Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

Γύρω- γύρω όλοι και στη μέση ο... Καστανίδης!


Το... δένδρο κι όχι το δάσος φαίνεται να «κοιτούν» στη Νέα Ορεστιάδα. Οι «αναταράξεις» που προκλήθηκαν από τις επαναληπτικές διαδικασίες εκλογής προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας και τη συμμετοχή του Λευτέρη Χαμαλίδη σε αυτές, «δίνοντας» την ευκαιρία στο δήμαρχο να ξεπεράσει τα ενδοπαραταξιακά, κυρίως, προβλήματα και να εκλέξει το προεδρείο που πρότεινε, έχουν «ανοίξει» τους «ασκούς του Αιόλου» στο τοπικό... ΠΑ. ΣΟ. Κ αλλά και στη νομαρχιακή! Τα προβλήματα του δήμου Ορεστιάδας πέρασαν σε 2η, 3η ή και 4η μοίρα και αυτό που κυριαρχεί είναι η... «σεναριολογία» για το «τι έγινε» και «τι δεν έγινε» και «οδηγήθηκε» ο κ. Χαμαλίδης, της «Δημοτικής Αναγέννησης» που στηρίχθηκε από το ΠΑ. ΣΟ. Κ στις τελευταίες εκλογές, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου. Το τελευταίο «σενάριο» που κυκλοφορεί έντονα είναι πως ο κ. Χάρης Καστανίδης επικοινώνησε με τον κ. Παπαϊωάννου, και τον κ. Γουτκίδη στο Τρίγωνο, και τους ζήτησε να παραστούν στην επαναληπτική συνεδρίαση των δημοτικών συμβουλίων γιατί «το ΠΑ. ΣΟ. Κ θέλει να δίνονται οι μάχες στα όργανα» αλλά και οι δύο αρνήθηκαν... Τότε, το ίδιο σενάριο αναφέρει, πως ο κ. Καστανίδης επικοινώνησε με τον κ. Χαμαλίδη, για την περίπτωση του δήμου Ορεστιάδας, που «ενέδωσε» στην προτροπή που του έγινε και «άλλαξε» τη μέχρι τότε θέση του! Το «σενάριο» αυτό απέχει όμως αρκετά έως πολλά χιλιόμετρα από την πραγματικότητα. Σύμφωνα με «καλά ενημερωμένες πηγές», ο κ. Ράσιος, γραμματέας της Ν. Ε., επικοινώνησε την περασμένη Πέμπτη (8 Ιανουαρίου) με τον κ. Καστανίδη και του ζήτησε τη «συμβουλή» του για τη στάση που πρέπει να κρατήσει το κόμμα. Ο κ. Καστανίδης φέρεται να του απάντησε πως «εφόσον υπάρχουν αποφάσεις δημοτικών παρατάξεων δεν ανακατευόμαστε ως κόμμα»...Πριν ακόμα το τηλέφωνο... κλείσει, κάποιοι «ομόκεντροι κύκλοι», είχαν αρχίσει ήδη να «διαρρέουν» και να «διοχετεύουν», τελείως διαφορετικά, το πραγματικό περιεχόμενο της επικοινωνίας. Δηλαδή πως η «οδηγία» του Κινήματος είναι να συμμετέχουν στα δημοτικά συμβούλια ...
Ήδη, ο επικεφαλής της «Δημοτικής Αναγέννησης», Άγγελος Παπαϊωάννου, «απαντώντας» στη φημολογία περί επικοινωνίας του με τον κ. Καστανίδη και περί...εντολών, με γραπτή του δήλωση στην «press-a» τονίζει κατηγορηματικά πως : «ΟΥΔΕΠΟΤΕ μου τηλεφώνησε ο κύριος Καστανίδης ή μου έδωσε εντολή να πάμε ,ως συνδυασμός που υποστηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ ,στις διαδικασίες ανάδειξης προεδρείου. Γνωρίζω ότι η αγωνία του γνωστού κύκλου παραγωγής παραπληροφόρησης είναι μεγάλη .Δηλώνω όμως για μια ακόμη φορά ,ότι θα παραμείνω ΟΡΘΙΟΣ όση προσπάθεια και να καταβάλουν για να με λυγίσουν. Θα εξακολουθώ να λέω τα πράγματα με το όνομα τους μέσα και έξω από τα συμβούλια χωρίς να διεκδικώ τίποτα απολύτως για τον εαυτό μου».
Να σημειωθεί πως σήμερα συνεδριάζει η δημοτική οργάνωση ΠΑ. ΣΟ. Κ Ορεστιάδας, που πιθανά να ασχοληθεί με το θέμα ενώ και η συνεδρίαση της Ν. Ε, όποτε γίνει, αποκτά προκαταβολικό ενδιαφέρον...
Ως εκ τούτου, εύκολα μπορεί να συμπεράνει κανείς πως το ΠΑ. ΣΟ. Κ, σε τοπικό και νομαρχιακό επίπεδο, μάλλον θα βρεθεί αντιμέτωπο με μια «εσωτερική κρίση» καθώς αρκετοί θεωρούν πως «χρησιμοποιήθηκε το κόμμα για ιδιοτελείς σκοπούς και ευόδωση προσωπικών επιθυμιών». «Όχι για μένα... για τη φουκαριάρα τη μάνα μου», δηλαδή...

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά και μην πάρει χρίσμα ο κος Χαμαλίδης στις επόμενες εκλογές μετά απ' αυτά...

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΠΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ
1. ΑΝΤΑΡΣΙΑ
2. ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΣ(ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΥΚΛΟΙ) ΟΤΙ ΥΠΑΚΟΥΣΕ ΣΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΣ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΑΔΙ.

press-a ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ
ΦΟΙΤΗΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Eγω απο οσο ξερω ο Χαμαλιδης δεν επικαλεστηκε το ΠΑΣΟΚ πουθενα.
Γιατι καποιοι ανακατευουν τι. Τι θελει να μας πει ο Παπαιωαννου.
Σιγα μη τον επαιρνε ο Καστανιδης για να τον προτρεψει.

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΥΤΚΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ.... Ο ΠΡΩΤΟΣ ...ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ... Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ??? Ο ΔΕΥΤΑΙΡΟΣ ΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε συντροφε κατάλαβες οτι το πρόβλημα του Μουζά το έκαναν προβλημα του ΠΑΣΟΚ.ΔΕΝ ΚΑΤΆΛΑΒΕΣοτι ο Λευτέρης έλυσε προβλημα του Μουζά και δημιούργησε πρόβλημα στο ΠΑΣΟΚ.Ξεχνάμε τον τοπικό βουλευτή που είναι αναπληρωτής του ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ.Εγώ τουλάχιστον ξέρω αν εμπαινε ζήτημα κομματικό θα είχε συγγκληθεί συνεδρίαση κοινή ,της νομαρχιακής με της ομάδας του παπαιωάννου .Κατι τέτοιο ΔΕΝ έγινε.το ΠΑΣΟΚ ετσι δουλεύει.όλα τα άλλα είναι για το ....άλλοθι.
Ένας σύντροφος που διετέλεσε μέλος συντονιστικής.

Ανώνυμος είπε...

meni!
meni!!
meni!!!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά, την Τοπική του ΠΑΣΟΚ ποιος(οι) την εκφράζει? Οι παρόντες (όπισθεν του Χαμαλίδη)στη συνεδρίαση του Δ.Σ. ή οι απόντες απο κει?

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύεις ότι κάποιοι άλλοι θα την εξέφραζαν καλύτερα? Εσύ μήπως????

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ,
ΠΟΙΟΣ ΜΕΝΕΙ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ;

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα παλικάρια είναι του Μουζά. Το πρόβλημα όμως όπως κατάλαβα είναι κι η σούπα που χάλασε στον Τζότζολα και τον Παπαϊωάννου.
Αυτό είναι το ζήτημα.
Γι' αυτό έχουν σκυλιάσει και ξερνάνε φίδια.
Αυτό που εγώ δεν μπορώ
να καταλάβω είναι γιατί δεν
απολογούνται αυτοί που πήγαν
και πρέπει να απολογηθεί
αυτός που έκανε το αυτονόητο.
Ε;;;;;
Δηλαδή δεν ήταν ειλικρινής ο Χαμαλίδης;
Αυτό που είδε ο κόσμος είναι ότι υπάρχει ειλικρίνεια η οποία εκφράζεται έστω και με προσωρινό πολιτικό κόστος.
Χρήστος Κ. - Ορεστιάδα

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΤΑΥΤΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ
ΒΛΑΚΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΗΣΤΟ Κ. ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΤΖΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠ ΝΑ ΞΕΡΝΑΝΕ ΦΙΔΙΑ; Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΟΥΖΑ ΕΤΣΙ ΛΕΓΕΤΑΙ; ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ.!!!!!!η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΤΑ bloggs ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Σ΄ΑΥΤΟ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΧΑΜΑΛΙΔΗ. ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ, ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΟΥΖΑ, ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΗΝ ΑΠΕΡΙΣΚΕΨΙΑ ΣΟΥ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΥΓΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΠΡΑΞΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Στην παρθενική του Συμμετοχή στο Προεδρείο ο κ. Στεφανάτος έκανε το πρώτο σοβαρό λάθος.
κ. Πρόεδρε, τηρούμε τον κώδικα και δεν πράτουμε όπως μας συμφέρει.
Ούτε η απειρία σας σάς δικαιολογεί. Γνωρίζατε ότι θα γίνεται πρόεδρος και έπρεπε να είστε προετοιμασμένος.
Την Κυριακή θα έχουμε ανατροπές.

Ανώνυμος είπε...

Πρώτη φορά μπαίνω στο blog και τρόμαξα. Αν όλοι εσείς που γράφετε όλα αυτά είστε τόσο φτηνοί, λυπάμαι για λογαριασμό σας. Οι άνθρωποι που βρίζετε, έχουν οικογένειες, φίλους και ζουν ανάμεσα μας.. Με τους περισσότερους έχουμε πιει και ένα καφέ σε παρέα. Από μια κίνηση τελικά κρίνεται ένας άνθρωπος? Σβήνουμε όλο το παρελθόν (Προσωπικό, Οικογενειακό, Πολιτικό)και αρχίζουμε το βρίσιμο και τις κατάρες? Κάποιους τους στηρίξατε και τρέξατε μαζί τους σε εκλογές. Αυτό δεν είναι κοινωνία.. Είναι ζούγκλα με θηρία. Έχετε αντίρρηση? Πολύ καλά κάνετε! Συμφωνείτε με τις κινήσεις? Πάλι πολύ καλά κάνετε. Γράψτε το αξιοπρεπώς και χωρίς να ξερνάτε χολές και λάσπες επειδή διαφωνείτε. Από τέτοιες συμπεριφορές σιχάθηκε ο κόσμος.
Αυτό που βλέπω εγώ, είναι ότι ο κόσμος δεν ασχολείται με μικροπρέπειες. Όταν θα έρθει η ώρα όλοι θα κριθούν δια της ψήφου μας. Μη μας περνάτε όμως και για χαζούς. Οι υβρεολόγοι, δεν κατευθύνουν τον κόσμο. Τον αηδιάζουν. Και στο τέλος όλοι παίρνουν το μέρος του βάλλοντος, διότι ο Έλληνας μπορεί να έχει πολλά κουσούρια, αλλά δεν αντέχει και την αδικία..

Α.

Ανώνυμος είπε...

O ROMIOS EXEI FILOTIMO "A". EXEIS DIKIO SE OTI LES.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΑΣ.ΧΑΜΑΛΙΔΗΣ - ΠΑΠΑΊΩΑΝΝΟΥ. ΔΥΟ ΣΑΚΚΟΙ. ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ-ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΜΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑΤΕΕΕΕ!!! ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ... ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΑΓΑΚΙ!!! ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΧΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΚ... ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΧΑΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΗ "ΚΑΟΥΡΑ" ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΣΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ... ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΠΑΡΟΥΝ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΝ ΚΡΔΙΣΟΥΝ ΑΝ ΠΑΛΙ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ......

Ανώνυμος είπε...

Καλα που υπαρχει και τοπικος βουλευτης του ΠΑΣΟΚ ... και ειναι και αναπληρωτης του Καστανιδη... αλλα τελικα παλι λαθος εκτιμηση της καταστασης εκανε αφου αλλα ελεγε την Κυριακη και αλλα λεει σημερα!!!! η πολιτικη του σταση ειναι "σταθερη" και αξιοπιστη????

Ανώνυμος είπε...

Συντροφε της τοπικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ και ...επώνυμε Χάρι, στην χαρτοπαικτική λέσχη Βυζ.....ο συζητείται πολύ η προσληψή σου στην νομαρχία.Λέω ..μήπως εχει σχέση με την παρουσία σου στο δημοτικό συμβούλιο πίσω απο τον Χαμαλίδη.Λέω μήπως.Θα το δείξει άλλωστε ο καιρός.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΧΡΗΣΤΟ Κ.
ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΟΙ ΤΖΟ ΚΑΙ ΠΑΠ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ.

ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑΣ (ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ ΧΡΗΣΤΟ Κ.) ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΣΟΥ, Ο ΕΝΤΙΜΟΣ ΣΟΥ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ. ΔΕΝ ΤΟΥ ΖΗΤΑΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ!!! ΤΟΣΟ ΕΙΛΙΚΡΙΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΣ ΠΑΡΑΤΡΗΡΗΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ;; ΤΟΣΟ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ; ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ "ΧΕΡΆΚΙ" ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ BLOGS TOY ΧΑΜΑΛΙΔΗ KAI ΠΟΥ ΜΕΧΕΙ ΧΤΕΣ ΟΙ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΊ ΗΤΑΝ 20 ΚΑΤΑ ΚΑΙ 3 ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ 25 ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ "ΧΕΡΑΚΙ" ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ 27 ΥΠΕΡ ΚΑΙ 25 ΚΑΤΑ;; Α! ΡΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ!!!

ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΑΠΟ "ΚΟΨΟΧΕΡΗΔΕΣ"; ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΥΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΡΗΣΤΟ Κ. ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ΚΥΡΙΕ ΧΡΗΣΤΟ Κ.
ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΟΙ ΤΖΟ ΚΑΙ ΠΑΠ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑΣ (ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ ΚΥΡΙΕ ΧΡΗΣΤΟ Κ.) ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ , Ο ΕΝΤΙΜΟΣ , ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ... .ΚΛΠ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ.

ΔΕΝ ΤΟΥ ΖΗΤΑΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ!!! ΤΟΣΟ ΕΙΛΙΚΡΙΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΣ ΠΑΡΑΤΡΗΡΗΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ;; ΤΟΣΟ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ; ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΟ BLOGS TOY ΧΑΜΑΛΙΔΗ ΤΟ "ΧΕΡΆΚΙ" ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΑΝΩ KAI ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΟΙ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΊ ΗΤΑΝ 20 ΚΑΤΑ ΚΑΙ 3 ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ 1 ΜΕΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ 25 ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ "ΧΕΡΑΚΙ" ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ 27 ΥΠΕΡ ΚΑΙ 25 ΚΑΤΑ;;

Α! ΡΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ!!! ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ 25 ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ! ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ 2. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ; ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ!!!

ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΑΠΟ "ΚΟΨΟΧΕΡΗΔΕΣ"; ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΥΣ;

ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς είσαι θαμώνας του Βυζαντίου ως κατάστημα και Βυζαντινής σκέψης ως πολιτική πρακτική. ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΙΝΤΡΙΓΚΑ.
Ισως να κρίνεις εξ ιδίων τα αλλώτρια. Δεν γνωρίζω.....
Αυτά τα κείμενα όμως τα διαβάζουν άνθρωποι που δε με γνωρίζουν προσωπικά, γι αυτό και δεν μπορώ να το εκλάβω ως αστείο.
Αν δεν γράψεις το όνομά σου και δεν ζητήσεις συγνώμη, θα ζητήσω δικαστική συνδρομή για την ανίχνευση του ίχνους σου από τον υπολογιστή που το έστειλες και θα σε μηνύσω.
Μπορείς να με κρίνεις ΜΟΝΟ για τις πολιτικές θέσεις και πράξεις μου.
ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
Έχω οικογένεια, εργασία και αξιοπρέπεια.
Δεν διαπραγμετεύομαι τίποτα από τα παραπάνω και με κανένα.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ...

Ε Π Ω Ν Υ Μ Α: ΧΑΡΗΣ ΚΑΝΤΑΡΙΔΗΣ

press-a on 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:51 π.μ. είπε...

Η ελευθερία λόγου, άποψης, θέσης, σχολίου δε σημαίνει δικαίωμα εκτόξευσης λάσπης και ανυπόστατης κατηγόριας. Ελαφρά τη καρδία δε θίγονται η ηθική του καθενός και η αξιοπρέπειά του... Ας σεβαστούμε και το "χώρο" και αυτούς που συμμετέχουν στα "σχόλια" για να μην καταλήξουμε, τελικά, στην αντίπερα όχθη από αυτή που θέλουμε να πάμε. Ας μην αδικούμε τον εαυτό μας και την όλη κουβέντα που γίνεται, για να μη δώσουμε το δικαίωμα να "χαίρονται" κάποιοι για το επίπεδό της...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητό blos stin pressa παρακαλώ να εξετάσεις το ενδεχόμενο να προστατευτούν τα ονόματα που αναφέρονται Χαμαλίδης, Παπαϊωάννου, Τζότζολας, κτλ. Είναι κρίμα κι άδικο αυτό που συμβαίνει εδώ.
Συμβαίνει μόνο σ' αυτό το blog.
Το θέμα έχει ξεφύγει.
Είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε μαζί τους, μπορεί να εκφραστεί πολιτικά, όχι όμως μ' αυτό τον τρόπο.
Είναι όλοι άνθρωποι με οικογένειες, με πορεία.
Είναι προσβολή για την πόλη μας.

επωνύμως κατατεθημένα.

Ανώνυμος είπε...

Προς pres-a

Θα μπορούσες να βάλεις φίλτρο στα σχόλια, και τα υβριστικά να μη τα δημοσιεύεις.Οι περισσότεροι έχουν πολιτική άποψη και και είναι καλό να την καταθέτουν.Αλλά επιτέλους, πρέπει να μπει ένα τέλος σ αυτό το όργιο!
A.

Ανώνυμος είπε...

Χάρη, αγόρι μου.
Τζάμπα τσιμπάς.
Είναι όλοι και όλες τους εδώ μέσα κότες. Πετάνε ατελείωτη λάσπη για όλους και για όλα βάζοντας την στον ανεμιστήρα για να πάει, έτσι νομίζουν, όσο το δυνατόν μακρύτερα.
Είναι αδύνατο να κατανοήσουν και να δεχτούν από οποιονδήποτε την έντιμη στάση.
Είναι δύσκολο να αντιληφθούν ότι τα παιχνίδια τους δεν μπορούν να παίζονται συνέχεια.
Είναι τόσο διεφθαρμένη η κοινωνία μας σήμερα, που δυστυχώς το πρώτο πράγμα που σκέφτεται κάποιος όταν ένας άνθρωπος προσπαθεί να κάνει μια επιλογή που είναι διαφορετική, είναι αυτομάτως ανέντιμη.
Μην ελπίζεις λοιπόν οι κότες και τα σκουλήκια να βγουν απ' το βούρκο. Εκεί έμαθαν να ζουν. Στο σκότος και την ανωνυμία.
Γι'αυτό μη δίνεις σημασία.

Για ευνότητους λόγους
Ανώνυμος αλλά όχι λασπολόγος

Ανώνυμος είπε...

tha psifiso ton hamalidi. Oxi gia mena.. Gia ti foykariara ti mana moy.. LAMOGIA

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΑ ΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΟΛΙΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ. ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ Ο ΕΠΑΡΧΟΣ , Ο ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΚΙΔΗΣ, Ο ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΟΙ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ. ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ. ΚΟΡΑΚΙΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Γιατι "φιλτραρης" κυριε bloger οσα δεν σου αρεσουν????

press-a on 17 Ιανουαρίου 2009 στις 1:32 μ.μ. είπε...

Συγνώμη, ανώνυμε-η, εννοείς το συγκεκριμένο μπλοκ;

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons