα δημαρχάκια θρέφουν τον κώλο σου. Ντροπή σου.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ
8 Δεκέμβριος 2009 10:32 πμ.

ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΚΑΚΙ ΤΟ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙ.
ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΒΑΚΗ

ΒΛΕΠΕΤΕ Ο ΠΑΧΥΛΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Ανώνυμος είπε...

"γιατι ειμαι παντα πιο μπροστα απο εσας"

ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΛΑΛΗΣΕ Ο "ΜΕΓΑΛΟΣ"

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΧΑΖΟΣΙΑ - ΣΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ 8 Δεκ. 2009 12:03πμ.
όπως και στα υπόλοιπα σχόλια στα περισσότερα είσαι ο ίδιος ( απο 7 Δεκ.2009 9:59 πμ. έως 8 Δεκ.2009 11:39πμ.)θα πρέπει να μάθεις τουλάχιστον να είσαι άνθρωπος.

Σήμερα απο τις 7 το πρωϊ μέχρι στις 13.. ήμουν στο Νοσοκομείο της Αλεξ/πολης για οικογενειακό πρόβλημα..Αρα τέτιοιες αθλιότητες δεν θα μπορούσαν να γραφούν απο μένα.Αλλα αφου εχεις διχασμένη προσωπικότητα,τουλάχιστον να είσαι κόσμιος..Απο ασήμαντοι
σημαντικοί προσπαθούν να γίνουν κάποιοι και ειναι αυτοί που ορίζουν,φωτογραφίζουν και εκθειάζουν το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζούν.
Αγαπητή press-a δεν ξέρω τι σοϊ έλεγχο κάνεις στα σχόλια Επωνύμων και Ανωνύμων αλλά θεωρώ οτι ειναι ανεπιτρεπτο να σχολιάζουν και πολύ περισσότερο να βρίζουν και να συκοφαντουν με ψεύτικα σχόλια και δήθεν αναρτήσεις απλούς πολίτες που στο κάτω -κάτω δεν εχουν ευθύνη για ότι συμβαίνει στον Δήμο.
ΠΕΤΑΛΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

Το εχω ξαναπεί όταν μιλήσω επώνυμα θα πω αλήθειες...Tώρα εγώ αν είμαι κυνικός ή αλλαζόνας η ποιότητα του "ανθρώπου" που τα έγραψε τον χαρακτηρίζει.

Ανώνυμος είπε...

Επανέρχομαι για να το εμπεδώσει ο προβοκάτορας (γιατί ένας είναι και φαντάζομαι ποιός είναι)που γραφει για μένα ..ατύχησες...
8 Δεκέμβριος 2009 2:10μμ ,που είσαι ο ίδιος 8 Δεκ.12:03πμ ..

Σήμερα 8 Δεκεμβρίου 2009 απο τις
7:05πμ.το πρωϊ μέχρι στις 13:10μμ. που επιστρέψαμε ήμουνα στο Νοσοκομείο της Αλεξ/πολης για οικογενειακό πρόβλημα .και απο τις 13.00 είχα συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Στεφανάτο

εσυ τωρα αθλιε προβοκάτορα σχολίαζε όσο θες πρόταση με πρόταση τις δικές σου αθλιότητες .
Οι επισκέπτες του Blog σε πηρανε χαμπάρι..οι συκοφαντίες σου δεν περνούν πια....συνέχιζε εχεις μεγάλη πλακα να κάνεις τον εαυτόν σου παριστάνοντας άλλον
ΠΕΤΑΛΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

Ανώνυμος είπε...

GEIA SE OLOYS

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons