Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

Καραμανλής ή κατάληψη της Δ. Ο. Υ Αλεξανδρούπολης…


«Ή ραντεβού με τον...καπετάν-Κωνσταντή (Καραμανλή) ή «κόβονται» οι εισπράξεις του κράτους- επ’ αόριστο- λόγω κατάληψης στη Δ. Ο. Υ. Αλεξανδρούπολης». Σε αυτές τις 19 λέξεις περικλείεται η απόφαση που πήρε εχθές το νομαρχιακό συμβούλιο για το θέμα της θαλάσσιας συγκοινωνίας της Σαμοθράκης, που, ουσιαστικά, εδώ και 2,5 μήνες περιμένει το καράβι που θα τη συνδέει με την Αλεξανδρούπολη.
Στη συνεδρίαση, που είχε ευρεία σύνθεση, συμμετείχαν οι τρεις βουλευτές του νομού, (ο κ. Γεροντόπουλος δεν παρέστη λόγω υποχρεώσεων αλλά εξουσιοδότησε το νομάρχη να δηλώσει ότι συναινεί σε όποια απόφαση ληφθεί), ο πρόεδρος της Διευρυμένης, δήμαρχοι, φορείς και κάτοικοι του νησιού, που αγανακτισμένοι δήλωσαν ότι η κατάσταση «δεν πάει άλλο, κάτι πρέπει να γίνει άμεσα».
Στην επιστολή Ζαμπουνίδη προς Καραμανλή, τίθεται επιτακτικά το αίτημα συνάντησης του Πρωθυπουργού με αντιπροσωπεία που είναι έτοιμη να ταξιδέψει στην Αθήνα για να του μεταφέρει τις διαστάσεις που έχει πάρει το πρόβλημα με την ακτοπλοϊκή συγκοινωνία του νησιού, αλλά και το αίτημα να επαναφέρει το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας όλες τις γραμμές του Βορειοανατολικού Αιγαίου που, σταδιακά, έχουν διακοπεί εδώ και καιρό.
Οι βουλευτές «βλέπουν» οριστική λύση μόνο με «δικό μας πλοίο»...
Και ενώ, ως αναμένονταν, οι δύο παρόντες στη συνεδρίαση κυβερνητικοί βουλευτές (Δερμεντζόπουλος και Κελέτσης) είχαν πιο ήπιο τόνο στις δηλώσεις τους, αναγνωρίζοντας, ωστόσο, ότι το θέμα πρέπει να αντιμετωπιστεί οριστικά και άμεσα, ο ΠΑΣΟΚος Γιώργος Ντόλιος δεν χρειάστηκε να «μασήσει» τα λόγια του και έκανε λόγο για «ναυάγιο της κυβερνητικής πολιτικής στα θέματα ακτοπλοΐας στο Αιγαίο» και για μία κυβέρνηση που «υποδούλωσε την ακτοπλοΐα στο καρτέλ των ακτοπλόων». Ωστόσο, και οι τρεις μίλησαν για την ανάγκη να εξεταστεί σοβαρά, πλέον, το ενδεχόμενο δημιουργίας μίας «κοινοπραξίας» φορέων και ιδιωτών του Έβρου και της Σαμοθράκης, που θα «κυνηγήσει» να επιδοτηθεί από το κράτος και να αποκτήσει «δικό της πλοίο» για τη γραμμή Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΓΑΜΟΤ..ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ..
ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣ.. (μπριιιιιιτ μπες στου μαντρι)οχι ...και ο λυκος ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΦΑΕΙ...ΘΑ ΤΟΝ ΧΩΣΩ ΕΓΩ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ...ΝΑ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ..ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ!!!
ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΜΟΜΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ???ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ,,ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ!!!ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΜΑΙΝΕΙ ΕΒΡΟΣ??
ΕΙΚΟΣΙ ΧΙΛΑΔΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ,,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΗΜΩΣΕΙ Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ...ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΧΟΛΗ???

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ????ΤΡΕΙΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ..
ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ,,ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ!!!
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ!!!!
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ...
ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΔΕΚΟ ΔΕ ΜΙΛΑΩΩ...
ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ???
Η ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΡΙΟ!@!!

ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ..ΕΔΩ Ο ΤΖΟΤΖΟΛΑΣ "ΠΗΓΕ" ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΔΙΜΟΤΕΙΧΟΥ (ΛΙΑΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ???? Η ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ???

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟΤΕΡΟ Η ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ; ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 6-7 ΧΡΟΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !! ΝΑ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ!

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ; ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ!
ΜΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ;

Ανώνυμος είπε...

Μόνο σοβαρή δεν θα έλεγα την πρόταση του Ν.Σ.Τζάμπα μαγγιές οι απειλές που μου θυμίζουν κατι παλληκάρια σημερινούς ,,,ηγέτεςτου Ν.Σ σε κατι δικαστήρια στην Αθήνα .Ολάκαιρο υπουγείο ναυτιλίας δεν μπορεί να λύση το πρόβλημα.Τι πυροτέχνημα και αυτό.σαν το ΕΒΡΟΣ 2010.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΟΥ 2010 ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ;
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ! ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΡΙΟ ΑΝΤΙΡΙΟ!


ΡΙΟΟΟΟ!! (ΣΤΑ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΑ)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons