Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2008

Σαββατοκύριακο πλούσιας αθλητικής δράσης...



ΒΟΛΕΪ
Α1: Τον Παναθηναϊκό φιλοξενεί ο Εθνικός και…ότι βγει…
Τον Παναθηναϊκό υποδέχεται στις 7 σήμερα το απόγευμα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος βόλεϊ της Α1 των ανδρών. Η αποστολή των εβριτών μόνο εύκολη δεν είναι απέναντι στους «πράσινους» που έφθασαν στην Αλεξανδρούπολη αποφασισμένοι να συνεχίσουν τη μέχρι τώρα νικηφόρα πορεία τους. Στη διάρκεια της εβδομάδας ο Εθνικός αποδέσμευσε και τον Βραζιλιάνο Τιάγκο Μισέλ και είναι σε αναζήτηση αντικαταστάτη…Το πλήρες πρόγραμμα της αγωνιστικής είναι: Σάββατο (08/11): Γήπ. Μίλωνα, 19.00, ΑΟΝΣ Μίλων – ΓΣ Λαμία (Γεωργιάδης- Γεροθόδωρος), γήπ. Αλεξανδρούπολης, 19.00, Εθνικός Αλεξ. – Παναθηναϊκός (Μιχελινάκης- Μπαντιανίδης), γήπ. Καλαμαριάς, 19.00, Απόλλων Καλαμαριάς – Φοίνικας Σύρου (Βαρθαλίτης-Ιωάννου), γήπ. Ζηρίνειο, 19.30, ΑΟ Κηφισιάς – Ηρακλής Liu Jo (Ρουσάκης – Βουδούρης), γήπ. Βασιλικών 21.00 (Novasports 3), Άρης ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ ΑΕ – Ολυμπιακός (Καραμπαλάσης – Λέκκας) Κυριακή (09/11): Γήπ. ΕΑΠ 17.00, ΕΑ Πατρών Λουξ – ΠΑΟΚ (Γεωργουλέας - Ονόπας).

Α2: Στην Κόρινθο, για τη 2η νίκη, η Ορεστιάδα…

Στην Κόρινθο βρίσκεται η Ορεστιάδα για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Α2 βόλεϊ των ανδρών. Παρά τις απουσίες και τα προβλήματα τραυματισμών η ομάδα του Έβρου έδειξε πως έχει λύσεις και απαντήσεις για μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα και με βλέψεις ανόδου. Το πλήρες πρόγραμμα έχει ως εξής: ΜΑΣ Νίκη - ΕΣΟΠ Επίκουρος (Θεμελής-Μπέλλος), ΓΣ Απόλλων - ΠΟ Ν. Μουδανιών (Αποστολόπουλος-Καπάνταης), ΑΣ Κόροιβος - ΑΕΚ Αθηνών (Πανούτσος-Σαραβελάκης), ΓΣ Πανελλήνιος - ΓΕ Παναχαϊκή (Φραγκάκης-Μουλά Λ.), ΑΓΕ Κορίνθου - ΑΟ Ορεστιάδος (Πετούσης-Μπακλέσης), ΑΣΠ Μεταμόρφωσης - ΓΕ Μεσσηνίας ( Γαρατζιώτης-Κυριοπούλου).

Β΄ εθνική: Νέα Βύσσα- Γ. Ε Αλεξανδρούπολη στο ντέρμπι του Έβρου…

Εβρίτικο ντέρμπι σήμερα για την 2η αγωνιστική της Β΄ εθνικής κατηγορίας βόλεϊ των ανδρών καθώς στις 6 το απόγευμα η Νέα Βύσσα υποδέχεται την Γ. Ε Αλεξανδρούπολης, Οι γηπεδούχοι θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα ενώ από την πλευρά της η Γ. Ε. Α θέλει να «ζευγαρώσει» τις επιτυχίες, μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί της Σκύδρας.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ΄ εθνική: Αντιμέτωπη με προβλήματα και Γιαννιτσά η Θράκη…

Με τα οικονομικά προβλήματα να την «πνίγουν», κυριολεκτικά και να έχουν άμεσες επιπτώσεις στο αγωνιστικό κομμάτι η Ένωση Θράκης φιλοξενεί την Κυριακή την Αναγέννηση Γιαννιτσών, για την 10η αγωνιστική της Γ΄ εθνικής. Παρελθόν αποτελεί για την Ένωση ο Δημήτρης Σαλαπάτας, που παραιτήθηκε από τη θέση του προπονητή ενώ ήδη έχουν λύσει τα συμβόλαιά τους 4 ποδοσφαιριστές, αναμένεται να πάρουν και… άλλοι σειρά. Χωρίς υπερβολή η Θράκη ισορροπεί σε τεντωμένο σκοινί και πολλοί φοβούνται πως μπορεί η κατάσταση να οδηγήσει μέχρι και στη διάλυση!
Το πρόγραμμα της αγωνιστικής:
ΕΝΩΣΗ ΘΡΑΚΗΣ-ΑΝ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΑΝ. ΣΕΡΡΩΝ-ΑΝ.ΑΡΤΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛ.-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΩΚΙΚΟΣ-ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑ-ΠΥΡΣΟΣ ΓΡ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΠΑΟΝΕ ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ Θ.-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑ-ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Δ΄ εθνική: Στον Πανδραμαϊκό αγωνίζεται ο Ορέστης…
Στη Δράμα ταξιδεύει αύριο ο Ορέστης για την 8η αγωνιστική της Δ΄ εθνικής κατηγορίας και κόντρα στον Πανδραμαϊκό θα προσπαθήσει να μη γυρίσει με «άδεια χέρια», αν και η προσπάθειά του έχει αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Το πλήρες πρόγραμμα της αγωνιστικής είναι: Μ. Αλέξανδρος Ηράκλειας-Βιστωνίδα, Ορφέας Ελευθερούπολης-Εχίνος Σπορ, Πανδραμαϊκός-Ορέστης Ορεστιάδας, Βισαλτιακός Νιγρίτας-Χρυσού Α.Ε., Ελπίς Σαππών-Ορφέας PUMA Ξάνθης, Πιερικός Μελισσοκομείου-Μ. Αλέξανδρος Αγ. Αθανασίου, Εθνικός Γαζώρου-Προσοτσάνη, Δόξα Πετρούσας-Ασπίς Δραβήσκου
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons