Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Ν. Δ: “Έκλεισε” ψηφοδέλτιο, άνοιξε... “πληγές” (;)...


Μια... ελαφρά παγωμάρα “έπεσε” σε στελέχη και οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας στον Έβρο μετά την ανακοίνωση, από τα κεντρικά του κόμματος, του ψηφοδελτίου του νομού και των υποψηφίων που το απαρτίζουν. Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, Σταύρος Κελέτσης, Κυριάκος Γεροντόπουλος (βουλευτές στην πρόσφατη κοινοβουλευτική περίοδο), Αιμιλία Κασιμάτη (που παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΝΟ. Δ. Ε, κατ΄ εντολή της Ρηγίλλης για να είναι υποψήφια), Παρασκευάς Πατσουρίδης (νομαρχιακός σύμβουλος, υποψήφιος και στις εκλογές του 2007) και... Φανή Μπαχαρίδου απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο, το οποίο καθώς φαίνεται καταρτίστηκε μετά... κόπων και βασάνων. Ήδη μάλιστα, αρκετά στελέχη το έχουν χαρακτηρίσει “ψηφοδέλτιο ανάγκης” αφού είναι γνωστό στους... “παροικούντες στην Ιερουσαλήμ” πως όσες πόρτες στελεχών κι αν χτύπησε η Νέα Δημοκρατία δεν... άνοιξαν ποτέ. Αναγκαστικά λοιπόν έβαλε αρκετό νερό στο κρασί και “συμβιβάστηκε” με την ιδέα ενός ψηφοδελτίου και κάποιων προσώπων, που σε καμιά περίπτωση, υπό διαφορετικές συνθήκες, δε θα “έβλεπαν” ψηφοδέλτιο... “Το ΠΑ. ΣΟ. Κ είχε 15 ενδιαφερόμενους να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο κι εμείς δε μπορούμε να βρούμε καλά- καλά ούτε τους 5ο και 6ο...”, σχολίαζε πρόσφατα στέλεχος της ΝουΔου από τον β. Έβρο, κάνοντας λόγο για σημαντική έλλειψη ικανών στελεχών αλλά και την καταγεγραμμένη αδυναμία “παραγωγής” τους... Το “πρόσωπο”, πάντως, που φαίνεται πως συγκεντρώνει τις περισσότερες “κριτικές” για την επιλογή του, είναι η κα Φανή Μπαχαρίδου. Πέρα από τις όποιες, υποκειμενικές, εκτιμήσεις για τις δυνατότητες, ικανότητες, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες κ. τ. λ, που ποικίλουν αναλόγως των “πολιτικών στάνταρτς” που έχει θέσει ο καθένας, εκείνο που “βάζει” πολλούς απέναντί της είναι η συμπεριφορά της στις δημοτικές εκλογές του 2006, όπου εκτός του ότι κατέβηκε με “αντάρτικο” συνδυασμό, στις επαναληπτικές “συνεργάστηκε” με τον υποψήφιο συνδυασμό που προερχόταν από το χώρο του ΠΑ. ΣΟ. Κ, ο οποίος και εξελέγη τελικά σε βάρος του συνδυασμού και του υποψηφίου που “στήριζε” η ΝουΔου. Μάλιστα “αξιοποιήθηκε” απο το νεοεκλεγέντα δήμαρχο με την τοποθέτησή της στην προεδρία της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης αλλά και της αναπτυξιακής του δήμου...Παράλληλα η, προ λίγων μηνών, “φασαρία” που έγινε για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων του “Άρδα”, που οδήγησε στην “εκπαραθύρωσή” της από την αναπτυξιακή εταιρεία, έβγαλε στο “φως” και τις “συναλλαγές” που φέρεται να έγιναν στην επαναληπτική δημοτική εκλογική διαδικασία, όπως υποστήριξε ο ίδιος ο δήμαρχος Βύσσας και μάλιστα ενώπιον του μονομελούς Πρωτοδικείου Νέας Ορεστιάδας,....Και το “βασανιστικό” ερώτημα που θέτουν στελέχη της ΝουΔου είναι αν η συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο αποτελεί την “επιβράβευση” για την φερόμενη, “συναλλαγή”, σε βάρος του “χρισμένου” υποψηφίου της παράταξης, όπου το όποιο εκλογικό κομματικό όφελος πήγε περίπατο και αυτό που κυριάρχησε ήταν το “ίδιο όφελος”...”Έσπειραν ανέμους και θα θερίσουν θύελλες”, ήταν το τελευταίο σχόλιο του στελέχους... Τα άλλα σχόλια και τα όποια συμπεράσματα, δικά σας...

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΟ ΛΕΣ ΕΣΥ... ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΕΜΕΙΣ... Η Ν.Δ. ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ, ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΠΙΘΑΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΕ ΧΟΡΕΥΕ ΚΟΥΤΣΟ, ΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ.... ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ?
α ρε "πατάτα" που τρώμε!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ,ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ,ΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΡΙΜΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ.
ΤΙ ΜΥΝΗΜΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΠΑΧΑΡΙΔΟΥ???ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΗΣ???ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ ,
ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ..ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ "ΓΙΑ ΑΛΛΑ"

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΑ!!!!!!!!
ΠΟΙΑ ειναι ρε παιδια η μπαχαρω που κατεβαινει για βουλευτίνα! ΕΤΣΙ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ Ο ΔΑΜΑΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ !!!!
ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ!!! ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΓΟΟΔΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΟΥΚΛΟΥΚΙΑ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ!!!!!!
ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΥΡΜΙΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

mpaxaridou gia vouleytina??????χαχαχα....de tha parakseneyto an do kai ton karagkiozi ton idio ipopsifio???xaxaxaxa

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ!!! ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΝΑ ΝΟΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΜΠΑΧΑΡ, ΡΗΜΑΞΕ ΕΚΑΝΕ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕ ΒΡΗΚΑΝΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ? ΟΧΙ ΟΤΙ Η ΡΕΝΤΑΡΗ Κ ΤΟ ΕΛΕΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ!!!!!!!
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....
ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ... ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΧΟΙ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΕΣ???????

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ.? ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΡΩΤΑ! ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΣ ΠΕΦΤΟΥΝ !ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ,ΚΑΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΤΗ ΦΑΝΟΥΛΟΥΔΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ..ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΩ Η ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!!!
ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΝ ΤΣΑΟΥΣΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ....ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ.
ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Unknown on 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 6:14 μ.μ. είπε...

οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.Ατομα δραστήρια που αγωνίζονται για τον Εβρο είναι χρήσιμα και οφείλουμε να τα στηρίζουμε. Να κοιτάμαι αυτούς που εκλέγονταικαι δεν μας εκπροσωπούν πουθενά....

Ανώνυμος είπε...

Ναι nikos όντως είναι... δραστήρια.
και όλοι ξέρουν ...πόσο!!!!
χα χα χα

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons