Σάββατο 11 Απριλίου 2009

Δημοτικό Συμβούλιο “γιοκ” λόγω έλλειψης απαρτίας...


Σε “πολιτικά παιχνίδια” επίδειξης ισχύος, εντυπωσιασμού αλλά και...γινατιού επιδίδονται πλέον στο δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας. Από τη μια ο δήμαρχος, Δημήτρης Μουζάς και η παράταξή του (όσοι έμειναν δηλαδή) κι από την άλλη η μειοψηφία, που “λειτουργεί” ως πλειοψηφία, και δικαιολογημένα ως ένα βαθμό, αφού υπερτερεί, πλέον, “αριθμητικά” και της δόθηκε το δικαίωμα σχηματισμού “πλειοψηφικού ρεύματος”...Η “έλλειψη απαρτίας” που σημειώθηκε στη συνεδρίαση της Παρασκευής, 10 Απριλίου, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως “επίδειξη ισχύος” της... πλειοψηφούσας μειοψηφίας, την οποία ο κ. Μουζάς συνεχίζει να “απαξιώνει”, κλείνοντας τα μάτια σε μια πραγματικότητα την οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσει, αλλάζοντας πολιτικές, πρακτικές και τακτικές, δείχνοντας περισσότερο “σεβασμό” και λαμβάνοντάς την περισσότερο υπ' όψιν... Όχι για να... συγκυβερνήσουν αλλά για να μπορέσουν να λειτουργήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προς όφελος του δήμου. Όπως ανέφερε, μάλιστα στα “πηγαδάκια” βασικό στέλεχος της παράταξης του κ.Μουζά, το μήνυμα που εστάλη είναι σαφές. “Χωρίς τη “μειοψηφία” δε μπορεί να γίνει ούτε δημοτικό συμβούλιο”...
Πέραν της διαφωνίας που εκφράζει η μειοψηφία σχετικά με την επιλογή της ημέρας Παρασκευής για τη διεξαγωγή του δ. σ., τη συγκεκριμένη Παρασκευή, της 10η Απριλίου, υπήρχαν απουσίες μελών, τόσο της παράταξης του κ. Τζότζολα όσο και του ιδίου του κ. Παπαϊωάννου, οι οποίες φέρεται να ήταν “γνωστές”, οπότε και εισήλθαν “ψύλλοι στ' αυτιά της μειοψηφίας” για πιθανές σκοπιμότητες που “κρύβονταν” στην επιλογή της συγκεκριμένης ημερομηνίας...Όπως για παράδειγμα ότι θα επιχειρούνταν να “περάσουν” ως “έκτακτα” κάποια θέματα, με δεδομένη την “περιστασιακή πλειοψηφία” συμβούλων που θα είχε ο δήμαρχος... Αυτό επιβεβαιώνεται από έγκυρες πληροφορίες, για ένα τουλάχιστον “έκτακτο” θέμα.....
Είναι γεγονός ότι η “υφή” των θεμάτων της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας, δε φαίνεται να είχαν το χαρακτήρα του “κατεπείγοντος”, αλλά και σε κάθε περίπτωση, αν τον είχαν, τότε προφανώς το συμβούλιο θα μπορούσε να είχε προσκληθεί ενωρίτερα, στη διάρκεια της εβδομάδας και των προηγούμενων ημερών, και όχι την τελευατία εργάσιμη...Ως εκ τούτου, η επιλογή της Παρασκευής για τη διεξαγωγή της συνεδρίασης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί “ατυχής” (sic) αφού ως ημέρα είχε “αποκλειστεί” από την πλειοψηφία των μελών του δ.σ στη συνεδρίαση της 23ης Μαρτίου, όπου είχε συζητηθεί το θέμα των “αλλαγών” στον κανονισμό λειτουργίας του συμβουλίου. Λογικά, κάποιος μπορεί να ισχυριστεί πως εάν “καίγονταν” για τις προσλήψεις ώστε να “μαζευτούν τα σκουπίδια” θα είχαν συγκαλέσει το συμβούλιο κατά πολύ νωρίτερα και όχι 3 ημέρες πριν τη Μ. Εβδομάδα. Μπορεί επίσης, κάποιος προσεκτικός παρατηρητής, να διαπιστώσει πως ακόμη κι αν πραγματοποιούνται το δ.σ., και αποφασίζονταν οι προσλήψεις , τότε αυτές δε θα μπορούσαν να γίνουν πριν από το Πάσχα καθώς θα έπρεπε να σταλεί η απόφαση στην περιφέρεια, να εγκριθεί η νομιμότητά της (εντός 5 εργάσιμων ημερών), να επιστραφεί στο δήμο και στη συνέχεια να πραγματοποιηθούν...Επίσης, αν υπήρχε “πίεση” υποβολής των προτάσεων για ένταξη στο πρόγραμμα της “ψηφιακής σύγκλισης”, τότε το συμβούλιο θα έπρεπε να ασχοληθεί με το θέμα πολύ νωρίτερα αφού το συγκεκριμένο πρόγραμμα του ΥΠ.ΑΝ “τρέχει” από τα τέλη Ιανουαρίου 2009, και όχι, σχεδόν τρεις μήνες αργότερα, καθώς ο χρόνος κατάθεσης των προτάσεων παίζει σημαντικό ρόλο στην τελική “επιλογή” των δικαιούχων...
Πάραυτα, θα μπορούσε κάποιος να αποδώσει ευθύνες και να “κατηγορήσει” την... “πλειοψηφούσα μειοψηφία” πως “μπλοκάρει” τη δημοτική λειτουργία και κατ' επέκταση “φρενάρει” θέματα του δήμου. Η “ανάγνωση” της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί γίνεται κατά το δοκούν. Το βέβαιο είναι πως η “εμπιστοσύνη”, ο “αλληλοσεβασμός”, ο “πολιτικός πολιτισμός”, δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι της αιθούσης του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας και η όποια ευθύνη, ως ισχύει παντού και πάντα, πρωτίστως “βαραίνει” τον έχοντα την εξουσία... Περί μαχαιριού και καρπουζιού ο λόγος...
Υ. Γ: Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και ο δήμαρχος ανέφεραν πως λόγω της “πίεσης” για λήψη αποφάσεων το δ.σ θα επαναλαμβάνονταν στις 6 το απόγευμα της Μ. Τρίτης, κάτι που σημαίνει πως οι προσκλήσεις προς τους δημοτικούς συμβούλους θα έπρεπε να επιδοθούν την Παρασκευή (εχθές), αφού από την επίδοσή τους μέχρι την ημερομηνία διεξαγωγής του συμβουλίου πρέπει να μεσολαβούν 3 ημέρες. Όμως, ούτε, μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου είχαν επιδοθεί οι προσκλήσεις για συμβούλιο...Κάτι που σημαίνει ότι ή θα επιδοθούν από... Δευτέρα και το συμβούλιο θα γίνει τη Μ. Παρασκευή ή θα διεξαχθεί μετά το Πάσχα... Τσάμπα κι άδικα εκτέθηκαν δήμαρχος και πρόεδρος για τη σύγκληση του δ.σ τη Μ. Τρίτη...

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

...και μάλλον τσάμπα καίει η λάμπα, για ετούτη την πόλη.Λέτε να δούμε Ανάσταση την ύστατη ώρα;

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμος Ορεστιάδας περνά τα δικά του πάθη (παντού το απόλυτο μηδέν).

Η εξουσία βρίσκεται αλλού εδώ και καιρό.
Μακάρι να έλθει και η Ανάσταση στον πολύπαθο Δήμο Ορεστιάδας αν και όπως με σιγουριά φαίνεται για 1,5 χρόνο ακόμα θα κουβαλήσουμε το Σταυρό του Μαρτυρίου.

Κάτι φαίνεται στο βάθος που δίνει μια ελπίδα! Θα έρθει;
Θέλουμε την Ανάσταση;
Θέλουμε την Άνοιξη;
Θέλουμε την Αναγέννηση;

'ΠΥΞΙΔΑ'

Ανώνυμος είπε...

Το Φως της Αναστασης υπαρχει ειναι εδω, αρκει να αφησουμε ανοικτες τις ψυχες μας και το μυαλο μας, για να το
δεχθουμε.
Ενα βημα εμπρος, μια καλη λεξη, ενα χερι απλωμενο και βλεπεις την ΑΝΑΣΤΑΣΗ που ολοι εχουμε αναγκη.
n.m.

Ανώνυμος είπε...

Ασπάζομαι τις αναλύσεις σου press-a ,έχω μερικές ενστάσεις ωστόσo .Δεν συμφωνώ ότι υπάρχουν γινάτια ,ή σκοπιμότητα από την αντιπολίτευση για να ταλαιπωρεί τον δήμαρχο. Αυτή είναι η εκτίμηση μου όπως τα παρακολουθώ τα γεγονότα .Είναι σοβαροί άνθρωποι, δείχνουν .ότι αγαπούν την πόλη, ιδιαίτερα οι δύο αρχηγοί των παρατάξεων ,δεν μπορώ να αμφισβητήσω την σοβαρότητα και το ενδιαφέρον του κ Σκαρλατίδη και κ. Καντζιάρη. Πιστεύω ότι την ευθύνη την φέρει αποκλειστικά ο κ.Μουζας .Μια ανάρτηση που διάβασα και αφορούσε την μεταφορά του στρατοπέδου πίσω από το γήπεδο ,ΕΠΡΕΠΕ να απασχολήσει το δημοτικό συμβούλιο. Επίσης είμαι από αυτούς που ΔΕΝ πιστεύουν ότι οι φυλακές θα βοηθήσουν την πόλη μας .Δεν θα ήθελα τα παιδιά της πόλης μας να είναι δεσμοφύλακες .Είμαι σίγουρος ότι θα μεταφέρουν την εργασιακή τους συμπεριφορά και στο σπίτι τους .Απεναντίας το πανεπιστήμιο με την αύξηση των σχολών του θα απογείωση την πόλη μας.

Ανώνυμος είπε...

Ασχετο αλλά επικαιρο.Τι χάνει αυτός ο τόπος απο ανικανους εκπροσώπους του. Πόλος έλξης το Μουσείο Καραθεοδωρή
Μήπως ο στερεοτυπικός χαρακτηρισμός για ένα μαθηματικό ταλέντο -«αυτό το παιδί είναι Αϊνστάιν»- θα έπρεπε κάποια στιγμή να μετατραπεί σε «αυτό το παιδί είναι Καραθεοδωρή»; Ο καθηγητής Νίκος Λυγερός και ο ερευνητής Σάκης Λιπορδέζης μιλούν στο kathimerini.gr για τη δεκάχρονη «Οδύσσειά» τους να αναδείξουν τον μεγάλο Έλληνα μαθηματικό και να τον «φιλοξενήσουν» εσχάτως στην Κομοτηνή.

Του Χρήστου Σύλλα
syllas@kathimerini.gr

Για την επιστημονική εμβέλεια και την πνευματική ευρύτητα του Κωνσταντίνου Καραθεοδωρή έχουν γραφτεί αρκετά και μάλιστα από επιστήμονες που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην ανάδειξη ενός επιστήμονα παγκοσμίου κύρους.

Ωστόσο, η ζωή και το έργο του μεγάλου Έλληνα μαθηματικού ευτύχησε πρόσφατα να αποκτήσει «στέγη» σ' έναν μουσειακό χώρο στην Κομοτηνή και να γίνει ευρύτερα γνωστός στο ελληνικό κοινό.

Ήδη οι επισκέψεις έχουν ξεπεράσει τις αρχικές προσδοκίες καθώς το Μουσείο έχει φιλοξενήσει περισσότερα από 1100 παιδιά την πρώτη εβδομάδα της λειτουργίας του. «Τα τηλέφωνα χτυπάνε συνέχεια, σε σημείο που είμαστε αναγκασμένοι να μεταθέτουμε τα ραντεβού άλλες ημέρες», λέει με περισσή ικανοποίηση ο Σάκης Λιπορδέζης, διευθυντής του Μουσείου Καραθεοδωρή και ένας εκ των ερευνητών που πάσχισαν για τη δημιουργία του χώρου. «Περιμένουμε παιδιά από Αθήνα, Θεσσαλονίκη ακόμη και από Κύπρο», σημειώνει.



Σχετικά θέματα

O Έλληνας που... γοήτευσε τον Αϊνστάιν

Μουσείο αφιερωμένο στον Κων. Καραθεοδωρή

Ο Καραθεοδωρή, οι Ναζί και η Ακαδημία Αθηνών

Επιστολές Καραθεοδωρή στο υπ. Παιδείας

O Albert Einstein, o Constantin Carathe'odory και ο χρόνος






«Υπάρχει μεγάλη απήχηση από τα σχολεία που επισκέπτονται το Μουσείο. Να φανταστείτε ότι αυτό το Σαββατοκύριακο έχουμε δώδεκα ραντεβού από σχολεία που έρχονται για εκδρομή», συμπληρώνει ο δήμαρχος της Κομοτηνής, Δημήτρης Κοτσάκης και αποκαλύπτει τα μελλοντικά σχέδια που θα συνδεθούν με το όνομα Καραθεοδωρή.

«Πέρα από το Μουσείο έχουμε και ένα ίδρυμα Καραθεοδωρή το οποίο θέλουμε να το μετατρέψουμε σταδιακά σ' ένα χώρο όπου κάθε δύο χρόνια θα παρουσιάζονται τα νέα δεδομένα της μαθηματικής επιστήμης. Πιστεύουμε ότι και σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Θράκης θα το πετύχουμε».

Σταθμός στην «Οδύσσεια» δύο ανδρών

Όταν πριν από δύο εβδομάδες ο υπουργός Μεταφορών & Επικοινωνιών, Ευριπίδης Στυλιανίδης, εγκαινίαζε το Μουσείο Καραθεοδωρή στην Κομοτηνή, η δεκάχρονη ερευνητική «Οδύσσεια» δύο ανθρώπων -του καθηγητή Νίκου Λυγερού και του μαθηματικού Σάκη Λιπορδέζη- επιβραβευόταν με τον καλύτερο τρόπο. Πολύ περισσότερο δε, τους έκανε ευτυχισμένους διότι θα έφερναν πολύ πιο κοντά τους Έλληνες κάθε ηλικίας σε επαφή με μια προσωπικότητα που χαίρει της εκτίμησης της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας.

«Για μένα το όραμα ήταν και είναι να φτάσει το έργο του Καραθεοδωρή στα Ελληνόπουλα. Κατά τη διάρκεια της προσπάθειας ανάδειξής του έργου του λέγαμε ότι είναι 'δάσκαλος' του Αϊνστάιν για να μας προσέξουν», επισημαίνει στο kathimerini.gr o κ. Λιπορδέζης χωρίς μάλιστα να κρύβει την ικανοποίηση του από την «υποδοχή» που επεφύλαξε στον Καραθεοδωρή η σειρά του «ΣΚΑΪ» «Μεγάλοι Έλληνες». «Το γεγονός ότι αναδείχτηκε στην 12η θέση αποτελεί για εμάς ένα 'τεστ' για ότι κάναμε όλα αυτά τα χρόνια», λέει χαρακτηριστικά.

Ο καθηγητής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, Νίκος Λυγερός, έχοντας μελετήσει ενδελεχώς το έργο του Καραθεοδωρή και αναλαμβάνοντας πρωτεύοντα ρόλο στις ελληνικές αποστολές για την εύρεση αρχείων και εγγράφων του μεγάλου μαθηματικού, θυμάται:

«Δύο σημαντικά πράγματα θα μου μείνουν αξέχαστα. Πρώτον, όταν με έστειλε το υπουργείο Εξωτερικών στη Γερμανία (Γκέτινγκεν) για να επιβεβαιώσω τυπικά ότι δεν υπάρχει τίποτε καινούριο για τον Καραθεοδωρή, εντούτοις ανακάλυψα την αλληλογραφία του με τον μεγάλο μαθηματικό Κnesser. Δεύτερον, δε θα μπορέσω να ξεχάσω την πρόσβαση στα αρχεία του Αϊνστάιν, όπου φυλάσσονται όλα τα προσωπικά του αντικείμενα και έγγραφα» (σ.σ: στο Ισραήλ έγινε η παράδοση της αλληλογραφίας Αϊνστάιν - Καραθεοδωρή).

«Από τη μια μεριά το απροσδόκητο και από την άλλη η πρόσβαση σε σπάνια αρχεία και έγγραφα», σημειώνει ο κ. Λυγερός και τονίζει ότι εναπόκειται στους ίδιους τους Έλληνες η επαφή με το έργο του Καραθεοδωρή και η αξιοποίηση του. «Ο Καραθεοδωρή είναι για τους Έλληνες ότι είναι ο Αϊνστάιν για το Ισραήλ», υπογραμμίζει.

Η συμμετοχή Στυλιανίδη

Και οι δύο ερευνητές δεν παραλείπουν να δώσουν τα εύσημα στον Ευριπίδη Στυλιανίδη ο οποίος κυρίως ως υφυπουργός Εξωτερικών αλλά και ως υπουργός Παιδείας αργότερα, άνοιξε τις πόρτες για την έρευνα και την ανάκτηση του έργου του Καραθεοδωρή.

«Hταν πραγματικά μια ευτυχής συγκυρία», αναφέρει ο κ. Λιπορδέζης. «Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης με επιστολή του (2006) στον τότε πρόεδρο της Βουλής, Απόστολο Κακλαμάνη, μας άνοιξε μέσω της διπλωματική οδού τις πύλες προς τα αρχεία της αλληλογραφίας Αινστάιν - Καραθεοδωρή. Τότε παίρνουμε τα ακριβή αντίγραφα σε αποστολή στο Ισραήλ τον Ιούνιο του 2006. Σε άλλη πάλι αποστολή στο Μόναχο, με την άδεια Στυλιανίδη καταφέρνουμε να εισέλθουμε στα αρχεία του Καραθεοδωρή και να δούμε τα άπαντα, όλο το χειρόγραφο έργο του».

Στο Μουσείο Κομοτηνής βρίσκεται μεγάλο μέρος των συγγραμμάτων του Καραθεοδωρή καθώς και της αλληλογραφίας του με τον Αινστάιν και μεγάλους επιστήμονες της εποχής. Οι «αποστολές», ωστόσο, δεν φαίνεται να έχουν τελειωμό καθώς όπως μας πληροφόρησε ο κ. Λυγερός πρόκειται να πάει στο εγγύς μέλλον στην Πολωνία για την ανάκτηση και άλλων εγγράφων του Καραθεοδωρή.

Σημαντική στιγμή για τα εκθέματα του Μουσείου ήταν η δημοπρασία από τον οίκο Christie's που αφορούσε την αυθεντική αλληλογραφία μεταξύ του Καραθεοδωρή και του Γερμανού μαθηματικού, εβραϊκής καταγωγής, Άρθουρ Ρόζενταλ στην οποία «ο Έλληνας μαθηματικός διατύπωνε μια εντελώς νέα, πανέμορφη μαθηματική θεωρία», λέει ο κ. Λιπορδέζης. «Την δημοπρασία αυτή ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ως υπουργός Παιδείας την πήρε και την παρέδωσε στο Μουσείο», καταλήγει.

«Φροντιστήριο» στον Αλμπερτ Αϊνστάιν

Πολλάκις έχει γραφτεί ότι ο Καραθεοδωρή ήταν δάσκαλος του Αϊνστάιν, κάτι που δεν ευσταθεί κυριολεκτικά. Ο κ. Λυγερός ξεδιαλύνει οποιεσδήποτε παρεξηγήσεις, πληροφορώντας μας ότι ο Καραθεοδωρή συνέβαλε στη θεμελίωση της Γενικής Θεωρίας της Σχετικότητας, προσπάθεια, ωστόσο, υψίστης δυσκολίας όχι μόνο για την τότε εποχή αλλά και για τη σημερινή. Η συνεργασία που είχαν οι δύο άντρες αφορούσε «την αξιωματική θεμελίωση της θεωρίας του», όπως γράφει ο κ. Λυγερός σε άρθρο του.

«O Αϊνστάιν είχε τελειώσει τη θεωρία της σχετικότητας το 1905, τη γενίκευσε με μεγάλες δυσκολίες το 1914 ώσπου να πάρει την τελική της μορφή το 1915. Από το 1916 και έπειτα αντιμετωπίζει μαθηματικά προβλήματα και δεν ξέρει πώς να τα λύσει. Τότε είναι που έρχεται σε επαφή με τον Καραθεοδωρή και ζητά τη βοήθειά του», σχολιάζει.

Ο Έλληνας μαθηματικός κέρδισε επιστημονικά τον Αινστάιν ο οποίος προέβη ουκ ολίγες φορές σε φιλοφρονήσεις, καταγεγραμμένες στην μεταξύ τους αλληλογραφία.

Από τα τρία προβλήματα-ερωτήσεις που του είχε θέσει ο Αϊνστάιν, ο Καραθεοδωρή έλυσε τα δύο. «Για να μην νομίζετε ότι δεν έλυσε το τρίτο, από το 1928 και μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί καμιά απάντηση στο τρίτο ερώτημα», σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Λιπορδέζης.

www.kathimerini.gr

Ανώνυμος είπε...

Είμαι παρατηρητής μιας πλήρους πολιτικής-δημοτικής και κοινωνικής αδράνειας στην πόλη μας κι αυτό με απογοητεύει...είναι ότι....
Οι άνθρωποι που την κυβερνούν,γιατί
έχουν προσωπικά κέρδη.Δεν θα έλεγα φιλοδοξίες,γιατί αυτές είναι θεμιτές.Δεν νοιάζονται για τον τόπο παρα μόνο πως θα κερδίσουν τις
εκλογές,εξευτελίζοντας τον αντίπαλο
για να φανούν εκείνοι ανώτεροι.
Κανείς δεν έχει την ευγένεια να θυσιάσει λίγη απο τη μεγαλομανία του για να βοηθήσει ουσιαστικά.
Μα αν ο οποιοσδήποτε Δήμαρχος θεωρείται μες στην ίδια του την πόλη,απο την αντιπολίτευση,ηλίθιος,
αποτυχημένος και ανίκανος,με τι μούτρα θα πάει να μας υποστηρίξει
στα υπυργεία ή στην περιφέρεια και αλλού;Ετσι κι αλλιώς,οι νεοέλληνες
εχουν μία περιφρόνηση για τον εαυτόν τους και,επειδή είναι εγωϊστές,αντί να ρίχνουν τη μούντζα
στον εαυτό τους,τη ρίχνουν,τη ρίχνουν στον όμοιό τους.Εγώ δεν είμαι υπέρ ή κατά οποιουδήποτε Μουζά ή Τζότζολα ή Παπαϊωάννου.
Ενας απλός παρατηρητής είμαι μιας κοινωνικής αδράνειας!!!!
..Κώστας Τσόκλης...
για την μετάφραση
Ο Ορεστιαδίτης

Ανώνυμος είπε...

Ψιλοάσχετο με το θέμα αλλα μιάς και μιλάμε για δήμους ο γειτονικός δήμος Βύσσας άλλαξε τηλεφωνικό πάροχο και τα νούμερα δεν αντιστοιχούν πλέον .
Φυσικά δεν μπήκαν στον κόπο να βάλουν εστω ένα ηχογραφημένο μύνημα να ενημερώνει όσους παίρνουν τα παλιά νούμερα.
Χώρια που με την βονταφόνε που έχουν αν γινει μιά διακοπη ρεύματος πχ σε περιπτωση σεισμου καταιγίδας απλά τα τηλέφωνα δεν λειτουργούν.
Μήπως να το ψάχνανε το θέμα οι φίλοι απο τον Δήμο Βύσσας.
Μήπως υπάρχει καί οικονομικό σκνδαλάκι (εξυπηρέτηση φίλου)λεω εγω ..

Ανώνυμος είπε...

Τα θερμά μου συλλυπητήρια για τον ξαφνικό χαμό του μπαρμπα-Γιώργου.Ηταν απο αυτούς που αγαπησαν την πόλη μας και πάντα ενεργός πολίτης.Ας είναι ελαφρό το χώμα που τον σκέπασε.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Δήμαρχε
Πάρε για παράδειγμα τον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ
και κάλεσε στο γραφείο σου τους αρχηγούς των παρατάξεων και ζήτα συναίνεση και ΟΧΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.Η πόλη δεν χρωστά τίποτα για τους εγωϊσμού σας.Εχεις τον ρόλο σου και αυτοί τον δικό τους.

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ άλλοτε......
ηταν ευτυχής συγκυρία για τον Δημήτρη τον Μουζά ,αλλά και για την πόλη .το Δημοτικό Συμβούλιο να απαρτίζεται απο έναν νυν δήμαρχο και δυο πρωην δημάρχους..και δώδεκα νυν και πρωην αντιδημάρχους..... και όμως

Ανώνυμος είπε...

να αλλάξει ο τίτλος παρακαλώ σε
"Δημοτικό Συμβούλιο “γιοκ” λόγω έλλειψης εγκεφάλου του δημάρχου"


Κοκο Blo(g)o

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ
ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑ....ΑΣ

Ανώνυμος είπε...

20 Απρίλιος 2009 5:15 μμ

ΦΙΛΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΛΑΖΟΝΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠ΄ΤΗΝ ΠΟΛΗ
Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 7 ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, Ο ΑΝΤΙΔΗΜ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΑΠΗΤΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ... ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ...ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΔΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΤΟΥΣ...ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΕΡΙΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ.... Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΑ ΠΟΣΤΑ ΤΟΥ...ΕΚΑΣΤΟΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ...ΜΙΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΟΝΕΣ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ....(ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ ΛΟΥΜΙΔΗΣ)

ΣΑΖΑΝΙ

Ανώνυμος είπε...

DIOXTE TA LAMOGIA TIS POLEODOMIAS.DIXTE TOYS OTI DEN TOYS SOZOYN OXI OI AGIOI SARANTA ALLA OYTE OI AGIOI PANTES.

Ανώνυμος είπε...

giati stamatisate kai sy ki o mandragoras na mas tsiglizete?

Makiaveli on 1 Μαΐου 2009 στις 12:31 μ.μ. είπε...

Φίλε Pressa μας λείπεις.
Καλή δύναμη

Ανώνυμος είπε...

panathinaikaraaaaaaaaa!!!!! zimbonoparagogo diamanti tis thrakis mou leipeis... oxi para poli... oxi se simeio parafrosinis...alla par ola auta... trixtous ta dontia!!!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons