Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

Δήμος Τριγώνου: προεδρείο μέσω… Κώδικα...


Ο…αυτόματος πιλότος που ορίζεται από τον Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων ανέδειξε, τελικά, το νέο προεδρείο στο δήμο Τριγώνου, η σύνθεση του οποίου είναι «αναγκαστικά» διαπαραταξιακή, αφού εκτός από τον κ. Ζήση Κεραμιτσή, που αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου και τον κ. Ευάγγελο Σωτηρούδη, που θα καθίσει στη θέση του γραμματέα, τη θέση του αντιπροέδρου καταλαμβάνει ο επικεφαλής της μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου, κ. Πασχάλης Γουτκίδης. Το έργο των «ανταρτών», που με…μεγάλη επιτυχία παίχτηκε στο δήμο Ορεστιάδας, έπαιξε και στο Τρίγωνο, αφού οι δύο πρώην αντιδήμαρχοι (Σωτηρούδης και Τσελεμπής) αποφάσισαν να αφήσουν…ξεκρέμαστο το δήμαρχό τους, και να απέχουν από τις δημαιρεσίες, τόσο κατά την πρώτη συνεδρίαση, της 4ης Ιανουαρίου όσο και στη χθεσινή, επαναληπτική, με αποτέλεσμα, ο ένας εκ των δύο-λόγω αριθμού ψήφων που συγκέντρωσε στις εκλογές του 2006-να οριστεί (…μέσω Κώδικα) γραμματέας και ο δεύτερος, ο κ. Δημήτρης Τσελεμπής, να βρίσκεται εκτός της παράταξης, αφού ο δήμαρχος, Μανώλης Χατζηπαναγιώτου, τον διέγραψε. «Ο κ. Τσελεμπής απέδειξε, δυστυχώς, πως το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν το “δικό του καλό” και η καρέκλα του αντιδημάρχου. Ουσιαστικά, έθεσε ο ίδιος τον εαυτό του εκτός παράταξης με τις συμπεριφορές του τόσο κατά το χρονικό διάστημα της θητείας του, αλλά και την επίθεση λάσπης που εξαπέλυσε τις τελευταίες ημέρες, μόλις του έγινε γνωστό πως πρόκειται να αντικατασταθεί». Με την ανακοίνωση αυτή ο κ. Χατζηπαναγιώτου πήρε «διαζύγιο» από τον μέχρι πρότινος συνεργάτη του και έριξε τη «μπάλα» στους «τελικούς κριτές, τους δημότες Τριγώνου να κρίνουν τη στάση του κ. Τσελεμπή».
Όσον αφορά τη δημαρχιακή επιτροπή, και αυτή ήταν «γέννημα» του Κώδικα, που όρισε μέλη της τους: Μπελτσίδη Πασχάλη, Νάτση Μανώλη, Μπαξεβανίδου-Ζηκίδου Αναστασία και Κρατίδη Δημήτρη.
«Θέλω να ελπίζω πως δεν θα παρουσιαστούν άλλα προβλήματα και μικροπολιτικές, στο όνομα της εξυπηρέτησης όποιων σκοπιμοτήτων, ώστε το δημοτικό συμβούλιο να λειτουργήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», σχολίασε ο δήμαρχος Τριγώνου, τονίζοντας ότι πρόθεσή του είναι να συνεργαστεί «με όλους όσους αποδεικνύουν έμπρακτα πως ενδιαφέρονται πραγματικά για τα προβλήματα των δημοτών και του δήμου». Υπενθύμισε δε ότι τα προβλήματα και οι προκλήσεις είναι μπροστά και έχουν ονόματα όπως, «έργα και ΕΣΠΑ, για τα οποία θα πρέπει να δουλέψουμε εντατικά για να πετύχουμε. Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανένας. Αυτό που μας ενδιέφερε και μας ενδιαφέρει είναι το “συνολικό καλό” και γι’ αυτό θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις και χωρίς συμβιβασμούς».

«Συναίνεση» στη σύνθεση των 4 νομαρχιακών επιτροπών...
Σε κλίμα... συναίνεσης, ολοκληρώθηκε, στην πρόσφατη συνεδρίαση του νομαρχιακού συμβουλίου, η διαδικασία συγκρότησης των τεσσάρων νομαρχιακών επιτροπών και εξελέγησαν τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη που τις συνθέτουν.
Στη νομαρχιακή επιτροπή με αντικείμενο τον Αγροτικό Τομέα, την Ανάπτυξη και τις Υποδομές, εξελέγησαν, ως τακτικά μέλη, από την πλειοψηφία οι Μιχάλης Κογιομτζής και Ελένη Τσιαούση και από τη μειοψηφία οι Δελησταμάτης Βασίλης και Μπόγλου Αθανάσιος.
Στη νομαρχιακή επιτροπή με αρμοδιότητα τον Πολιτισμό, τον Τουρισμό και τη Νεολαία, εξελέγησαν, από την πλειοψηφία οι Ντόλας Ιορδάνης και Τσιαούση Ελένη και από τη μειοψηφία οι Αδαμάκης Φώτης και Μαυρίδου Ουρανία.
Η τρίτη επιτροπή, για την Υγεία, την Πρόνοια και την Παιδεία, απαρτίζεται από τους Ζαπάρτα Παναγιώτη και Μαντικίδη Αθανάσιο, από την πλευρά της πλειοψηφίας, και οι κυρίες Δημούδη Ελένη και Ελευθεριάδου Ευτυχία από την πλευρά της μειοψηφίας.
Στην επιτροπή με αντικείμενο τα θέματα Διοίκησης, Εμπορίου, Λαθρομετανάστευσης και Μεταφορών θα συμμετέχουν οι Μαντικίδης Αθανάσιος και Γκουγκουσκίδη Θεόδωρος, εκ μέρους της παράταξης πλειοψηφίας και οι Γαλαζούλας Χρήστος και Νικολαίδης Νίκος από τη μειοψηφία.

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

......στον αερα η εκλογη της δημαρχιακης επιτροπης για κανετε τον κοπο και διαβαστε το
αρθρο 144 παρ.2 του κωδικα δημων και κοινοτητων...εκλογη της δημαρχιακης επιτροπης.....

τελικα σ'αυτη την πολη ,πολυ πεφωτισμενοι αστερες κατοικουν.
οτι θελει κανει ο καθενας.ερμηνευει τους νομους κατα το δοκουν ...
προεδρε ..ο τοκετος μπορει να εβγαλε ...αρρεν...ομως το αρρεν εκανε το πρωτο του λαθος.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ; ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ ΑΝΑΠΛΩΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ.ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΟΣΟΙ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Ο Γουτκίδης είπε ότι το ΠΑΣΟΚ κεντρικά τον πίεσε για να παραστεί αυτός με την ομάδα του στο ΔΣ. Μήπως αυτό έγινε και στην Ορεστιάδα; Μήπως ο Παπαϊωάννου αγνόησε κι αυτός την πρόταση του ΠΑΣΟΚ; Κάπως έτσι πιστεύω ότι έγινε. Μάλλον ο Χαμαλίδης τελικά ενέδωσε στη βούληση του ΠΑΣΟΚ και παρέστη.
Παναγιώτης

Ανώνυμος είπε...

σιγα μην ασχοληθουν τα κεντρικα του ΠΑΣΟΚ με την ορεστιαδα. εχουν πολυ πιο σοβαρα πραγματα να ασχοληθουν από τα προβλήματα του Μουζα. Ο Βουλευτης Ντολιος ειναι ο μονος που θα ξερει. Μηπως τα ...Κεντρικα ειναι ο... Ζαμπουνιδης;

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ!!

Ο ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ 2 ΜΕΡΟΝΥΧΤΑ.

ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΡΩΣΕ, ΠΙΕΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΠΙΕΣΕ ΤΟΝ ΚΥΡΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΑΛΛΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΓΙΑΝΝΗΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΚΕΙ! ΞΕΡΑ ΚΕΦΑΛΙΑ.ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ! ΔΕΝ ΠΙΕΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ! ΕΛΕΓΑΝ.
ΠΙΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΑΛΙΔΗ. ΑΥΤΟΣ ΠΙΕΣΤΗΚΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ
ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΥΓΕΙ ΑΠΡΑΚΤΟΣ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ Ο ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ.
ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

ΑΝ ΔΕ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΦΙΛΑΩ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΩ ΘΕΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ. ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. Ο ΧΑΜΑΛΙΔΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΠΑΙΞΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΘΑΡΟΣ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΩ ΟΣΟ ΜΙΛΗΣΑ ΕΧΕΙ
ΜΕΙΝΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ
ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ.
Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ.
ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ.
ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.

ΛΑΚΗΣ Μ.

Ανώνυμος είπε...

τυπογραφικο λαθος.........
διορθωση το αρθρο ειναι το 104 παρ.2 και οχι το αρθρο 144 του κωδικα δημων και κοινοτητων (Ν.3463/2006).......που αναφερει οτι στην ιδια συνεδριαση και με τον ιδιο τροπο εκλεγονται και τα αναπληρωματικα μελη!!!!!!......
....Οι διαταξεις των παραγραφων 3 και 4 του αρθρου 92 εφαρμοζονται αναλογως και στην περιπτωση αυτη.

για την εκλογη της δημαρχιακης εκλογης ηταν η δευτερη κυριακη....

αν και στην δευτερη συνεδριαση δεν επιτευχθει εκλογη.......θεωρειται οτι εκλεγονται αναλογα με την περιπτωση...........

Ανώνυμος είπε...

αγαπητοι συντροφοι για να διαχειριζεται το θεμα ο καστανιδης,
και να μενει 2 μερες στην ορεστιαδα και να πιεζει τον π. και τον κ.
σημαινει για εμας οτι ο μουζας ειναι πολυ σπουδαιος και οτι το επισημο πασοκ δεν δισταζει να καψει καποιον για να γινει ΧΑΜΑΛ(ιδ)ΗΣ του στεφανατου που επρεπε να βγει προεδρος (αρρεν).ετσι και παλια γραμματια εξωφληθηκαν,και οι θεσμοι διαφυλαχθηκαν.
1. ο μουζας για το πασοκ ειναι κεφαλαιο και ισως υποψηφιος του για το 2010.
2.επειδη ολοι για θεσμους μιλαμε
θυμαται κανεις ποσες φορες την εκανε το πασοκ απο την βουλη;
3.ο χαμαλ(ΙΔ)ης του μουζα εγινε
α.ρομπα γιατι τα επιχειρηματα του δεν επεισαν κανενα, απλα εκανε γνωστο το ηδη γνωστο οτι θα ειναι υποψηφιος του πασοκ,με κανενα σεβασμο στις διαδικασιες, ή ανεξαρτητος απεναντι στον υποψηφιο του πασοκ,πληρης σεβασμος στον χωρο που του εδωσε βημα και χωρο για να κανει τον χαβαλε του.
β."ΕΦΙΑΛΤΗΣ" γιατι αδειασε τον συνδυασμο του με τον χειροτερο τροπο,και με ενα δελτιο τυπου ,πρεπει να την κανει με ελαφρα πηδηματακια μια και δεν τον διωχνει ο π.,κατα τον κωδικα 2 ατομα δεν ειναι παραταξη, ουτε αυτο σεβαστηκε.
γ.θεματοφυλακας των θεσμων, γιατι με την παρουσια του εφερε το δ.σ. σε αδιεξοδο,εαν δεν πηγαινε στην συνεδριαση, οπως προβλεπει ο κωδικας, και με σχετικες παραιτησεις, ουτε γατα ,ουτε ζημια
στις 10,20 της κυριακης θα ειχαν ολοκληρωθει ολα.
και δεν θα ηταν αρρεν ,που δεν ξερεις που θα παει η ιστορια θα ηταν εκ του ασφαλους αντρας,και ολοι σιγουροι,συμπολιτευση αντιπολιτευση, να μου θυμηθειται το μπαχαλο που θα γινεται στο δ.σ.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ σε ολους και στον
ΧΑΜΑΛ(ιδ)Η καλο ταξιδι απο καρδιας στις αναζητησεις του.
n.m.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΑΥΣΗ ΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ... ΚΑΙ Ο ΜΟΥΖΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΜΗ ΑΠΑΡΤΙΑ!!! ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ!!!! ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΝΗΜΗ ......

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!
ΣΚΑΡΛΑΤΙΔΗ ΕΣΥ ΤΟΤΕ ΗΣΟΥΝΑ ΠΑΡΟΝ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ!!!
ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΜΑΝΤΡΩΣΕ ΤΟΥΣ 3 ΤΗΣ ΔΗΜΟΤ. ΑΝΑΓΕΝΝ.
ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΕΖΕ. ΑΚΟΥ
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ, ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΔΡΑΣΤΙΚΟ.
ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΝΗΣΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΖΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΠΑΤΕ; ΘΑ ΠΑΤΕ; ΟΧΙ Ο ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΟΧΙ Ο ΚΥΡΓΙΑΝΝΗΣ. ΑΛΛΗΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΝ ΧΑΜΑΛΙΔΗ, Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΠΑΞΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΑΝΑΦΩΝΙΣΕ. ΦΤΑΝΕΙΕΙΕΙΕΙ!!!! ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ.
Η ΤΟΥΡΤΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ
ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ. Ο ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Τελικα στο τριγωνο καποιοι εχουν αγωνια για το χρησμα του πασοκ αλλα κανουν διαλογο απο την τηλεοραση και βεβαια δεν πατανε στα συμβουλια θα φταιει ο δημαρχος που θα τον αναστησουν με τηνχαζομαρα τους .... παντως τον κρατιδη τον ειχα για εξυπνο!!! οι τηλεοπτικες του δηλωσεις ομως με μπερδεψαν???? ειχε μια "εξυπνη" αποσταση απο τα γεγονοτα αλλα την εχασε!!!! "ο καλος οκαπετανιος στην φουρτουνα ..."

Ανώνυμος είπε...

Δημαρχε στο τριγωνο το αρθ 94 παρ3 του κωδικα το ξερεις???? θα το εφαρμοσεις???

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗ
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ 3.
ΜΕ ΕΠΙΑΣΕΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.ΘΑ ΕΛΕΓΧΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΟ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ.
ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΥΡΙΕ ΛΑΚΗ Μ.
ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ο ΧΑΜΑΛΙΔΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΠΩΣ ΦΓΡΑΦΕΙΣ; ΤΙ ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ; ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΒΡΩΜΙΚΟΣ; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΤΕΤΕ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙΚ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ.
ΑΜΑ ΠΙΑ!
ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Σ'οτι αφορά στο δήμο Τριγώνου... ο καλός ο "καπετάνιος" ή "καπετάνισσα" δεν φωνάζει από μακριά ότι ΑΥΤΟΣ είναι ο καπετάνιος... του το αναγνωρίζουν όλοι.

Ανώνυμος είπε...

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Τελικα ρε παιδια στο τριγωνο τι γινετε ...πηρε χρησμα απο το πασοκ ο γκουτκιδης η οχι??? ενα πουλακι μου λεει οτι πηρε και το γυρισε πισω!!! εγω παντως μπερδευτικα ποιος τελικα ειναι πασοκ στο τριγωνο ??? οχρονος για την απαντηση αρχιζει τωρα!!!!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons