Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Αντίθετος ο Παπαϊωάννου στην απόφαση του δημάρχου Ορεστιάδας για “κατανομή” των σχολικών φυλάκων...


Την πλήρη αντίθεσή του στην “επιλογή” του δημάρχου Ορεστιάδας, Δημήτρη Μουζά, να “κατανείμει” τους σχολικούς φύλακες που κάλυπταν τις ανάγκες φύλαξης συγκεκριμένων σχολικών μονάδων της Νέας Ορεστιάδας, που για διάφορους λόγους θεωρούνταν “υψηλού κινδύνου”, σε άλλα- μη φυλασσόμενα μέχρι σήμερα- σχολεία αφήνοντας τα προηγούμενα σχολεία με ένα και μόνο φύλακα, κατέθεσε ο πρώην δήμαρχος Ορεστιάδας και επικεφαλής της “Δημοτικής Αναγέννησης”, Άγγελος Παπαϊωάννου.
Σε άρθρο- παρέμβαση, ο κ. Παπαϊωάννου, αναφέρεται, αρχικά, στο “ιστορικό” της λειτουργίας του θεσμού των σχολικών φυλάκων στη Νέα Ορεστιάδα, μετά από πιέσεις και διεκδικήσεις καθώς το πρόγραμμα αφορούσε μόνο σχολεία πόλεων που ήταν πρωτεύουσες νομών, στα κριτήρια επιλογής των, προς φύλαξη, σχολείων της πόλης, την- επί των ημερών του- πλήρη και σε 24ωρη βάση λειτουργία του θεσμού, παρατηρώντας πως από το 2003 μέχρι σήμερα δεν έγινε, από την πλευρά του δήμου, καμία προσπάθεια εξασφάλισης πιστώσεων για την πρόσληψη επιπλέον φυλάκων και για άλλες σχολικές μονάδες.
Παράλληλα, αποδίδει, ιδιαίτερα, ευθύνες στο νυν δήμαρχο, λόγω της ιδιότητας του εν ενεργεία εκπαιδευτικού, υποστηρίζοντας ότι θα έπρεπε να έχει δώσει ιδιαίτερο βάρος στη φύλαξη των σχολείων και όχι να καταργήσει, αρχικά, τη νυχτερική βάρδια και τώρα να αφήσει τις σχολικές μονάδες που λειτουργούσε ο θεσμός με ένα και μόνο φύλακα και να κατανείμει τους υπόλοιπους σε άλλα σχολεία...Επίσης, ζητά από το δήμαρχο να αναλάβει πρωτοβουλίες και να διεκικήσει 10 ακόμη θέσεις σχολικών φυλάκων αλλά και να “μη γκρεμίζει ότι με κόποι οι άλλοι έκτισαν”...Τέλος, καλεί την εκπαιδευτική κοινότητα, τους γονείς και μαθητές, να μην “απεμπολήσουν το δικαίωμα της σωστής φύλαξης των σχολείων τους” και να πιέσουν τη δημοτική αρχή ώστε να προχωρήσει επιπλέον προσλήψεις προσωπικού για τη σωστή φύλαξη των σχολείων της Νέας Ορεστιάδας.
Αναλυτικά, στο άρθρο- παρέμβαση, ο κ. Παπαϊωάννου αναφέρει:

Σ Χ Ο Λ Ι Κ Ο Ι Φ Υ Λ Α Κ Ε Σ Σ Τ Ο Δ Η Μ Ο Ο Ρ Ε Σ Τ Ι Α Δ Α Σ
Σ Ε Α Π Α Ξ Ι Ω Σ Η

Τ ο υ Άγγελου Παπαιωάννου πρ. δημάρχου
“Ο θεσμός των σχολικών φυλάκων καθιερώθηκε κατά την δημαρχιακή περίοδο 1999-2002,όταν με ασφυκτικές πιέσεις επιβάλαμε ως δήμος στην κεντρική εξουσία να συμπεριλάβει και την Ορεστιάδα –ως μη πρωτεύουσα Νομού-στον σχεδιασμό και στην κατανομή των θέσεων προσωπικού φυλάκων. Το πρόγραμμα απευθυνόταν ΜΟΝΟ για τα σχολικά συγκροτήματα των πόλεων που ήταν πρωτεύουσες νομών.
Τα επιχειρήματα μας ήταν αρκετά ισχυρά , για να πειστεί το υπουργείο εσωτερικών να διαθέσει 14 πιστώσεις για ισάριθμες προσλήψεις προσωπικού ,για την φύλαξη των απομακρυσμένων σχολικών μονάδων της πόλης μας ,με ιδιαίτερα γνωρίσματα και μεγάλη επικινδυνότητα.
Σχολικές μονάδες, του 2ου Λυκείου που βρίσκεται στο νότιο άκρο της πόλης δίπλα στον οικισμό των Ελληνοποντίων προσφύγων , του 2ου Γυμνασίου που είναι χωροθετημένο δίπλα σε κατοικίες αθίγγανων ,.του Τεχνικού και επαγγελματικού λυκείου στο δυτικό άκρο της πόλης και το συγκρότημα του 1ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου, έλυσαν το μεγάλο πρόβλημα των πολυδάπανων ζημιών ,του αυστηρού ελέγχου των εξωσχολικών μέσα και έξω από τον σχολικό χώρο, όπως επίσης την αποφυγή διαρρήξεων και κλοπών.
Το πρόγραμμα φύλαξης ,επί των ημερών μας ήταν σε 24ωρη βάση όπως πρέπει και προβλέπεται άλλως τε ,καλύπτοντας ακόμη και τα ΡΕΠΟ των εργαζομένων και μάλιστα όλες τις ημέρες της εβδομάδας, χωρίς καμιά έκπτωση και περικοπή.
Μετά το 2003 μέχρι και σήμερα ,ύστερα από έξι χρόνια δηλαδή, καμιά προσπάθεια δεν έγινε να εξασφαλίσει ο δήμος επί πλέον φύλακες για την φύλαξη και των άλλων σχολικών μονάδων της δευτεροβάθμιας και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης μας. Η ευθύνη των δημάρχων είναι ορατή, ιδιαίτερα του νυν δημάρχου κ.Μουζά που με την ιδιότητα του εν ενεργεία εκπαιδευτικού ,γνωρίζοντας από μέσα την ανάγκη φύλαξης ,θα έπρεπε από την πρώτη στιγμή να δώσει ιδιαίτερο βάρος στο θέμα αυτό. Απεναντίας πληροφορούμαι , μετά την απόφαση του να καταργήσει την νυχτερινή βάρδια, που το κατακρίναμε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, τώρα αποφασίζει να αφήσει στα παραπάνω φυλασσόμενα σχολεία από έναν φύλακα, και να κατανείμει τους υπόλοιπους στα άλλα μη φυλασσόμενα . Ήμαρτον κύριε .Τι θα δούμε ακόμη.
Μήπως ,λέω μήπως ο κ δήμαρχος μπέρδεψε τα καθήκοντα του φύλακα με αυτά του επιστάτη. Σε διαφορετική περίπτωση, πρέπει να τον πληροφορήσω, ότι φύλαξη σχολείου με έναν φύλακα δεν γίνεται. Αν θέλει να τους κάνει επιστάτες είναι ένα άλλο θέμα .Παρεπιπτόντος θέλω να σημειώσω ότι όλα σχεδόν τα σχολικά συγκροτήματα της πόλης μας στερούνται των υπηρεσιών του επιστάτη που κατά κόρον γίνονται από τους διευθυντές των σχολείων .Επειδή όμως η μετατροπή των καθηκόντων των φυλάκων που προσελήφθηκαν για τον σκοπό αυτό δεν μπορεί να γίνει ,καλά θα κάνει ο κ. δήμαρχος να πράξει αυτό που για δύο χρόνια δεν έπραξε. .Να πάρει δηλαδή πρωτοβουλίες για την πρόσληψη δέκα ακόμη φυλάκων ,αυτό που πρότεινα στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ,όταν συζητήθηκε η τροποποίηση του οργανισμού εσωτερικής λειτουργίας του δήμου με την ένταξη άλλων δέκα οργανικών θέσεων.
Τέλος, τονίζοντας ότι στον τρίτο χρόνο άσκησης των καθηκόντων του ο κ.Μουζάς δεν δικαιούται να γκρεμίζει ότι με πολύ κόπο άλλοι έκτισαν ,να σκεφτεί τουλάχιστον ως εκπαιδευτικός και να σταματήσει την αποτρόπαια πράξη του προς όφελος της εκπαίδευσης και του δήμου.
Καλώ την β΄ ΕΛΜΕ ,τα σχολικά συμβούλια, τους συλλόγους γονέων ,τα δεκαπενταμελή συμβούλια των φυλασσομένων σχολείων να προστατεύσουν τα κεκτημένα δικαιώματα τους ,να μην απεμπολήσουν το δικαίωμα της ΣΩΣΤΗΣ φύλαξης των σχολείων τους , από κακοποιά στοιχεία, με φθορές ,κλοπές και άλλου είδους καταστροφές
Καλώ επίσης τον σύλλογο των δασκάλων, τους συλλόγους γονέων των αφύλακτων σχολείων ,να ασκήσουν πίεση στην δημοτική αρχή για την πρόσληψη επί πλέον προσωπικού για την σωστή φύλαξη των σχολείων τους.”

48 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έργα και ημέρες του δημάρχου .Είναι δύσκολο να προσθέτεις αντίθετα πολύ εύκολο να αφαιρείς. Μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα ο καθένας μπορεί να κάνει .Δήμαρχε, εξασφάλισε προσωπικό, και μην κάνεις μαγκιές με το υφιστάμενο προσωπικό που άλλοι φρόντισαν. Τα ναρκωτικά ,η αλητεία, και οι κλοπές δεν είναι προνόμιο των μεγάλων αστικών πόλεων, βρίσκονται και στην πόρτα μας .Ενίσχυσε την φύλαξη των σχολείων ,μην την αποδυναμώνεις

Ανώνυμος είπε...

Η μεγάλη...συμβολή του εν τάξει στην εκπαίδευση .Στέρησε από το πανεπιστήμιο τον οδηγό για την μεταφορά των φοιτητών από και προς το πανεπιστήμιο, πήγε να βάλει τα νήπια σε κοντέινερ, αποδιοργανώνει την σωστή φύλαξη των τεσσάρων σχολικών συγκροτημάτων. Κατά τα άλλα είναι δάσκαλος.

Ανώνυμος είπε...

Είναι δυνατόν κύριοι, να καταργούμε τη σωστή φύλαξη σε ορισμένα σχολεία (για την οποία φρόντισαν βέβαια κάποιοι πριν 7-8 χρόνια ) προκειμένου να πούμε ότι φυλάγονται πλέον σχεδόν όλα τα σχολεία;
Για τόσο κουτό τον περνάτε τον κόσμο;

Τι είναι η φύλαξη κύριοι του Δήμου;
Γύρος πίτα με λίγα απ' όλα;
Θα βάλουμε τους φύλακες που έχουμε έναν σε κάθε σχολείο ;
( Αμ δεν φτάνουν για όλα τα Σχολεία, και φταίει ο πρώην Δήμαρχος κ. Παπαϊωάννου γιατί εξασφάλισε λίγες θέσεις νομίζω μόνο 14)
Ξέρετε πως λέγετε αυτό που πάτε να κάνετε ΚΥΡΙΟΙ ; "μη φύλαξη",
όπως λέμε "μη ψήφος ξανά ".
Κύριοι !!! Δεν σας σώζουν ξανά ούτε Θεσμοί, ούτε Θεματοφύλακες, ούτε Βουλευτές, ούτε Νομάρχες. ΚΑΝΕΝΑΣ !!!


Ούτε να διαχειριστείτε σωστά αυτά που σας άφησαν οι προηγούμενοι δεν μπορείτε!
Δουλέψτε λιγάκι και μη δουλεύετε εμάς.
Φέρτε κανένα έργο στην πόλη μας. Βρείτε πόρους επιτέλους. Γιατί σας εκλέξαμε;
Να σας θυμίσω επίσης κύριοι έναν βασικό κανόνα της Διαίρεσης.
« Όταν μεγαλώνει ο Διαιρέτης μικραίνει το πηλίκον» Σκεφτείτε λίγο! θα βρείτε τι σημαίνει!

Και μια πρόταση ΚΥΡΙΟΙ αν θέλετε φύλαξη για όλα τα σχολεία και για τα Νηπιαγωγεία για να πάρετε τα συγχαρητήρια των πολιτών!
Προσέξτε μυαλό και σκέψη:
Έχουμε 14 φύλακες και 30 περίπου σχολεία στο Δήμο μας.
Έχουμε και λέμε 14 χ 8 ώρες εργασίας = 112 εργατοώρες.
112 εργατοώρες ΔΙΑ 30 = 3,73 ώρες καθημερινά σε κάθε σχολείο
(Τις υπόλοιπες ώρες θα βγάλει μια ανακοίνωση ο Δήμος και θα απαγορεύσει σε κάθε επίδοξο κακοποιό στοιχείο να δραστηριοποιηθεί).

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

opa re megale. siga, siga.
an itan toso kalos autos o papaioannou giati den ton janavgale o kosmos?
mipos giati eixe alla... xarismata!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΗΞΕΡΟ

Ανώνυμος είπε...

το θεμα μας ειναι οι σχολικοι φυλακες.
14 θεσεις εργασιας στο δημο μας τις εφερε ο παπαιωαννου, ειναι γεγονος , οσο κι αν δε σ αρεσει αυτο

Ανώνυμος είπε...

Σπουδαία θέση πήρες ανώνυμε 28-2-2009 7:49 πμ για το θέμα που βάζουμε.Τα χαρίσματα μας μάραναν.
Ποιοί δηλαδή είναι καλοί; Αυτοί που διαλύουν τα πάντα; Να τους χαίρεσαι. Η πόλη μας όμως τι φταίει;

Ανώνυμος είπε...

τρα-λαλα-τρα-λαλα...ήρεμα ,ήρεμα δεν είμαι τρομοκρατης...
πως θα παμε μπροστα ρε παιδια με Παπαιωάννου και Βαρσαμη ,χειμωνιατικος ηλιος σας βάρεσε???

Ανώνυμος είπε...

ειδαμε και τα χαλια των νεοτερων.Μουζα και χαμαλιδη. μονο για τον εαυτουλη τους νοιαζονται

Ανώνυμος είπε...

ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ, Ο ΒΑΡΣΑΜΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΛΕΥΡΑ. ΚΑΙ Ο ΤΖΟ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠ

Ανώνυμος είπε...

9:49
για πες μας τα δικα σου χαρισματα;
της κακεντρεχιας;

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΥΝ. ΜΕ ΤΑ ΔΙΠΛΟΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ(ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ ΜΟΥ), ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ, ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ -50, ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΛΠ
Ο ΜΟΥΖΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!!! ΟΧΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΙΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

re o papaioannou den einai aftos pou stis ekloges tou 1994 moiraze psifodeltia tou dermentzopoulou. Eseis oi pasokoi exete megali plaka.

Ανώνυμος είπε...

kai tora stis perasmenes ekloges moirage psifodeltia tou tzotzola ti defteri kiriaki.
Tha mou peite, fysika to ekane gia to kalo tis polis.
Enan pou ton evrize 4 xronia. hahahahahah

Ανώνυμος είπε...

1:34 μμ
ΚΟΛΛΗΜΕΝΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΜΟΥΖΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ο δραπέτης Παλαιοκώστας μοιράζει λέει λεφτά στους συγχωριανούς του.
Χωρίς να τα δουλέψει ¨ηρωας" με ξένα λεφτά.
Άλλοι πάλι κάνουν τους καλούς στο σινάφι τους, μεταφέροντας θέσεις εργασίας που τις έβγαλαν κάποιοι άλλοι,"κλέβοντάς " τες από αλλού.
"Ήρωας" με ξένα κόλυβα

Ανώνυμος είπε...

Ο Παπ όχι μόνο δεν μπορεί να μοίρασε ψηφοδέλτια κανενός δερμενζ .αλλά αν ψήφισε την δεύτερη Κυριακή τον Τζο ,αυτό θα πει υπέρβαση για το καλό της πόλης, στηρίζοντας ακόμα και τον αντίπαλό του .Αν έγινε αυτό ,τότε ο Παπ έχει μεγάλο πολιτικό ένστικτο. Οσφρήστικε την ανικανότητα του σημερινού δημάρχου ,κάτι για το οποίο εμείς κοιμόμασταν βαθειά .Δικαιώνεται για την επιλογή του .Αν έγινε αυτό. Όσο για την σύγκριση με τον Βαρσάμη ο ένας είχε 4 χρόνια ενώ ο άλλος 12 χρόνια Παπ και Τζο ειναι56 ετών ο βαρς.76 ,μια γενιά διαφορά. Οσο για δουλειά και αποτελεσματικότητα όλοι το λένε άλλα ήταν τα κουσούρια του,δεν έγινε ρόμπα του Ζαν -Μπον.

Ανώνυμος είπε...

μη ξεφευγετε απο το θεμα

Ανώνυμος είπε...

nai etsi einai. o pap exei alla... xarismata.
hahahaahha

Ανώνυμος είπε...

oso gia to zan-mpon an tumamai kala aftos evgale ton pap sto klari. mexri tote den ton ixere oute to idio to pasok pou upotitetai oti aniki.
hahahahahaha

Ανώνυμος είπε...

oso gia to zan-mpon an tumamai kala aftos evgale ton pap sto klari. mexri tote den ton ixere oute to idio to pasok pou upotitetai oti aniki.
hahahahahaha

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ 55 ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ 56 ΕΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΤΖΟ;

zan-mpon ΜΗ ΛΕΡΩΝΕΤΑΙ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΛΕΣΙΑ

Ανώνυμος είπε...

"exei alla... xarismata"

haha
tha mas pis kai mas pia ine afta;

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΛΟΥΚΟΥΜΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ..... ΟΣΗ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ....... ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ!!!!!!!!!!! ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΛΑΓΝΕΙΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ......... ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΡΡΡΡΡΡΕΝ..... HARIBO

Ανώνυμος είπε...

Τώρα για να λέμε του στραβού το δίκιο ο Παπαϊωάννου ήταν ο πιο αποτελεσματικός, είχε δεν είχε κουσούρια. Ήξερε βρε αδερφέ να πείθει τους κυβερνητικούς ,τους έφερνε βόλτα. Ήταν αποφασιστικός, δεν κώλωνε.
Ο ΑΜΕΡΟΛΙΠΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟΝ;

Ανώνυμος είπε...

meni eisai poli malakismeni.....
A.P.

Ανώνυμος είπε...

poloi noiazontai gia afton,kai ton theloun,pali gia dimarkho.

Ανώνυμος είπε...

A.P.
ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ;

10:01 πμ
ΩΧ!!!

Ανώνυμος είπε...

Α.Ρ είσαι μεγάλη .....ΜΠΑ1!!!!

Ανώνυμος είπε...

2 Μάρτιος 2009 8:57 μμ
ΚΑΙ
3 Μάρτιος 2009 12:06 μμ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!!!!

Ανώνυμος είπε...

press-a για βάλε μια τάξη...

Ανώνυμος είπε...

H μεγάλη αδυναμία της ανωνυμίας που γίνεται εκμετάλευση για εξωτερίκευση κάθε είδους κόμπλεξ.Λίγος σεβασμός κυρίως όταν γίνεται αναφορά σε γυναίκες δεν βλάπτει.

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ. ΑΝ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΣΕΒΑΣΜΟ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!
ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ

Ανώνυμος είπε...

ΑΡ
ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ

Ανώνυμος είπε...

to oti h symperifora tis parapano anaferomenis einai aparadekti einai gnosto

Ανώνυμος είπε...

Στο τι ειναι απαράδεκτη ρε χαμένε!!!!
Επειδή διατυπώνει τις απόψεις της που απ οτι φαινεται δεν ειναι αρεστες σε σενα; Μήπως πρεπει να παιρνει την γνώμη σου πρωτα;

Ανώνυμος είπε...

oxi oi apopseis alla oi prakseis metrane!!!!!!file

Ανώνυμος είπε...

Ποιες ΠΡΑΞΕΙΣ ΡΕ!!!!
Για καμμια απόλυτως πραξη της δεν μπορείς να την κατηγορησεις την στιγμή που δεν απτεται και δεν εχει σχεση με το συνολο.
Απο τουδε και στο εξής θα παιρνει την έγκρισή σου,για το τι πράττει μήπως και σε ενοχλεί...

Ανώνυμος είπε...

ρεεεεεε μπουζόκλειδα για σφίξτε τα μπουλόνια σας και αφήστε ησυχη την γυναίκα.....

ξ.λ.

Ανώνυμος είπε...

Η ανάρτηση αφορά τον κ. Μουζά και κ.Ζαχαρία που έκαναν μαντάρα τους σχολικούς φύλακες .Οι δύο τους ως πρόεδρος και αντιπρόεδρος της OR TV την διέλυσαν την δημοτική ραδιοτηλεόραση, τώρα διαλύουν την σχολική φύλαξη. να δούμε τι έπεται .Ίσως το πρόγραμμα -βοήθεια στο σπίτι -που είναι στην ευθύνη του κ. Ζαχαρία ως προέδρου της αναπτυξιακής εταιρείας του Δήμου..Ρε μεγάλε με πόσες μα…λες τρως

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ..ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ,ΑΦΟΥ ΕΓΩ Η ΠΤΩΧΗ ΠΛΗΝ ΤΙΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΕΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ,ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΣΑΠΤΕΙ.. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΕΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ, ΚΑΙ ΜΗ ΛΕΡΩΝΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...... ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ .

Ανώνυμος είπε...

H ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ. ΠΟΣΩΣ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΤΕΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

eno otan katevazoun xristopanagies gia tous kurious de leme tipota.. Gia kanena de prepei na milame etsi.. Opoios diafonei na kanei kritiki kai oxi na vrizei..

Ανώνυμος είπε...

Έχω την εντύπωση ότι η ανωνυμία κατεβάζει το επίπεδο και βοηθά στη διατύπωση απόψεων με φράσεις που επ ουδενί δεν θα λεγόντουσαν σε πρόσωπο με πρόσωπο συζητήσεις.
Καλό είναι να έχουμε το θάρρος να το εκφράζουμε επωνύμως.
Κανείς (άντρας ή γυναίκα) δεν δεν αξίζει αυτής της ανέντιμης συμπεριφοράς.
Ας γίνουμε πολίτες επιτέλους.
Ή έχουμε τα επιχειρήματα να υπερασπιστούμε τις απόχψεις μας ή δεν τα έχουμε.
Επιτέλους ας σοβαρευτούμε!
Χάρης Κανταρίδης

Ανώνυμος είπε...

Giati den katalava pian vrizoune? Gia pia lete?

Ανώνυμος είπε...

επ ουδενί δεν θα λεγόντουσαν σε πρόσωπο με πρόσωπο συζητήσεις.

κ. Κανταρίδη δυστυχώς το πιο πάνω υβριστικό επίθετο, ειδικά το αρσενικό, έγινε η πιο δημοφιλής λέξη σήμερα και το λένε πρόσωπο με πρόσωπο συχνότατα

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ
ΓΙΑΤΙ ΕΒΡΙΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ;

Α.Ρ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ;

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons