Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2008

...Newsletter...


Συμπαράσταση στους αγρότες ενόψει της κινητοποίησης στις 11 Νοεμβρίου…
- Τη συμπαράστασή τους στους αγρότες, ενόψει της κινητοποίησης που έχουν προγραμματίσει την Τρίτη, 11 Νοεμβρίου, στην κεντρική πλατεία Νέας Ορεστιάδας, εκφράζουν, με ανακοινώσεις και ψηφίσματα, φορείς της περιοχής. Η Νομαρχιακή Επιτροπή Έβρου του Κομμουνιστικού Κόμματος, η Γραμματεία Έβρου του Π. Α. ΜΕ. Εκπαιδευτικών και ο Σύλλογος «Ακρίτες» Βορείου Έβρου, καλούν τους πολίτες να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως «η μείωση του αγροτικού εισοδήματος αφορά το σύνολο της τοπικής οικονομίας και επηρεάζει άμεσα την ποιότητα ζωής της υπαίθρου. Παράλληλα, το Π. Α. ΜΕ Εκπαιδευτικών καλεί τους συλλόγους δασκάλων και καθηγητών του Έβρου να προχωρήσουν στην κήρυξη δίωρης στάσης εργασίας, την ερχόμενη Τρίτη και να βρεθούν μαζί με τους αγρότες στην κεντρική πλατεία της Νέας Ορεστιάδας.
Συντονισμός ενόψει χειμώνα και χιονοπτώσεων…
- Συντονισμός και… οργάνωση ενόψει χειμώνα και, πιθανών, χιονοπτώσεων, είναι το ζητούμενο της σύσκεψης φορέων και υπηρεσιών που συμμετέχουν στο Συντονιστικό Νομαρχιακό Όργανο και εμπλέκονται στο σχέδιο «Ξενοκράτης- Χιονοπτώσεις» για το νομό Έβρου. Η σύσκεψη έχει προγραμματιστεί στις 10 το πρωί της ερχόμενης Τετάρτης, 12 Νοεμβρίου, στην αίθουσα του νομαρχιακού συμβουλίου και οι συμμετέχοντες θα εξετάσουν και θα πάρουν αποφάσεις για προληπτικά και κατασταλτικά μέτρα που θα εφαρμοστούν για την αντιμετώπιση των όποιων κινδύνων προέρχονται από τις χιονοπτώσεις.
Εκδήλωση του Κ. Κ. Ε στη Νέα Ορεστιάδα ενόψει συνεδρίου…
- Οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, η οικονομική κρίση αλλά και το επικείμενο 18ο συνέδριο του Κ. Κ. Ε θα κυριαρχήσουν, ως θέματα, στη σημερινή πολιτική εκδήλωση που διοργανώνει η Αχτιδική Επιτροπή β. Έβρου του Κ. Κ. Ε, στη Νέα Ορεστιάδα. Ο Δημήτρης Κρεωνάς, μέλος της Κ. Ε του κόμματος, θα είναι ομιλητής στην εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Ηλέκτρα».
Η νεανική επιχειρηματικότητα θέμα ημερίδας του ΤΟ. ΣΥ. Ν Αλεξανδρούπολης…
- Ημερίδα με θέμα τη «νεανική επιχειρηματικότητα και απασχόληση» διοργανώνει την Κυριακή, 9 Νοεμβρίου το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Αλεξανδρούπολης. Η ημερίδα θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί, σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Θράκη Παλλάς» και αναμένεται να παραστεί και ο γενικός γραμματέας Νέας Γενιάς, Παντελής Σκλιάς.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons