Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Ντόλιος, Ζαπάρτας, Λαζόπουλος, Μαραγκοζούδης, Ρενταρή- Τέντε και Τσιαούση, η “εξάδα” του ΠΑ. ΣΟ. Κ...


Τελικά η...”μπίλια (του υποψηφίου στον Έβρο με το ΠΑ. ΣΟ. Κ) έκατσε” στον Ζήση Μαραγκοζούδη, εκεί που “φαινόταν” πως φλέρταρε με τον Θανάση Σταματόπουλο και τον Σταύρο Βαβία. Έτσι, εκτός των Γιώργου Ντόλιου, Παναγιώτη Ζαπάρτα, Όλγας Ρενταρή- Τέντε και Ελένης Τσιαούση, οι υποψηφιότητες των οποίων ήταν καλά... κλειδωμένες, οι δύο θέσεις καλύφθηκαν από τον Δημήτρη Λαζόπουλο και τον Ζήση Μαραγκοζούδη, που έκανε την “έκπληξη” αφού όλες οι πληροφορίες ανέφεραν πως το “μπες- βγες” στο ψηφοδέλτιο “παιζόταν” μεταξύ Βαβία και Σταματόπουλου...
Εκτός ψηφοδελτίου έμεινε ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Φωτιάδης, που πιθανά να “πλήρωσε” την εμπλοκή του ονόματός του στην πρώτη φάση του σκανδάλου του Βατοπαιδίου.
Τα ονόματα των υποψηφίων με τα ψηφοδέλτια του ΠΑ. ΣΟ. Κ δόθηκαν, επισήμως, στη δημοσιότητα αργά το μεσημέρι, μετά τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και την επικύρωσή τους. Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας θα ανακοινωθεί, πιθανά, την ερχόμενη Δευτέρα, μετά την παρουσία του προέδρου του Κινήματος, Γιώργου Παπανδρέου, στη Δ. Ε. Θ.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εξω οι τατανες απο τη βουλη

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons