Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

Παπ κατα Ρορο για το 8%


Την πρόθεσή του να κινηθεί δικαστικά κατά της αντιδημάρχου και προέδρου της Κ. Δ. Ε. Π. Α. Ο, Άννυς Ροροπούλου, για τα όσα είχε αναφέρει κατά τη συνεδρίαση του προηγούμενου δημοτικού συμβουλίου περί “προμήθειας” που ελάμβανε από προμηθευτές του δήμου ο πρώην δήμαρχος και νυν επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Άγγελος Παπαϊωάννου, εκδήλωσε ο “θιγών”, στη διάρκεια της συνεδρίασης του δ. σ., που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2009. Ο κ. Παπαϊωάννου ανέφερε πως αναμένει να του κοινοποιηθεί η “επίσημη” απομαγνητοφώνηση των πρακτικών της συνεδρίασης, για το “επίμαχο σημείο”, τα οποία και έχει ζητήσει με αίτησή του, προκειμένου να προχωρήσει στις επόμενες “κινήσεις” του .
Η κα. Ροροπούλου είχε αναφέρει, στην προηγούμενη συνεδρίαση του δ.σ, πως ο πρώην δήμαρχος “έπαιρνε προμήθεια 8% από τους προμηθευτές του δήμου για να τους πληρώσει” ,υποστηρίζοντας πως “για να πληρωθούν, πρώτα περνούσαν από το γραφείο του δημάρχου και μετά από το ταμείο”. Μάλιστα είχε “προκαλέσει” τον κ. Παπαϊωάννου να καταθέσει μήνυση εναντίον της, λέγοντας πως “έχει στοιχεία”.
Ουσιαστικά, ο πρώην δήμαρχος, δεν είχε και... άλλο δρόμο να επιλέξει καθώς η “κατηγόρια” είναι βαριά-“κουρσούμι”, ενώ χαρακτηρίζεται και “καταστροφική” για το πολιτικό του “αύριο”. Αυτό που μπορεί να τον αποδώσει “άσπιλο και αμόλυντο”, μετά το όσα υποστήριξε η “Ρορό”, είναι μόνο η “δικαστική καταδίκη” της, την οποία και θα επιδιώξει. Από την άλλη, η αντιδήμαρχος “των πανηγυριών και των γεφυριών” δεν έδειξε να “κάνει πίσω”, ούτε στην πρόσφατη συνεδρίαση, προκαλώντας τον κ. Παπαϊωάννου να την μηνύσει...

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν ήξερε ο Παπ τι άσσους κρύβει η Ρορο θα έκανε την πάπια και δε θα το έπαιζε μάγκας.. Μακάρι να της κάνει μήνυση... Άντε να "καθαρίζουμε" σιγά σιγά!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΟΞΟ ΦΙΝΑΛΕ

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΩ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΣΣΟΥΣ;
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΣ ΚΙΟΛΑΣ.
ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠ ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;
ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ Η ΡΟΡΟ ΘΑ ΒΡΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΜΑΣΤΟΡΑ ΤΗΣ
Η ΔΙΚΟΜΑΝΗΣ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΘΑ ΤΗ ΒΡΕΙ. ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Ακου που σου λέω.. Για να το λεω..

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΡΟΡΟ

ΛΙΓΟ ΚΡΑΣΙ
ΛΙΓΟ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΚΑΙ Τ' ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

O ΠΑΠ νομίζω ,αν θυμάμαι καλά ,προκάλεσε στο δημοτικό συμβούλιο την ΡΟΡΟ να ονομάσει τους θιγόμενους, έτσι θα τεκμηρίωνε την καταγγελία της ενώπιον του κόσμου. Αντ αυτού προτίμησε την συκοφαντία ,και υποχρεωτικά ο ΠΑΠ θα πάει στα δικαστήρια .Έπρεπε να το κάνει αυτό από το 2000 όταν άνοιγε το στόμα της η < ΚΥΡΙΑ> και χυνόταν βόθρος.

Ανώνυμος είπε...

Θα σας πω τι θα γινει με τις μυνησεις. Ο Παπαιωαννου δεν θα κανει τιποτα απολυτως -σκυλι που γαυγιζει δεν δανγκωνει- το ξερει αυτο η Ρορο και γιαυτο τον τσιγγλαει συνεχεια .......

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.
ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΤΟ:

Τ΄ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ
Τ΄ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ
Τ΄ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ
ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΑΝΟ ΣΑΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ

Ανώνυμος είπε...

ΊΔΩΜΕΝ. Κοντός ψαλμός αλληλούια

Ανώνυμος είπε...

Ο Παπ πονταρε στο να ανακαλεσει η Ρορο αλλα δεν του εκατσε. Τωρα δεν θελει να κανει μηνηση αλλα δεν ξερει πως να το μαζεψει το αμαζευτο. θα βρει μια δικαιολογια και δεν θα κανει μηνηση καθολου. τοσο απλα. εδω ειμαστε εδω ολοι θα το δουμε.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μη κάνει.. Το μπόι του εκ του ασφαλους το δείχνει.. Αφου εχει λερωμενη τη φωλια του.. Αν πραγματικά ηταν αθωος, απο το προηγουμενο Δ.Σ. θα ειχε κανει μηνυση.. Ολα τ αλλα ειναι κινησεις εντυπωσιασμου..

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλάβατε την μεταξύ τους σχέση . Η κυρία Άννα μας, είναι φουλ ερωτευμένη .Δεν το βλέπετε στα δημ. Συμβούλια - –νει κάθε φορά που μιλά ο Αντζελίνο. Έχει λόγους να πάρει εκδίκηση, όχι όμως με αυτόν τον απρεπή τρόπο Αριάδνη μας.
Αν έχεις αποδείξεις τις καταθέτεις στο δημοτικό συμβούλιο και είσαι κυρία, ενώπιον του λαού , αφού το ζήτημα είμαι πολιτικό και όχι προσωπικό. Έτσι κάνουν οι πολιτικοί και όχι λέμε κάτι χωρίς να τεκμηριώνουμε. Αυτό που κάνετε λέγεται συκοφαντία που δικαίως θα σας πάει στα δικαστήρια

Ανώνυμος είπε...

Ίσα ρε μάγκα, πότε του έδωσαν τα πρακτικά του δ.σ για να κάνει αμέσως μήνυση. Εγώ άλλα είδα την Παρασκευή .Έπρεπε να επιτεθεί στον Κυριάκο ο Παπαιωάννου γιατί δεν του έδινε τα πρακτικά και μετά ως δια μαγείας εμφανίστηκαν, ενώ από την αρχή της συνεδρίασης μπορούσε να του τα δώσει Ας αφήσουν τα μαλιμάτια και δουλέψουν γιατί στο τέλος όχι μόνο τα κοινωνικά προγράμματα του δήμου μας θα τα πάρουν, φοβούμαι μη πάρουν και τον δήμο μας και τον πάνε σε γειτονικό δήμο τώρα με τον Καποδιστρία.

Ανώνυμος είπε...

η μυνηση κατετεθη. εσυ που τα ξερεις ΟΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στην εορταζόμενη Αριάδνη - Δήμητρα. Καιρός ήταν να τον ξεμπροστιάσει κάποιος. Η συνέχεια, στα δικαστήρια! Και θα είμαστε όλοι εκεί!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΟΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ!!ΜΥΝΗΣΗ
ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ ...
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!
ΜΥΝΗΣΗ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΤΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ
ΓΙΑΤΙ?
Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΟΡΟ..ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΜΕ!!! ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝ. γιατρου ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΞΑΝΘΙΩΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΤΩΝ 10.000.000 ΔΡΧ.ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ???

Ανώνυμος είπε...

"ΔΗΛΩΣΙΑΣ" Ο ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ.
ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Η ΡΟΡΟΠΟΥΛΟΥ!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ κ.ΡΟΡΟ...ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ Ο ΠΑΠ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΥΝΗΣΗ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ "ΕΠΙΑΝΕ"???

Ανώνυμος είπε...

Κατσε ρε φιλε 7:17. Σε κατηγορουν για κατι και εσυ λες οτι εισαι αθωος. Μυνηση για την θιγμενη σου αξιοπρεπεια δε θα κανεις; Το ζορι ειναι μονο ποιοι ειναι; Θα φανει απο τους μαρτυρες στο δικαστηριο. Αν δε κανει μυνηση, μονο ενα πραγμα σημαινει. Οτι η Ρορο λεει την αληθεια.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΥ ΦΙΛΕ 10:20πμ.

Χέστηκα αν η ΡΟΡΟ λέει αλήθεια με την εννοια ,οτι αλήθεια ειναι οτι ZIMENS λάδωσε,,αλήθεια ειναι οπως ειπε ο Τσουκατος οτι πηρε 1.000.000DM ,οπως αληθεια ειναι οτι τα πηρε ο Γείτονας και ο ΒαρΘολομαιος για τα κόμματα τους ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. και τοσες ΑΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ(ΚΟΣΚΩΤΑΣ-ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ-ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ κλπ)

Μ Α Θ Α Μ Ε Τ Ι Π Ο Τ Α ?????

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΩΣΑΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠ.

ΚΑΙ Ο ΠΑΠ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΜΜΕΣΑ ΜΗΝΥΣΗ!!!!!!

ΣΥΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΠΛΕΟΝ...

ΑΣ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΟΜΩΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΥ ,ΠΟΥ ΑΘΩΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΞΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ) ΠΟΥ ΕΚΤΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΒΛΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΗ ΤΟΥ Δ.Μ.Θ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΚΕΠΤΙΚΟ!!!!!

....Εντούτοις οι νεαροί βρίσκονταν υπο νομική πλάνη, θεωρώντας οτι στο πλαισιο της διαμαρτυρίας αντίστοιχες ενέργειες καταγράφονται συχνά και εχοντας δικαιολογημένη εντύπωση οτι κινούνται εντος νομιμόtητας!!!!

πως το λες πρεσσα ...κλαιν - μαιν

troktiko

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΩΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ..ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΑΑΑΝΝΝ
ΕΔΩΣΑΝ ΜΙΖΑ ,ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ..ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΝΗΡΟΥ!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΠ..ΑΑΝΝ ΕΙΝΑΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΑΝ "ΠΛΑΤΕΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ,ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε.
ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΑ,ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ....ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΕ ΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ,,,ΑΠΟ ΤΟ ΘΟΥΡΙΟ-ΧΕΙΜΩΝΙΟ ΕΩΣ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΖΑΧΑΡΗΣ???ΠΟΣΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙ ΤΟΙΣ %???????
ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ!!
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ,,ΤΟΣΟ ΗΤΑΝ!!!!

Ανώνυμος είπε...

εγω ξερω οτι μετα το δικαστηριο καποιος θα γινει πολυ πλουσιος

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΠ ΤΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΞΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Α ΜΑ ΠΙΑ, ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ Τ ΑΦΤΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΙΡΙΔΕΣ ΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ντροπη, ντροπη, ντροπη

Ανώνυμος είπε...

το ρεπορταζ αναφερει οτι μπορει η κ.ΡΟΡΟ να εκανε πατατα με το 8% μιας και προκειται για νομιμη παρακρατηση που γινοταν στους προμηθευτες (4+4) και αποδιδοταν στην ΔΟΥ,απο την αλλη τι ηταν αυτο του ΠΑΠ.για μαρυτρες και ψευδομαρτυρες

Ανώνυμος είπε...

ποιο ρεπορταζ?

Ανώνυμος είπε...

Εκφοβισμος ηταν.

Ανώνυμος είπε...

αληθευει οτι υπαρχει υπευθυνη δηλωση συγνωμης υπογεγραμενη απο τον ΠΑΠ?

Ανώνυμος είπε...

ρεπορταζ ,τροπος του λεγειν.υπηρχε νομιμη διαδικασια παρακρατησης 8% κατα την πληρωμη απο τα τιμολογια των προμηθευτων το οποιο αποδιδονταν στην ΔΟΥ ορ/δας.τωρα η διαδικασια αυτη εχει αλλάξει.ισως ο ΠΑΠ χανοντας την ψυχραιμια του (εχοντας ισως την μυγα)το μυαλο του πηγε αλλου..αυτος ξερει!!!

Ανώνυμος είπε...

29 Οκτώβριος 2009 11:07 μμ

δεν τα ξερεις καλα.

kania on 2 Νοεμβρίου 2009 στις 6:04 μ.μ. είπε...

Ante na ginei dikh pap - roro na kanei epitelous o pap to hotel sthn 8ess/nikh pou lene oti exei!!!!
Pap telika h roro 8a einai auth poy 8a sou pragmatopoihsei ola ta oneira!!!
Na dw roro na kseparadiazetai gia pap kai ti ston kosmo!!!!!
Meta 8a fugw apo thn polh!!!!!
8a ta exw dei OLA

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons