Τρίτη 7 Απριλίου 2009

Ανακάλεσε ο Μουζάς τη μήνυση κατά Τζότζολα για συκοφαντική δυσφήμιση...


Ανακάλεσε ο δήμαρχος Ορεστιάδας, Δημήτρης Μουζάς, τη μήνυση που είχε καταθέσει, για συκοφαντική δυσφήμιση, κατά του πρώην δημάρχου και σήμερα επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου, Γρηγόρη Τζότζολα.
Η ανάκληση έγινε σήμερα το πρωί, πριν την έναρξη συζήτησης της υπόθεσης στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Νέας Ορεστιάδας, όπου είχε προγραμματιστεί η εκδίκασή της.
Η μήνυση είχε κατατεθεί από τον κ. Μουζά, με αφορμή τα όσα είχε υποστηρίξει ο κ. Τζότζολας, σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό, αναφορικά με την καθυστέρηση πληρωμών σε πιστωτές του δήμου, ενώ είχε ληφθεί δάνειο για την εξόφλησή τους, αλλά και το ερώτημα που είχε θέσει αν «ετοιμάζεται να τους καλέσει και να τους πληρώσει απογευματινές ή βραδινές ώρες». Ο κ. Τζότζολας είχε διευκρινίσει στη συνέχεια, και στο δημοτικό συμβούλιο, ότι δεν υπήρχε κάτι επιλήψιμο στην αναφορά του για τις «ώρες πληρωμών», επισημαίνοντας πως δεν έχει σημασία πότε πληρώνεται κάποιος από το δήμο, αλλά αν αυτό είναι νόμιμο ή παράνομο, και πως η πρακτική αυτή, δηλαδή των πληρωμών εκτός ωραρίου λειτουργίας των υπηρεσιών του δήμου, είχε ακολουθηθεί και κατά το παρελθόν (επί των ημερών του αλλά και του κ. Παπαϊωάννου) και είχε ως σκοπό να «διευκολύνει» τις υπηρεσίες και να μην προσθέσει «φόρτο εργασίας» κατά τις ώρες εξυπηρέτησης των δημοτών.

43 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΕ ΤΖΑΜΠΑ ΕΤΡΕΧΕ Ο ΜΟΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΑΠΛΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΩΡΑ ΧΟΝΚ ΚΟΓΚ. ΑΛΟΙΜΟΝΟ, ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΙΑ.
ΣΖΝ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ;
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...
ΙΣΩΣ Ο ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΓΕΦΥΡΕΣ.
ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΔΕΙΤΕ ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΑΡΑΓΜΑΤΑ,Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΖΑΝΙ ΜΕ ΣΚ....Α,ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΚΑΤΙ Κ...ΔΕΣ ,ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

7 Απρίλιος 2009 8:50 μμ

Πιστεύω ότι υπάρχει έστω και λίγη τσίπα βρε φίλε! Όσο για το καζάνι με τα ..... όχι δεν πιστεύω να το επισκεφτεί ο ΤΖΟ!
Από όσο τον γνωρίζω τέτοιο λάθος δεν θα κάνει!

η κωλοτούμπα
της κωλοτούμπας
την κωλοτούμπα

ω! μεταβολή!

" and now nothing "

Ανώνυμος είπε...

ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΓΑΣ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΕΝ ΤΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΛΤΑ ΤV ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΗ ΔΗΜΟΣΙΟΚΟΠΡΗΤΕΣ.ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ,ΟΙ ΦΟΥΣΚΕΣ ΤΟΥ ΜΟΥΖΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΚΑΝΕ,ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΡΩΜΕΝΑ ΣΚΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΠΙΣΩ.ΕΡΧΟΝΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι για να φτάσει στο σημείο ο Μουζάς να ανακαλέσει την μήνυση στον Τζότζολα έχουνε προηγηθεί κάποια γεγονότα τις μέρες που μας περάσανε. Όλα ξεκινήσανε όταν αντιληφθήκανε ότι το άστρο του Παπαιωάνου άρχισε πάλι να λάμπει και μάλιστα αρκετά-για να λέμε και του στραβού το δίκαιο ο άνθρωπος είναι ο μοναδικός από τους αρχηγούς των παρατάξεων που και ιδέες έχει και συγκεκριμένες προτάσεις καταθέτει και κινεί θέματα όπως με το πανεπιστήμιο που ήταν δουλειά του μουζά-.Εν πάση περιπτώσει βλέποντας όλα αυτά τα πράγματα ο μουζάς κάλεσε πρίν περίπου 10 ημέρες τον Τζότζολα και καταλήξανε στα πιο κάτω που θα σας αναφέρω με τελικό αποτέλεσμα την ανάκληση της μύνησης.
Αφού πρώτα ζήτησε συγνώμη ο μουζάς από τον τζότζολα για την κάθοδό του στις εκλογές που μας περάσανε και είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει ο τζότζολας την εξουσία αλλά και να καταλάβει ο μουζάς την ανεπάρκεια του στα καθήκοντά του ως δήμαρχος , την σκυτάλη πήρε ο τζότζολας και του ζήτησε συγνώμη για ότι του έχει πεί ως σήμερα. Συμφωνήσανε δε ότι από εδώ και πέρα θα σταματήσουνε εκατέρωθεν τα χτυπήματα με αποτέλεσμα σιγά- σιγά να φτιάξουνε τα τσαλακωμένα τους προφίλ και ταυτόχρονα θα αρχίσουνε να πλήττουν ξανά τον Παπαιωάνου.
Ξέχασα να αναφέρω ότι στα πλαίσια της συμφωνίας είναι να επανέρθει ο τζότζολας στην θέση του δημάρχου και ο μουζάς να εκπληρώσει τον πόθο του πηγαίνοντας για βουλευτής. Δοθήκανε βέβαια εγγυήσεις και από τις δύο πλευρές για την τήρηση της συμφωνίας οι οποίες δεν μπορούνε να αποκαλυφθούνε αυτή την στιγμή.
Μην γελιόμαστε λοιπών , μπορεί τις επόμενες μέρες και μάλιστα σύντομα , ως το τέλος της εβδομάδας να διαδραματιστούνε κάποια γεγονότα που να δείχνουν την κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στον μουζά και τον τζότζολα αλλά θα είναι για τα μάτια του κόσμου και μόνο.
Μένει να δούμε πρώτα -πρώτα την αντίδραση του Παπαιωάνου ο οποίος σίγουρα δεν θα μείνει με τα χέρια σταυρωμένα και πάνω απ όλα την αντίδραση του κόσμου.
Άντε και καλή ανάσταση –για να είμαστε και στο πνεύμα των εορτών που έρχονται και όχι μόνο…………………..

Ανώνυμος είπε...

ή ησουνα ΠΑΡΟΝ ή εχεις βαλει ΚΟΡΙΟΥΣ ή εισαι ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ή ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ή εισαι ο ΜΟΥΖΑΣ ή Ο ΤΖΟΤΖΟΛΑΣ!!!!! αλλο ή δεν υπάρχει.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΕΣΤΗΔΕΣ BLOGERS ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ!!!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ;
ΜΟΛΙΣ ΒΗΞΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ Β....ΕΝΟΙ,ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΝΩ ΣΑΣ;

Ανώνυμος είπε...

Η Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ ΟΡΓΙΑΖΕΙ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΤΖΟ.. - ΠΑΠ..
ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΔΕΡΜΕ.. ΓΙΑ ΜΟΥ..

Ανώνυμος είπε...

Σημασία δεν έχει τι λέει κανείς αλλά ΠΟΙΟΣ το λέει...

Ανώνυμος είπε...

9.05, ΑΝ ΔΕ ΛΕΓΕΣΑΙ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ, ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΤΗΝ 8 AΠΡΙΛΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ.
ΑΝ ΠΑΛΙ ΙΣΧΥΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΠΟΝΗΜΑ ΣΟΥ, Ο ΤΖΟ ΝΑ ΜΗ ΦΑΝΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟ...
ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΞΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ΄06.
ΕΚΜΕΚ
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Πως το ειπε, πως το ειπε???
"το άστρο του Παπαιωάνου άρχισε πάλι να λάμπει"....
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!
πεφταστέρι θα είναι μάλλον, όπως και τότε επί δημαρχίας του. Ρε τον Αστέρα τον Υπερλαμπρο!!! χαχαχαχα!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα μαθατε τα καμώματα του δημάρχου μας;Αυριο το απόγευμα κανει συνάντηση με τους πολίτες(τα μαγαζιά είναι ανοιχτά)και τους φόρείς για να μας πείσει ότι προς το συμφέρον μας είναι να κάνουμε στην πόλη μας ΦΥΛΑΚΕΣ.Μάλιστα επιστρατεύει τον δήμαρχο της Κομοτηνης και τον διευθυντή των φυλακών της ιδιας πόλης,για να μας πουν ότι η Κομοτηνή ΔΕΝ αναπτυχθηκε απο την παρουσία του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΕΊΟΥ ,αλλά με τις ΦΥΛΑΚΕΣ.Ρε μεγαλε ,γιατί δεν μας φέρνεις και τον δήμαρχο Κοριδαλού;Τους Πετριδη και Δουκα για να συντονίσουν την συζήτηση;Να δουμε και τα μουτρα τους ζωντανά,τόσα ευρώπουλα μας παίρνουν;

Ανώνυμος είπε...

Ο Βρώμικος ΧΑΡΙ ,όχι ο δικός μας ,μη γίνει παρεξήγηση ,αυτός του κινηματογράφου ,θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος της αυριανής συνάντησης με τους φορείς για την ίδρυση φυλακών στην Ορεστιάδα . ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ.

Ανώνυμος είπε...

Εγω ξέρω, οτι ο ΠΑΠ 2 φορές ήρθε τελευταίος και καταιδρωμένος στις τελευταιες εκλογές.. Ποιο άστρο και πιο φεγγάρι.. Ο κόσμος τον έστειλε σπίτι του όπως έστειλε και τον Τζό. Και όπως θα στείλει και τον Μουζά.. Επειδή γραφουν δυο τρείς που στηριζουν τους παραπάνω (μπορεί και οι ίδιοι) στα blog, μη νομίζετε οτι ο κοσμος παραμυθιάζεται.. Πάμε γι άλλα αγαπητοί..

Ανώνυμος είπε...

Για ποιά άλλα να πάμε δηλαδή ρε "ηλιαχτίδα"?

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΕΛΙΚΑ? ΠΟΣΟΙ ΜΩΡΟΦΙΛΟΔΟΞΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ?ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΗΛΙΑΧΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ, ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Mήπως κτύπησε πάλι ο ...καθαρός HAURI; Αφήστε τον Παπ αυτός γνωρίζει καλύτερα απ΄όλους τα δημοτικά πράγματα. Εδώ ο δήμαρχος φέρνει ενισχύσεις για τις φυλακές από την Κομοτηνή ,δημάρχους ,δεσμοφύλακες ,αλλά η έκπληξη θα είναι με τον Παλαιοκώστα ,και τον πιλότο του ελικοπτέρου. Όλοι την Πέμπτη στο πολύκεντρο που έφτιαξε ο …..ο Μουζάς στις 7 το απόγευμα

Ανώνυμος είπε...

Δύο φορές... Πάμε και τρίτη?

Ανώνυμος είπε...

Την Τετάρτη ήμουν και εγώ στο δικαστήριο.Πήγα απο περιέργεια για να δώ που μπορούν να φτάσουν αυτοί οι 2!!!Ομολογώ ότι εξεπλάγην όταν άκουσα τον κ.Τζότζολα να λέει''Με συγχωρείτε,δεν ήθελα να θίξω την τιμή και την υπόληψη του Δημάρχου,ήταν ατυχής οι δηλώσεις που έκανα''!!!Έκπληξη επίσης μου προκάλεσαν και αυτά που του απάντησε ο κ.Μουζάς:''Κάτω απο αυτές τις συνθήκες,ανακαλώ τη μήνυση''!!!Στη συνέχεια της διαδικασίας η Πρόεδρος του δικαστηρίου ρώτησε τον κ.Τζότζολα αν αποδέχεται την ανάκληση και εκείνος με τη σειρά του απάντησε''Ναι δέχομαι''πράγμα που σημαίνει οτι ναί,αναγνωρίζω ότι έσφαλα και δεν θέλω να συνεχίσουμε την εκδίκαση''!!!Αποτέλεσμα ήταν να λυθεί η συνεδρίαση με ουσιαστικά δικαιωμένο τον κ.Μουζά!!!Και η σκέψη που μου έρχεται με βάση όσα είδα με τα μάτια μου και άκουσα με τα αυτιά μου είναι:ρε μήπως και τα βρήκαν αυτοί για τις επόμενες εκλογές και εμείς αδίκως παλεύουμε για την πόλη μας???Ευχαριστώ για την φιλοξενία κ.Πρεμίδη,συνεχίστε δυναμικά την προσπάθεια σας,για ενημέρωση των πολιτών.

Ανώνυμος είπε...

9:15 ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΨΕΥΤΑΡΟΣ....
ΠΡΩΤΟΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ και ΟΧΙ ΤΕΤΑΡΤΗ...
ΔΕΥΤΕΡΟΝ,Ο ΤΖΟΤΖΟΛΑΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΚΣΤΟΜΙΣΕ ΤΟ ΄΄ΣΥΓΝΩΜΗ΄΄,ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ, ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΘΙΞΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,ΕΚΑΝΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ,Ο ΔΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΗΛΩΣΕ ΑΠΛΩΣ ΟΤΙ ΑΝΑΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ..
ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ,ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ.ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΕΝ ΤΑΞΕΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΟΥΣΕ,Ο ΔΕ ΤΖΟΤΖΟΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ;
ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΣΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΗΓΗ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ κ.ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΕΖΟΥΝ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΕΡΓΩΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΜΑΛΙΣΤΑ 40 ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ (ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ) ΕΙΧΑΝ ..ΚΡΥΦΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε 11:54 δεν είχα σκοπό να προκαλέσω την έντονη και σχεδόν υβριστική σου απάντηση.Το μόνο που έκανα ήταν να αναφέρω τα όσα συνέβησαν.Όσο για τη λάθος ημέρα ζητώ συγγνώμη.Θα ήθελα όμως τη γνώμη σου καθώς και των υπολοίπων χρηστών στη σκέψη που κατέθεσα στο τέλος του κειμένου μου.Γιατί όπως και να το δείς οι δήμαρχοι έρχονται και φεύγουν,αλλά η Ορεστιάδα μας μένει και όλοι για αυτήν ενδιαφερόμαστε ή τουλάχιστον εμείς οι πολίτες της....Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε/η
8/4/09 9:05 πμ
9/4/09 9:15 πμ
9/4/09 2:23 μμ
αυτα που γραφεις ειναι κακοπροαιρετα, κακοβουλα και δειχνουν
το λιγοτερο ΑΛΗΤΕΙΑ.
Δεν σου εδωσε κανενας το δικαιωμα να βριζεις να συκοφαντεις και να προσπαθεις να δημιουργησεις εντυπωσεις.
Βεβαια η ανωνυμια πισω απο την οποια κρυβεσαι σου δινει την δυνατοτητα να λες και να γραφεις
κατα το δοκουν.
Εκεινο ομως που καταλαβαινεις για τον εαυτο σου ειναι οτι εισαι ενας κοινος ΑΛΗΤΗΣ.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ με τον τιτλο του ΨΕΥΤΗ τον τιτλο του ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ και τον τιτλο
του ΑΛΗΤΗ εισαι ετοιμος να ΑΓΩΝΙΣΘΕΙΣ για την πολη σου εισαι
πιο χρησιμος απο ολους τους αναλωσιμους, τελικα μενει η ΑΛΗΤΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ομολογώ οτι δεν καταλαβαίνω γιατί χειρίζεσαι την ελληνική γλώσσα με αυτόν τον χυδαίο τρόπο.Εγώ είπα κάτι που είναι αληθινό γιατί το έζησα.Άντε να υποθέσουμε οτι είμαι ο κουφός και τυφλός της ιστορίας και δεν καταλαβαίνω τι μου γίνετε.Δεν μπορεί όμως να είναι τυφλοί και κουφοί οι άλλοι 50 που ήταν μέσα στο ακροατήριο και απο όσο διέκρινα υπήρχαν και δημοτικοί σύμβουλοι και υπάλληλοι της δημαρχίας και πολίτες που περίμεναν την εκδίκαση δικών τους υποθέσεων.Να με συγχωρείτε αν θίγω εγωισμούς αλλά κάποια στιγμή μέσα απο αυτά που γίνονται θα πρέπει να διδασκόμαστε και να προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι.Δεν θα επανέλθω αφού πρέπει να πάω στην εργασία μου.Αν θέλετε σκοτωθείτε αύριο στο συμβουλίο.Εγώ την πίτσα την παρήγγειλα ήδη!!!Ευχαριστώ και πάλι για τη φιλοξενία.

Υ.Γ.:Ρε παιδιά για να το λύσουμε μια και καλή,εγώ ξέρω οτι ο χαμένος πάντα πληρώνει τα δικαστικά έξοδα.Ποιός τα πλήρωσε τελικά???Μήπως όντως είμαι κουφός και τυφλός ...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή τώρα εγώ πρέπει να πιστέψω οτι τα μηνύματα που γράφουν οτι ο Παπαϊωάννου είναι ο ... απο μηχανής Θεός, δεν τα γράφουν ο ίδιος και η Μένη? Ε μην τρελαθούμε δηλαδή.. Για πόσο ηλιθιους μας περνάτε? Να αρχίσω και εγώ που στηρίζω το Τζο να γράφω απο δέκα μηνύματα σε κάθε ποστ....

Ανώνυμος είπε...

PRESS-A KAI OLA TA BLOG KOCTE MIA BDOMADA THN ANONYMIA KAI OSOI EXOYN GRAMMARIA H KILA NA BGOYN KAI NA GRACOYN.KAI AS BGOYN EPONYMA TA DHMOSIA PROSOPA GIA NA MATHOYME GIA NA MATHOYME TIS APOCEIS TOYS GIA OSA SYMBAINOYN STON DHMO KAI NA PROTEINOYN LYSEIS.

Ανώνυμος είπε...

παλι για την ηλιαχτιδα θα φεξει.
δμ-9
αντ-5
αντ-4
ΑΠΟΝΤΕΣ -2
ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ ΕΝΑΣ -1

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που μιλάνε επώνυμα:

Τζότζολας
Καντζιάρης
Χαμαλίδης
Χαρακοπίδης
Κανταρίδης
Σταματόπουλος
και ίσως κανα δυο που ξεχνώ..

Δεν είδα κανένα "ΣΩΤΗΡΑ" να γράφει επώνυμα.. Κι αυτοί που την "λένε" στους ανώνυμους, να γράφουν επώνυμα.. όλα τ άλλα είναι παραμύθια..

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΦΟΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝΑ ΠΑΡΟΝ (ΣΟΥ ΤΑ ΜΕΤΕΦΕΡΕ Η ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΕΝΤΑΞΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΑΝ)...
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΝΗΝΤΑ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΑΚΟΥΣΕΣ(ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΗΣΟΥΝΑ ΕΚΕΙ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ) ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΝΗΝΤΑ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ.........
ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΘΥΠΟΒΟΛΗ ΠΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...

Ανώνυμος είπε...

μια και εγινε λογος για την 'λιαχτιδα', επειδη εχω καποιες αμφιβολιες ως προς το τι διαβασα στο μπλοκ του, ο λογος που το γραφω εδω ειναι οτι δεν κανει αναρτηση στα σχολια που δεν τον βολευουν, διαβασα το σχολιο του για το χαλι που εχει το Δ.Σ., λες και αυτος ειναι απο αλλη γειτονια, οπου κατεληγε πως μια 'ενωτικη προσπαθεια' θα βγαλει τον τοπο απο 'τα αδιεξοδα' που περιηλθε.
σημερα διαβαζω αλλα πραγματα, μπορει καποιος να με βοηθησει, εαν σωστα διαβασα την πρωτη φορα και αντικατεστησε το κειμενο στην συνεχεια με αλλο;
αυτο και ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΡΓΟΥ.
ετσι ειναι οταν εισαι 'λιαχτιδα',
οτι θελεις κανεις.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ....
ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ,ΤΟ ΑΝΑΡΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ..
ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ......

Ανώνυμος είπε...

9 Απρίλιος 2009 5:35 μμ

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ BLOGGS

Ανώνυμος είπε...

9 Απρίλιος 2009 4:58 μμ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΟΥ κ.ΤΖΟΤΖΟΛΑ
ΕΓΩ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ κ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.
ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ (ΑΠΛΑ ΥΠΟΨΙΑΖΕΣΑΙ),ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ, ΕΝΩ ΕΣΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ.
ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
ΕΞΑΛΟΥ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ κ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ κ. ΤΖΟΤΖΟΛΑ
ΥΓ: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΝΗ;

Ανώνυμος είπε...

Δε μας λες όμως και ποιος εισαι υποστηρικτή του "ΣΩΤΗΡΑ".. Οπότε όλοι μπορούμε να κάνουμε υποθέσεις..

Ανώνυμος είπε...

9 Απρίλιος 2009 10:58 μμ

τι σημασια εχει το ονομα μου;
Ημουνα νιος και γερασα και εργο δε βλεπω στο δημο μας

Ανώνυμος είπε...

Ε ΚΑΙ ΣΥ!!!!
ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΟΠΑΡΜΕΝΗ!!!
ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΟΜΑΖΩΧΤΡΑ ΝΤΕ

Ανώνυμος είπε...

9 Απρίλιος 2009 6:13 μμ

ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΠΑΠ ΕΠΩΝΥΜΑ;
ΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΗΝ PRESS A
ΕΜΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΝΥΜΙΟ "ΣΩΤΗΡΑΣ" ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΝ. ΜΗ ΤΟΥ ΤΟ ΚΛΕΒΟΥΜΕ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΙ ΜΕΝΗ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΕΝΗ ΤΡΙΑΡΟΜ ΚΤΛ
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ανώνυμος είπε...

10 Απρίλιος 20009 10:06πμ

Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΛΕΥΤΕΡΙ, ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΤΕΥΤΕΡΙ...
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΡΤΑ?
ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ , ΕΛΕΓΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΑ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ, ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ,ΤΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΤΗΝΙΑ , ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ?
ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ.
ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ , ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΝΑ ΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΗΜΕΡΙΣ ΣΤΑ BLOGS.ΑΣ ΜΗ ΧΑΙΡΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΪΑ. ΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΠΡΕΣΣΑ .
ΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ
Σ.Χ.

Ανώνυμος είπε...

"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία." Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ. )
n.m.

Ανώνυμος είπε...

θα προσθεσω
την ανεπαρκεια ως χαρισμα
n.m.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons