Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

Τουρκικός «τσαμπουκάς» σε αεροσκάφος που πετούσε προς Αλεξανδρούπολη...


Οι τουρκικοί «τσαμπουκάδες» στο Αιγαίο όχι μόνο δεν έχουν τελειωμό αλλά σήμερα το πρωί «χόντρυναν» κιόλας καθώς 2 τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη F-16, παρενόχλησαν το αεροσκάφος της Aegean που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα- Αλεξανδρούπολη!
Τα τουρκικά μαχητικά παρενόχλησαν το αεροσκάφος ενώ αυτό πετούσε 10 ναυτικά μίλια βόρεια της Λήμνου κι ενώ είχε αρχίσει τη διαδικασία καθόδου για το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης. Πάντως, η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, υποβάθμισε το γεγονός λέγοντας πως όταν τα τουρκικά μαχητικά αντελήφθησαν πως πρόκειται για πολιτικό αεροσκάφος, απομακρύνθηκαν.
Η μεγάλη πλάκα είναι ότι την «ίδια ώρα» ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ταγίπ Ερντογάν, ανέφερε στις Βρυξέλλες, σε ομιλία του στο European Policy Centre, στο πλαίσιο της προώθησης της υποψηφιότητας της χώρας του για ένταξη στην Ε. Ε, πως οι σχέσεις Ελλάδας- Τουρκίας θα βελτιωνόταν αν εκλείψουν οι προκλήσεις. «Πιστεύω ότι τα στοιχεία της πρόκλησης έφεραν τις σχέσεις στο σημείο αυτό. Αν εκλείψουν τα στοιχεία της πρόκλησης, οι σχέσεις θα είναι σε καλύτερο σημείο», ήταν η χαρακτηριστική φράση που είπε. Ποιος δουλεύει ποιόν;
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons