Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Πρωθυπουργός ο Παπανδρέου με... υπουργούς της Ν. Δ!


Ορκίστηκε, το μεσημέρι της Τρίτης από τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ενώπιον του προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, ο θριαμβευτής των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου, πρόεδρος του ΠΑ. ΣΟ. Κ και νέος πρωθυπουργός της χώρας ο Γιώργος Παπανδρέου, με υπουργικό συμβούλιο, έστω και για μια ημέρα, υπουργούς της απερχόμενης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας! Ο Καραμανλής... έφυγε αλλά οι υπουργοί του...μένουν, μέχρι αύριο, για να “παραδώσουν” στους νέους υπουργούς που θα ορκιστούν την Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου.
Το... παράδοξο, πρωθυπουργός Παπανδρέου- υπουργοί της κυβέρνησης Καραμανλή, που παρατηρείται για πρώτη φορά, κρίθηκε αναγκαίο καθώς, με δεδομένες τις “αλλαγές” στα υπουργεία, θα έπρεπε πρώτα ο νέος πρωθυπουργός να αναλάβει καθήκοντα και στη συνέχεια να υπογράψει τα απαραίτητα σχέδια προεδρικού διατάγματος με τα οποία συγχωνεύονται και συγκροτούνται τα νέα υπουργεία. Έχουμε δηλαδή σε... πραγματική αποτύπωση, έστω και για ένα 24ωρο, το αρκετά σύνηθες δημοσκοπικό εύρημα να προηγείται ένα κόμμα, στην πρόθεση ψήφου αλλά ο πρόεδρος του άλλου να θεωρείται καταλληλότερος για πρωθυπουργός...
Λέτε να τους κάνει καμιά πλάκα και να ορίσει υπουργικό συμβούλιο, για... ενημέρωση, κατά τις 4 τα ξημερώματα;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν επαιρνε θέση ο Ντολιος οταν επρεπε τωρα θα ειχε υπουργιο.. Ετσι ειναι αν εισαι μια ετσι μια τσουρέκι.. Αλλη μια φορα ο Εβρος χωρις υπουργο ενω η Ροδόπη ΠΑΛΙ με υπουργιο.. Περαστικα μας..

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ ΜΟΝΟ.
ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons