Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

«Μήνυμα» προς επισκέπτες και σχολιαστές...


Να δείτε που σιγά- σιγά θα μας πούνε ότι... φταίει το blog «στην press-a» για τις εξελίξεις στο δήμο Ορεστιάδας, στο ΠΑ. ΣΟ. Κ, την υποψηφιότητα Χαμαλίδη, τις υπόγειες- ισόγειες και υπέργειες διαδρομές, για την καλή ή κακή λειτουργία των θεσμών, την τραγική λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου και για τον.. «κακό μας τον καιρό».
Είναι γεγονός ότι η καταγραφή και μεταφορά της επικαιρότητας, της είδησης όχι μόνο από την ορατή της πλευρά αλλά και από την αθέατη, που είναι και η πλέον ενδιαφέρουσα, δεν είναι, κάποιες φορές, ευχάριστη. Τουναντίον...
Στη «μικρή ζωή» που έχει το blog-κάτι παραπάνω από 3 μήνες-ασχολήθηκε με την ανάδειξη αρκετών θεμάτων, σημαντικών, για το δήμο και την περιοχή. Γενικότερα αποτέλεσε ένα «χώρο» ενημέρωσης για τα τοπικά δρώμενα και σε πολλά επίπεδα, με «ειδησούλες», άρθρα- απόψεις, ρεπορτάζ επικαιρότητας, σχόλια ακόμα και αθλητική επικαιρότητα...
Μπορεί κάποια να ήταν «σκληρά», κάποια «κριτικά» ή και επικριτικά, άλλα «χαλαρά», όμως όλα ήταν βασισμένα σε «πραγματικά γεγονότα» και σε «αλήθειες», δεν ήταν αποκυήματα κανενός «σκηνοθέτη», καμιάς αρρωστημένης φαντασίας ή σεναρίων...
Είναι γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή τις εξελίξεις στο δήμο Ορεστιάδας, η επισκεψιμότητα αυξήθηκε σημαντικά αλλά αυτό δεν έγινε γιατί το blog το επιζήτησε ως αυτοσκοπό. Μάλλον η «ανάγκη» των πολιτών να αντλήσουν πληροφορίες και αλήθειες, από μια «ανεξάρτητη» πηγή που, πιθανά, είχε κερδίσει το σεβασμό τους από τον τρόπο γραφής και προσέγγισης των τοπικών δρωμένων να συντέλεσε σε αυτό. Ίσως να έτυχε, ίσως να... πέτυχε...
Παράλληλα υπήρξε κι ένας καταιγισμός σχολίων. Επικριτικά, κριτικά, πολιτισμένα, προβληματισμού ή με υπονοούμενα...Δυστυχώς δεν αποφεύχθηκαν κάποια υβριστικά και απαράδεκτα, τα οποία έχουν ήδη καταδικαστεί γιατί δε μπορεί να αποτελούν σημεία πολιτισμένου πολιτικού διαλόγου, σημεία αντιπαράθεσης απόψεων ή θέσεων. Δεν μπορεί, χωρίς ζύγι, να θίγονται άνθρωποι, ηθικές αξίες, συνειδήσεις ανθρώπων που είχαν το θάρρος να βγουν φόρα παρτίδα στα κοινά και να εκτεθούν... Η απόφαση «έκθεσής» τους δεν μπορεί να σημαίνει το λιθοβολισμό και την κατασυκοφάντησή τους για όλα τα στραβά κι ανάποδα σ’ αυτό τον τόπο. Βέβαια, θα πρέπει να παρατηρήσει κανείς πως, κάποια εκ των σχολίων, δεν ήταν παρά μεταφορά σε «σχόλιο» κάποιων αναπόδεικτων, πιθανά, σεναρίων- φημών για «άνομες» συμπεριφορές, συνεργασίες κ. τ. λ., που «κυκλοφορούν» σε διάφορους χώρους, χωρίς να καταδικαστούν ποτέ κι από κανένα, αν και είναι γνωστά...
Σε καμία περίπτωση, δεν θέλει το blog να «ταΐσει» και να γιγαντώσει το «τέρας της λασπολογίας» που όλους κι όλα τα τρώει και τα καταβροχθίζει.
Από την άλλη όμως, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως δεν είναι στην πρόθεση του blog «στην press-a» να βάλει κανένα περιορισμό σχολίων, προληπτικής λογοκρισίας και υποκειμενικού ελέγχου, πριν την ανάρτηση, στα όσα οι πολίτες θέλουν να σχολιάσουν. Τα λίγα, σχετικά με τα δεκάδες που έχουν αναρτηθεί, υβριστικά σχόλια, κατευθυνόμενα ή μη, δε μπορούν να ζυγιαστούν το ίδιο με τα σοβαρά, πολιτισμένα και με άποψη που κατατέθηκαν. Οι παραινέσεις επισκεπτών για να τεθεί περιορισμός των σχολίων καταγράφονται ως άποψη και προβληματισμός αλλά τη λογοκρισία πολύ αγάπησαν, το λογοκριτή κανείς...Κι επειδή τυγχάνει να γνωρίζουμε από "πρώτο χέρι" τι εστί να σου «κόβουν» άρθρο, σχόλιο, ρεπορτάζ, στο όνομα της εξυπηρέτησης συμφερόντων, ατομικών, επιχειρηματικών ή πολιτικών, δεν πρόκειται να τεθεί περιορισμός...Ας βάλουμε ο καθένας τα «φίλτρα» του…
Στους επισκέπτες και σχολιαστές του blog και στο... πληκτρολόγιό τους είναι η «δύναμη» και η ορθή κατανομή της...Ας σχολιάσουν ό,τι θέλουν κι όπως θέλουν, αλλά ας αποφύγουν τις ύβρεις και να θίγουν, αναπόδεικτα, ανθρώπους και συνειδήσεις. Είναι κρίμα να δίνουν «τροφή» σε, αρκετούς, που δεν καλοβλέπουν την ύπαρξη ενός χώρου πληροφόρησης μη ελεγχόμενου, ενός χώρου ανταλλαγής προβληματισμών, ενός χώρου όπου όλοι έχουν πρόσβαση, λόγο και σχόλιο...Εκτός αν θέλουν η “press-a” να «σιωπήσει», προς τέρψη και ικανοποίηση αυτών που, πιθανά, το εύχονται και το επιθυμούν...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή “press-a”
Ο ρόλος που επιτελείς εσύ και το κάθε blog είναι αναγνωρισμένος και σεβαστός.
Αλίμονο αν ήταν αλλιώς.
Αυτό που ζητά οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος δεν είναι η φίμωση των απόψεων και η λογοκρισία.
Είναι το απλούστατο: Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να θίγει συνειδήσεις άλλων καλυπτόμενος πίσω απ την ανωνυμία, γιατί τότε ο ίδιος έχει από μόνος του απολέσει την ιδιότητα του πολίτη και είναι απλά ένας κακεντρεχής και μικροπρεπής άνθρωπος.
Όλοι κρινόμαστε και ο καθένας έχει το δικαίωμα να μας κρίνει, σύμφωνα με το χαρακτήρα που έχει διαμορφώσει απ τα βιώματά του, τις εμπειρίες και τις πεποιθήσεις του.
Όμως η αναπόδεικτη κατηγορία και λασπολογία, για οποιοδήποτε πρόσωπο, δε νομίζω πως εκφράζει αυτό που οι πρόγονοί μας καθιέρωσαν και ονομάτισαν ως ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και μας αρέσει να το επικαλούμαστε συχνά.
Ας έχει λοιπόν ο κσθένας μας τη συναίσθηση των ευθυνών του και την ακεραιότητα να υπερασπίζεται και να αποδυκνύει αυτά που γράφει για άλλους, ειδάλλως ας τα κρατάει για τον εαυτό και την παρέα του.
Με εκτίμηση
ΧΑΡΗΣ ΚΑΝΤΑΡΙΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Η ανωνυμία εδώ μέσα είναι απλά η μοντέρνα έκδοση της ανωνυμίας που υπάρχει στα καφενεία όταν σχολιάζονται τα πάντα, όταν βγαίνουν αναπόδεικτα συμπεράσματα όπου ο καθένας προσθέτει το μακρύ του και το κοντό του. Απλά ενοχλεί διότι είναι σε γραπτό λόγο. Καμία όμως άλλη διαφορά δεν έχει.

Ολοι εσείς που επιθυμείτε την επωνυμία, το μόνο που θέλετε είναι να φιμώσετε έμμεσα τον απλό κόσμο, που θέλει να πεί την αμπελοσοφία του χωρις να λογαριάζει κόστος. Οπως ακριβώς κάνει στο δρόμο ή στο καφενείο. Δική του απόφαση είναι να στέκεται πίσω από την κουρτίνα. Δικό σας δικαίωμα είναι να "εκτίθεστε" δημόσια και άρα να δέχεστε οποιαδήποτε κριτική. Δεν μπορείτε όμως να απαιτείτε να εκτίθενται δημόσια και όλοι οι υπόλοιποι επειδη αποφασίσαστε να εκτεθείτε εσείς.
Φραγμοί δεν μπαίνουν στα "καφενεία", φραγμοί δεν μπαίνουν στα πεζοδρόμια, φραγμοί δεν μπαίνουν στο διαδίκτυο. Και σε όποιον αρέσει.
Ενα μεγάλο μπράβο στον Press για τις απόψεις του.

Μ.Μ.

Ανώνυμος είπε...

Καλό μου παιδί, έτσι να πάτε μπροστά την κοινωνία. Με λογική καφενείου.
Πέτυχαν οι γονείς σας στο έργο τους.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΗ “press-a”
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΑΝΗΡΤΗΣΕΣ.
Η ΛΑΣΠΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΙΠΟΝ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΦΙΛΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ. Η ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΓΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΤΙΜΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.
ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΑΠΕΧΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΤΩΝ ΜΕΝ ΕΝΩ Η ΛΑΣΠΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ «ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ».
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ. ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΜΑΛΙΔΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ .
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ;
ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΤΕ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΠΕΤΑΤΕ ΛΑΣΠΗ; ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ;
Ο ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΠΟ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΡΑΤΗΣΕ ΔΥΟ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΑΣΗ (ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ.)
ΕΚΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΕΙΔΕ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΡΑΞΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΑΞΕ ΚΥΡΙΟΙ. ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜ, ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ;

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ Ο ΧΑΜΑΛΙΔΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ,ΚΑΝΟΝΑΣ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΝΑ ΣΩΣΙΒΙΟ.
ΠΟΙΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΙΟ ΘΕΡΜΟΑΙΜΟΙ ΘΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΗΣΟΥΝ; ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ;
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΗ Η ΑΜΕΡΟΛΗΨΙΑ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΗ Η ΟΜΙΧΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΙΩΣ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΕΔΩ ΦΤΑΣΑΤΕ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗ ΛΟΔΟΚΡΙΣΙΑ.
ΕΛΕΟΣ ΣΩΤΗΡΕΣ!
ΑΓΑΠΗΤΗ “press-a” ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΧΑΜΑΛΙΔΗ!
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑ; ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΑΣ;
ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΟΧΙ;
ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ, ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΧΑΜΑΛΙΔΗ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΧΡΗΣΤΟΣ Χ.
ΕΣΤΕΙΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ.
ΤΑ ΕΚΟΨΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΡΙΟΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΜΑΛΙΔΗΣ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΛΕΓΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΤΡΑΤΙΚΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ BLOG ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.
ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ.
ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΧΑΜΑΛΙΔΗ; ΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ; ΜΕ ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ; ΜΕ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ;
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΛΥΠΑΜΑΙ! ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΟΜΩΣ ΕΣΦΑΛΑ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.
ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΛΕΓΕ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΩ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ.
ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΛΕΙΔΑΜΠΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ.
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΕΦΥΓΕ. Ο ΛΑΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑ. ΘΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΡΗΣΗ "ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ" Η ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ "ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ"
ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΤΥΧΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ.
Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΝΑΤΑΣΑΣ ΓΚΑΡΑ ΣΤΗ ΕΦΗΜ. "ΜΕΘΟΡΙΟΣ" ΣΤΙΣ 15-1-2009. ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ Τ΄ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.
( ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΧΑΜΑΛΙΔΗ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons