Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

«Αφεντικό» η ΔΑΚΕ στο εργατικό κέντρο Ορεστιάδας...


Η «απόλυτη» κυριαρχία της ΔΑΚΕ στο εργατικό κέντρο Ορεστιάδας επιβεβαιώθηκε στο 13ο εκλογοαπολοστικό συνέδριο της Κυριακής, όπου η παράταξη που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία ήταν η μεγάλη «νικήτρια» των εκλογών, καταλαμβάνοντας τις 9 από τις 13 έδρες του διοικητικού συμβουλίου, που έχει τριετή θητεία. Τις υπόλοιπες έδρες κατέλαβαν η Νέα Δύναμη (ανεξάρτητη παράταξη), 3 έδρες, και η ΠΑΣΚΕ, μία έδρα ενώ το ΠΑΜΕ δεν κατάφερε να εκλέξει μέλος στο συμβούλιο.
Στις εκλογές συμμετείχαν 55 αντιπρόσωποι 15 σωματείων της δύναμης του εργατικού κέντρου που «έδωσαν» 35 ψήφους στη ΔΑΚΕ, 14 στη Νέα Δύναμη, 4 στην ΠΑΣΚΕ και 1 στο ΠΑΜΕ.
Το απόγευμα της Δευτέρα, 23 Μαρτίου, αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο, όπου πλην μεγάλης έκπληξης, θα «επιλέξει» τον Πέτρο Χασανίδη για μια ακόμη θητεία στη θέση του προέδρου του εργατικού κέντρου Ορεστιάδας...

60 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιός Χασανίδης και μπλέ άλλογα;Αφεντικό είναι η ΡΟΡΟ που κάτι τσίμπισε την Παρασκευή στα δίκαστήρια;Τα καλύτερα έρχονται.Για να την βλέπουμε τώρα στην TV,πόσο και τι θα μας τραγουδάει;

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥ... ΑΡΕΣΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΥΡΟΥΜΙΔΗ. ΟΤΑΝ ΕΚΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΣ ΝΑ ΑΠΟΒΆΛΛΟΝΤΑΙ.
ΜΕ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟΒΟΛΗ ΘΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΕ. ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ;
ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΝΤΙΜΙΛΑΣ; ΜΗΝ ΑΦΘΑΔΙΑΖΕΙΣ. ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟΒΟΛΗ.
ΜΑΛΙΣΤΑ κ. ΔΙΕΥΘ... ΠΡΟΕΔΡΕ
αν ειναι δυνατον!!!!!

Ανώνυμος είπε...

εγω προτεινω πριν την αποβολη να ...κουρευονται γουλι, όπως σε άλλες εποχές για τετιμποϊσμό.
για σοβαρευτειτε.
Θέλετε κάτι να πειτε αλλά μη πετατε βόμβες

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΤΖΟ ΠΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ, ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΖΑΧΑΡΟΚΑΛΑΜΟΚΑΒΑΛΑΡΗ, ΟΧΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ; ΤΙ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ; Η ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΛΕ ΤΟΥ ΒΛΕΜΑΤΟΣ;
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΚΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
ΚΩΣΤΑΚΗ, ΒΑΛΕ ΧΑΝΤΡΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ

Ανώνυμος είπε...

"ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ"ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΗ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ. ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΑΡΡΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΛΗ;!!!

Ανώνυμος είπε...

στο τελος του ΔΣ δεν καταλαβα καλα, ο χαμαλιδης πηρε μετεγγραφή;

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ

Ανώνυμος είπε...

Καλά τελικά όλοι για την κουτάλα.. Η αντιπολίτευση σήμερα με αηδίασε.. Και να σκεφτείς ο τι ψήφισα τζο.. Δυο χρόνια στις πλατες μας θα παίζουν.. Τιποτα δε θ αφήσουν να λειτουργήσει τα ρεμάλια.. Και ο Δήμαρχος αλλος ηλίθιος.. Καλά τα είπαν Καραμανίδης, χαμαλίδης & Ουρουμίδης..

Ανώνυμος είπε...

Δεν εχω δει χειρότερο ΔΣ.. ήταν θέματα αυτά? Για να βάλει ο τζο το δικό του Δικηγόρο για τις μηνύσεις και να μπορεί η Μεθόριος να γράφει τις μαλακίες που κάνουν? Ετσι κι αλλιως η Δημαρχιακή δεν έχει εξουσία.. Τα παιχνίδια τους να κάνουν.. Εναν δεν άκουσα να λέει για προβλήματα της πόλης..

Ανώνυμος είπε...

Ο Λευτέρης δεν έπαιξε το παιχνιδάκι τους και καλά έκανε. Ψήφισε οτι ήταν σωστό κι ότι γινόταν για περάσουν εντυπώσεις δεν ψήφισε. εδω κατηγορήθηκε η αξιοπιστία ανθρώπων έμμεσα..
340 αναθεσεις ο τζο??

Ανώνυμος είπε...

ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΗΝΎΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ..

Ανώνυμος είπε...

Καλά εκείνος ο Ζαχαρίας.. Ανεκδιήγητος.. και μονο τη φάτσα του που βλέπεις..

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗΣ ΑΛΛΑ ΕΙΠΕ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ.. ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ..

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ;
ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (καλως ή κακως)ΤΗΝ ΟΡΙΣΜΕΝΗ με ΠΟΣΟΣΤΑ, ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ το ΣΥΣΤΗΜΑ.
ΟΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΟΡΙΖΟΥΝ και ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝ ΤΑΞΕΙ και ΑΥΤΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΜΑΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ και ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΧΑΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.
ΤΟ ΔΕ ΔΕΚΑΝΙΚΙ,ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ,ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ απο ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ θα ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ τον ΤΣΟΛΙΑ ΣΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕ Ο ΣΑΚΗΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΗΣ
ΔΕΚΡ(Δ)ΑΣ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΑ, ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΗΣΕ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ.... ΤΙ ΑΠΟΒΟΛΗ ΘΑ ΤΡΩΓΕ....ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ...
ΑΣ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΗΔΕΜΩΝ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ......
ΚΡΑ ΡΕ........

Ανώνυμος είπε...

Κατάντια

Ανώνυμος είπε...

Τον λυπήθηκα για πρώτη φορά τον Δημήτρη τον Μουζά. ΉΜΟΥΝ παρών στον συνδυασμό του ,γι αυτό με στεναχωρεί, στο αδιέξοδο που έχει περιέλθει. Σου έλεγα Δημήτρη, μη βάζεις απέναντι τον παπαιωάννου. Το προεδρείο πάλι γιατί έφυγε; Φοβήθηκε το ερώτημα δημοτικού συμβούλου ,αν είναι νόμιμο αυτό που ζητά η αντιπολίτευση; ΚΑΙ μετά; ΧΑΣΑΜΕ την μπάλα, χάσαμε και το γήπεδο .Κοινώς μας πήραν και τα σώβρακα Δημήτρη.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΟΤΣΑΕΙ. ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ...ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ!! ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ; ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΦΩΝΑΖΕΙ!!!!
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΤΟ ΔΣ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΡΓΟ;
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ, ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΛΟΓΟΣ.!!!!!!
ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΣΤΡΟΦΙΓΓΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΑΣ!!!!
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ .ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕ Ο ΜΟΥΖΑΣ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Ανώνυμος είπε...

ΑΜ ΠΕΣΤΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ????? ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΕΛΙΚΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΚΑΤΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ Ή ΜΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

Εσύ ΔΕΝ κατάλαβες ότι ο μόνιμος μεγάλος εργολάβος του δήμου είναι το δικηγορικό γραφείο της γυναίκας του Δημάρχου; Δεν κατάλαβες ότι ο άλλος από Διμοτειχο μεριά είναι το 'αλλοθι; Ανέχεσαι δεκάδες νέα παιδιά δημότες που πληρώνουν τα δημοτικά τέλη ,να είναι από έξω; Τι όφελος να έχει ο ΤΖΟ πολύ δε περισσότερο ο Παπ;
Εμένα με ενδιαφέρει ως δημότης να είναι όλα γνωστά .Να ξέρω ,τι δαπάνες γίνονται ,που γίνονται και σε ποιόν δίνονται τα έργα. Και μη μου πεις ότι ο Χαμαλίδης θα εξασφαλίσει την διαφάνεια; Αυτός ΕΓΙΝΕ ουρά του δημάρχου.

Ανώνυμος είπε...

Πόσο άσχετος εισαι που μιλας για αρμοδιότητες?? Ξερεις τι είναι η δημαρχιακή ή τζάμπα πετας βρώμες? Δεν έχει εξουσία ρε άσχετε η Δημαρχιακή. Ολσ έγιναν για να εχει ο ΤΖΟΤΖΟ το δικηγόρο που θέλει μεσα στο ΔΣ και γιατί τα χουν "βρει" με την Μεθόριο και γραφει κατα του Μουζά.. Γι αυτό θελουν Δευτερα το ΔΣ. Ξυπνήστεεεε?

Ανώνυμος είπε...

Το κρίσιμο ζήτημα είναι ότι το "μόρφωμα" της σημερινής Δημοτικής Αρχής καταρρέει.Απο κει και πέρα ο Μουζάς θα πάει μέχρι τέλος με την ψευδαίσθηση ότι κυβερνά.Αγνοεί σε επικίνδυνο βαθμό ο ίδιος και η υπόλοιπη ομάδα του ότι είναι αδαείς και δύσκολα προσπαθούν να δούνε συνολικά τα προβλήματα.
Αρα απο σήμερα θα πρέπει μέσα απο διάλλογο-διαβούλευση και σύγκλιση μεταξύ όλων των παρατάξεων να αμφισβητηθεί η διαχείρηση της κρίσης απο τον Μουζά ή τουλάχιστον να ζητηθεί η επαναδιατύπωση των "όρων" του παιχνιδιού στο επίπεδο του ορισμού νέας δημαρχιακής επιτροπής και προέδρου στην δευαο.

πολιτης

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΕΘΟΡΙΟΣ δεν ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ το ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ,ΑΦΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ;;
ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ των δημοσιευμάτων της την εποχή του ΠΑΠ,του ΤΖΟ και σημερα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.
Η ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ και ΠΑΡΑΕΧΕΙ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ για ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ Ή ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΟΥΝ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ στο ΔΗΜΟ ,παρα νΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 4 ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ για ΝΑ ΞΥΝΟΝΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Σ αυτο έχεις δίκιο.. Για μονιμο Δηκιγόρο..Αλλα ΤΩΡΑ ξαφνικα καιγονται όλοι για.. Διαφανεια?

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν γνωτίζω τι κάνει η δημαρχιακή.Εσύ έμαθες ποτέ τι αποφάσεις πήρε;Ολοι μας όμως ξέρουμε τι αποφασίζεται στο δημοτικό συμβούλιο γιατί τα βλέπουμε.Και κρίνουμε.

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα ο κόσμος εξ'αιτίας της αρνητικής εικόνας που έχει για τον Δήμαρχο της Ορεστιάδας Δ.Μουζά δίνει άφεση αμαρτιών στον αρχηγό της μείζονος αντιπολίτευσης για τα τυχόν προηγούμενα λάθη του ,ενδεχομένως και ανοχή στα νέα που μπορεί να προκύψουν.
Ολα αυτά ο Τζότζολας ως υποψήφιος Δήμαρχος τα μετράει πολύ και ξέρει καλά να κάνει υπομονή.Γνωρίζει εξ'ισου καλά ότι αργα ή γρήγορα η παρακαταθήκη των έργων που άφησε θα βρεί την θέση που αρμόζει ,μπροστά στην ανυπαρξία του Μουζά.
Ετσι ως πολιτικός που έχει ταξιδέψει σε πολλά μέρη της χώρας
είτε ως Δήμαρχος είτε ως πρόεδρος της ΤΕΔΚ ΕΒΡΟΥ είτε και ως απλός πολίτης είχε την ευκαιρία να αντιμετωπίσει διάφορες καταστάσεις κοινωνικές ,πολιτικές που τώρα του δίνουν τα εφόδια με την ωριμότητα που διαθέτει και την ευθύνη να είναι αρχηγός της Δημοτικής παράταξης της ΝΔ να υπολοποιήσει τις εμπειρίες του προσαρμοσμένες στην ελληνική πραγματικότητα ,προς όφελος της πόλης μας.

ο πολίτης

Ανώνυμος είπε...

Για να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατασταση..

Ανώνυμος είπε...

ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΘΕΣ ΦΩΤΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ 11 ΗΛΙΑΧΤΙΔΕΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ!!! Α ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

papaioannou kai tzotzolas. mazi sta kafedakia. mazi sta ouzakia. mazi stin tileorasi. mazi sto radiofono. mazi stis efimerides. mazi stis sinomosies. mazi stis ekloges. mazi sto mavrisma apo to lao.

Ανώνυμος είπε...

Να και ο Καραμανίδης υπερασπιστής της διαφάνειας.Μέχρι χτες γλύφτης και σήμερα...Ε ρε θα πέσει μαύρισμα.Κριμα για την πολη.

Ανώνυμος είπε...

10:35- yparxei akrivos ayto to thema se kainourio blog.. kai to pianei to zhthma arketa kala..

Ανώνυμος είπε...

O ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΠ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ.. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ BLOG ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.. ΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΛΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΓΛΥΦΕΙ ΤΟ ΜΟΥΖΑ..

Ανώνυμος είπε...

ola tsirakia toy petridh proto trapezi ..blog .o kosmos sas pire xampari.

Ανώνυμος είπε...

Poios ton gam...ton Petridi..

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΚΙ Ο ΤΖΟΤΖΟΛΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ. ΜΗΠΩΣ ΤΥΧΑΙΑ??? ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ???

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΔΕΛΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΡΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ. ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΠΟΛΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΣ OTI ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΕΓΙΝΑΝ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ.( ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ) ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ; ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ.
ΑΠΛΑ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ.
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΟΥΖΑ;
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.
ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΕΣ, ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΟΥΖΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ.(ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ) ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΑΝ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

yparxei akrivos ayto to thema se kainourio blog.. kai to pianei to zhthma arketa kala..

ΝΑΙ ΤΟ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΧΑΜΝΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

to onoma toy neou blog:
tokoutitispandoras.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!!!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

καλα τα λεει μονο ο ΧΑΜΑΛΙΔΗΣ .ΑΥΤΟ
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΊ

Ανώνυμος είπε...

δεν ειναι ενοχοι πουθενα για να σωθουν.Κάποιοι - α θέλουν να βγαλουν λεφτά από τις δίκες.
Στο τέλος θα πληρώσουμε και το δικηγόρο του ΤΖΟ να με θυμηθειτε.
Τα έργα που λένε ότι δεν πλήρωσε ο ΤΖΟ δεν τα έκανε στην αυλή του για να τα πληρώσει ο ίδιος!!!! είναι για γέλια η υπόθεση. Αν όντως έγιναν θα τα πληρώσει ο Δήμος και θα πει κι ένα τραγούδι.

Ανώνυμος είπε...

1:39
soy to eipe o papaivannou ayto megale;
h diabazeis th skepsi

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΑΛΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΈΡΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΦΑΪ

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ,ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ, ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΣΑΣ, ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ(βαζω και τον εαυτό μου).ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ή ΟΧΙ..
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ,ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.
ΠΡΟΤΑΣΗ:Να καταργηθεί και αυτος που υπαρχει και καθε Δημοτικο Συμβουλιο να διεξαγεται αναλογο με τις ορεξεις του Προεδρείου ,της συμπολιτευσης ,της αντιπολιτευσης (αν θα εχουν ορεξη να αρπαχτουν ή οχι) και απο το αν θα εχει ακροαματικότητα (σε σχεση βεβαια με τα θεματα).
Οσο για την ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ οι αροδιότητες της να τις αφαιρεθούν όλες ,και ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ .Θα φαει η μυγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι.

Ανώνυμος είπε...

Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡ ΑΝ.ΜΑΚ ΚΑΙ ΘΡΑΚ. ΚΡΙΘΗΚΕ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΑ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜ.ΕΠΙΤΡ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒ. ΤΙΣ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΔΚΚ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ ΑΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΤΣΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΠ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜ.ΕΠΙΤ. ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜ ΣΥΜΒ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ
ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΙΝΩ ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΟΥΣ ΝΥΝ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΝΗ ΤΕΤΟΙΟ ΤΥΡΙ ΒΓΑΖΕΙ
ΦΙΛΙΚΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω η αφέλεια περισσεύει στα σχόλια αυτής της ανάρτησης. Περισσεύει ακόμα και η υποκρισία ,το νταβατζηλίκι και η προβοκάτσια. Δεν χρειάζεται να κάνει κανείς τον αβανταδόρο σε κανέναν, γιατί απλά ζούμε σε μία πόλη που είναι όλα γνωστά .Γνωρίζουμε τι προσέφερε ο κάθε δήμαρχος, κρίνουμε και κρίθηκαν οι προηγούμενοι για τις επιδόσεις τους στην θητεία τους, ανταλλάσουμε απόψεις γι αυτήν την δημαρχιακή περίοδο, και αυτό είναι όλο. Ο Μουζάς δυστυχώς απέτυχε παταγωδώς, κατά την γνώμη μου για τους κακούς συνεργάτες του ,για τον παιδαριώδη τρόπο που προσπάθησε να διαχειριστεί τους ανθρώπους του, τα πολλά ψέματα που χρησιμοποιεί την κακή επένδυση που έκανε στους συμβούλους του. κ.α
Δεν του φταίει η αντιπολίτευση ,το ξέρει αυτό, αλλά βλακωδώς το υποστηρίζει. Ο κόσμος απαιτεί ειλικρίνεια, και αποτελεσματικότητα, πράγματα που ο Δημήτρης δεν τα έχει.

Ανώνυμος είπε...

TO AN EINAI AΦΕΛΕΙΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΟΝ ΔΜ ΝΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ 2 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 7 ΣΤΗΝ ΔΗΜ ΕΠΙΤΡ. ΚΑΙ ΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΣΑΙ ΜΗΝ ΖΗΤΑΣ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΜΕΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί σκεπτόμενοι φίλοι , είμαι ή καλύτερα θεωρώ τον εαυτό μου από αυτούς που παρακολουθούν τα τοπικά κυρίως δρώμενα .Είμαι από αυτούς που λέγονται ενεργοί πολίτες. Παρακολουθώ τα δημοτικά συμβούλια από την εποχή του κ.Βαρσαμακιδη, 'έχω άποψη για όλους όσοι διαχειρίζονται τα τοπικά ζητήματα .Τα συμπεράσματα που έχω βγάλει μέχρι σήμερα είναι τα παρακάτω.
1.Η καλύτερη σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου με τους καλύτερους και ωριμότερους πολιτικούς -συμβούλους ήταν στην δημαρχιακή περίοδο του κ Άγγελου Παπαϊωάννου. .Θυμίζω στην αντιπολίτευση ήταν οι κ. Αναγνώστου Δερμεντζόπουλος, Βαρσαμακιδης, Τσολάκογλου. Δύο διατελέσαντες δήμαρχοι ένας εν ενεργεία βουλευτής ο πάντα ενεργός με αγάπη και άποψη για την πόλη Γιάννης
Στην συμπολίτευση. ΟΙ κ.Παπαιωάννου πρώην έπαρχος Ο αείμνηστος Τσερκέζης ,οι πολυέμπειροι με μακρά θητεία στα δημοτικά Σταματόπουλος Γ,Παπαδόπουλος Γ,οι κ Καραμπατάκης Γ,Μιτούδης Π,ΓεροντίδηςΑ,ο αείμνηστος Καζαλτζής Β. κ.α.
2. Η πιο επεισοδιακή με σκληρές κριτικές ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο ήταν η δημαρχιακή περίοδος του κ.Τζότζολα. Δημοτικά συμβούλια με δεκάωρες συνεδριάσεις, που από σύμπτωση δεν έπαθε κανείς τους εγκεφαλικό επεισόδιο.
3. Η χειρότερη σύνθεση δημοτικού συμβουλίου ,μικράν των άλλων είναι η περίοδος του κ.Μουζά. Εξαιρώ δύο –τρείς άντε τέσσερεις της αντιπολίτευσης που χειρίζονται άριστα έως υποφερτά τον πολιτικό λόγο. Από την συμπολίτευση ξεχωρίζει ο κ. Μουζας από τους υπόλοιπους της ομάδας του. ίσως ως μονόφθαλμος στους αόμματους, στον κ. Μωρικίδη διακρίνω μία ωριμότητα. Οι υπόλοιποι είναι από απολιτικοι έως άσχετοι. Μερικοί και επικίνδυνοι.
4.Μου κάνει εντύπωση ,ευχάριστη βέβαια ,η βελτίωση του κ.Τζοτζολα στην γενικότερη στάση του στο Δ.Σ.σε σχέση με την δική του δημαρχιακή περίοδο. Τον κολακεύει η συνεργασία του με τον κ.Παπαιωάννου για θέματα που αφορούν πρωτοβουλίες για το καλό της πόλης π.χ. δημοτικό συμβούλιο για το πανεπιστήμιο, για τους κόμβους για την επαναφορά της μετάδοσης του Δ.Σ από την ΟRTV που για ένα χρόνο το χάσαμε 2007.κ.α.Δεν είναι και εύκολο να σηκώσεις το τηλέφωνο ή να πάρεις τηλέφωνο με αυτόν που για τέσσερα χρόνια είχες σκληρή αντιπαράθεση. Χρειάζεται να κάνεις ΥΠΕΡΒΑΣΗ. Φαίνεται ότι έκαναν αυτήν την υπέρβαση και οι δύο ,εγώ την επικροτώ γιατί η πόλη βγήκε κερδισμένη. Αν ελπίζουμε στην Τρίτη σχολή του πανεπιστήμιου μας πρέπει να το ομολογήσουμε ότι θα το οφείλουμε σε αυτήν την υπέρβαση.
Με αυτές μου τις παρατηρήσεις, πολλοί ασφαλώς θα διαφωνούν. Θα το κάνουν αυτοί που ΜΟΝΟ κάτω από σκοπιμότητες κρίνουν. Γιατί πολύ απλά ο άδολος παρατηρητής επικροτεί την κοινή γραμμή πλεύσης ακόμα και των πρώην αντιπάλων χωρίς απαραίτητα να σημαίνει ή να είναι ύποπτο.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΩΝΥΜΕ
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΗΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ.
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΝΤΟΠΙΟΣ, ΑΠΛΑ ΖΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ.
ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΙ ΑΣ ΜΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΔΕΚΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ξέρει πολλά για να μην ειναι απο δω..

Ανώνυμος είπε...

Επι τέλους και μία κριτική στάση με αξιοπρέπεια,ανεξάρτητα αν συμφωνώ εν μέρει ή στο σύνολο του.Είναι βέβαιο ως τόσο, ότι ΠΡΕΠΕΙ οι πολιτικοί όπως και όλοι μας αλλωστε , όταν χρειάζεται ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΕΡΒΑΣΗ εκ του ΑΣΦΑΛΟΥΣ δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ και κατι τετοιο ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΤΣΙ αλλα,,,΄΄ΣΥΜΠΡΑΞΗ΄΄-΄΄ΣΥΜΜΑΧΙΑ΄΄-΄΄ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΛΙΚΙ΄΄..

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ. ΗΤΑΝ ΕΜΦΑΝΗΣ Ο ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ. ΑΝ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΕΙΧΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΟ ΛΟΓΟ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΛΟΓΟΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ "ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ" ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΜΗΧΑΝΙΑ. ΕΒΓΑΖΕ ΑΣΧΗΜΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟΤΑΤΗ ΘΕΣΗ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΕΤΣΙ. ΕΧΑΣΕ 4 "ΔΙΚΟΥΣ" ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΜΑΛΙΔΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΥΝΑΤΟΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ, ΑΦΟΥ ΛΑΚΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ "ΑΝΤΙΠΑΛΟ". ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΥΦΟΦΑΝΕΡΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ.
ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥ ΜΟΥΖΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΑΤΑΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ. ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΛΥΤΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΑΣΑΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ.
ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΑ

Ανώνυμος είπε...

"ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΘΕΣ ΦΩΤΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ 11 ΗΛΙΑΧΤΙΔΕΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ!!! Α ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!"
Η μια μόλις μίλησε.. Αστα φίλεεε!!! Σας πήραμε χαμπάρι.. Μη ρίχνεις λάσπες για να καλύψεις τις βρωμιές σας..

Ανώνυμος είπε...

για γέλια είμαστε , για αυτό έχουμε τέτοιο Δήμαρχο και τέτοια Αντιπολίτευση . απλά είναι τα πράγματα....
1) Κολυμβητήριο --> Ανενεργό
2) Πλατεία --> Δεκαετίας '80
3) Καθαριότητα --> Μέτρια (κάποτε πήγαινα σε άλλες πόλεις και τούς κορόιδευα
4)Πεζοδρόμηση ---> Άτυχη και κακόγουστη
5)Γήπεδο Ποδοσφαίρου και Στίβος --> απαράδεκτος.
6) 2 Κλειστά Γυμναστήρια ----> πόσες ώρες άραγε είναι αφιερωμένες για το κοινό για να αθληθούν?
και άλλα πολλά.... και ασχολούνται σαν τις κατήνες μεταξύ τους....
ρε για άλλο λόγο σας έχουν ψηφίσει..... ψοφήμια!

κοκο blog(0)

Ανώνυμος είπε...

"Για να βάλει ο τζο το δικό του Δικηγόρο για τις μηνύσεις και να μπορεί η Μεθόριος να γράφει τις μαλακίες που κάνουν?"

Οτι και να πείτε, αυτό τα λέει όλα..

Άλλοι έχουν μηνύσεις και κλαίνε χρήματα που χάθηκαν από Το Δήμο εξαιτίας της ανικανότητας τους.. Με ανυπόστατες κατηγορίες κυρία μου δε κερδίζεις τις εντυπώσεις..

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ, ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΑΠΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

tsampa tosi synergasia oi dyo proin dimarxoi me toys apostates. aftoi skeftontai enan neo gia ypopsifio dimarxo. to mavridi px. o tzotzolas tha meinei me to p.....i sto xeri. kala o papaioannou tha parakalaei kai de tha ton thelei kaneis.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ;

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons