Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

10 δημοτικοί σύμβουλοι ζητούν έκτακτο Δ. Σ για αρμοδιότητες δημαρχιακής και συνεδριάσεις συμβουλίου...


Αίτημα για τη σύγκληση έκτακτου δημοτικού συμβουλίου, με δύο θέματα, κατέθεσαν την Τετάρτη, 18 Μαρτίου, στο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας, 10 δημοτικοί σύμβουλοι, 7 των παρατάξεων μειοψηφίας και 3 εκ των “διαφωνούντων” της παράταξης του δημάρχου Ορεστιάδας. Τα θέματα που ζητούν να συζητηθούν αφορούν τις “αρμοδιότητες της δημαρχιακής επιτροπής”, οι πληροφορίες λένε πως θέλουν κάποιες εξ αυτών να “περάσουν” στο δημοτικό συμβούλιο, ώστε να υπάρχει καλύτερος έλεγχος των αποφάσεων που λαμβάνονται και το δεύτερο την πραγματοποίηση του δημοτικού συμβουλίου σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα, του μήνα, έτσι ώστε να είναι γνωστό στους δημότες κάθε πότε έχει δημοτικό συμβούλιο.
Προφανώς οι δέκα σύμβουλοι “πετούν το γάντι” στο δήμαρχο, ο οποίος "θέλει δε θέλει" θα το σηκώσει, καθώς θα πρέπει μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα να οριστεί το δημοτικό συμβούλιο,. Παράλληλα, επιχειρούν να τον “πλήξουν” περιορίζοντας τις αρμοδιότητες της δημαρχιακής επιτροπής (στην οποία έχει τον απόλυτο έλεγχο αφού από τη μειοψηφία συμμετέχει μόνο ο κ. Χαμαλίδης), στοχεύοντας σε συγκεκριμένες εξ αυτών τις οποίες θέλουν να μεταφέρουν στο δημοτικό συμβούλιο, όπως προμήθειες, αναθέσεις κ. α.
Όσο αφορά τη μηνιαία συγκεκριμενοποίηση ημέρας και ώρας πραγματοποίησης του συμβουλίου, πέραν του “τύπου” υπάρχει και η “ουσία” που εν προκειμένω μεταφράζεται στην επίτευξη ενός ακόμη “πολιτικού πλήγματος” αφού με τον τρόπο αυτό αφαιρείται το μέχρι πρότινος “δικαίωμα” του δημάρχου, σε συνεργασία με τον πρόεδρο του δ. σ., να ορίζουν, κατά το δοκούν και συμφερότερο χρόνο, την πραγματοποίησή του...

81 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"7 εκ των παραταξεων της μειοψηφιας"

τυπογραφικό λάθος ή καποιος απο την μειοψηφια την εκανε λαγός? 8 δεν ειναι η μειοψηφια????

Ανώνυμος είπε...

Ε ΚΑΙ ΣΥ, ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; Η ΠΑΤΕΡΙΤΣΑ ΦΥΣΙΚΑ.
ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΝΤΕ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΡΗ

Ανώνυμος είπε...

τελικα φαινεται οτι οι αποστατες στηριζουν τις λαμογιες του τζο και του παπ μπας και γλιτωσουν απο τα δικαστηρια. κατα τα αλλα τους μαρανε η μερα του δημοτικου συμβουλιου.

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΣΙΛΗ, ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ. ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΩΡΕΑΝ, ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ 10 ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΥΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ (ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ)ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΣ;

Ανώνυμος είπε...

poly xryma o dikigoros!!!!!
ola gia to xryma.
oi dikes kata tzo den stirizonte ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΗΝΑ. ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥΖΑΣ!!!!!!!. ΤΟΝ ΨΑΧΝΑΤΕ ΠΟΛΥ;

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα πραγματικά να μάθω τον τρόπο με τον οποίο, ηθελημένα μάλιστα, απαξιώνω τη "δουλειά" μου, φίλε- η. Τη θέση μου, απένταντι στους ελάχιστους που δε σέβονται το χώρο που τους φιλοξενεί, τους δίνει την ευκαιρία να εκφράσουν την άποψή τους, να πάρουν θέση, να κρίνουν, να κατακρίνουν ή να τοποθετηθούν, την έχω εκφράσει αρκετές φορές, σε ανάρτηση ή και ως απάντηση σε σχόλια. Έχω την αίσθηση ότι τα κείμενα του μπλογκ, δείχνουν και το "χαρακτήρα" του. Δε νομίζω ότι ήταν ποτέ "υβριστικά" και ανεξάρτητα του ύφους ή της σκληρότητας (που πάντα όμως βασίζονταν σε αληθινά γεγονότα), είχαν πάντα σεβασμός απέναντι σε κρινόμενους της δημόσιας ζωής του τόπου.
Αν κάποιος δε θέλει τα "μπινελίκια" και τις "προσωπικές και άκομψεςε αντιπαραθέσεις", αυτό είναι το blog press-a, γιατί ακριβώς απαξιώνεται η όλη προσπάθεια μιας "άλλης ενημέρωσης". Κανείς δε βγάζει μόνος τα μάτια του...

Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ για το ενδιαφέρον...

Press-a...

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΣΙΛΗ ,μη ΤΣΙΜΠΑΣ;
ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΔΑ;

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ 5 - 10 ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙΣ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ, ΕΝΩ ΔΙΝΕΙΣ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ, ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ, ΟΛΟΙ ΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑ "ΧΤΥΠΑΕΙ" Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΗΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙΣ. ΑΛΛΟ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΣΤΟ 90% ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟΙ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΔΕΚΑΔΑ ΕΙΜΑΙ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ.
ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΜΑΙ, ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ BLOG ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. ΔΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΚΑΝΕΝΑ, ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΤΟ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ, ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Βασίλη , θέλω και εγώ με την σειρά μου να σου δώσω συγχαρητήρια για τις αναρτήσεις σου στο χώρο που μας φιλοξενείς. Το σίγουρο είναι ότι αν υπήρχε βραβείο για την εξυπνάδα, το χιούμορ, την καυστικότητα, και την συγκροτημένη σκέψη με την οποία ξεδιπλώνεις και αναδεικνύεις τα θέματα θα ήσουν σίγουρα πρώτος.
Σήμερα αναγκάζομαι να γράψω διότι πρέπει να απαντήσω στον ανώνυμο 8:57.
Αγαπητέ φίλε ή φίλη , επειδή είμαι ένας εκ των "αποστατών" που είχε το θάρρος να πει τα πράγματα με το όνομά τους σε πολλά σημαντικά θέματα για τον δήμο μας τα οποία ήταν ενάντια στις βουλές και τις προθέσεις του δημάρχου και επειδή είχα το θάρρος να παραδεχτώ το σφάλμα που έκανα στηρίζοντας τον στις εκλογές ,δεν μπορείς να λες ότι το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το πώς να γλιτώσουν από τα δικαστήρια ο κύριος Τζότζολας και ο κύριος Παπαιωάνου. Θα πρέπει δε να γνωρίζεις ότι μετά το δικαστήριο που έγινε πριν λίγες μέρες δεν στέκει καμία κατηγορία για τον κύριο Τζότζολα σε ότι έχει σχέση με τα έργα που αρνείται να πληρώσει ο δήμαρχος ,εξάλλου σε δημ. Συμβούλιο εξέφρασα την άποψη μου για την ποινικοποίηση που προσπαθεί να θεσμοθετήσει ο δήμαρχος στην πόλη μας , και η θέση μου ήταν αρνητική .
Όσο για το αν μας μάρανε όπως λες η ώρα και η μέρα διεξαγωγής των συμβουλίων φαίνεται από το ότι συνυπογράφουμε την πρόσκληση.
Συνεχίζω θέλοντας να σου πω ότι δέχομαι την οποιαδήποτε κριτική , γιατί έτσι μαθαίνουμε και διορθώνουμε τα λάθη μας . Αλλά οφείλω να απαντώ όταν πιστεύω ότι κάποιος δεν είναι ενημερωμένος σε κάποιο θέμα και ενδεχομένως να βγούνε λαθεμένα συμπεράσματα.



Αθ. Καντζιάρης

Ανώνυμος είπε...

Πως δεν προσβάλλεις ρε εσυ; Εσυ δεν χαρακτηριζεις ΗΛΙΘΙΟΥΣ αυτους που κατα την γνώμη σου παρεκτρέπονται;
Γιατι απαξιώνεις συλληβδην ολο το μπλοκ;
ΑΓΝΟΕΙΣΕ αυτα που δεν αρεσουν και ασχοληθείς μονο με τα ΣΟΒΑΡΑ ...
Ο ελευθερος λογος δεν εχει ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ,οι ανθρωποι περιορίζουν την Ελευθερία του λογου μεσα σε αντικειμενικα πλαίσια που πολλες φορες ειναι υποκειμενικα πχ. η λεξη μ....κας ενω αποτελεί συνηθη εκφραση και δεν αποτελεί βρισια (αντικειμενικα) αν καποιος σε πεί απευθείας μ......κα υποκειμενικα προσβάλεσαι και η τουτο εχει ποινικες συνέπειες.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ, Ο Κ. ΚΑΝΤΖΙΑΡΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ. ΤΟ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ Η ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΕΠΏΝΥΜΑ Η ΑΝΩΝΥΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΙΞΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ. ΑΥΤΟ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΟΣ ΣΤΟ "ΧΩΡΟ" ΣΟΥ ΒΑΣΙΛΗ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΩ ΕΝΑ ΑΚΡΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ, ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΕΙ, ΒΡΙΖΕΙ, ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ, ΛΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

10:16 πμ, Συφωνώ απόλυτα..

Ανώνυμος είπε...

. O Σκαρλατίδης όταν άλλαζε τον κανονισμό λειτουργίας του Δ.Σ δεν φανταζόταν ,ότι η σκοπιμότητα θα κυριαρχούσε στις επιλογές του δημάρχου για την ημέρα και η ώρα του ΔΣ .ΗΤΑΝ ΆΔΟΛΟΣ Ή ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΣ .Τα ίδια έκανε αρκετές φορές και ο Τζοτζολας .Τελικά και στην περίπτωση αυτή ,της σταθερής ημέρας και ώρας, ήταν η περίοδος ΠΑΠ που θυμάμαι πολύ καλά ότι τα ΔΣ γινόταν την ΤΡΙΤΗ.
ΘΕΩΡΏ ΣΩΣΤΌ, πράγματα που αφορούν ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ, ΕΛΕΓΧΟ ΤΑΜΕΙΟΥ να γίνεται από το δημοτικό συμβούλιο ,για να αποφεύγονται υπεξαιρέσεις τύπου Μαλασιδη. Αυτά ο δήμαρχος έπρεπε μόνος του να τα προτείνει για να διασφαλίσει τον εαυτό του και όχι η αντιπολίτευση. Αλλά είναι και μα.......ς ο άντρας .Νομίζει ότι ο κόσμος τρωει κουτόχορτο .Το έχουν ξεφτιλίσει στα δικαστήρια με την κλίκα της γυναίκας του. Λέει ο λαός- η μύξα με το μανίκι – δήμαρχε.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ,ΠΑΜΕ για ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ; E re glentia!!!!!!!
ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ τι θα ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;ΘΑ ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΘΕΤΑΙ και ολα θα δουλευουν ρολόι αφου ολα θα ειναι ΕΝΤΑΞΕΙ;...
ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ...
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ τοσο μπάχαλο; Ας μας εξηγησουν οι ΄΄ αποστάτες΄΄ γιατι φθασαμε εδω;
Την αποστασία πολυ αγάπησαν τους αποστάτες ΚΑΝΕΙΣ;
ΟΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ,τι ΛΕΝΕ;;

Ανώνυμος είπε...

θα κάνουνε και πρόβα για το άλλο σύστημα διακυβέρνησης των Δήμων.
ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ!!!ας το δούμε κι αυτο στην πράξη μια και πολλοί το ζητουν..
ΕΤΣΙ ΟΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΗ!!

Ανώνυμος είπε...

Δωρεάν δενδρύλλια την Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας από το Δήμο Σιάτιστας
Δωρεάν δενδρύλλια θα μοιράσει ο δήμος Σιάτιστας, σε συνεργασία με το δασαρχείο Τσοτυλίου, στο πλαίσιο εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας δασοπονίας, την Παρασκευή στις 20 Μαρτίου έξω από το χώρο του δημαρχείου.

Όσοι δημότες ενδιαφέρονται μπορούν να προσέλθουν στο δημοτικό κατάστημα μετά τις 9 το πρωί για να προμηθευτούν τα δενδρύλλια. Παράλληλα, την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί δενδροφύτευση .
Δήμαρχε Ορεστιάδας και δάσκαλε εσύ πότε θα γιορτάσεις στην πόλη σου την ημέρα αυτή;

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΩΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΝ Η΄ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΗΣ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΘΕΤΩ:ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ (ΜΕ ΑΜΕΣΟΥΣ Η' ΕΜΜΕΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ)ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΡΙΓΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΧΛΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΜΕΛΙΩΣΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΜΗ ΛΕΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ 40 ΧΡΟΝΩΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΤΑΝ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ Κ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑ.ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΡΕΖΙΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΔΕ ΜΟΥΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ?ΤΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΛΑΘΟΣ, ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΜΑΠΑ.ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ, ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΠΗΓΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΤΖΟΤΖΟΛΑ,ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ.ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΜΥΝΗΣΕΙΣ,ΥΒΡΕΙΣ Κ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.ΟΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. ΤΙ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ ΣΑ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΕΣ?????

Ανώνυμος είπε...

Νατ μια ερωτηση:γραφεις οτι ο δημαρχος εφυγε απο το δημοτικο συμβουλιο.Και ειναι αληθεια.Πες μας ομως αν θελεις,εσυ γιατι την ιδια στιγμη ανεβοκατεβαινες με αγωνια τις σκαλες.....??????

Ανώνυμος είπε...

π..ηδες και παλλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια, αφιερωμένο

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ 1993-1994 ΒΑΡΣΑΜΑΚΙΔΗΣ ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ Η ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ
ΑΣ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕ Ο ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΕΙ 1,5 ΜΥΡΙΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΖΟΤΖΟΛΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΚΟΜΑ
ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο 3ος ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΟΧΙ

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΝ 6.22, ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΛΕΣ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΖΟ ΚΑΙ ΠΑΠ....
Ο Δ.Μ. ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?
ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΟΤΙ ΓΕΛΟΙΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΘΛΙΨΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ...
Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ,ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ, ΕΤΟΥΤΟΣ ΑΣΘΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ....
ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ......
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ... ΤΟ Ή ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΥΑΛΟΣ , Ή ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ?????

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΥΤΕΡΑ να σου βγει το ΜΑΤΙ παρα να σε λενε ΑΠΟΣΤΑΤΗ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ. Ο ΔΕΚΑΝΙΚΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΜΠΑΛΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΦΥΣΑΝΕ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ φθασαμε στο ΡΙΨΑΣΠΙΣ!
ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ο ΕΝΤΑΞΕΙ και την ΚΑΝΑΝΕ;

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 6:54 ΑΥΤΟΣ Ο Δ.Μ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ
ΙΣΩΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΤΩΡΑ ΟΧΙ
ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΣΠΟΝΔΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΖΟ ΠΑΠ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΒΡΑΔΥΝΕΣ? ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ Δ.ΣΥΜΒ ΤΟΥ ΜΟΥΖΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε, ξεχνάς ή δεν θέλεις να θυμάσαι, ότι στο κλείσιμο του πρώτου κιόλας χρόνου του Μουζά, ο Αλογοσκούφης πήρε πίσω 1400.000 ευρώ από το ταμείο του δήμου μας, γιατί δεν τα χρησιμοποιούσαμε. Έφυγαν πίσω ως ΑΔΙΑΘΕΤΑ. Μαύρη τρύπα του ανίκανου να διαχειριστεί έτοιμα ευρώ. Πως αυτός ο δήμαρχος να φέρει χρήματα όταν δεν μπορεί να διασφαλίσει και να αξιοποιήσει τα έτοιμα; Πολιτιστικό ΔΕΝ θα γίνει από ΒΙΤΣΙΟ του Μουζά νομίζοντας ότι θα το χρεωθεί ο Τζο .Κούνια που τον κούναγε .Ο αθεόφοβος το σπορόκεντρο πήγε να οικειοποιηθεί .Χρήματα που ο Παπ άφησε και ο τζο εκτέλεσε

Ανώνυμος είπε...

ΩΣ ΕΔΩ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟ 1500 ΗΡΘΑΝ ΕΠΙ ΠΑΠ
ΚΑΝΑΝΕ ΕΝΑΝ ΔΙΑΓ ΕΠΙ ΤΖΟ. ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝΕ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ Ο ΤΟΤΕ ΠΡΟΪΣΤ. ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΔΗΜΟΠΡ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΥΡΩΣΑΝΕ ΜΑΝΙ ΜΑΝΙ
ΠΑΕΙ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΩΣΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟ
ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΡΕΧΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑΝΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ
ΣΚΑΕΙ ΚΑΙ Η ΒΟΜΒΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΧΥΡΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΑΚΙ
ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΩΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΟ 1993
ΚΟΝΤΡΑ ΒΑΡ ΔΕΡΜ ΑΠΟ ΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ
ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΥΠΟΙΚ ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
ΟΝΤΩΣ Ο ΤΖΟ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗ 4ΕΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΣ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΤ ΥΠΕΡΦΙΑΛΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΦΤΑΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ. Ο ΤΖΟ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΠΑΠ. ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΤΟΥ ΠΑΠ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΑΞΕΙ. ΑΑ ΡΕ ΠΑΠ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

για8:02

Ο ΨΩΜΑΣ εμεινε απο ΨΩΜΙ και δεν ειχε να τους ΜΟΙΡΑΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ Ο ΠΑΠ ΗΤΑΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ. ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΣΤΡΕΕΙ ΟΥΤΕ ΤΖΟ ΟΥΤΕ ΕΝΤΑΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΜΟΝΟΜΠΑΛΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΠΑΠ, ΤΙ ΤΖΟ, ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.. ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΥΖΑ.. ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ Ο ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ Ε?Ε?Ε?

Ανώνυμος είπε...

EINAΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΝ ΠΑΠ ΜΕ ΤΟ ΤΖΟ
ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΚΛΕΦΤΑΡΟΣ.
ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΑΛΛΑ Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΞΑΝΑΒΓΗΚΕ
ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΟΡΚΟΙ.
ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΞΑΝΑΒΓΗΚΕ Ο κ. ΑΓΓΕΛΟΣ
bloggaki
ΠΑΩ ΓΙΑ ..ΥΠΝΟ ..ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΠ Ο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ
Ο ΑΝΤΡΑΣ Ο ΜΟΒΟΡΟΣ
ΠΟΥ ΧΡΗΜΑ ΕΦΕΡΝΕ ΠΟΛΥ
ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΤΟΡΟΣ

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΠ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕΣ
ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΦΗΣΕΣ ΜΟΝΑΧΗ
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΡΘΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕ
ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΑΧΥ

ΡΟΜΠΕΝ ΜΟΥ ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΟ
ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΠΕΤΡΑ
ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ
ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗ ΦΑΡΕΤΡΑ

ΕΓΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ
ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΩΔΕΙΟ
ΜΑ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

ΤΣΑΚΑΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΖΟ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΔΕΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΚΡΙΘΗΚΑΝ στην ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ του ΚΟΣΜΟΥ!!!!
ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ το ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ που ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ με την ΥΛΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ των ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ και ΑΥΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ.
ΜΗΝ ΑΝΑΛΩΝΕΣΤΕ στο ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ οι ΠΡΩΗΝ και στο ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΚΑΛΟΣ.
Επισημαινω μονο.
ΤΟΝ εναν του φαγανε 400 εκ γιατι εμπιστευθηκε κατι λαμογια, ο αλλος βαρυνεται με τις ενεχυριασεις ,με το πολιτιστικό κεντρο (δεν καταφερε 4 χρονια να κανει κατι) και με τις ανεξοφλητες οφειλες στους εργολάβους περιπου 400 εκ και αυτος .Και μη μου πειτε οτι υπαρχει διαφορα ως προς την διαχειριση ετσι;

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ Ο 11:13 ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Καλά δεν καταλάβατε ότι η αντιπαράθεση που πάνε να κάνουν είναι προβοκάτσια; Άνθρωποι του εν τάξει λειτουργώντας προβοκατόρικα ,προσπαθούν να στρέψουν τα βέλη στους δύο προηγούμενους, για να αφήσουν στο απυρόβλητο τον χαμογελαστό ;Από πατάτα σε πατάτα ακόμα και στα μπλοκ.

Ανώνυμος είπε...

20 Μάρτιος 2009 11:01 πμ

ΤΑ ΕΡΓΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΖΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΑ.

ΘΑ ΨΑΞΩ, ΚΑΠΟΥ ΕΧΩ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΣΑΣ, ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.
ΤΟΥ ΠΑΠ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΠΑΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΓΑΛΥΤΕΡΑ.
ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙ ΑΥΤΟ

Ανώνυμος είπε...

ρε τζοτζολα που ειναι τα εργα σου που εμεις δε βλεπουμε. μηπως μετρας του παπαιωαννου και του βαρσαμη μαζι;

Ανώνυμος είπε...

προβοκάτσια λεει. ετσι θα κρυψει τη γυμνια του νομιζει.ρε ας μην ηταν ο ΠΑΠ και δεν θα βλέπαμε ουτε ενα σοβαρο εργο στην πολη

Ανώνυμος είπε...

Οι ατυχείς χειρισμοί στην υποθεση εκλογής των οργάνων του Δημου και η αποχώρηση 4 σσυμβούλων-στελεχών έχουν προκαλέσει νευρικό κλονισμό στον Δ.Ο. και στο επικοινωνιακό επιτελείο,το οποίο τώρα αναζητεί τρόπους αντιστροφής της άθλιας εικόνας που εμφανίζει η Δημοτική Αρχή.Η υπόθεση εχει ξεφύγει πλέον και αναζητούνται τροποι επανάκαμψης.

Ανώνυμος είπε...

H συμφωνία εκεχειρίας.
1,Αποφυγή χρήση βίας.
2.Τερματισμός των μηνύσεων.
3.Τερματισμός των αποχωρήσεων.
4.Ελεύθερη πρόσβαση στα άδυτα της δημαρχιακής επιτροπής.
5,Επιστροφή των διαφωνούντων στις προηγούμενες θέσεις.
Οι δυο πλευρές ,παρά την καταρχήν συμφωνία τους μπλα-μπλα-μπλα.

Ανώνυμος είπε...

Μ'αλλα ΛΟΓΙΑ να αγαπιόμαστε. ΠΟΝΑΕΙ η τετραετία ΤΟΥ ΠΑΠ ποναει ΕΕΕ?
ΤΑ ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ομως ΕΝΩ τα ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ των τελευταιων 6 χρόνων ΔΕ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΚΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΤΟ ΣΠΟΡΟΚΕΝΤΡΟ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠ, Ο ΤΖΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ?

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί τα έχουν βρεί και εσείς μαλλώνετε.. Κι οσο θυμαμαι τους σκοτωμούς που γινόταν μεταξυ των στο προηγούμενο Δ.Σ. τόσο μου τη δίνει.. Αυτοκόλλητοι.. Κι υστερα μου λέτε... Ποιος Άγγελος, ποιος γρηγόρης και σε λίγο.. Ποιος Δημητρης.. Ρε άντε γεια.. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ..

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ!
ΑΝΤΙ να ΠΛΕΙΟΔΟΤΕΙΤΕ για το ποιος, τι,και ποσο ΕΞΗΓΕΙΣΤΕ ΜΑΣ
Γιατί ο ΄΄Δήμαρχος των Εργων΄΄ ΕΧΑΣΕ απο τον αγνωστο ΔΗΜΑΡΧΟ και ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ (ενω ειχε το Χρισμα της δεξιας με 70% δεξιους) ΕΧΑΣΕ απο τον ανυπαρκτο ΕΝ ΤΑΞΕΙ μαζί με το μπουλουκ ασκερ που ειχε μαζί του;
Η διερευνιση αυτη ισως μας βοηθησει στο μελλον ;

Ανώνυμος είπε...

Γιατι ο δημαρχος των εργων δεν υποκλίθηκε εκει που δυστυχώς έπρεπε να υποκλιθεί, γιατί ο άγνωστος παρέμεινε άγνωστος ενω ο ανυπαρκτος χαμογελούσε

Ανώνυμος είπε...

για δημαρχος ειναι ενας μονο και εχει ονομα ΧΑΜΑΛΙΔΗΣ μονο αυτος μπορει να βγαλει την ορεστιαδα απο το αδιεξοδο, γιατι ειναι και ο μονος που κανει προτασεις ουσιας ειναι πρωτος μπιγκ λευτερη τραβα μπροστα εσενα θελουμε.να φυγουν τα λαμογια τζο και παπ. ο δ.μ. ειναι πρωτος οι δυος σας θα χτυπηθητε. οδ.μ δεν παιζεται η ορεστιαδα στην ιστορια της ποτε δεν ειχε τοσο αξιο δημαρχο .

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 12.18 συμφωνω ο δ.μ. ειναι πρωτος συνεχεια τρεχει στην αθηνα για να φερει € στην περιφερεια τον σεβονται διοτι ειναι μπεσαλης ενω οι
αλλοι ειναι μπατακτσηδες.γιαυτο θα τον ψηφησουμε παλι να ξαναβγει για να παει η ορεστιαδα μπροστα να γραψει καινουργιες σελιδες ιστοριας σαν αυτες τα δυο τελευταια χρονια .
ολοι οι δημαρχοι του νομου τον ζηλευουν γιατι δεν μπορουν να τον φτασουν.οι βουλευτες τον τρεμουν μην βαλει υποψηφιοτητα και πανε ολοι στα σπιτια τους.ειναι πρωτος δεν παιζεται δεν τον πιανει κανενας
ειναι αρχηγος οτι θελει κανει δεν βλεπεις στα δ.σ. τους κανει ανω κατω κουβεντα δεν βγαζουν ολι καθονται και τον ακουν τουσ κουφανε ολους.

Ανώνυμος είπε...

τα δύο τελευταία ποσταρίσματα μόνο ο Δ.Μ θα μπορούσε να τα είχε γράψει...

Koko-Blog-O

Ανώνυμος είπε...

Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα αν διαφωνούμε ή συμφωνούμε,ο σκοπός των "σχολίων" --σαφώς δεν είναι να βρίζουμε ούτε να ειρωνευόμαστε---δεν είναι τι κάναμε στο παρελθόν,αλλά να κοιτάξουμε προς το μέλλον και να θέσουμε τις βάσεις για μια ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
Η σημερινή κρίση δεν θα πρέπει να αποτελέσει δικαιολογία για την μείωση της εξωστρέφειας ή την αναζήτηση νέων προοπτικών.
Αντίθετα θα πρέπει να δράσει ως παράγοντας για να δημιουργήσουμε τις ΒΑΣΕΙΣ που θα εκμεταλευθούμε προς κοινό όφελος στο μέλλον.

Ανώνυμος είπε...

αυτο ειναι ελευθερια λογου και σκεψης
ολοι μαζι ενωμενοι να διωξουμε τα λαμογια, τον ΠΑΠ των εργων και τον αγνωστο ΤΖΟ να μας αφησουν ησυχους, εχουμε νεους ικανους να διοικησουν τον δημο.φαγανε φαγανε δεν χορτασαν ακομα καλα που ηρθε ο ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ.εχει μπεσα οτι θελει κανει. τι φανταστηκες ρε ΚΑΤΖ ΣΕ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΦΥΓΕ .εσυ ΣΚΑΡ ποιος νομιζεις οτι εισαι ΦΥΓΕ , εσυ
ΜΩΡ απο που εισαι ντρεπεσαι κιολας, μονος μου καλλιτερα να ξερω και εαν προχωραει το προγραμμα ΕΝ ΤΑΞΕΙ και οχι με αυτοματο πιλοτο οπως ηταν μαζι σας.ειναι και ο ΧΑΜ αυτος εχει τις προτασεις εγω τον τροπο και η πολη απογειωνεται.αιτημα του κοσμου τα λαμογια να φυγουν να μεινουν καθαρα παιδια να πανε τον δημο μπροστα.

Ανώνυμος είπε...

προς τον 'ΤΣΑΚΑΛΟ'
εαν επιτρεπεται μπορω να λεω το εμβατηριο δυνατα πρωι - μεσημερι - βραδυ απο τρεις φορες μετα το φαγητο;
εαν ναι τοτε δεσμευομαι στον υπνο μου να σκαβω και να κανω δουλιες για να τελειωσουν τα εργα του ΠΑΠ μεσα στην 4ετια του ΜΟΥ, γιατι περιμενει σειρα και ο ΒΑΡΣ να αναλαβει το μυστρι και το φτιαρι τα εχει ετοιμα.
ο ΧΑΜ με τον ΜΟΥ που τα ειπανε;
κατι πουλακια λενε ΧΑΜ-ΜΟΥ.
ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΥΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ
Ο ΠΑΠ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΒΡΙΖΟΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΕΝΩ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔ ΚΑΘΟΤΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ....ΜΙΣΘΟ Ο ΑΝΤΙΔ
Ο ΤΖΟ ΜΟΛΙΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΟ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ
ΑΥΤΑ ΒΡΗΚΕ Ο ΜΟΥΖΑΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΡΥΠΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΡΑ ΜΟΥΖΑ ΔΩΣΤΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΑ ΝΑ ΨΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΛΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΧΙ ΑΜΕΣΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ Η ΤΟΠ.ΑΥΤ/ΣΗ ΜΗΝ ΚΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΠΟΡΟΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΕΝΕΤΑΞΕ Ο ΠΑΠ. ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ.
Ο ΤΖΟ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΕΤΟΙΜΟ.
ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠ ΤΟ ΝΟΥ ΤΕΤΟΙΟ ΕΡΓΟ;
ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 21 Μάρτιος 2009 12:18 πμ
Δ.Μ.
Ο ΠΙΟ ΑΞΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο Δ Μ
ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΕΓΔΟΤΟ
ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ1 ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ!
ΧΟΥ! ΧΟΥ! ΧΟΥ! ΧΟΥ! ΧΟΥ!!!!!!!
ΑΧ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

21 Μάρτιος 2009 12:27 πμ

φιλε ομολογω πως εχεις χιουμορ

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΖΟΥΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ Ο ΤΖΟ ΚΑΙ Ο Δ.Μ. ΕΡΓΑ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Ο ΠΑΠ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ Η ΒΡΗΚΕ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ. ΤΕΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Προς 9.26.ΧΑΜ-ΜΟΥ.Κάτι μου θυμίζει.Α ναι.Χέρι-χέρι με τον κα.....ρη

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΙΖ.Ποιός δημοτικός σύμβουλος της Ορεστιάδας,ήταν υποψήφιος δ.σ σε διασπαστικό ψηφοδέλτιο του πέρα του άρδα δήμου,και την δεύτερη κυριακή με τον αρχηγό του στήριξαν τον αντίθετα ιδαιολογικά υποψήφιο, που έγινε και δήμαρχος;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΛΕΣ ΠΩΣ Ο ΧΑΜΑΛΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.
1. ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΟΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΜΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΕΣ
2. Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΧΕΙ ΠΟΛΥ
3. ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ Α...ΔΙΑ
4. ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΚΤΟΠΙΣΜΑ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ..ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ
5. ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΙΝΗΤΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ
6. ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
7. ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο Δ.Μ.ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ. ΚΑΙ;
8. ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ;
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΦΑΓΑΣ
9. ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε λες οτι το "καλο παιδι" ειναι συνεχεια στην αθηνα να φερει εργα (το λες ειρωνικα βεβαια)
δεν προλαβαινει το παιδι,που να τρεχει στην αθηνα τωρα. εχει τοσες μηνυσεις να διεκπεραιωσει.
για να ταίσει την οικογενεια.

Ανώνυμος είπε...

Αδέλφια από προεκλογικά φυλλάδια δεν χορτάσατε; Πρέπει και νωρίτερα να μας φλομώσουν με ..όνειρα θερινής νυκτός; Τόση ανάπτυξη που θα χωρέσει πια; Προτείνω λοιπόν οι υποψήφιοι σωτήρες τύπου Χαμαλίδη να κατοχυρώνουν, όπως στις ευρεσιτεχνίες ,τα ..σωστικά τους μέτρα ή τις προτάσεις τους .Να παίρνουν ΑΙΖΟ, για να μη μπορεί άλλος υποψήφιος να τις αντιγράφει.

Ανώνυμος είπε...

αδελφια ανωνυμοι, πικραμενοι, στεναχωρημενοι, αγανακτησμενοι, και ολα τα εις ...μενοι εκτος απο ενα διαβαζω ολα αυτα τα ωραια που γραφονται και διακρινω την εντονη ανησυχια των νεων της πολης, ετσι τουλαχιστον φαινεται, δεν κανουμε μια συγκεντρωση σε μια αιθουσα να καλεσουμε ολυς αυτους τα
λαμογια,
φαγανες,
ανικανους,
αγνωστους,
παιχτουρες,
αποστατες,
λιαχτιδες,
προτασιολογους,
δεκανικια
να τους βαλουμε απεναντι, καθε κυριακη πρωι με συγκεκριμενη ατζεντα καθε φορα να δουμε ποσα αχλαδια εχει ο σακκος του καθενα.
πιστευω οτι θα εχει μεγαλη επιτυχια να τους ξεσχισουμε ολους μαζι για να την κανουν ολοι να αφησουν την πολη ησυχη, μονη της χωρις αυτους θα παει καλυτερα.
ετσι θα δωθει και σε μας η ευκαιρια να τους τα πουμε καταμουτρα, να ξερουν ποιοι ειμαστε και οτι ολοι μας ενωμενοι θα παμε την πολη μπροστα διωχνοντας τα λαμογια.
εχουμε αυτη την δυνατοτητα απο τα γραφομενα μας φαινεται ποσο υψηλο ειναι το επιπεδο μας, σε σχεση μαυτους, με τι πολιτισμενο τροπο αναπτυσουμε τα θεματα που αφορουν τον δημο μας, τι επιχειρηματα καταθετουμε, τι επιπεδο ενημερωσης εχουμε, πιστευω οτι θα εχει μεγαλη επιτυχια,σκεφθειται το και το συζηταμε.
ολοι μαζι για μια πολη με καθαρα χερια και υψηλο δεικτη νοημοσυνης,
ολοι μαζι μπορουμε .

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΦΙΣΚΟΥΣ;

Ανώνυμος είπε...

22 Μάρτιος 2009 12:16 πμ
ΑΝΩΝΥΜΕ
ΕΣΥ ΣΕ ΠΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΗΚΕΙΣ;

Ανώνυμος είπε...

επειδη πιστευω οτι ο καθενας μας κουβαλαει μαζι του και τον κακο εαυτο του, ειμαι και εγω κατ αρχην
ανωνυμος, αρα αγνωστος στα γνωστα στεκια των πολιτικων, φαγανας γιατι τρωω ολο το φαγητο μου, λαμογιο γιατι με αυτα που γραφω κανω αθελα μου τον 'αβανταδορο' σε καποιους χωρις να τους εχω σε εκτιμηση, ανικανος γιατι θα ηθελα να βρισω καποιους δημοσια η στα μπλοκς αλλα ο χαρακτηρας μου δεν το επιτρεπει,
παιχτουρας δεν ειμαι γιατι ποτε δεν εκανα παιχνιδια σε βαρος τριτων
αποστατης δεν ημουν ποτε αλλα την αποστασια την αγαπησα,
λιαχτιδα δεν επετρεψα ποτε σε κανενα να με αποκαλεσει ετσι, για να καμαρωνω πιστευοντας και ελπιζοντας οτι ετσι θα γινω κατι,
προτασιολογος με την εννοια του να λεω για να λεω και την στιγμη μαλιστα που οι προτασεις μου δεν ειναι πρωτογεννεις αλλα πνευματικη
ιδιοκτησια αλλων,
δεκανικι σε ικανους ανθρωπους εγινα για να προχωρησει κατιγενικο καλο, ποτε για να αποκομισω προσωπικα οφελη.
κανε ενα μιξ και θα καταλαβεις σε ποια κατηγορια ανηκω, εκεινο που εχει σημασια ειναι με αυτο το χαλι που υπαρχει και με αυτο που θα δουμε τους επομενους μηνες τι θα γινει;
βεβαια πιστευω οτι μεσα απο ενστικτωδεις διαδικασιες ο ΛΑΟΣ βρισκει την 'χημεια' εκεινη που θα τον οδηγησει στην 'καλυτερη' επιλογη, εκτος και εαν γι ακομη μια φορα αφησει αλλους να αποφασισουν για τον ιδιο.
για την προταση δεν ειδα τιποτα,ειναι καλη ιδεα .
εχω ακομη μια ιδεα, την δημιουργια ενος ακομη μπλοκ οπου ο καθενας απο εμας θα εκτονωνεται με οποιο τροπο, φραστικο, θελει για να μην ρυπαινουμε τα μπλοκς και την προσπαθεια καποιων ανθρωπων που κανουν μια χρονοβορα προσπαθεια να καταθετουν τις σκεψεις τους, και ολοι μας απαξιωνουμε με τα οσα γραφουμε την προσπαθεια αυτων.
βεβαια στο νεο μπλοκ, με τιτλο ας πουμε, ΒΡΙΣΤΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ, να μην γινεται αναφορα στην πολη προελευσης αυτων που γραφουν, για να προφυλαξουμε την οποια αξιοπιστια, οση απεμεινε στην ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε στην συνάντηση θα πάμε με κουκούλες ή χωρίς; Ανώνυμος ίσον κουκούλα .Επώνυμος ίσον χωρίς κουκούλα. Βρήκες καιρό τώρα που ποινικοποιείται η κουκούλα να κάνεις αυτή την πρόταση; Αν είχες όρχεις θα έκανες επώνυμα και με παρρησία την πρόταση σου και σε βεβαιώ ότι θα ήμουν εκεί .Είσαι τζάμπα μάγγας

Ανώνυμος είπε...

pros ton 21 mar 2009 9:16

h malakas eisai h ton malaka paristaneis?

Ανώνυμος είπε...

Οτι εγινε -εγινε .απο δω και μπρος τι κανουμε!αφήστε τα προσωπικά σας στην άκρη!!γι'αυτα υπαρχουν οι ΒΟΛΕΥΤΕΣ και οι κομματίσκοι!!
Δείτε ποιοί εκπροσώπησαν (και οχι ποιοι κυβέρνησαν ) τον ΔΗΜΟ καιβγάλτε τα συμπεράσματά σας???

ΠΡΟΤΑΣΗ....
10-15 είμαστε που σχολιάζεΤΕ..ανώνυμα..να βρεθούμε κάπου για καφέ να τα πούμε?ΑΝΩΝΥΜΟΙ
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!
ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΥΠΕΡ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ-ΚΑΤΑ ΒΑΡΣΑΜΑΚΙΔΗ-ΥΠΕΡ ΑΝΑΓΝΨ=ΩΣΤΟΥ-ΥΠΕΡ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ-ΚΑΤΑ ΤΖΟΤΖΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΜΟΥΖΑ.
coushe.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΜΑΛΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ; ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Ε;
ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΥΖΑ;
ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ;
ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ. ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ. ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ. ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΧΑ! ΒΡΕ ΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι νομίζουν, ότι αυτοί που έχουν blog κάθονται όλη τη μέρα πάνω από ένα υπολογιστή.. Το ότι κάποιοι είναι αργόσχολοι και δεν έχουν ή δεν θέλουν να κάνουν άλλη δουλειά σημαίνει ότι δε σας απαντάνε? Το διάβασα στο Μακιαβέλι που το λεγε ο ίδιος και συμφωνώ απολύτως.. Ο ένας ανώνυμος βρίζει τον άλλον νομίζοντας ότι είναι ο Τάδε επώνυμος και στο τέλος βάζετε και λόγια που δεν ειπώθηκαν στο στόμα τους. Τι είναι αυτά?? Λίγη τσίπα δηλαδή.. Επώνυμα,
Γιώργος Μαρινόπουλος.

Ανώνυμος είπε...

Δημαρχε! δεν γνωριζες οτι υπαρχουν Σουφλιωτικα γαιδουρια?? ...αλλη φορα να προσεχεις...

Ανώνυμος είπε...

Premidi, den einai eleftheria ekfrasis na afineis ton kathena na leei oti thelei na prosvalei ton kathena. Eimaste mikri poli kai gnorizomaste. Tha eprepe na stamatisei afto! eleos!

Ανώνυμος είπε...

Bravo ke Kantziari! Me ti stasi sou sta Dimotika Simvoulia deixneis pws eisai pragmatika "xantziaris" (xasapis)

Ανώνυμος είπε...

22-3-02/4.02
SIGOYRA EISAI KAI TA 2 ALLA GIA NA MHN MPERDEYESAI KRATA TO ENA APO TA DYO, NA EXEIS KAI TO ENA HAND FREE.

Ανώνυμος είπε...

βρήκα κι άλλο μπλοκ, http://tokoutitispandoras.blogspot.com/
ξερει κανεις ποιανου ειναι;

Ανώνυμος είπε...

τελικα πρεμιδη κατι ηξερε ο ανωνυμος στην αρχη που σου ελεγε οτι σ αρεσει αυτο το χαλι.. να τους χαιρεσαι..

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons