Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

Απολυμένοι «Θράκης»: στο... περίμενε από τον περασμένο Σεπτέμβριο...


Τους... συνεχάρησαν για τις μεγάλες προσπάθειες που έκαναν για να κρατήσουν «όρθια» και «ζωντανή» την αλλαντοβιομηχανία «Θράκη Α. Ε», τους υποσχέθηκαν πως η «ανταπόκριση» του υπουργείου Απασχόλησης θα είναι... άμεση, στο αίτημα ένταξής τους, τουλάχιστον, σε πρόγραμμα ενίσχυσης, αντίστοιχο με αυτά άλλων περιοχών που «έκλεισαν» βιομηχανικές μονάδες και μετά τους... ξέχασαν!
Από το... Σεπτέμβριο του 2008 μέχρι σήμερα, οι πρώην εργαζόμενοι και υπό απόλυση της «Θράκη Α. Ε.» ακόμα περιμένουν την υλοποίηση των «δεσμεύσεων» που όπως αποδείχτηκε, τελικά, ήταν «χαλαρές» έως... «λυμένες»... «Δεσμευτικό και πιεστικό» αποδείχτηκε μόνο το οικονομικό αδιέξοδο που βρέθηκαν και συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν...Από τις «αγαπημένες ατάκες» των αρμοδίων, που επαναλαμβανόταν σε κάθε «ενόχληση» για το θέμα, ήταν «μετά τον ανασχηματισμό», που έγινε βέβαια 3 μήνες και κάτι μέρες αργότερα...Λες και ο- η επόμενος υπουργός ή υφυπουργός θα έπρεπε να ενημερωθεί πρώτα επί της... «πείνας» των απολυμένων...

Στη χθεσινή συνεδρίαση του νομαρχιακού συμβουλίου πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας, έξω από το ξενοδοχείο που συνεδρίαζε, με στόχο να «πιέσουν», δια της παρουσίας τους, τους βουλευτές του νομού που θα συμμετείχαν σε αυτή και να το θέσουν και πάλι, επιτακτικά, ζητώντας την επίλυση του προβλήματος αλλά και να «εκφράσουν» την αγανάκτησή τους για τον εμπαιγμό... Έτσι που πάει το πράγμα, η επόμενη ατάκα- απάντηση στις... ενοχλήσεις τους για «υλοποίηση των δεσμεύσεων» θα είναι... «μετά τις εκλογές...»!
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons