Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Τσιαούση αντί Ζαπάρτα με 41 ψήφους διαφορά...


Εκεί που φαινόταν πως η εκλογή του Παναγιώτη Ζαπάρτα (στην 3η θέση του ψηφοδελτίου ΠΑΣΟΚ του Έβρου) είχε “κλειδώσει”, αργά το απόγευμα της Δευτέρας και με διαφορά μόλις 83 ψήφων, από την αμέσως επόμενη, Ελένη Τσιαούση, το απόγευμα της Τρίτης, 6 Οκτωβρίου, “έκρυβε” ανατροπές! Οι “σταυροί” προτίμησης κάποιων εκλογικών τμημάτων (σε δύο της Νέας Ορεστιάδας και ένα της Αλεξανδρούπολης, απ' ότι λένε οι πληροφορίες) “άλλαξαν” την εκλόγιμη σειρά δίνοντας 12.945 ψήφους στην Ελένη Τσιαούση και 41 λιγότερους στον Παναγιώτη Ζαπάρτα, "ανοίγοντας" την πόρτα εισόδου στη Βουλή και στη δεύτερη γυναίκα που περιλαμβανόταν στο ψηφοδέλτιο του Έβρου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι με γραπτή της δήλωση, η Ελένη Τσιαούση, το απόγευμα της5ης Οκτωβρίου, ουσιαστικά, φαινόταν να αποδέχεται το αποτέλεσμα της καταμέτρησης των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου, εκφράζοντας τα συγχαρητήριά της στους εκλεγέντες βουλευτές, ευχόμενη καλή επιτυχία στο έργο τους, ευχαριστώντας τους πολίτες που την τίμησαν με την ψήφο τους και τονίζοντας ότι «ο αγώνας για την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή του Έβρου συνεχίζεται χωρίς υποχωρήσεις και συμβιβασμούς». Επίσης, ο Παναγιώτης Ζαπάρτας, ο οποίος δεν ήθελε να “πει” τίποτα, μέχρι να “κλείσει” η εκλογή του, από το μεσημέρι της Τρίτης και με το μέχρι τότε δεδομένο της εισόδου του στην κεντρική πολιτική σκηνή, είχε προχωρήσει σε δηλώσεις σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, μιλώντας ως “εκλεγμένος” πλέον εκπρόσωπος των πολιτών του Έβρου στο Κοινοβούλιο. Έλα όμως που η καταμέτρηση (τελική άραγε;) έκρυβε εκπλήξεις!

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έβαλε και πάλι το χεράκι του ο διαβολάκος. Πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου επί δημαρχίας Παπαιωάννου δέκατος τέταρτος στην σειρά βρέθηκε την επομένη δωδέκατος στην τελευταία εκλόγιμη θέση. O σημερινός ογκωδέστερος δημοτικός σύμβουλος ήταν πολύ πίσω και την επομένη βρέθηκε μπροστά από τον Καραγιάννη τον Καλούδη. Γνωρίζουν πολύ καλά τα στησίματα οι γνωστοί στον νομό μας εκλογομάγειρoι.
Ρε σύντροφε και άδολε Ζαπαρτα δεν σου είπε κανείς να πάρεις τα μέτρα σου από τους επαγγελματίες της γνωστής επάρατης φάρας που διαφεντεύει τον τόπο μας επί σειρά ετών και δεν βρέθηκε κανείς να τους κόψει το βήχα.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως κινδυνεύει και η κυρία Ρενταρή αλλά και ο κύριος Ντόλιος;
Να προσέχουν παρακαλώ! Που ξέρεις καμιά φορά. Δέκα εκλογικά στην Ορεστιάδα, 2 στη Σαμοθράκη και 5 στην Αλεξ/πολη και να τα πάνω κάτω!
Οι άξιοι πάντα έχουν τον τρόπο τους!

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΑ ΑΞΙΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ

Ανώνυμος είπε...

ΦΡΕΣΚΑ ΝΕΑ
Η ΤΣΑΟΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Όταν σε απογοητευουν απο την πρώτη μερα τι να πεις...Μεχρι και για συμπλήρωση ψήφων απο την νομαρχια ακουστηκε...Τι να πω εγω προφανος φταίω που τους ψηφισα...

Ανώνυμος είπε...

Τι λετε ρε!! Αυτα δε γίνονται.. Εκτός κι αν εμπλακούν ολοι οι γραμματείς και φαρισαίοι του Πρωτοδικείου Αλεξ πολης.. Ποιος θα το διακυνδινεψει και για ποιον? Για την Ελενιτσα? Ή δεν πάτε καλά ή είστε τελείως αστοιχείωτοι!

Ανώνυμος είπε...

Poios akrivws den paei kala den xerw?Ta idia den eginan kai stin Thessaloniki? Kai ekei gia kapoion den kindinepsan kapoioi?Me tin diafora oti tous epiasan panw stin douleia? Giati oxi kai gia tin kiria Tsiaousi loipon..Kati mporei na eixan na kerdizoun, osoi "kindinepsan".. Elpizw na lithei to thema kai na min metanoiwsoume oloi mazi pou psifisame..Kai pou den valame dio stavrous profanws...
Allwste, den einai i prwti fora pou ginetai kati tetoio..

Ανώνυμος είπε...

Τελικά οι δυο σταυροί μάλλον ήταν απαραίτητοι. Στην αρχή η Ελενίτσα ήταν στο -83, όταν μετρήθηκαν και τα εκλογικά τμήματα που αρχικά "έλειπαν" έγιναν +41 και από την τελική καταμέτρηση όλων των ψηφοδελτίων προέκυψε ένα τελικό +20. Τρεις καταμετρήσεις, τρία διαφορετικά αποτελέσματα...

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια σε αυτούς που βρήκαν το σωστό άθροισμα!
Η είμαστε δίκαιοι ή δεν είμαστε!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια κυρίως και σε όσους "δημιούργησαν" το αποτέλεσμα και προφανώς δεν εννοώ τους ψηφοφόρους του Έβρου..Σε περίπτωση που συνεχιστούν οι καταμέτρήσεις, νομίζω ότι τα αποτελέσματα θα συνεχίζουν να αλλάζουν!

Ανώνυμος είπε...

σαν τους "μαγικους "αριθμούς του χαρακοπιδη γινανε οι σταυροι και τα ψηφοδελτια.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΣΕΡΝΕΙ ΚΑΡΑΒΙ? ΑΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons