Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2008

...Newsletter...



- Ο «Σπάϊκ» οδήγησε τους τελωνειακούς των Κήπων σε 20 κιλά ηρωίνη…
Η υποψία των τελωνειακών και η… μύτη του Σπάϊκ, του ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, οδήγησαν το απόγευμα της Παρασκευής (31 Οκτωβρίου) τις αρχές του τελωνείου Κήπων στην εύρεση 20 κιλών ηρωίνης, την οποία προσπάθησε να περάσει στη χώρας μας, ένας 50χρονος Σλοβάκος. Οι κινήσεις και η νευρικότητα φαίνεται πως «πρόδωσαν» τον μεταφορέα των ναρκωτικών, που μετά τον αστυνομικό έλεγχο οδηγήθηκε και για τελωνειακό, στον οποίο συμμετείχε ο εκπαιδευμένος σκύλος. Οι υπάλληλοι του τμήματος Λαθρεμπορίου και Παραποιημένων Εμπορευμάτων βρήκαν στη ρεζέρβα του αυτοκινήτου 38 δέματα (520 γραμμάρια το καθένα) της ναρκωτικής ουσίας. Οι αρχές εκτιμούν πως η ποσότητα προορίζονταν να διατεθεί στη χώρα μας αλλά και στην κεντρική Ευρώπη ενώ θεωρούν πως ο Σλοβάκος ήταν απλά ένα «πλοκάμι» διεθνούς κυκλώματος ναρκωτικών.
- Απολογισμός πεπραγμένων, για το 2007, του δήμου Φερών…
Δύο, μόλις, μήνες πριν το 2008 αποτελέσει παρελθόν «θυμήθηκαν» στο δήμο Φερών να προχωρήσουν σε… απολογισμό για το 2007! Ο… καθυστερημένος απολογισμός πεπραγμένων της δημοτικής αρχής για το περασμένο έτος θα πραγματοποιηθεί στις 11 αύριο το πρωί, Κυριακή 2 Νοεμβρίου, σε ειδική, ανοιχτή, συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Στη διάρκειά της, ο δήμαρχος Γιώργος Ούστογλου, θα παρουσιάσει την οικονομική και διοικητική κατάσταση του δήμου, καθώς και τα αποτελέσματα από την εφαρμογή του προγράμματος δημοτικής δράσης του 2007.
- Η Παιδική Χορωδία «Symbol» από το Βουκουρέστ εμφανίζεται σήμερα στη Ν. Ορεστιάδα…
Η πολυβραβευμένη παιδική χορωδία «Symbol» από το Βουκουρέστι, θα εμφανισθεί σήμερα στη Νέα Ορεστιάδα, στο πλαίσιο τριών συνολικά εμφανίσεων που θα πραγματοποιήσει σε Έβρο και Ροδόπη, τις οποίες διοργανώνει ο σύλλογος Μουσικών Εκπαιδευτικών Αν. Μακεδονίας- Θράκης. Η συναυλία στη Νέα Ορεστιάδα θα δοθεί στις 8.30 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, στην αίθουσα του πολιτιστικού Πολύκεντρου (Σπορόκεντρο) του δήμου Ορεστιάδας, που πρόσφατα ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε σε χρήση. Το πρωί της Κυριακής, τα μέλη της χορωδίας θα συμμετάσχουν στη Θεία Λειτουργία που θα τελεστεί στο Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων της Νέας Ορεστιάδας, ψάλλοντας Εκκλησιαστικούς ύμνους και τροπάρια ενώ στις 8.30 το βράδυ θα δώσουν την τελευταία συναυλία, στο δημοτικό θέατρο Αλεξανδρούπολης.
- Η «Μαρία Πενταγιώτισσα» ανοίγει τη χειμερινή σεζόν για τον «Διόνυσο»…
Η «Μαρία Πενταγιώτισσα» του Μπόστ, θα «ανοίξει» τη φετινή θεατρική σεζόν για το θεατρικό εργαστήρι του Θρακικού Κέντρου Πολιτισμού, «Διόνυσος» της Νέας Ορεστιάδας. Από αύριο, Κυριακή, 2 Νοεμβρίου και μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου το έργο θα παρουσιάζεται κάθε Κυριακή στις 8:30 το βράδυ, στο νέο θεατράκι που βρίσκεται στο «Σπορόκεντρο» που στεγάζει το σύνολο των δράσεων της Δ. Ε. Π. Α. Ο. Παράλληλα, τα τμήματα του «Διόνυσου» ετοιμάζουν τις νέες παραγωγές τους, δουλεύοντας σε τέσσερα θεατρικά έργα, των Αλέκου Σακελλάριου και Γιώργου Σουρή.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons