Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

Ζευγαρωσε τις νικες η Ορεστιαδα


Δύο στα δύο για την Ορεστιάδα, που για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος βόλεϊ της β΄εθνικής, επικράτησε με 3-1 των Ιωαννίνων (23-25, 25-15, 25-19, 25-16). Με εξαίρεση το πρώτο σετ, όπου οι εβρίτες έδειχναν να μη μπορούν να βρουν ρυθμό και να αποφύγουν τα λάθη, στη συνέχεια κατάφεραν και “έδειξαν” ποιος είναι το “αφεντικό”, κατακτώντας αρκετά εύκολα τα επόμενα σετ και παρουσιάζοντας ικανοποιητικό θέαμα. Η εξέλιξη του αγώνα, και των σετ, έδωσε την ευκαιρία στο Γιώργο Πασαλίδη να χρησιμοποιήσει και την... “πιτσιρικαρία” που είχε στον πάγκο, από τους οποίους θα πρέπει να έμεινε αρκετά ευχαριστημένος.
Όποια... μάχη έγινε, έγινε μόνο στο 1ο σετ όπου οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και διατηρούσαν μια “βραχεία” διαφορά 2-3 πόντων. Η Ορεστιάδα τους “έπιασε” στο 21 και το παιχνίδι πήγε πόντο- πόντο μέχρι το 23-23 αλλά το σετ κατέληξε στους ηπειρώτες, με 23-25. Η συνέχεια είχε πρωταγωνιστές τους γηπεδούχους, που με κύριο όπλο το μπλοκ, τον περιορισμό των λαθών αλλά και την αυτοπεποίθηση που αποκτούσαν σταδιακά μετέτρεψαν τον αγώνα σε “απλή διαδικασία”, όπως δείχνει και η εξέλιξη των σετ.
Ο Γιώργος Πασαλίδης ξεκίνησε με τους Σκαρλατίδη (πασαδόρο),Καρδαμανίδη (διαγώνιο), Κεμαμετζή, Γραμματικόπουλο (κεντρικούς), Κωνσταντινίδη, Ποτολίδη (ακραίους) και λίμπερο τον Κοκολάκη ενώ στη διάρκεια του αγώνα χρησιμοποίησε και τους Μαρκίδη, Μπαξεβανίδη, Αραμπατζή, Δούλια, Μερετάκη.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons